Kod pucanja je kamera zasrana totalno, zapravo kod normalnog hodanja, zna samo zastati, jel zna netko da li postoji rješenje za to?
Postoji, novi update.
Kod pucanja je kamera zasrana totalno, zapravo kod normalnog hodanja, zna samo zastati, jel zna netko da li postoji rješenje za to?
Postoji, novi update.
Postoji, novi update.
Ja sam bio samo skinuo igru, i instalirao. Sad dali trebam posebno update 1.4 pa onda 1.5 ili mogu odmah zadnji? I šta jel zbilja ovaj 1.5 velik preko 7 GB?
Nije update toliko velik vec skidrow nije u stanju izdvojit sami update pa postaju cilu igru sa patchom
Nije update toliko velik vec skidrow nije u stanju izdvojit sami update pa postaju cilu igru sa patchom
Skinio sam si samo taj update 1.5 od par megabajta, mogu ga samo prekopirat u instalacijski folder? Htio sam prvo backup save gameova napravit ali nema ga nigdje
Skinio sam si samo taj update 1.5 od par megabajta, mogu ga samo prekopirat u instalacijski folder? Htio sam prvo backup save gameova napravit ali nema ga nigdje
1.5 update nije od par megabajta ako imas piratsku kopiju, taj
update tezi 7381 MB... ne znam kako je sa legalnom Steam verzijom.
Da li vi imate problema sa pucanjem,ja kad izvučem pištolj neko vrijeme nemogu nišaniti ni pucati...
Evo, ja sam našao najjednostavniji način za rješit se svih problema .
Skinut 
Sleeping Dogs. v 1.5 + 12 DLC (New Disk) (RUS, ENG, Multi7 _ENG, CHN) (updated on 01.09.2012) Repack
I nećete ima nikakvih problema...Pospremite Save Game od igre, izbrisite staru instalaciju, instalirajte ovu, pokrenite igru, odigrajte do prvog Save Pointa i onda stavite natrag svoje Save Game fileove gdje su i bili.
Igra je verzija 1.5 sa svim DLC-ovima i meni, NAPOKON, radi skroz normalno bez ikakvih oni gluposti od prije....
Vidim mapu, vidim normalno znakove, sve radi super....
Meni radi onaj 1.5 od 16/18 mb ( ne znam sad ) bez greške i ikakvih komplikacija na kaosovom lmtd. editionu, imo najbolja kombinacija.
Evo, ja sam našao najjednostavniji način za rješit se svih problema .
Skinut 
Sleeping Dogs. v 1.5 + 12 DLC (New Disk) (RUS, ENG, Multi7 _ENG, CHN) (updated on 01.09.2012) Repack
I nećete ima nikakvih problema...Pospremite Save Game od igre, izbrisite staru instalaciju, instalirajte ovu, pokrenite igru, odigrajte do prvog Save Pointa i onda stavite natrag svoje Save Game fileove gdje su i bili.
Igra je verzija 1.5 sa svim DLC-ovima i meni, NAPOKON, radi skroz normalno bez ikakvih oni gluposti od prije....
Vidim mapu, vidim normalno znakove, sve radi super....
Komplicirao si, imas daleko jednstavnije rijesenje... (nikakve save-ove nisi trebao premjestati itd)..... samo treba malo pronjuskati xrel.to
Jel ko igrao igru na hard, jel se isplati? Pocea sam odnedavna igrat svaku igru na hard jer mi se cini mnogo zanimljivije i osjecaj je vrhunski kad prodjes neki gadni dio :D. Mislim jel se stvarno vidi razlika u tezini ili te samo neprijatelji one shotaju i takva sranja
Jel ko igrao igru na hard, jel se isplati? Pocea sam odnedavna igrat svaku igru na hard jer mi se cini mnogo zanimljivije i osjecaj je vrhunski kad prodjes neki gadni dio :D. Mislim jel se stvarno vidi razlika u tezini ili te samo neprijatelji one shotaju i takva sranja
Kod mene ti je uvijek "Nintendo hard" (izraz jos od NES-a), naravno da se isplati jer je zabavnije, veci challange, duze ti traje igra etc.... ne mogu ti reci neku usporedbu kada ne igram na easy xD
Awsm. Zaigrat cu je sigurno onda nakon batman ac
Dopizdhio mi, krenio igrat Donkey Kong Country....e to je igra hehehe. Stariji gameri znaju o čem pričam.
Jeli mi moze pomoc netko,skinuo sam Sleeping Dogs Limited Edition by Vansik,instalirao normalno bez ikakvog cracka ili update-a.Radi "normalno" ali koda da mi lagga,isto mi ide i na high i na low,jeli trebam mozda neki update skinut,crackat?
Jeli mi moze pomoc netko,skinuo sam Sleeping Dogs Limited Edition by Vansik,instalirao normalno bez ikakvog cracka ili update-a.Radi "normalno" ali koda da mi lagga,isto mi ide i na high i na low,jeli trebam mozda neki update skinut,crackat?
Koji patch, 1.5? ako je 1.5 u pitanju stavi anti aliasing na off i vidjet ces ogromni boost (to zapravo nije normalni AA).
ofc @Kralj Situacije 
Koji patch, 1.5? ako je 1.5 u pitanju stavi anti aliasing na off i vidjet ces ogromni boost (to zapravo nije normalni AA).
ofc @Kralj Situacije 
Nemam nikakav patch trenutno,instalirao sam igru i nisam nikakav patch skido,samo sam ju pokrenuo,pokusao sam sve stavit na low i opet ne ide fluidno
Nemam nikakav patch trenutno,instalirao sam igru i nisam nikakav patch skido,samo sam ju pokrenuo,pokusao sam sve stavit na low i opet ne ide fluidno
Moguce je zbog patcha... igra ima bugova bez patcha, nekada si nastelas postavke i kao da nisi nista niti napravio... takoder neke postavke nisu radile kako spada. S novim 1.5 patchem izgleda da je sve u redu....
Vidim na youtube-u da ljudi bas i nemaju problema sa GT540 (i5 i i7)... koji ti je CPU? zanemari, vidio sam... hmm nez, nebi trebao imati problema.
Koliko imas FPS-a u igri?
Imam 20 FPS avg na max detaljima,tako mi je bench odvrtio al mi isto tako ide i na najnizim detaljima
ajde mi stavi linkove od patcheva jer nisam siguran koju verziju trebam skinut :)
Prešao igru, dosta dobra stvar, poprilično nezahvalan završetak.
thug, koliko sati si šibao igru?
Ja već oko 14h, na nekih 50% sam.. :) Mislim da ću bit rekorder :D
Nisam popratio, dosta dugo, da je trajala malo više dosadila bi. A i nisam obavio sve side questove, odnosno, nisam samo utrke, praktički ni jednu.
MiR
što se mene tiče, ova igra zaslužuje mjesto među prvih 5 igara ove godine (za sada...) :) ostao sam totalno iznenađen igrom koliko je zapravo dobra :D
Evo da i ja kazem par dojmova nakon par sati igranja.Igra me jednostavno oduševila,pogotovo onaj ugođaj Hong Kong-a,ljudi,tržnica,kineski dućani,muzika,itd.Misije su zasad dosta zanimljive,stil tučnjave je sličan Rise to Honor-u(ako se itko sjeca te igre).Prezakon mi je kad npr uzmem čovjeka i bacim ga u telefonsku govornicu ili kontenjer :). Jako mi se sviđa npr što možes pišat,spavat,uzet iz frižidera pice,oprat ruke u WC-u,fora je to.Grafika je dosta živahna,igra je jako dobro optimizirana,na mom laptopu mi ide skoro na max,samo su mi MSAA i Shadows na normal.Malo mi se ne svida stil voznje,čudno nekako skretanje,kočenje,al dobro,da se naviknut na to.Još bi mi bilo bolje da ima više auta na cesti,onako da je gužva skoro pa stalno,pravi Hong kong.Postoje 2 "strane" misija:policijske i misije za trijadu + misije sa strane koje se obavljaju usput.Uglavnom igra me oduševila,definitivno iznenađenje godine!
I samo da vam kazem da sam skinuo verziju Sleeping Dogs limited edition by vansik i odlično funkcionira,na početku sam imao malih problema sa štekanjem,ali kad sam prešo prvu misiju sve je kasnije išlo super.Ko jos nije skinuo neka skine ovu verziju od Vansik-a,samo se skine,instalira and you're good to go 
Pocea igrat, odlicno za sad :D Igra san mozda sat vremena i samo san usluge obavlja, ne da mi se jos prismrdit main storyu. Voznja je sa gamepadom jednostavna, fluidna i meni po ukusu, hand to hand combat je dosta dobar, brutalan, grafika je taman kakva treba bit i ugl. sve 5 za sad. E da, classy bastard kakav jesam odma izguglah di se moze nac odijelo u SD-u, i lijepo se odvozim dobrih 5-6 minuti do kenedi towna, kad ono odijela cirka 40.000 novaca :D Nista rekoh, kad skupim jos novaca idem si po jedno. Ali najbolje od svega je sta sam na povratku u onoj jednoj kutijici, bila je zasticena sifrom (hackiranje je quite nice da napomenem), nasao odijelo Mr. Blacka :D I proba san ga u stanu i stvarno jest odijelo doticnog gospodina is Reservoir Dogsa :D Jedini je problem sta treba level 4 face da ga se nosi pa ce se morat strpit jos malo u ormaru.
U redu je to s odjelima, kad tek upadneš u bandu low life si, obučen normalno, ništa posebno, auti su standardni, mid low class. I onda napreduješ po djelovima grada, pojavljuju se nova auta, odjela, misije ulijevaju više para i tako dalje, baš se dobije nekakav dojam rasta lika.
A ono moci ces, al morat ces se igrat dosat sa postavkama, da nađeš dobar omjer između igrivih FPS-a i grafike...
Nije igra toliko zahtjevna... iskljuci AA jer to nije "samo AA", to najvise utjece na performanse koliko sam shvatio.
Osalo nije toliko bitno....
Upravo završio Dogse. Ukupno vrijeme igranja 31h, s tim da imam još par eventa i poslova riješit, no vrlo malo.
PLUS:
Blještavilo i ugođaj grada..
Osvjetljenje po noći, odnosno, noć je prava noć. Sjene, ravjeta itd..
Dobro odrađen cover i pucanje, sa fora evenktima slow motiona, razbijanja stakla itd..
Dobar ugođaj "GTA žanra", najbolji do sada, iza GTA.. (npr. SR3 ni približno nije takav)..
Dobar zvuk općenito..
Osjećaj brzine prilikom vožnje..
Napokon igra koja se maknula iz SAD-a, odnosno NY-a..
MINUS:
Trke, sve u svemu, vrlo lagane naročito kad se kupi pravi/brzi auto/motor..
Dan užasno kratko traje, odnosno vidi se brzo "padanje" sjena što mi je totalno glupo i ružno za vidjeti, nema smisla..
Lagano uočljivo "nadograđivanje" grafike ispred sebe, prilikom vožnje..
Kamera i dalje ponekad "poludi", a za vožnju u rikverc da i ne govorim, zavrti mi se u glavi na tren..
GRAFIKA: 8.5/10
ZVUK: 8/10
PRIČA: 8/10
GAMEPLAY: 8.5/10
Suma sumaru, fenomenalna igra, pomalo drugačija od sličnih ovoga žanra u pozitivnom smislu.