Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 153.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Star Wars: Battlefront 3
Jack Sparrow kaže...
Wack kaže...

Jel do mene onda ili meni BF 3 i 4 imaju jedan od najgorih netcodova i hitboxova ikad ?
Ne trollam ozbiljno pitam imam oko 300 sati u BF3 i oko 200 u BF4,i ubljedljivo jedne od najlosih igara kad je u pitanju ovo gore spomenuto.

Pa jedino CS ima bolji netcode, ali je i manje zahtjevna igra. Sve ostale novije FPS igre su isto što i BF.

Eto sad na CTE isprobavaju 100hz nectode za BF4. Kad si zadnji put igrao BF4 jer su malo nadogradili necode od onoga što je u početku bilo?

Pa ima vec neko vrijeme da nisam igrao,ako su popravili mozda sljedeci vikend ako bude vremena skinem i poigram malo.

13 godina
Star Wars: Battlefront 3

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
Star Wars: Battlefront 3

evo od jacka o tome isto, baš me zanima kako će se ta beta ponašati i to.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Battlefront neće imati server browser. Match making će se obavljati prema skillu igrača.

Link

PSN - DeniZg80
13 godina
DeniZg kaže...

Battlefront neće imati server browser. Match making će se obavljati prema skillu igrača.

Link

Ovo bi značilo da nema igranja s frendovima, ili će i to nekako srediti?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
DeniZg kaže...

Link

Ovo bi značilo da nema igranja s frendovima, ili će i to nekako srediti?

Nije detaljnije objašnjeno, ali siguran sam da će se moći pridružiti frendovima. 

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...

Link

Ako je po onom famoznom skillu koji se računao u bf4 po nekoj ludoj formuli, onda će to biti sjajno.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Wack kaže...

Jel do mene onda ili meni BF 3 i 4 imaju jedan od najgorih netcodova i hitboxova ikad ?
Ne trollam ozbiljno pitam imam oko 300 sati u BF3 i oko 200 u BF4,i ubljedljivo jedne od najlosih igara kad je u pitanju ovo gore spomenuto.

Pa jedino CS ima bolji netcode, ali je i manje zahtjevna igra. Sve ostale novije FPS igre su isto što i BF.

Eto sad na CTE isprobavaju 100hz nectode za BF4. Kad si zadnji put igrao BF4 jer su malo nadogradili necode od onoga što je u početku bilo?

Čisto iz radoznalosti, koje sve ostale? (EDIT: a da nije P2P)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 20:18 (ZC_Someone).
17 godina

Za battlefront betu neče biti potreban preorder

http://ps4daily.com/2015/09/star-wars-battlefront-beta-does-not-require-pre-order/

Nek admini u naslovu teme maknu broj tri, pošto se radi o rebootu, a ne nastavak starih battlefronta

BF3:fluffy_inside
11 godina
protjeran
Wolf88 kaže...

Za battlefront betu neče biti potreban preorder

http://ps4daily.com/2015/09/star-wars-battlefront-beta-does-not-require-pre-order/

Nek admini u naslovu teme maknu broj tri, pošto se radi o rebootu, a ne nastavak starih battlefronta

Dobro jutro... Nadam se da ekipa nije cijelo vrijeme mislila da je ovo BF3  Jasno je od pocetka da je reboot, tak da mi BF3 naslov nije bio jasan na ovoj temi.

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Star Wars: Battlefront
Zajeb kaže...

Ovo djeluje gore od COD-a lik samo trci ko mutavi i spama taj blaster koji ima range u 3pm a precizan da je to čudo..

twice the pride double the fall
12 godina
dad0r kaže...
Zajeb kaže...

Ovo djeluje gore od COD-a lik samo trci ko mutavi i spama taj blaster koji ima range u 3pm a precizan da je to čudo..

Meni izgleda kao Star Wars: Garden Warfare.

10/10, would play again.

PSN - DeniZg80
10 godina

Ovo ima da mi oduzme sati i sati i sati........a uz to unutar tjedan dana izlazi Fallout 4, novi Assassins Creed i malo poslije i Just Cause 3. Jaoooo   ode real life u pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jedva cekam betu da probam to cudo. Dal se zna tocan datum?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Negdje sljedeci mjesec pocinje beta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

"The Star Wars Battlefront Beta is Coming October 8th"

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca

0 0 hvala 0
12 godina

ima samo jedan "mali" problem oko ove igre:

Just a heads up, the full released game will not include a server browser. It is matchmaking only.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 13:49 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Kolko sam ja vidio, to zapravo ni nije problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pa ako imas samo matchmaking i nemas dedicated server to znaci:

a) sjeban ping

b) igras s ljudima s kojima uglavnom ni ne zelis igrati - gdje je tu neka profi scena (osim konzolitis turnira)?

c) nakon godinu-dvije kad EA dopizidi financirat ovu igru, sto ti ostaje od multiplayera?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 22:19 (Fanu).
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
Fanu kaže...

pa ako imas samo matchmaking i nemas dedicated server to znaci:

a) sjeban ping

b) igras s ljudima s kojima uglavnom ni ne zelis igrati - gdje je tu neka profi scena (osim konzolitis turnira)?

c) nakon godinu-dvije kad EA dopizidi financirat ovu igru, sto ti ostaje od multiplayera?

Čisto sumnjam da će EA dopizdit financirat igru. Da li ti znaš što stiže idućih godina? ove godine Epizoda 7, zatim iduće godine spinoff film Star Warsa -Rogue One, zatim 2017 Epizoda 8, pa 2018 spin off film o mladom Han Solu, pa godinu iza toga Epizoda 9.....i da EA neće iskoristiti čitavu situaciju da poprati sve te filmove sa ovom igrom? E rođo onda nemaš pojma kako biznis funkcionira.

12 godina

a mislis da ce im ovo sad biti jedina star wars igra? mozes ocekivati svake godine novi nastavak

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Fanu kaže...

a mislis da ce im ovo sad biti jedina star wars igra? mozes ocekivati svake godine novi nastavak

Neće sigurno izlaziti svake godine Battlefront nastavak, nije SW   CoD ili Battlefield, možda budu nadodavali eventualno nove mape i vozila, ali ne očekujem ništa drugo

16 godina

Dedi serveri i matchmaking bi mogli još gore funkcionirati od normalnog matchmakinga. Jer probao sam u BF4 taj matchmaking ili ti play now i pola puta me igra spojila na potpuno prazan server.

Nadajmo se da će to nadograditi za battlefront.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Dedi serveri i matchmaking bi mogli još gore funkcionirati od normalnog matchmakinga. Jer probao sam u BF4 taj matchmaking ili ti play now i pola puta me igra spojila na potpuno prazan server.

To je namjerno tako napravljeno.

Igra prepozna kad si noob, pa da malo vjezbas na praznom serveru, bez straha da te ubiju.

I da malo vjezbas aim.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Na Facebook stranici EA Star Wars vele da je beta za 2 dana. Stvarno, već je tu? Brzo je prošlo vrijeme.

Edit: slika je od jucer, jos samo jedan dan!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 10:20 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Na Facebook stranici EA Star Wars vele da je beta za 2 dana. Stvarno, već je tu? Brzo je prošlo vrijeme.

Edit: slika je od jucer, jos samo jedan dan!

8.10. ili 7.10.?

The Star Wars Battlefront Beta is Coming October 8th 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 11:08 (Soldier977).
12 godina
protjeran
kakve su cake za betu je se treba prijaviti negdje ili ?
Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice