šta to olivion ima bolje od ovoga,mislim da ne može bolje
Samo ukratko - complete mod je ponajprije graficki overhaul upakiran s brojnim tweakovima, ispravcima zilijon propusta originalne verzije te minornim promjenama u osnovnom gameplayu dok s druge strane Oblivion Lost ponajprije zestoko mijenja gameplay, mehaniku, atmosferu, scripte, zivine, njihovu inteligenciju, artifakte, frakcije...
Za pocetnike koji se po prvi put susrecu s Stalkerom je cak bolji complete mod - manje bugova, daleko laksi, manje imerzivan svijet dok za Stalker veterane zna se - votku na stol, audio na ruski i peri misko. Doduse idealno bi bilo kad bi radili skupa, al prije koju god. sam zadnji put prelazio SoC nije islo.
jesu modovi kompatibilni sa steam verzijom igre?

). Mod je tezak posto nema uopce one male mape! Znaci odmah je teza navigacija, posto ne pise vise koliko do cilja, ili koliko protivnika ima u tome krugu, i nemozes vise vidjeti mrtve ljude u blizini preko mape(bijele tocke na ekranu). Sto cini igru stvarno zabavnom, dosta je realnija a i ponovo cu naglasiti kako orginalnom SoCu fali vise long rage oruzja, ima previse automatski pljuca sto je cini (ne)napetom. Igrat sa SKS je pravi gust+par pistolja iz ww2. Max 40 kg mozes nositi, dok je vec povis 35 KG tezi teret(brzo se umara) sto je veoma realno, samo da mogu naci cijelu listu oruzja armora i svega sto se promijenilo sa modom, trenutno bez uspjeha. Jedino mi je zao sto moram igrati na "static lighting", jer moja sugava konfa nemoze uzeti obj. dy. lighting a da o full dynamic lighting ne pricam :)
.