Dobro,ali ekskluzive barem na PS4-u su dobre.Pomalo zalim da sam ga prodo,ponajvise zbog nadolazeceg Uncharted-a 4.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O Boze ne mojte sad i ovu temu pretvorit u rat konzola protiv PC-a.Igraj na cemu volis igrat i tocka.Ja preferiram PC,ali da konzole imaju svoje prednosti,imaju.
IvanaDadu za predsjednika!
iiiiimamo predsjednicuuooouuuuu
Skinulo mi neki patch za betu.
LMAO!
oke igra ..glatko radi cak i sa mojojm GTX 460 naravno ne an ultra settingsima ..al uglavnom uzasno me iritira zvuk koji mi trza steka lagga kako god vec nazvali do te mjere da izadjem iz igrice samo zato jer je nemoguce slusat to....ovako za beta verziju fun to play bar ovih dan dva sta sam igrao
Pozz.
Danas skinuo igru i igrao je 1 sat, vratim se iz skole ocu da igram kad pise da je Expired ?
Jel to neki 'bug' ili je beta gotova ?
edit: u ovih sat vremena sta sam igrao, moram priznati da je igra odlicna i da vrijedi svake lipe.
Ugodno me iznenadila igra, sto radi samog gameplaya, izgleda, te optimizacije iznad svih ocekivanja. Beta je nazalost zavrsena, ionako su je produzili vise nego sto je bilo planirano. Proveo sam 2 dana stvarno uzivajuci u ove dvije mape.
Ajd, nek se netko baci u potragu pa nam otkrije koliko košta preorder na različitim Originima i Keyshopovima.
Jedan Gameplay s moje strane sa malo isprobavanja svačega.
Osobno, nisam previše impresioniran, definitivno nebih za to dao ovoliko koliko sad traže, možda nabavim tek na nekom ludom popustu. Igrati Darth Vadera je fora, ali uvijek te spawna na lokaciji gdje obično treba jahati do fajta, a vrijeme curi. Vožnja letjelica mi je totalno nakaradna (i ne samo zato što nisam uspio posložiti kontrole u ovo kratko vrijeme).
Uglavnom, za ubit vrijeme je ok, sve borbe traju oko 10-15min. Čitera ko blata, Fairfight svake minute bana nekoga. Svi skaču okolo ko zečevi na steroidima.
Možda su neki drugi modovi malo zanimljiviji, ali ovo što su pustili u beti brzo mi je dosadilo.
Nadam se da će full game biti ipak puno bolji i zanimljiviji, jer mi je Star Wars setting uvijek bio i ostao drag.
U brazilu je 30€ jos da nam je naci nekog tko tamo zivi 😉
imas li link od brazilske stranice?
kupis sam,bez ikog..
kupis sam,bez ikog..
Usrali su Origin u Brazilu. Jedna firma provjerava svaku transakciju.. :/
Pogle predzadnju stranicu u temi Battlefield 4 kupovina.
Ali, izgleda da tu i tamo nekome prođe.
kupis sam,bez ikog..
Usrali su Origin u Brazilu. Jedna firma provjerava svaku transakciju.. :/
Pogle predzadnju stranicu u temi Battlefield 4 kupovina.
Ali, izgleda da tu i tamo nekome prođe.
Znam da se moglo bf4 kupovati u meksickom originu,bilo je masu jeftinije, ali morao si imat proxy namjesten . Vjerovatno su se malo opametili hehe..
ja ne mogu uopce vise naci mexico proxy
po onim uputama lika koji je to napisao ,neces naci ali ako upises free proxy server mexico u google ,naci ces ih koliko oces.
po onim uputama lika koji je to napisao ,neces naci ali ako upises free proxy server mexico u google ,naci ces ih koliko oces.
Radio li preko Hola plugina?
Radio li preko Hola plugina?
evo ,kome se da zafrkavati neka proba,nasao sam proxy,radi i na brazilskom ste originu,ne redirecta na englesko govorno podrucije.
ip :187.95.101.2
port: 80
Probam ja kasnije s IPVanish, imam pretplatu aktivnu. Rade jako dobro i brzo, nisu ultra spori kao free VPN serveri.
Probajte google modify headers, tako je jedan lik iz mog klana kupio igre neke.
Pa šta nije lakše upaliti VPN neko prtljati po headerima i requestovima (što nije ni "j" od jednostavnog)?
Pa šta nije lakše upaliti VPN neko prtljati po headerima i requestovima (što nije ni "j" od jednostavnog)?
Meni osobno je headers način bio tri puta lakši od plaćanja vpna, ili traženja sigurnog proxya ili tako nešto....eto, samo sam dao ideju.
Sretno1!
Ultimate Edition 119,98€
Igra i 4 ekspanzije.. Bome pretjerali su s cijenom
Mislis?
Ultimate Edition 119,98€
Igra i 4 ekspanzije.. Bome pretjerali su s cijenom
I onda ajde reci da igra nije samo za SW fanboye.
Jednostavno ne vrijedi te novce. Puno previše.
Kad je to EA politika. Srecom pa ima drugih razumnih internetskih stranica za manje novce.
100€ za nas balkance je bome bezobrazno skupo, hajd svabo neki koji ima 3-4 milje pa hajd.....30 mi je godina i nekako razmisljam da je taj novac pametnije investirati u neke druge stvari, bilo bi me stovise sramota reci da sam dao 120€ za jednu igru :)