Star Trek Online (STO)

poruka: 1.523
|
čitano: 344.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Star Trek Online (STO)

Evo samo sam nakratko pogledao, skeniranje za artefakte je baš fora napravljeno. Zavrti se crta oko broda i onda nakratko ukaže smjer kojim treba ići!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Star Trek Online (STO)
toTheCore kaže...

Vi koji cete kupiti ili ste vec kupili igru, koji ducan bi preporucili ? Prvo sam razmisljao da kupim preko Steam-a ali mislim radije cu otic onda u Algoritam i kupiti za istu cijenu igru sa kutijom.

Im nekih mozda boljih opcija ? Osmijeh

http://www.tescoentertainment.com/store/games/-star-trek-online/8:663487/

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
16 godina
protjeran
Zeljko B kaže...
toTheCore kaže...

Vi koji cete kupiti ili ste vec kupili igru, koji ducan bi preporucili ? Prvo sam razmisljao da kupim preko Steam-a ali mislim radije cu otic onda u Algoritam i kupiti za istu cijenu igru sa kutijom.

Im nekih mozda boljih opcija ? Osmijeh

http://www.tescoentertainment.com/store/games/-star-trek-online/8:663487/

ti zaista mnogo se zanimaš i posjećuješ sajtove namjenjene igri koju si popljuvao i s brda i sa dola........da mi je u tvoju glavu ući da vidim tu mašineriju

18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Jednostavno je ovo sada igra spremna za release. Sinoć nije bila. Patch je očito rezultat rada od najmanje mjesec dana.

Prošlo je 4 dana od tvog posta na onoj temi. Možeš li svojim opisom promjena tamo ili ovdje neutralizirati neke izjave OP u onom vrućem postu?

Hvala

18 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
ti zaista mnogo se zanimaš i posjećuješ sajtove namjenjene igri koju si popljuvao i s brda i sa dola........da mi je u tvoju glavu ući da vidim tu mašineriju

E, daj ohladi, molim te. Prilično nesuvislo koristiš izraz "popljuvao" ili si premlad ili štogod... Da ti malo više obilaziš forume oplemenio bi se da razumiješ čemu forum služi, osim trolanja.

Naravno da ću obilaziti sve što se tiče STO sve dok ima imalo nade da jedna prezentacija moje omiljene franšize postane dovoljno zanimljiva za kupiti. STO za sad to još uvijek nije, ali ne znači da treba totalno zapustiti taj slučaj.

18 godina
neaktivan

A da ti probas zaigrat betu i doneses sud sam, instaliraj je ponovo? Jel to nije lakše i jednostavnije? Mislim mogu ljudi pricat sta god oce al dok sam ne probaš nes si dat mira Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 19:30 (mislav_01).
18 godina
Star Trek Online (STO)
Koliko sam citao ovaj topic Zeljko je igrao i deinstalirao igru. I ja sam ju igrao i jos uvijek imam na hardu, ali ni sam na znam bi li narucio ili ne. Od igre sam ocekivao manje puskaranja, a puno vise istrazivanja, tj. ocekivao sam vise Star Treka u igri.

Probao sam sa ovim update-om danas, UI je malo promjenjen, tj. sada je malo sredjeniji nego je bio. U igru sam upao bez ikakvih cekanja ili "login server full" i slicnih pop-upova. U svemiru radi kako je i radilo, na stanici i dalje cima, mada mi se cini da manje nego prije. Moram nabaciti koju misiju da vidim da li je fajt promjenjen, narocito onaj sa away party-em.

@Robert-Je-Glup

Ti imas neki problem sa onima koji ne misle kao ti? Ja nisam vidio da je itko ovdje popljuvao igru. Jedino sto sam vidio da su ljudi razocarani sa onime sto su dobili. Kao sto sam i ja vec vise puta rekao, igra kao igra je OK, ali je prilicno daleko od onoga sto sam ocekivao i nisam siguran da li mi se za to placa pretplata.
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Ja sam dalje nastavio igrati zbog poticaja da dobijem bolji brod, a sada kad sam ga dobio samo se vucaram po svemiru i pomažem početnicima u rješavanju misija i ovome robertu i josi(joso mogao bi manje prostačit).

Uzeo bih ja igru no mislim da bi mi dosadila vrlo brzo, a ni sada nisam daleko od toga "DOSADILO".

4-5 dana koliko je još ostalo ću dobro iskoristiti naročito tijekom subote,nedjelje i ponedjeljka(idem na praksu pa nemoram u školu).

Ako oključaju DS9 to ću posjetit, moram i K7 posjetit itd. Mogu reći da nisam baš istraživao, bio sam u volanisu, siriusu(početni sector), regulusu i jučer u pi canisu. Dalje nisam ni išao.

Primjetio sam da su mapu bolje sredili, promjenili ikone torpeda,phaser-a, ability-a itd., glađe se izvodi, manje lag-a, nema ono server is busy već od jučer-prekjučer i nisam baš siguran,ali kao da su protivnici još lakši ili mi se pričinjava zbog novog broda?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Nabavio cd key :D

No skinuo client prije pol sata (6.6gb) i sav sretan pokrenuo, no patch je 8 gig, koji vrag ... Jos 3 i pol sata skidanja grrr

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

A da ti probas zaigrat betu i doneses sud sam? Jel to nije lakše i jednostavnije? Mislim mogu ljudi pricat sta god oce al dok sam ne probaš nes si dat mira Smijeh

ja igram betu otkad je izašla i prezadovoljan sam, ali ovaj lik očito ima probllema negdje drugdje a traži informacije o njoj i nakon što ju je isprobao, nije mu se svidjela, dao svoj account drugomu i još uvijek gubi vrijeme na ovom postu koji ga kao "ne zanima" pa tu "vrijeđa igre na sve strane"  (jel tako bolje?) 

18 godina
neaktivan
n!Cola kaže...

No skinuo client prije pol sata (6.6gb) i sav sretan pokrenuo, no patch je 8 gig, koji vrag ... Jos 3 i pol sata skidanja grrr

S tom verzijom od 6.6GB nešto neštima onda.

Ja sam skinuo sa torrenta prije nego što su i dali link na STO-u za downlodanje (netko je na forumu postao) i prije nego što je krenula open beta.

Ta verzija je imala 7.6-7.75GB (nesjećam se točno) i skidao sam je puna 2 dana.

odmah nakon instalacije sam skinuo patch od 160MB, pa mislim dan dva poslje patch od 140MB i sada od 792MB i taj zadnji sam skinuo za 20min, nije mi se ništa vuklo.

18 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...

Osmijeh e, sad si me već nasmijao.

Omigosh...

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
n!Cola kaže...

...
i sada od 792MB i taj zadnji sam skinuo za 20min, nije mi se ništa vuklo.

Ovaj novi (piše kao da je 792MB velik) ali u stvari je puno manji (ili je zazipan poprilično) s obzirom da se i kod mene skinulo za 20tak minuta (a nemam vezu od 5Mbit/s ... daleko od toga)

Google is your friend
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
n!Cola kaže...

S tom verzijom od 6.6GB nešto neštima onda.

Ja sam skinuo sa torrenta prije nego što su i dali link na STO-u za downlodanje (netko je na forumu postao) i prije nego što je krenula open beta.

Ta verzija je imala 7.6-7.75GB (nesjećam se točno) i skidao sam je puna 2 dana.

odmah nakon instalacije sam skinuo patch od 160MB, pa mislim dan dva poslje patch od 140MB i sada od 792MB i taj zadnji sam skinuo za 20min, nije mi se ništa vuklo.

Inace je 7.7 ali ovaj moj client je raran pa je zato manji bio no ocigledno nesto ne valja, posto sad skida 8 gb

18 godina
Star Trek Online (STO)
Jel' ces jos koji put postati isti post?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto napokon sam isprobao i taj novi patch. ne mogu reći da sam nešto specijalno novo ili drukčije primjetio (osim skeniranja koje je sad malko bagovito). istina klijent se čini malko stabilniji, čovječuljci su sada umjesto trake koja označava broj ljudi na brodu (i koji se vremenom oživljavaju iako "pocrne", valjda su u 2409. naučili kako replicirati ljude). Brod na kopnu i kapetan bez broda u svemiru (koji propada sve do fizičke "granice kutije") su i dalje prisutno.

Ma koliko tražio nisam našao mogućnost targetiranja pojedinih subsistema (možda je to specifično za T2+ brodove??). Uglavnom još tu treba peglanja...

Evo malko slikica

moj mali ljubimac Furby. moj mali ljubimac Furby.
juhuu.. letim po stanici juhuu.. letim po stanici
delta volanis sektor.. još jedan bagovit dio svemira delta volanis sektor.. još jedan bagovit dio svemira
Google is your friend
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

da  Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 21:10 (Noa).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

ova misija mi je bila fora kad otputuješ u prošlost iu godinu 2270 mislim i moraš pomoći brodu U.S.S. Enterprise da se obrani od klingonaca, naravno lako je razbiti one njihove stare brodove ali tu je i jedan iz tvog doba kojeg ganjaš nonstop, evo par slika Enterprisea

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Jel ko skužio da igram ima opciju da se screenovi, achievementi i slične stvari automatski postaju preko twittera, facebooka i još par soc. mreža? Brijem da će ta spika vrlo brzo zaživjeti i u ostalim igrama. 

2 0 hvala 1
18 godina
Denis kaže...

Jel ko skužio da igram ima opciju da se screenovi, achievementi i slične stvari automatski postaju preko twittera, facebooka i još par soc. mreža? Brijem da će ta spika vrlo brzo zaživjeti i u ostalim igrama. 

Zapravo se nisam fokusirao na taj dio, ali hvala za info. Mogu reći da na konzolama već postoje takve fore neko vrijeme...

17 godina
neaktivan

Vezano za lifetime pretplatu, mislim da slika govori više od riječi:

Google is your friend
18 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Jao, jao. Izgleda da je Cryptic dobru lekciju naučio na CO-u... vidi se da je u STO uložen maksimalan napor. Kako se odmiče dalje, sve je zabavnije.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Hebiga video nemogu uploadat, guši mi download ME2 na 0.

4.-a i 7.-a slika pokazuju kako izgleda taj novi sistem skeniranja. Ova zraka pokazuje gdje ta anomalija i stvori se neki krug oko broda i nakon koje sekunde to nestane.

I ja sam jučer prešao misiju "city on the edge of forever" u gateway sistemu -> pi canis sektor, uglavnom malo na planetu puškarate pa vas ta vrata prebace u 22*7 god. i tamo trebate nekog klingonca disable-at, boardad mu se na ship i vratit nazad kćer od paris-a i razgovarate sa spockom malo.

Posjetio sam i borg-a u eta eridani sektoru, gamad je teška (ne ove probe i sfere već cube-ovi) puca na mene to mogu izdržat štitovi,ali onda mi se stvori nešto zeleno oko broda i draina mi štitove na 0 za 2 sec i naravno da me zakolje nakon što istekne polarizacija trupa (odbija sva energetska oružja i vučne zrake).

Danas DS9 na redu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Star Trek Online (STO)

Hmm, trenutno mi ne radi Launcher, kao što mi ne rade ni stranice:

http://startrekonline.com/

Moguće da je to povezano?

Bila kakva obavijest?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Hmm, trenutno mi ne radi Launcher, kao što mi ne rade ni stranice:

http://startrekonline.com/

Moguće da je to povezano?

Bila kakva obavijest?

Meni sve radi. Upravo izašao iz igre (zbog posla).

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
Star Trek Online (STO)

Je, proradilo i meni...

Hmm, opet patch! Skinulo ga brzo.

Uglavnom bugfixevi:

http://startrekonline.com/node/920

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 12:53 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam da li ste ovo već vidjeli (vjerojatno jeste): Link na forum sa opisima BO/Player ability

Vrlo iscrpan vodič koji može puno pomoći za sve koji se ne snalaze previše u ingame opisima istih (poput mene)

Google is your friend
18 godina
neaktivan
Zura kaže...

Ne znam da li ste ovo već vidjeli (vjerojatno jeste): Link na forum sa opisima BO/Player ability

Vrlo iscrpan vodič koji može puno pomoći za sve koji se ne snalaze previše u ingame opisima istih (poput mene)

Tx Smijeh Ceka se stowiki.com i stohead.com Namigiva

18 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Jel zna neko nekakvi eksterni link za download svih patcheva, jer sam malo kratak s prometom (10GB), a upravo sam dobio beta key od nvidie, a igru imam?

P.S. Googlao sam al nigdje nisam našo.

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Nakon tri iscrpna dana igranja moram reči da je igra totalno smeče i potpuno nefer, znam za star trek odkad živim i moram reči da igra nema veze niti 10% sa ST. Ja sam se morao borit protiv 28 klingonaca, a kolko targova sam pobio da bi več trebali biti istrebljeni, a da negovorim kad te napadnu 3 Negh'Vara oko 7-8 BoPa nemaššanse ostat živ niti borg cube nebi preživjela, ground combat je koma, 4h napucavanja sa klingoncima imaju bolji oklop nego borg ima štitove, a kad se respawnaš oni svi ožive i opet sve ispočetka. Za kraj moja iskrena želja Crypticu je da ih ovaj promašaj dođe glave, igra je uvreda za Star Trek.  VičeVičeVičeVičeViče

EVE Online, Win7, 5800XM, eRepublik.
Moj PC  
4 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice