Sims 3 trzanje zašto?

poruka: 40
|
čitano: 7.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sims 3 trzanje zašto?
epic kaže...

jeli to demo verzija ili cijela?

...cijela sa crackom, nisam vjerovao da će uopće raditi sa integriranom grafikom...
...ako je pitanje meni upućeno...
najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 13:30 (Jurra).
17 godina
neaktivan
Sims 3 trzanje zašto?

evo napokon.....instalirao the sims 3.....

stvarno su supp...jedina zamjerka je ta ....sto mi se nesvida upravljanje misom.......nekako mi je to bilo bolje u simsima 2

bubamara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

istina...bolje je uprawljanje mise u dwojci neg u trojci...ali meni je problem to kaj neznam u cem je problem..meni naime uzasno steka...i swe i swasta ukljucujem i iskljucujem...i opet steka...ne razumijem se bas u kompjutere ali sam se uclanio u forum zato sto nezznam sta da naprawim...opcenito imo sam apsolutno swe nastawke simsa 2...i uwjek su mi bili brzi...treba mi stwarno pomoc jedino kaj znm da je moja graficka nAvidia Ge Force FX 5200...i tarzio sam i po engleskim stranicama i nis...plizzz..hocu igrat normalno simse...plizz..help...PS..koristim XP ako sta pomaze...

17 godina
neaktivan
filip099 kaže...

istina...bolje je uprawljanje mise u dwojci neg u trojci...ali meni je problem to kaj neznam u cem je problem..meni naime uzasno steka...i swe i swasta ukljucujem i iskljucujem...i opet steka...ne razumijem se bas u kompjutere ali sam se uclanio u forum zato sto nezznam sta da naprawim...opcenito imo sam apsolutno swe nastawke simsa 2...i uwjek su mi bili brzi...treba mi stwarno pomoc jedino kaj znm da je moja graficka nAvidia Ge Force FX 5200...i tarzio sam i po engleskim stranicama i nis...plizzz..hocu igrat normalno simse...plizz..help...PS..koristim XP ako sta pomaze...

Prvo napisi post kako spada da razumijemo u cemu je stvar! Izbaci W i pisi normalno V jer nisi na chatu.

Odgovor na tvoje pitanje (koliko sam uspio shvatit iz posta) je da ti je vjerojatno konfa preslaba. Ovdje imas sistemske zahtjeve za Sims 3 pa baci oko.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
protjeran
Sims 3 trzanje zašto?

HaHaHaHa Može mi Sims3. Nova igra a treba pixel shader 2. Aj super

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evoo..pogledo sam i jest stvarno mi je konfa preslaba...i nemam pojma sad kako to unaprijedit...stvarno sorry...ali nemam pojma..

16 godina
protjeran
Sims 3 trzanje zašto?

Sry na duplom postu. Koliko je velik Sims 3 mb.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sims 3 trzanje zašto?

skinuo sam pixelshadres ali neznam kamo da ju stavim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nemožeš skinit pixel shardere. To ti je grafiča imaš pixel shader 1, 2 i 3. Nije to program da moš skinit.

17 godina
neaktivan
Sims 3 trzanje zašto?

imam prijatelja koji igra na nvidia kartici te mu također šteka kada otvara mapu ili pak ubrzano pomiče kameru. ja sam sebi smanjio edge smothing te sam dobio nešto na brzini. ako je i stvarno greska zbog drivera (imam ATI karticu) jedva čekam nove catalyste 9.7

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice