Sold out, Jewel case i to...

poruka: 3
|
čitano: 1.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Razmisljao sam si kupiti neke igre preko Amazona (Deus Ex za pocetak), pa sam nasao nekoliko verzija... Jedna od njih je Jewel case, a druga je Sold out, za koju pise, izmedju ostalog, "Recreated from actual maps, blueprints and photographs."

Sta misle pod tim recreated, sta su oni napravili istu igru kao Deus Ex ali iz pocetka?

I sta je taj Jewel case?

Ako netko zna ovo, bio bih zahvalan...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja imam Deus Ex u izdanju SoldOuta, kupio u Metrou (zna se svašta tamo naći od igri ponekad) . Pod "Recreated from actual maps, blueprints and photographs" misle na dizajn nekih mapa u igri. Ništa se ne brini, SoldOut izdaje stare originalne igre za male novce, ništa ne modificira, osim što zna na CD staviti pokoji patch. Onaj Deus Ex "Jewel case" (pazi da ne uzmeš Invisible War "sequel") je rabljena igra. Ako ti na Amazonu piše "In stock" znači da je imaju na zalihama, ako piše "Available from these sellers" znači da netko prodaje rabljenu igru.

Ako želiš novu neotvorenu igru kupi od NothingButSoftware:

Deus Ex: Game of the Year Edition

Ili pričekaj da je dobe u Crovortexu za 49,00 kn

Što je: Jewel case

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 9:13 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sold out, Jewel case i to...
the_tux kaže...

Pod "Recreated from actual maps, blueprints and photographs" misle na dizajn nekih mapa u igri. Ništa se ne brini, SoldOut izdaje stare originalne igre za male novce, ništa ne modificira, osim što zna na CD staviti pokoji patch.

Ma to sam ustvari i htio, jer sam igrao Game of the Year Edition (7 puta), pa ako je ova Sold out verzija i mrvicu drukcija u dizajnu nivoa, to bi mi bilo super
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice