Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edit

poruka: 350
|
čitano: 60.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith
republic commando kaže...

ee ljudi može mala pomoć; instalirao sam igricu, prebacio crack i pokrenuo igru ali igrica mi je radila nekih par sekundi i onda me izbaci i otvorio mi se prozor u kojem je pisalo "Star wars: the force unleashed has stopped working, a problem caused the program to stop correctly.Windows will close the program and notify you if a solution is available.Inace imam windows 7 ultimate, molim vas ako je netko imo taj isti problem nek mi kaže, jer ja nemam više živaca zajebavat se time MOLIM VASS!!!!!!!!!!!!

Imam isti problem,ima li iko kakvo rijesenje???

Bišć@n
16 godina
neaktivan
Biscan kaže...

ee ljudi može mala pomoć; instalirao sam igricu, prebacio crack i pokrenuo igru ali igrica mi je radila nekih par sekundi i onda me izbaci i otvorio mi se prozor u kojem je pisalo "Star wars: the force unleashed has stopped working, a problem caused the program to stop correctly.Windows will close the program and notify you if a solution is available.Inace imam windows 7 ultimate, molim vas ako je netko imo taj isti problem nek mi kaže, jer ja nemam više živaca zajebavat se time MOLIM VASS!!!!!!!!!!!!

Imam isti problem,ima li iko kakvo rijesenje???

Nevjerovatno,mozes cekati 2 mjeseca nece niko da se javi! Ok,u svakom slucaju HVALA..

Bišć@n
15 godina
neaktivan

iMAM i ja isti problem evo već nekoliko dana se patim da je instaliram od instaliranja Xp service pack 3, do patch od 400 MB i bruku crackova ali nista ne pomaže.

Koristim XP SP 3. 2 GB rama, Grafa Gforce 8500 GT 512. Procesor Dual Cpu 2.02 Hz

pa ako mozete molim vas da mi bezveze nestoji da HDD a još mi ostalo 2 gige na disku pa nemogu da instaliram nista drugo

16 godina
neaktivan
HEF kaže...

ee ljudi može mala pomoć; instalirao sam igricu, prebacio crack i pokrenuo igru ali igrica mi je radila nekih par sekundi i onda me izbaci...

iMAM i ja isti problem evo već nekoliko dana se patim da je instaliram od instaliranja Xp service pack 3, do patch od 400 MB i bruku crackova ali nista ne pomaže.

Koristim XP SP 3. 2 GB rama, Grafa Gforce 8500 GT 512. Procesor Dual Cpu 2.02 Hz

pa ako mozete molim vas da mi bezveze nestoji da HDD a još mi ostalo 2 gige na disku pa nemogu da instaliram nista drugo

Svakako, pomoci ima, ja bi ti preporucio da najprije deinstaliras igru i onda izbrises sam download ako je jos na disku. Voila!

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
15 godina
neaktivan
drnde kaže...
HEF kaže...

ee ljudi može mala pomoć; instalirao sam igricu, prebacio crack i pokrenuo igru ali igrica mi je radila nekih par sekundi i onda me izbaci...

Svakako, pomoci ima, ja bi ti preporucio da najprije deinstaliras igru i onda izbrises sam download ako je jos na disku. Voila!

nISAM te skontao sta mislis pod Download, Misliš Svu igu, naime nisam down.. . več imam 4 DVD od igre, a reinstalirao sam je 3 puta. a isti drug koji mi je posudio igru može da igra igru bez problema, ali ipak on koristi Win 7.

Ko ovo riješi uradit ču mu signature djabe xD i evo slika za svaki slučaj http://i42.tinypic.com/20saxwn.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 20:34 (HEF).
15 godina
neaktivan

Hajmo ljudovi xD ko odgovori, tj da rješenje napravit ču mu sig po želji

17 godina

Grafička iako je slaba nije kriva za probleme jer sam je ja prešao sa integrirkom HD3300.

Ako imaš flat skini s interneta ima 14.5GB.

bar 30GB prostora imaš ne?

Si kopirao cra*k?

Updateaj DX, pogledaj na google-u najčešće probleme vezane uz igru.

(ako instaliraš patch 1.1 trebaš novi cra*k to znaš...)

1.SW: TFU USE

2. patch 1.1

3. cra*k 1.1

4. play

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 20:52 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOL da barem imam Flat nebi toliko ni htjeo da igram SW , imam samo 12 GB koje odu brzinski xD, igra je na 4 DVD i evo je ispred mene , i da imam tačno 30 GB to bez igre, sad imam 5 GB slobodno, a particija mi je samo 40 GB velika.

Da naravno crack sam odma kopirao, preko 10 verzija cracka.

I pathhovo sam igru sa originalnim crackom koji dodje uz install, ne onaj na DVDu , ali samo sam pathcovo taj crack nisam ga replacovo, haj sad ču instalirati taj 1.1 crack pa ti javim ovdje.

I btw koja je razlika između 32 i 64 bita ????? koja je meni, pitam jer sam skinuo patch ali neznam koju verziju

17 godina

FACEPALM

Pa koji sustav imaš 32-bitni ili 64-bitni, tu verziju skidaš...

Meni sada sere igra,instaliram patch 1.1 i napravi mi na kraju instalacije rollback i vrati se opet na verziju 1.0.

Sada ću probat sa north america x64 version-om,ak tu neuspije razbit ću comp, ok možda probam i sa patchem 1.2 vidim da je izašao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

FACEPALM

Pa koji sustav imaš 32-bitni ili 64-bitni, tu verziju skidaš...

Meni sada sere igra,instaliram patch 1.1 i napravi mi na kraju instalacije rollback i vrati se opet na verziju 1.0.

Sada ću probat sa north america x64 version-om,ak tu neuspije razbit ću comp, ok možda probam i sa patchem 1.2 vidim da je izašao.

LOL znam. ali nemam pojma gdje se to gleda, več sam skinuo Evropsku verziju patch ali neznam koji, evo instalriao sam opet igru, patchovo je , i crackovo je sa 1.1 verzijom koja je 28 MB velika.

Ali jbt koliko traje patcovanje , imao sam samo 4 GB slobodnog mjesta pa mi je svake sekunda pisalo da nemam više mjesta na HDD pa sam morao da brišem Temporarely files on patchovanja, za 1 min patcha nakupi se 5 GB xD .

I jel ti koristiš XP ??

17 godina
HEF kaže...

Ali jbt koliko traje patcovanje , imao sam samo 4 GB slobodnog mjesta pa mi je svake sekunda pisalo da nemam više mjesta na HDD pa sam morao da brišem Temporarely files on patchovanja, za 1 min patcha nakupi se 5 GB xD .

I jel ti koristiš XP ??

Piše ti pod moj pc šta koristim.

Možda je problem u tome što neinstaliravam na C:\program&files...

Ako sad nebude se htio instalirat patch onda odustajem.

Nemogu vjerovat:

Temporary file me shebe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 0:20 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
HEF kaže...

I jel ti koristiš XP ??

Piše ti pod moj pc šta koristim.

Možda je problem u tome što neinstaliravam na C:\program&files...

Ako sad nebude se htio instalirat patch onda odustajem.

Nemogu vjerovat:

Temporary file me shebe.

OMFG TEra i po hdd, a ja imam samo 80 GB, i 2 particije po pola,  haj posudi vratim ti sutra xD , i evo reg... sam se na hebeni Lucas Art forum i čekam reply lol, valjda oni znaju xD , samo zar se mora patch instalirati jer mi je drug koji mi je dao igru, mogao igrati bez patcha bez problema

15 godina
neaktivan

hajmo ljudi, hitno je

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako... imao sam isti problem kao ti ali ja sam ga rijesio... ako imas xf da ti objasnim lijepo ili ako nemas dat cu ti PM i link odakle da skines fix crack za ovu igru... Eto ja cu ti pomoci ako niko nece .D

15 godina
neaktivan

cijenio bih to pravo, samo šta je XF ???

15 godina
neaktivan

Samo mi daj mail posaljem ti link na mail nece nesto PM greska neka -.- btw ja sam tim crackom rijesio problem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ti ga xD hef_88@hotmail.com

15 godina
neaktivan

Eto, nadam se da sam ti pomogao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Eto, nadam se da sam ti pomogao

e jgb nisi, isti problem, al nema veze, probacu ovih dana WIN 7 pa ču vidjeti jel može xD

15 godina
neaktivan

Ma kako ?!?!?! Pa ja sam imao taj problem i sa tim fixom sam rijesio???? Uopce nemozes poceti igrati ili?!?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Ma kako ?!?!?! Pa ja sam imao taj problem i sa tim fixom sam rijesio???? Uopce nemozes poceti igrati ili?!?

ISTI problem kao i prije uđe u igru i nakon 3 sekunde samo izađe, čim skinem WIN 7 javim ti, i koristio sam isti crack samo što je bio iz 2009 god . ovaj je 2010, možda zajebava na XPu

15 godina
neaktivan

lol evo instalirao sam WIN7 i igra radi normala bez crashova i bez patchova, samo što je frame rate užas

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako oces frame rate poboljsat moras clokat grafu, ja ti sad necu cijeli postupak govorit imas forum za to (hardver>overcloking) ako nis ne pomaze kupi novi i smanji detalje, nova grafa ce ti sigurno ubrzo trebat jer igrice postaju monstruozno zahtjevne...Plač

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
15 godina
neaktivan

kakvo je macevanje light saberima, dali su potezi kao u igrici eragon (PRE***ENI) ili nis posebno?

i sto se sve moze sa silom?

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
17 godina
1337Code_breaker kaže...

ako oces frame rate poboljsat moras clokat grafu, ja ti sad necu cijeli postupak govorit imas forum za to (hardver>overcloking) ako nis ne pomaze kupi novi i smanji detalje, nova grafa ce ti sigurno ubrzo trebat jer igrice postaju monstruozno zahtjevne...Plač

Igra ima lockan fps na 30 tako da ima i 4x Cf 5970 kartica mu ne pomaže.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan

jel zna neko ovo kaj sam gore napiso?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

oce radit na najvecim detaljima na ovoj konfi:

quad core 3.2 GHz

ATI Radeon HD 5850 1 GB

4 GB RAM

neznam vise napamet dijelove... ovih se jedino sijecam ali ti su najvazniji

0 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...

oce radit na najvecim detaljima na ovoj konfi:

quad core 3.2 GHz

ATI Radeon HD 5850 1 GB

4 GB RAM

neznam vise napamet dijelove... ovih se jedino sijecam ali ti su najvazniji

Pa ja sam je prešao na HD3200...

Probao sam sa HD5850 na kratko igrat i onda sam pukao reinstall OS-a, FPS je bio stalno na 30 (sve na max).

Ovako skužio sam u čem je problem.

Igru možete instalirat bilogdje na hardu,ali ako igru neistalirate na defaultnu lokaciju patch će vam stalno javljat na kraju instalacije "performing rollback" i tako ga nikad nećete uspijeti instalirat.

Patch donosi nešto optimizacija i ispravka bug-ova te samo jednu "advanced" grafičku postavku zvanu "high details".

No to meni sve ništa neznači mogu i bez toga, no taj patch donosi i podršku za moj logitech rumble pad 2, a bez glupog patcha nemogu igrat s njim.

Ja na C particiji imam 50GB i nakon instalacije OS-a i đinđi mi ostane oko 29GB što je taman za igru i patch, no kada instaliram igru ostane još 4-5GB, a patch se prvo raspakirava u "temporary folder" što oduzme 4GB, i onda se tek đubre kopira u glavnu datoteku igre što je još 4GB i to je ukupno 8GB kojih ja nemam i zato nemogu instalirat patch.

Hebo mater onom koji napravi taj jadan port i igru.

Što se tiče igre, igra je meni dobra sila i uništavanje objekata su besprijekorni kao i combo-i. Ima jedna stvar koja sve smeta, a to je view kada se boriš protiv bilokojeg BOSS-a.

Grafika je super za DX9, priča je super, jedino gamplay malo šljaka. Da su napravili bolji port dobila bi veću ocjenu kod većine recenzija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 12:03 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...
Ja na C particiji imam 50GB i nakon instalacije OS-a i đinđi mi ostane oko 29GB što je taman za igru i patch, no kada instaliram igru ostane još 4-5GB, a patch se prvo raspakirava u "temporary folder" što oduzme 4GB, i onda se tek đubre kopira u glavnu datoteku igre što je još 4GB i to je ukupno 8GB kojih ja nemam i zato nemogu instalirat patch.

Pa prebaci si temp direktorij na drugu particiju (ako ti se već ne da mijenjat veličine particijama)...

Gledam te!
17 godina
Veliki Brat kaže...
Hyperion kaže...

Pa prebaci si temp direktorij na drugu particiju (ako ti se već ne da mijenjat veličine particijama)...

Sad je kasno ostalo još 20GB free na C particiji.

Ništa od force unleashed-a dok nekupim WD green od 2TB. Shebo sam si samsunga postao je dinamički hard disk i više sustav na njega neide (znam može se sa nekim alatima pretvorit u obični no postoji mogućnost gubitka podataka), ali ionako su samo 2 particije na njemu pa opet mora se sa nekim alatom razdvajat jedna particija na manju i veću što mi se neda.

Na WD greena ću prenest tih 1.2TB podataka i onda oba dva harda formatirat i smislit bolju organizaciju i C: će biti barem 80-100GB tako da se takve stvari više nedešavaju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice