Istina je da balansa u pvpu neće nikad biti.A što mi se sviđa u ovoj igri je to da imaš osjećaj izbora.Meni je u igri najbitnije da se dobro zabavim,a sa svim tim animiranim sekvencama i zanimljivim questovima to se i dobije.A da igra pređe na wow sistem "ubi se od farmanja" da bi tamo igro neki raid nebi je više igro sigurno.Tokom ova tri dana bete sam se pošteno nauživo,recimo kao nikad u wow ili sličnom.A normalna stvar da će sa nekom expanzijom bit nekih promjena(vjerojatno na bolje).Sistem skupi ekipu na ulazu i zabavi se u heroic instanci mi je dobro legao jer hiler nije presudan(napokon)jer samo upalim taj form koji ima više threat i ljepo tankam najačeg dok svi mlate po njemu.Igra ostavlja dojam casual game typea,znači nemoram visit 8 sati dnevno da bi dobio neki mač ili neki bolji komad geara voć od comendationa i kojeg heroica lik mi dobije sasvim dobar update.
Da se izjasnim igrači koji traže neke izazove da ih boli glava držat će se wowa(vjerojatno) i igrat će gw2(isto vjerojatno)sve zavisi kakav i on bude.Meni je muka od wow sistema(mužnja para na formuli farmanja)zato ću i igrat SW TOR jer konačno ću moć reć da sam nešto napravio kad sam završio priču sa likom a ne da trolam iste dungeone i tko zna šta radi tamo nekog komada robe.
Tko voli nek izvoli,bilo WoW,GW2 ili SW TOR,bitno da je vama zabavno ko i meni.

dark side ftw hehehe
ubrzo se odlučih na drastičan korak zvan "čelom nazad"i uputih se na platformu.Pažljivo sam izbjegavao vatrene stihije i minutu pred kraj skoram za republic i tako bacimo empire na koljena
.Jedan nula i manje od minute do kraja=sigurna pobjeda.