Silent Hunter 4

poruka: 10
|
čitano: 3.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Silent Hunter 4

e pozdrav ljudovi

evo imam jedno pitanje a i pretpostavljam da cu ih imat jos

igra mi se strašno sviđa...samo je naučit igrat ju katastrofa

prvo pitanje za sve one koji ju znaju igrat:::::::::

ja igram na karijeri onu prvu misiju kad se mora fotografirat ona japanska luka

kak da  se (ak se moze) ubrza vrijeme dok podmornica putuje prema toh luci jer mi ovo nema smisla

pise mi ocekivano vrijeme kad ce doc je preko 10 satiIzlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silent Hunter 4

Pogledaj u desnom doljnjem cosku tamo bi trebalo biti za ubrzavanje vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Silent Hunter 4

Mislim da to možeš raditi i s gumbovima + i - na numpadu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Silent Hunter 4

Ako ti se toliko sviđa, evo ti nešto što će ti dobro doći i gdje se može gotovo sve naći

http://www.subsim.com/index.php

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 22:25 (WHO2fckru).
17 godina
neaktivan
Silent Hunter 4

tnx

dobro će doći

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silent Hunter 4

ovak igra je zakon  al je ziher pre teška za početnike......ima par stvari koje sam skužio ali i ima stvar koju nisam skužil npr.war patrol.Zanima sto točno ja moram raditi.....u jednoj misiji sam imo war patrol i raznio sam sve što sam vidio......al to nije bilo to tak da tražim malu pomoć........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nikorosic1994 kaže...

ovak igra je zakon  al je ziher pre teška za početnike......ima par stvari koje sam skužio ali i ima stvar koju nisam skužil npr.war patrol.Zanima sto točno ja moram raditi.....u jednoj misiji sam imo war patrol i raznio sam sve što sam vidio......al to nije bilo to tak da tražim malu pomoć........

U War Patrol misijama prebaš provesti 24 sata u zadanom gridu. Nakon 24 sata možeš krenuti natrag u bazu ili potražiti nove ciljeve negdje drugdje, ako ti je ostalo torpeda/granata.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
16 godina
neaktivan
Silent Hunter 4
poceo sam kampanju prva misija:slikanje luke....proso bez frke............i dalje mi sve iste misije.........iskrcavanje agenta...........vise mi se neda igrat...............kaj je to..........to tak bude ili???'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam se dosta zabavljao ganjajući konvoje okolo. Npr riješiš misiju (patrola u gridu) i onda malo promatraš mapu, u kojem se smjeru gibaju konvoji ili eventualno koji task force (ako imas hrabrosti Belji se), procjeniš prema mapi gdje će prolazit i onda ga dočekaš... I da vidiš veselja... Smijeh

P.S. - to sam većinom radio u ekspanziji U-boat missions

Pozdrav

16 godina
neaktivan
vec 6 puta sam zavrsio istu misiju.........i sad mi se neda igrat.............a ono igrica mi je zakon............
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice