Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 155.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

BFH i Titanfall nisu nimalo mrtve igre. Pogotovo Titanfall koji na konzolam ubija i danas. Pa zadnja dva CoD-a su uvela "novitete" iz Titanfalla. Isto tako nije ni BFH mrtav jer je on uspjesan na konzolama koliko BF4 na Pac

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Star Wars: Battlefront
Hades86 kaže...
Oke, platio si na akciji. Poanta je da su ti te omiljene igre bile u pocetku takodjer skupe, oko 100€ za Premium. Tak da nije neko cudjenje zasto je Battlefront skup.

Ti jos uvijek ne vjerujes u kupovinu preko Meksickih i slicnih Origina? :)

Hrpa preordera, Premiuma i ostalog kupljena po duplo nizoj cijeni..  a cesto i triput nizoj.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan

https://youtube.com/watch?v=mByznNYCWTY

kad konzolasi ovo vide sigurno Bude Isla prodaja.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Meni nije problem razumjevanje, nego ocito nekim fanovima Battlefielda sagledat cinjenice, realno jel. To je kao da se vodi rasprava koji je nogometni klub bolji.

A di sam ja negirao da BFH i Titanfall ne spadaju u isti kos?

Procitaj postove jos koji put, jer nisam ja taj koji ne cita s razumjevanjem.

Oke, platio si na akciji. Poanta je da su ti te omiljene igre bile u pocetku takodjer skupe, oko 100€ za Premium. Tak da nije neko cudjenje zasto je Battlefront skup.

Ako ces ga htjet igrat, cekat ces na neku akciju kao i vecina drugih igraca, i end of story.

Ajd vidit cemo jel ti prognoza tako perfektna.

Uzmi u obzir kako je battlefront dugo iscekivana igra, jos od dana kad je BF1 i 2 bio popularan na starim Play Station konzolama.

I imas li kakav info koliko je ljudi igralo neki od Battlefielda Betu? Koliko znam iz EA su javili da su skinuli rekord sa Battlefrontom. Toliko o njenoj ''propasti''.

Lapsus gore boldano, nisam završio što sam mislio. Dakle BFH i Titanfall spadaju u isti koš sa SW ali samo po tome koliko će ta igra biti popularna kroz neko vrijeme.

O igrama kao takvim me pričam, dakle samo o popularnosti igre nakon određenog vremena. I neće uspjeti samo zbog matchmaking sistema, to je propao sistem koji nikad nije ni valjao.

Gdje sam kupio igre i koliko sam ih platio to je moja stvar, a sigurno neću kupiti nikad ni jednu igru na "normalnom" originu kad ima cijena malte ne duplo jeftinije.

www.eplati.com
14 godina

Star Wars Battlefront ► ALL MAPS & GAME MODES LEAKED

Već je bilo, al sad lijepo složeno u video.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 3
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ti jos uvijek ne vjerujes u kupovinu preko Meksickih i slicnih Origina? :)

Hrpa preordera, Premiuma i ostalog kupljena po duplo nizoj cijeni..  a cesto i triput nizoj.

Jok. Ne volim crno trziste, kao ni sivo.

Ako nije 100% legit shoping, i'll pass :) Jer ne vidim svrhu dat 150 kn (300 ako sve uzimas) a postoji ti mogucnost baniranja.

Svaki dan vidim u partijama kako admini likvidiraju ekipu, doduse to su haxori ali svejedno. Pravila legalnosti se drze.

11 godina
protjeran
marko227 kaže...

Lapsus gore boldano, nisam završio što sam mislio. Dakle BFH i Titanfall spadaju u isti koš sa SW ali samo po tome koliko će ta igra biti popularna kroz neko vrijeme.

O igrama kao takvim me pričam, dakle samo o popularnosti igre nakon određenog vremena. I neće uspjeti samo zbog matchmaking sistema, to je propao sistem koji nikad nije ni valjao.

Gdje sam kupio igre i koliko sam ih platio to je moja stvar, a sigurno neću kupiti nikad ni jednu igru na "normalnom" originu kad ima cijena malte ne duplo jeftinije.

Okeey, vidim da imam tu posla sa zagrizenim fanom BF3/4 koji ce vrtit svoju pricu o popularnostima i vjerojatnostima failova stoga odustajem. You win =))

Pa nece bit samo jedan server sa 40 igraca po mapi i modu da bi visio cijeli dan u lobbyu... DICE zna da ce bit ogroman broj igraca u ovoj igri, i logicno je da bude accessible svima.

Poanta kupnje je bila da ces ako ces hjet igrat ovo ces isto kupit na nekoj akciji. Tak da kukanje oko sadasnje pune cijene nema smisla.

16 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Okeey, vidim da imam tu posla sa zagrizenim fanom BF3/4 koji ce vrtit svoju pricu o popularnostima i vjerojatnostima failova stoga odustajem. You win =))

Pa nece bit samo jedan server sa 40 igraca po mapi i modu da bi visio cijeli dan u lobbyu... DICE zna da ce bit ogroman broj igraca u ovoj igri, i logicno je da bude accessible svima.

Poanta kupnje je bila da ces ako ces hjet igrat ovo ces isto kupit na nekoj akciji. Tak da kukanje oko sadasnje pune cijene nema smisla.

Vidim i ja da ti ne vidiš dobro. Niti sam BF fan niti uopće vežem tu igru za SW. Nebitno, za pola godine se javi pa da vidimo na čemu si

www.eplati.com
11 godina
protjeran
marko227 kaže...

Vidim i ja da ti ne vidiš dobro. Niti sam BF fan niti uopće vežem tu igru za SW. Nebitno, za pola godine se javi pa da vidimo na čemu si

99% je da cu bit i dalje na BF3, BF4 + Battlefront.

Igram svasta pomalo.

Mjesec dana nakon izlaska battlefronta ce izaci i Star Wars 7 film, a to ce isto debelo utjecat na igrivost.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 8:21 (Hades86).
16 godina

Evo zapravo je Battlefront 2 bio mix battlefielda i star wars, a ovo novo nije slično ni starom battlefront, a niti BFu. Zato mi se ni ne sviđa. Volio bi da je zadržao tu staru mehaniku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Kako je battlefront 3 trebao izgledati.

ovoj dizajn izgleda bolje od ovog sad, osim grafike naravno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kako je battlefront 3 trebao izgledati.

ovoj dizajn izgleda bolje od ovog sad, osim grafike naravno

Za sve one kojima ovaj "dizajn" odgovara, kupite sony psp i imate doslovno ovo gore iz linka!

16 godina
Teknokyo kaže...

Za sve one kojima ovaj "dizajn" odgovara, kupite sony psp i imate doslovno ovo gore iz linka!

To misliš radi grafike? Pa naravno da nije dobra grafika pošto je rađeno prije 7 godina, ali mi se više sviđa od pickupova po mapi i što ima svemirskih bitki. Glupo mi je što svaki vojnik može uništiti sve, trebalo je biti klasa kako je bilo u Battlefrontu 2 pa da lik sa raketom mora uništiti AT ST i slična vozila, a ne da je jedan pješadinac ultimativni vojnik. Ovi power upovi nešto najgore i čista distrakcija pošto je svugdje po mapi. Meni je smiješno da je Battlefront 2 zapravo više battlefield nego li je ovo.

14 godina
neaktivan

a kuky na sto bi licila ova igra da je reskin bf 4 ili hardlajna. I na kraju ti dodje na isto pokupio ti token ili usao u vozilo. Cak token ima prednost jer nemas vise kempa vozila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

a kuky na sto bi licila ova igra da je reskin bf 4 ili hardlajna. I na kraju ti dodje na isto pokupio ti token ili usao u vozilo. Cak token ima prednost jer nemas vise kempa vozila.

Pa battlefront 2 je bio kao kopija battlefielda, stavio sam ti video gore čak su i klase slične starim Bfield naslovima. Sad ti ni ne treba timski rad kad sam možeš sve. Obično puškom uništiš AT-ST.

Ovi power upovi kolko imaju svoje prednosti tako i mane. Primjerice meni su to čista distrakcija, često sam išao na objective ali sam radi nekog pickupa skrenuo malo desno i na kraju završio u x-wingu. Ovo za kempanje na neko vozilo već dugo nisam vidio u BFu, ali opet mi je draže kad za heli čeka netko tko je dobar nego da mi neki noob usput pobere neko bitno vozilo sa kojim smo mogli pobjediti da je došlo kod nekoga tko zna.

Igri fali ono nešto, ta neka dubina u mehanici jer to će dosaditi kao i MOH za mjesec-dva

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

To misliš radi grafike?

Nisam mislio radi grafike već na Battlefront Elite Squadron za PsP koji je po meni nastavak ovog "propalog" projekta.

Btw. Battlefront Ultimate edition preordered ^^

15 godina
neaktivan

Par informacija u vezi refund sistema na originu. Znači nakon službenog release-a imate pravo odigrat max 24sata tj. 24 sata od prvog pokretanja (tj. max 7 dana od službenog release-a, ako ne stignete provest tih 24 sata u igri ili ako uopće ne stignete igrat), da bi zadržali pravo na full refund. U koliko je igra nedostupna za igru zbog tehničkih razloga (od strana EA), a kupljena je max 30 dana od službenog izlaska imate pravo na refund unutar 72h od prvog pokretanja.

Upravo su ovo razlozi zbog kojih sam igru kupio preko Origina, makar na na ovaj način "škodim" gaming zajednici s obzirom da sam napravio preorder najskuplje verzije, a da ni neznam što nudi season pass. Uvijek mogu napravit refund ako bude tehničkih poteškoća ili ako ne najave sadržaj DLC-ova približno datumu službenog release igre tj. ako sadržaj DLC-ova bude ispod očekivanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 15:06 (Teknokyo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Teknokyo kaže...

Upravo su ovo razlozi zbog kojih sam igru kupio preko Origina, makar na na ovaj način "škodim" gaming zajednici s obzirom da sam napravio preorder najskuplje verzije, a da ni neznam što nudi season pass. 

A zato smo mi gameri osjetili "disturbance in the force" neki dan. 

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...

Par informacija u vezi refund sistema na originu. Znači nakon službenog release-a imate pravo odigrat max 24sata tj. 24 sata od prvog pokretanja (tj. max 7 dana od službenog release-a, ako ne stignete provest tih 24 sata u igri ili ako uopće ne stignete igrat), da bi zadržali pravo na full refund. U koliko je igra nedostupna za igru zbog tehničkih razloga (od strana EA), a kupljena je max 30 dana od službenog izlaska imate pravo na refund unutar 72h od prvog pokretanja.

Upravo su ovo razlozi zbog kojih sam igru kupio preko Origina, makar na na ovaj način "škodim" gaming zajednici s obzirom da sam napravio preorder najskuplje verzije, a da ni neznam što nudi season pass. Uvijek mogu napravit refund ako bude tehničkih poteškoća ili ako ne najave sadržaj DLC-ova približno datumu službenog release igre tj. ako sadržaj DLC-ova bude ispod očekivanja.

Koliko si dao ili si isao u meksiko Tekno ? Opet printeri Aaaaa

15 godina
neaktivan

Viva México :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Obicna vezija 269kn mehiko ,brazil mi nije uspio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja cu u Meksiku uzet Deluxe a ako me igra bude drzala onda season pass u Rusiji. Tamo su iste cijene kao u brazilu samo sto nema u dosta EA naslova opcije za engleski. To naravno nije bitno kod season pass
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Koje programe koristite za spajanje na mexico servere? Cuo sam dosta toga loseg za Holu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sova kaže...

Koje programe koristite za spajanje na mexico servere? Cuo sam dosta toga loseg za Holu...

Pronađi temu battlefield 4 kupovina, tamo ti pred kraj piše.

11 godina
protjeran

PRDN8 jbg MOR8

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Andi_zg kaže...

Najjače kad Boba Fett zamalo upadne ponovno u Sarlacc Pit i kaže "that wont happen again" hahahah, umro sam

17 godina

Evo i ja kupio. Iz nekog razloga nije radilo preko Mexica, ali je zato Chile odradio posao

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Sova kaže...

Evo i ja kupio. Iz nekog razloga nije radilo preko Mexica, ali je zato Chile odradio posao

Po kojoj cjeni?

14 godina
neaktivan
Hahah Cile koliko je tamo ?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice