Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edit

poruka: 350
|
čitano: 60.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Meni je igra dosadila i uninstalirao sam ju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobra u početku ali ksnije dosadi .

A i malo je prezahtjevna .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam došao do misije "FIND THE IMPERIAL DROPSHIP" i kad prođem jedan dio i uđem na lift igra se svaki put sruši????????

A skinuo sam fix......onoga što pokreće igruSmijeh

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Skini neki drugi, ima ih više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel je moguce mijenjati video postavke NE REZOLUCIJU...Znaci sjene i td. i td ovak mi malo trza negdje negdje na sekund....Sto mi ide na nerve a nemopgu smanjti npr detalje i drugo

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith
petkovicroby kaže...

jel je moguce mijenjati video postavke NE REZOLUCIJU...Znaci sjene i td. i td ovak mi malo trza negdje negdje na sekund....Sto mi ide na nerve a nemopgu smanjti npr detalje i drugo

Nop, plaćamo cijenu slabog porta s konzole.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina
neaktivan

Vala sad kako sam instalirao i zaigrao Dragon Age: Origins, više mi se ni ne igra SW:TFU.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni pak ide sve zanimljvije čim dalje prelazim, trenutno sam na onoj misiji gdje se vratis na planet Wookia, gdje ti je Vader ubio staroga.Igrao oko pola sata na toj misiji.

Nove sile, novi combovi su sve luđi to me vuče dalje. Mislim da cu to igru prelazit nekoliko puta, kao i Jedi Academy. hehe

E da, neko spomenuo screenshote da hoce, pa evo par Smijeh .Slike su izgubile na oštrini i kvaliteti dosta, valjda zbog resizanja, ehh

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

1 0 hvala 2
16 godina
protjeran
tommy2103 kaže...

Meni pak ide sve zanimljvije čim dalje prelazim, trenutno sam na onoj misiji gdje se vratis na planet Wookia, gdje ti je Vader ubio staroga.Igrao oko pola sata na toj misiji.

Nove sile, novi combovi su sve luđi to me vuče dalje. Mislim da cu to igru prelazit nekoliko puta, kao i Jedi Academy. hehe

E da, neko spomenuo screenshote da hoce, pa evo par Smijeh .Slike su izgubile na oštrini i kvaliteti dosta, valjda zbog resizanja, ehh

završna borba će ti biti najzanimljivija vidjet ćeš imat ćeš 2 opcije kako zaavršiti igru.....

15 godina
neaktivan

Moze li neko uploudat neki svoj save jer mi odmah kada ujdem u igricu pise da ne moze load saved game, a nisam nis ni igrao a ni save-ao....a ako izaberem da se ne load-a onda ne mogu spremiti ono kaj sam prosao..tako ako mi tko moze napravit tu uslugu bio bi mu zahvalan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
baso1990 kaže...

Moze li neko uploudat neki svoj save jer mi odmah kada ujdem u igricu pise da ne moze load saved game, a nisam nis ni igrao a ni save-ao....a ako izaberem da se ne load-a onda ne mogu spremiti ono kaj sam prosao..tako ako mi tko moze napravit tu uslugu bio bi mu zahvalan...

Odi u documents i izbriši sve iz mape Aspyr, tamo su inače save-ovi. Pa ponovno pokreni igru da ti napravi nove file-ove tamo i onda će ti radit, bar je meni tako.

15 godina
neaktivan

vec sam to probao, kada sam ih izbrisao onda se igriva srusi i opet napravi taj save koji se neda load-ad...daj tko moze neka uplouda neki svoj save...nije vazno koji...sve jedno cu krenut iz pocetka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
baso1990 kaže...

vec sam to probao, kada sam ih izbrisao onda se igriva srusi i opet napravi taj save koji se neda load-ad...daj tko moze neka uplouda neki svoj save...nije vazno koji...sve jedno cu krenut iz pocetka...

Evo ti onda moj, sve radi s njim.

http://www.megaupload.com/?d=664GN4XC

Očekujem jedno HVALA ako bude radilo!

15 godina
neaktivan

evo odmah se zavaljujem...pa jos javim hoce li radit jer sam sada na poslu pa ne mogu provjeriti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel moze netko uploadati fix sa kojim njemu igra radi.. ja sam skinuo nekoliko i nikako da proradi.. kada upalim igru cuje se zvuk ali bude crna slika, po zvuku bih rekao da se intro odradi do kraja zato sto kad stisnem enter nesto se dogodi i onda ide novi zvuk, kao da sam prekinio intro.. nekada mi se slika pojavi ako minimiziram igru ali tada mi ide par sekundi i zatim stane i tek kad ponovo kada minimiziram i podignem opet ide par sekundi i tako stalno.. imate mozda neki prijedlog sta da radim ?? jos jednom... ako moze netko uploadati fix s kojim njemu radi bio bih zahvalan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da ti grafička brani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

graficka bi mogla biti u pitanju...probaj skinut nove drivere ako upali sa time...jer ovi fix-evi su da se igra ne rusi...a kod tebe je drugi slucaj....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e da jos jedno pitanje...jer nekom  igrica malo štek kako ide sve dalje u misiji...sad neznam u cemu je problem...mozda da skinem novi driver za graficku bi li to pomoglo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja sam prešao igru i onaj dodatak Tattoine.Moram reći da me razočaralo što je toliko kratka.

Očekivao sam dužu kampanju (ipak ima 14 gb).Ali sve u svemu zabavna igra.Moram još probati drugi završetak......

Jedina stvar koja me naživcirala je rušenje broda.Malo je previše čak i za Jedi-a/Sitha da sruši onoliku krstaricu.....

Igra me dovoljno zaintrigirala da opet pogledam filmove.Evo jutros je pala epizoda 1Smijeh

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prema svemu viđenom i kaj sam cuo igrica ce biti dobra...ali za sada su mi star wars the knights of the old republic I i II najbolje...zbog raznih mogucnosti i svakakvih zavrsetaka...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
baso1990 kaže...

graficka bi mogla biti u pitanju...probaj skinut nove drivere ako upali sa time...jer ovi fix-evi su da se igra ne rusi...a kod tebe je drugi slucaj....

Sumnjam, jača je od moje integrirke for sure, ima sm3.0.

Jedino ako ima ispod 512MB memorije onda je problem, barem meni sa integrirkom tj. neće mi se ni bootat windowsi ako neuključim shared memory!

Za svaki slučaj neka pogleda u readme jel mu je grafička podržana od strane igre (moja nije pa opet radi)

baso1990 kaže...

e da jos jedno pitanje...jer nekom  igrica malo štek kako ide sve dalje u misiji...sad neznam u cemu je problem...mozda da skinem novi driver za graficku bi li to pomoglo...

Ako misliš na ono "štekanje" kada nekog udariš mačem, onda to u biti nije problem to je više onako efektno napravljeno da se osjeti jačina udarca.

Novi driveri bi možda pomogli, no sumnjam jer je igrica izašla poslje novih drivera.

baso1990 kaže...

prema svemu viđenom i kaj sam cuo igrica ce biti dobra...ali za sada su mi star wars the knights of the old republic I i II najbolje...zbog raznih mogucnosti i svakakvih zavrsetaka...

kotor 1 je dobar, no kotor II je malo premračan i priča nije baš nešto. Glupe su mi one neobjašnjene stvari poput nihilusa (koji je on vrag? On nije ni imao tijelo ili šta), sion - nitko mu ništa nemože stalno se regenerira LOL, revan nestao, jediji nestali wtf?

Kotor 1 ima klasičnu priču good vs evil, a u drugom dijelu neznaš ni sam na čemu si,ali opet nije loše s obzirom da nije drugi dio radio bioware.

Što se tiče JK serijala, najbolji mi je JK2 - jedi outcast, bolji mi je od academy-a, a ostale natavke nisam igrao, po slikama sa youtube-a sigurno neću zbog mizerno loše grafike (za današnje doba).

Dobivam next weekend vjerovatno HD5850 pa ću rasturit taj Force Unleashed i budem opet crysis prešaoSmijeh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
IN_trance001 kaže...
baso1990 kaže...

Evo ti onda moj, sve radi s njim.

http://www.megaupload.com/?d=664GN4XC

Očekujem jedno HVALA ako bude radilo!

save radi, samo se rusti kada dobim nekakvu sliku...pa u cemo je problem...

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
kotor 1 je dobar, no kotor II je malo premračan i priča nije baš nešto. Glupe su mi one neobjašnjene stvari poput nihilusa (koji je on vrag? On nije ni imao tijelo ili šta), sion - nitko mu ništa nemože stalno se regenerira LOL, revan nestao, jediji nestali wtf?

Kotor 1 ima klasičnu priču good vs evil, a u drugom dijelu neznaš ni sam na čemu si,ali opet nije loše s obzirom da nije drugi dio radio bioware.

Što se tiče JK serijala, najbolji mi je JK2 - jedi outcast, bolji mi je od academy-a, a ostale natavke nisam igrao, po slikama sa youtube-a sigurno neću zbog mizerno loše grafike (za današnje doba).

Dobivam next weekend vjerovatno HD5850 pa ću rasturit taj Force Unleashed i budem opet crysis prešaoSmijeh

Da to je problem za one koji se drže samo filmova. sve je objašnjeno u knjigama i stripovima. :P

Meni su i prvi i drugi dio podjednako dobri.

Jesi možda uspio sredit igru da radi sa rumblepadom?

15 godina
neaktivan

jel neko preso misiju sa onim brodom kad ga trebas privuc prema sebi a lovci te napadaju ????

pola sata igram to sranje nemoguce prec moram ispravit brod i onda ga povuc prema sebi a treba mi podloga 50 metara da bi to uspeo kak to prec???

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 18:27 (ljuta_357_guja).
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan

@ ljuta_357_guja

daj čitaj... Neodlučan

josipjoso1000 kaže...

hhmmmm tu ti je nezgodno....moraš prvo poskidat ove male svemirske brodove koji stalno dolaze (nema ih puno) sa gromom iz ruku u skoku, i zatim ćeš čuti onog slijepog jedija u pozadini kako govori da srušiš brod, zatim stisni desnu tipku miš i drži ju(silu)ionda ćeš na ekranu dobiti koje tipke moraš stiskati da bi ispravio brod otprilike prema sredini (ide jako sporo) i zatim ga srušiio sa neba sa tipkom s (ako igraš sa tipkovnicom i mišem) mislim da ćeš morati par puta ponoviti dok ne skužiš ali to je jedini način.......nadam se da sam pomogao...

15 godina
neaktivan
r420r kaže...

@ ljuta_357_guja

daj čitaj... Neodlučan

josipjoso1000 kaže...

hhmmmm tu ti je nezgodno....moraš prvo poskidat ove male svemirske brodove koji stalno dolaze (nema ih puno) sa gromom iz ruku u skoku, i zatim ćeš čuti onog slijepog jedija u pozadini kako govori da srušiš brod, zatim stisni desnu tipku miš i drži ju(silu)ionda ćeš na ekranu dobiti koje tipke moraš stiskati da bi ispravio brod otprilike prema sredini (ide jako sporo) i zatim ga srušiio sa neba sa tipkom s (ako igraš sa tipkovnicom i mišem) mislim da ćeš morati par puta ponoviti dok ne skužiš ali to je jedini način.......nadam se da sam pomogao...

daj čitaj....a jbt pa necu 100 staranica listat trazit imam pametnija posla botino

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 18:37 (ljuta_357_guja).
17 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...

daj čitaj....a jbt pa necu 100 staranica listat trazit imam pametnija posla botino

ovo što sam citirao nalazi se 28 postova prije tvog pitanja. što znači da se nisi ni trudio pogledat.

slažem se da imaš pametnijeg posla, recimo čitanje bontona.

15 godina
neaktivan
r420r kaže...
ljuta_357_guja kaže...

ovo što sam citirao nalazi se 28 postova prije tvog pitanja. što znači da se nisi ni trudio pogledat.

i sad ja trebam prelistat sve to ma daj seljacino

16 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...
r420r kaže...
ljuta_357_guja kaže...

i sad ja trebam prelistat sve to ma daj seljacino

Dajte neka netko više da karton ovom arogantnom tipu, čovjek mu pokuša pomoći a ovaj ga napadne, idi traži walktrough ili odustani od igre očitno je prekomplicirana za tebe ( ja sam nakon istog savjeta prešao iz prve ), drži se super maria i icy towera.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
15 godina
neaktivan

Koja glupost...kada sam uspio load-ad igricu uz pomoc tvog save-a, cim krenem ispocetka i pocne se save-at igra se srusi...hoce li kakav drugi crack izlazit...u cemu je problem???

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice