Isto ko i kod meksikanca. 39,99$ cca 280kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na kojoj stranici je najpovoljnije uzeti?
Ljudi ako vas zanima kupovina preko proxija mogu vam reći da to ne može biti lakši postupak!
Prijatelj mi je potvrdio da na ovaj nacin kupio nekoliko AAA igara na originu i da nikada nije imao nikakvih problema.
Ja sam prije kupio BF prateci temu kupovina BF4,ali ima jos puno jednostavniji nacin.
1.Instalirate aplikaciju(ekstenziju) zvanu "hola"(sa hola.org) za chrome ili mozillu.
2.Odete na stranicu od origina www.origin.com i logirate se. Nakon toga kliknete na ikonu hula u gornjem desnom uglu browsera i odaberete zemlju.Preporucam Argentinu i Chile.
Nakon toga stranica ce se ponovo ucitati,ali preko proxija pa vam se moze promijeniti jezik na spanjolski a i ne mora,ali cijene ce vam se sigurno promijeniti.
3.Stavite igru u kosaricu i kliknete checkout.
4.Kada dodete do dijela di upisujete podatke za karticu ili paypal samo kliknete upet na ikonu hule i ugasite proxy.Ispunite podatke i platite.
Ne moze biti lakse,i sam sam se uvjerio rezervirajuci si standard edition preko Chilea za samo 39$.Ispod toga stvarno ne mozete nigdje naci.
Sto se tice sigurnosti,ako se bojite da ce vam banati account ne morate se brinuti.Znam dosta ljudi koji su koristili ovaj nacin i nikada nije bilo nikakvih problema.
P.S. Mozda vam nece uspjeti iz prve,pokusajte nekoliko puta i dajte vremena da se obradi jer ide preko proxija pa mu treba malo vremena da ucita.Budite malo strpljivi.
Ja sam prije kupio BF prateci temu kupovina BF4,ali ima jos puno jednostavniji nacin.
1.Instalirate aplikaciju(ekstenziju) zvanu "hula"(sa hula.org) za chrome ili mozillu.
2.Odete na stranicu od origina www.origin.com i logirate se. Nakon toga kliknete na ikonu hula u gornjem desnom uglu browsera i odaberete zemlju.Preporucam Argentinu i Chile.
Nakon toga stranica ce se ponovo ucitati,ali preko proxija pa vam se moze promijeniti jezik na spanjolski a i ne mora,ali cijene ce vam se sigurno promijeniti.
4.Kada dodete do dijela di upisujete podatke za karticu ili paypal samo kliknete upet na ikonu hule i ugasite proxy.Ispunite podatke i platite.
Hehe, tocno taj nacin, sa slikama, je opisan 4-5 puta u onoj temi :)
I jako puno ljudi iz BF4 teme kupuje na taj nacin. Hula se negdje navodi kao spyware, pa se moze zamijeniti s FlyVpn.
A i mislio sam da je negdje objasnjeno XD ali neka.
Nema veze ima jos onih koji su skepticni i koji ne znaju pa eto to je za njih.
OK CYBER SAD SLUIŽBENO........... od*ebi iz svake teme u koju uđen danas..... samo ti.. svaka tema u koju san uša......
OK CYBER SAD SLUIŽBENO........... od*ebi iz svake teme u koju uđen danas..... samo ti.. svaka tema u koju san uša......
Vid ovog nadrkanog dalmoša hahahha.....ajde prvo nauči pisati hrvatski pa onda rejđaj hahahahha
Zaboravio si rec da si prdn'o.
Znači da ulaziš u prave teme!
Trebao bi biti sretan, a ti ovako....
Vid ovog nadrkanog dalmoša hahahha.....ajde prvo nauči pisati hrvatski pa onda rejđaj hahahahha
Aj dođi sebi......
Cyber nemoš tako je*en mu mamicu...... Pusti malo i jopisa.....
EDIT: Hades od kad san dobia žuti karton ne jeden pasulj više
Aj dođi sebi......
Cyber nemoš tako je*en mu mamicu...... Pusti malo i jopisa.....
EDIT: Hades od kad san dobia žuti karton ne jeden pasulj više
Trebo si taj karton iskoristit kao zacin. Zut je kao Vegeta. Onda bi jos bolje prdio.
Ljudi ako vas zanima kupovina preko proxija mogu vam reći da to ne može biti lakši postupak!
Prijatelj mi je potvrdio da na ovaj nacin kupio nekoliko AAA igara na originu i da nikada nije imao nikakvih problema.
1.Instalirate aplikaciju(ekstenziju) zvanu "hula"(sa hula.org) za chrome ili mozillu.
Ne moze biti lakse,i sam sam se uvjerio rezervirajuci si standard edition preko Chilea za samo 39$.Ispod toga stvarno ne mozete nigdje naci.
Sto se tice sigurnosti,ako se bojite da ce vam banati account ne morate se brinuti.Znam dosta ljudi koji su koristili ovaj nacin i nikada nije bilo nikakvih problema.
P.S. Mozda vam nece uspjeti iz prve,pokusajte nekoliko puta i dajte vremena da se obradi jer ide preko proxija pa mu treba malo vremena da ucita.Budite malo strpljivi.
Nije hula nego hola
Nije hula nego hola
Zar nije Hola onaj jeftin šlag?
Nije hula nego hola
To je Halo.
Nije hula nego hola
To je Halo.
Zar nije Halo ona igra što je ekskluziva za Xbox?
To je Hopla
To je Hopla
Hopla 3 ..... Nikad mi nije sjela....
To je Hopla
Hopla 3 ..... Nikad mi nije sjela....
Ni meni, ali u kesten pireu je odlična
Pitanje je da li će biti problema sa jezikom u igri ako se kupuje za Argentinu ili Čile. Znam da je to bilo sranje u BF4 kad si ruski kupio, moro si ručno stavljet en jezik poslje updatea svakog... Ako je to slučaj i sa ovom igrom onda je bolje kupit eng ver i gotovo.
Ja imam BF4 Premium iz Meksika i ne moram ništa ručno prtljati nakon updatea.
Dobra ponuda na GMG-u.
Dobra ponuda? To je standard verzija. Uostalom koliko dokumenata traže za kupovinu na GMG-u, slabo mi dođe. Jednom sam pokušao nešto kupiti, dobro da nisu tražili i sken imovinske kartice.... ma bježi od toga daj.
Dobra ponuda? To je standard verzija. Uostalom koliko dokumenata traže za kupovinu na GMG-u, slabo mi dođe. Jednom sam pokušao nešto kupiti, dobro da nisu tražili i sken imovinske kartice.... ma bježi od toga daj.
Uračunaj još 20% popusta upotrebom kupona i dobiješ trenutno vjerojatno najbolju kupnju te igre na tržištu.
GMG je jedna od najpouzdanijih stranica za kupnju igri i zna imati vrlo dobre popuste. Kupio sam 47 igri kod njih i nikakvih problema unazad tih nekoliko godina nisam imao. I služba za korisnike im je dosta dobra.
Zahtjev za scanom osobne (ili putovnice) i selfijem kako držiš taj dokument radi potvrde identiteta imaju mnoge stranice, pogotovo ako se razlikuju e-mailovi ili drugi podaci na accountu i na npr. paypalu/kartici. Istina i meni je to znalo jako zasmetati (mene su to prije tražili na G2Playu i nedavno na GamesRocketu) ali zato ne pljujem po tim stranicama. Prevare preko interneta su sve češće i shvaćam da se i prodavači moraju na neki način zaštititi od njih. Naravno da ne bih takve podatke ostavljao na nekoj stranici za koju prvi put čujem.
EDIT: Išao sam testirati kolika bi točno bila cijena sa kuponom na GMG-u za SW:Battlefront ali trenutni kupon 20% ipak ne vrijedi za tu igru (nisam čitao sitna slova). Uglavnom, i dalje je onda najpovoljnije preko meksičkog origina ($ 39,99).
Zahtjev za scanom osobne (ili putovnice) i selfijem kako držiš taj dokument radi potvrde identiteta imaju mnoge stranice, pogotovo ako se razlikuju e-mailovi ili drugi podaci na accountu i na npr. paypalu/kartici. Istina i meni je to znalo jako zasmetati (mene su to prije tražili na G2Playu i nedavno na GamesRocketu) ali zato ne pljujem po tim stranicama. Prevare preko interneta su sve češće i shvaćam da se i prodavači moraju na neki način zaštititi od njih. Naravno da ne bih takve podatke ostavljao na nekoj stranici za koju prvi put čujem.
Ti baš inzistiraš na tome da budeš opljačkan. Za Boga miloga, prvo i osnovno pravilo sigurnosti na internetu je da svoje osjetljive osobne podatke ne daješ nikome. NIKOME. Koji mrtvi sken kartice, to se ne radi, niti to oni uopće smiju tražiti. Ako ne vjeruju oni tebi, ne vjeruješ ni ti njima.
Ti baš inzistiraš na tome da budeš opljačkan. Za Boga miloga, prvo i osnovno pravilo sigurnosti na internetu je da svoje osjetljive osobne podatke ne daješ nikome. NIKOME. Koji mrtvi sken kartice, to se ne radi, niti to oni uopće smiju tražiti. Ako ne vjeruju oni tebi, ne vjeruješ ni ti njima.
Čovjek govori i scanu osobne ili putovnice a ne kartice. No kako god - nedam ni jedno, ni drugo, ni treće
Predstavljanje planeta:
Interactive tour:
http://starwars.ea.com/starwars/battlefront
All aboard the hype train! :)
Ovo je bolesno dobro :)
http://static.cdn.ea.com/pulse/starwars/SWBF_PlanetExp_Web_FeaturedScenes_v05_GameMode_HeroesVVillains_720p_5m.mp4