Space Force?

poruka: 53
|
čitano: 5.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Space Force?

ja isto nabavio...

izlazit će i capitans i koji još...

0 0 hvala 0
17 godina
Space Force?

Kupih danas primjerak za sebe, pitah gospođu na kiosku jel još ko kupio, kad ono ja jedini za sad.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Space Force?

Jel dobra sta?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Space Force?

zna li tko kako aktivirati (kojom tipkom) satelite, ja nigdje nisam vidio kojom tipkom?

meni se za sada čini dobrom, no tek sam počeo pa neću žuriti pred rudo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Space Force?
albundi kaže...

zna li tko kako aktivirati (kojom tipkom) satelite, ja nigdje nisam vidio kojom tipkom?

meni se za sada čini dobrom, no tek sam počeo pa neću žuriti pred rudo...

Zaustavis se unutar 150 metara od satelita (znaci, full stop), opalis Enter i cekas :) Zaboravio sam napisati - normalno, "naciljas" ga prije toga.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 22:41 (Goran Racic).
17 godina
neaktivan
Space Force?

spasio si mi život...

nemogu vjerovat stisno sam sve žive tipke osim entera (ili jesam pa nisam dobro nanišanio) i ništa...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Space Force?

kako se sejva igra?

di sve te stvari pišu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Space Force?

mislim da se ne sejva već kad u neki susatv uđeš ili neku misiju obaviš. niasm siguran.

Nisam se potpisao!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Space Force?

Zašto nisu napravili tutorial? :|

Frankly, my dear, I don't give a damn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

kako se sejva igra?

di sve te stvari pišu?

Nigdje ne pišu, ja kad izađem iz igre sejvam profil za svaki slučaj i onda kada klikneš "start game" dođe ti karta gdje možeš birati u koje sazvježđe ćeš se teleportirati. Znači igra ti sejva iskustvo, realizirane questove i inventar, ali ne i samu poziciju. Kad pogineš za vrijeme questa on se resetira, ali ti izgubiš svo oružje koje si potrošio na taj quest (uglavnom rakete). Znači, ne možeš sejvati poziciju prije questa i onda se samo vratiti na isto stanje.

Nadam se da sam bio barem malo jasan jer ova igra zbunjuje u početku, a uputstva nema ni u PDF obliku.
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...
albundi kaže...

kako se sejva igra?

di sve te stvari pišu?

Nigdje ne pišu, ja kad izađem iz igre sejvam profil za svaki slučaj i onda kada klikneš "start game" dođe ti karta gdje možeš birati u koje sazvježđe ćeš se teleportirati. Znači igra ti sejva iskustvo, realizirane questove i inventar, ali ne i samu poziciju. Kad pogineš za vrijeme questa on se resetira, ali ti izgubiš svo oružje koje si potrošio na taj quest (uglavnom rakete). Znači, ne možeš sejvati poziciju prije questa i onda se samo vratiti na isto stanje.

Nadam se da sam bio barem malo jasan jer ova igra zbunjuje u početku, a uputstva nema ni u PDF obliku.
 da, mudro zboriš, fali im takav pdf priručnik. a li zato imaju web stranicu i forum, pa se to nađe...

Nisam se potpisao!
17 godina
neaktivan
Space Force?

dobro... sve sam skužio... jasno mi je, ni bezveze je bez turitoriala, ili ikakvih uputstva...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

dobro... sve sam skužio... jasno mi je, ni bezveze je bez turitoriala, ili ikakvih uputstva...

Igra je u globalu jako dobra, ali ne staviti tutorial u igru koja ima tako veliko podrucje "djelovanja" je katastrofa - inace, nikako nemoj propustiti uzeti wingmane (svaka klasa ima razliciti broj koliko ih moze uzeti) jer oni jako olaksavaju zivot na pocetku.
I prica je malo nikakva, ali i to mogu progutati - ionako covjek moze igrati neku freeform igru i letjeti i trgovati radi svojeg gusta.

Ako imate kakvih pitanja koje nitko od nas ne moze razrijesiti, imaju decki na sluzbenom webu odlican forum, a clanovi foruma su najpristojnija stvorenja koja sam ja vidio...

17 godina
neaktivan
Space Force?

wingman, kako ih nabavit (gdje)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

wingman, kako ih nabavit (gdje)

E sad, ne sjecam se najtocnije od tipke do tipke, ali ako se ne varam, otidjes u onaj dio za komunikaciju, pa odaberes sustav u kojem si, pa nadjes manje brodove, pa kazes tipu da ti bude wingman pa ti on kaze OK ili tako nesto :)
Velim, napravio sam recenziju prije nekoliko mjeseci pa mi ovakvi detalji nisu ostali u glavi :(

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Space Force?

Kupio igru, ali sam se totalno razočarao. Produkcija je užasno loša, što se moglo i očekivati obzirom da tim iz HR i da nisu imali para, ali mi nije jasno zašto su se onda išli forsirati s nekakvim voice actingom i sličnim dodacima.

Grafika je za današnje pojmove loša, uvodna animacija me podsjetila na might and magic serijal. Priča mi se čini loša, vjerojatno zbog načina implementacije, užasno loših i stereotipnih dijaloga i glavnog lika zbog kojeg svakih 10 sekundi želim vlastit brod nabiti u kakav asteroid.

Anyway, očekivao sam puno, a dobio ništa.

Mislim, sve je to lijepo ako gledamo u kontekstu da se radi o igri iz HR, ali van tog konteksta igra me niti malo ne privlači.

Šteta što žanr sci-fi simulacija više nije popularan, pa da netko ozbiljan s većim resursima napravi kvalitetan naslov. Ovako se samo s tugom mogu prisjećati Freespacea.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Space Force?

Baš si me podsjetio da sam neki dan nakon duuuugo vremena ponovo instalirao Freespace 2. Naravno, kao pravi frajer sam odmah stavio težinu na very hard jer sam tako i prešao zadnji put.

Je. Prije 4 godine.

Nakon nekoliko sati guženja moje malenkosti od strane neprijatelja u prvim misijama ipak sam se opametio i smanjio na normal.

Ali, majku mu, dobra je to igra bila.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Space Force?

Evo i ja sam malo zagrizo u igru i nakon nekog vremena mi izgleda previše repetitivno. Side questovi nemaju nikakvu priču i jedino što te gura naprijed je unapređivanje letjelice ili skupljanje para za kupnju nove. Glavni quest sam tek načeo pa o tome ne mogu suditi.

Po meni, Provox je trebao angažirati nekog mladog, nadobudnog pisca SF-a da malo začini igru. Onda mi čak ne bi smetali loše odglumljeni dijalozi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Space Force?

Da li treba imati Rogue Universe da bi se igrali Captainsi? Nisam kupio Rogue Universe, jer sam zaboravio, pa me baš zanima

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Space Force?

<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.cockta.com.hr/Static/hr/movie/flash/CocktaFilmEmbedPlayer.swf" width="414" height="310"><param name="movie" value="http://www.cockta.com.hr/Static/hr/movie/flash/CocktaFilmEmbedPlayer.swf"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="flashvars" value="pot=http://cockta-win.innovatif.com/serve/2/w/w2zvvvak.flv&video_title=BOGOVI SU PALI NA TJEME" /></object>

Crysis wars, COH: OP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ljudi malo da osvijezim temu, meni nece uci brod u vise od pola sustava, samo mi pri ucitavanju stane na tridesetak posto i onda se igrica ugasi...
jeli izasso neki noviji patch???
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
neaktivan
Space Force?

ima di za skinut igru posto je nema vise na kioskima?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice