Žali bože kakvih ljudi sve ima. Kakve jeb*** komponente imaju veze sa serverom. Čovjeće, daj ne **** i promjeni si IP adresu, svoj nick ingame i radit će ti...
ccccccc,nece pomoci mjenjanje IP Adrese -.-
Žali bože kakvih ljudi sve ima. Kakve jeb*** komponente imaju veze sa serverom. Čovjeće, daj ne **** i promjeni si IP adresu, svoj nick ingame i radit će ti...
ccccccc,nece pomoci mjenjanje IP Adrese -.-
Dobio si ban računala moraš promijenit neku komponentu u računalu
EPIC - ovo ide u arhivu
a kako da promjenim serial
Kupis novu igru :(.
Mislim da ti tu nema pomoci, ako ti je serijski banan zaboravi na taj server.
A i treba ti tako, ne samo tebi nego i svima koji citeve koriste.
Dobio si ban računala moraš promijenit neku komponentu u računalu
hahahahaaha koji car hahahahaha
Ja sam promjenio IP adresu i nick to možete vidjeti i u ostalim mojim postovima u ovoj temi , a ovo uvezi komponenta što je rekao NetkoDrugi mislio sam da je u pravu zbog toga jer možda se zabilježe komponente koje ćovjek koristi na svom raćunalu i da tako nemože više pristupiti serveru.A kako da promjenim serial da vas podsjetim na prijašnji post...
Ja sam promjenio IP adresu i nick to možete vidjeti i u ostalim mojim postovima u ovoj temi , a ovo uvezi komponenta što je rekao NetkoDrugi mislio sam da je u pravu zbog toga jer možda se zabilježe komponente koje ćovjek koristi na svom raćunalu i da tako nemože više pristupiti serveru.A kako da promjenim serial da vas podsjetim na prijašnji post...
HAHAHAHAHAHA KOJI CAREVI HAHAHAHAAHAHAH
Nikad se nisam ovako smijo HAHAHAHAHA
PA STO NE CITAS KOMENTARE???
Vec sam ti fino rekao serial mozes promjeniti tako sto ces kupiti novu igru, ili samo novi serijski
Pa da se bez kupnje moze promjenit serial zasto bi ljudi kupovali igre.
De malo think before write
A bi li pomoglo da stavim neki crack
Hahahahahahah, daj kako u to možeš povjerovat???
Na svijetu ima još barem xxxxx ljudi koji imaju istu tu konfu,i znaci i oni bi morali ispaštati jer se netko drugi pravio pametan pa je varao??? Daj molim te...
Na svijetu ima još barem xxxxx ljudi koji imaju istu tu konfu,i znaci i oni bi morali ispaštati jer se netko drugi pravio pametan pa je varao??? Daj molim te...
Ma nisam baš iskusan sa tim stvarima pa mogu u bilo šta povjerovati 
Ma nisam baš iskusan sa tim stvarima pa mogu u bilo šta povjerovati 
Znaš onu, ja vjerujem u sve, ja vjerujem u svašta..
Samo neznam ljudi kako da promjenim serial kad GTA San Andreas kad uopće nema seriala 
Samo neznam ljudi kako da promjenim serial kad GTA San Andreas uopće nema seriala 
Hmmm,deinstaliraj SA:MP i GTA:SA sa ovim alatom: LINK
A nakon toga nanovo instaliraj.
O bože koji odgovori - svi isti 
Ovako, pa ako si bio registriran na serveru sigruno su ti u tvoju datoteku (account file, šta ja znam kak se MTA sprema, igram SA-MP) označili da si banan te svaki put kad
se probaš povezat sa serverom kicka te. Probaj ih zamolit na forumu ako imaju da te unbanaju, a ako ništa, nađi novi server i igraj heh
Daj mi neki teraser ili gameplay od tog MTA nenađem na youtube nigdje
Samo neznam ljudi kako da promjenim serial kad GTA San Andreas uopće nema seriala 
baš i nekužim taj program što trebam prvo uninstal a onda s tim skenirati?
O bože koji odgovori - svi isti 
Ovako, pa ako si bio registriran na serveru sigruno su ti u tvoju datoteku (account file, šta ja znam kak se MTA sprema, igram SA-MP) označili da si banan te svaki put kad
se probaš povezat sa serverom kicka te. Probaj ih zamolit na forumu ako imaju da te unbanaju, a ako ništa, nađi novi server i igraj heh
samo neznam koji je njihov forum heh.inaće sam se dogovorio sa bratom da deremo taj server skupa samo što on može igrati a ja ne tu je taj problem a taj nam je server zakon
Ma samo odaberi program i klikni na UNINSTAL
Ma samo odaberi program i klikni na UNINSTAL
jesam i što treba dalje
kada si deinstalirao,instaliraj opet.
i dalje sam banan
O Bože mi oprosti...
Dakle momak, koristio si cheat- ulovili su te i zabilježili tvoj serial key. Nikakvo mijenjanje komponenata i ip-ova ti neće pomoći. Prestani postavljati glupa pitanja i samo odaberi drugi server na onoj listi.
Od 200 i kusur servera on zapeo za taj jedan 
i dalje sam banan
Je li ti bitan toliko taj jedan server,i kako sam se ismijao ovome što je rekao da promjeni jednu komponentu ,znači ako me banuju sa nekog servera ja nama moram ići kupit novi komp 
i dalje sam banan
Hmmm ništa mi više nepada napamet 
Eventualno ako ti je vec toliko vazan reinstaliraj WIN...
i dalje sam banan
Hmmm ništa mi više nepada napamet 
Eventualno ako ti je vec toliko vazan reinstaliraj WIN...
Već je spomenuo da je reinstalirao Win više puta a time i samu igru.
Ako ti piše da ti serial ne valja kupi novi.
A i negdje si spomenuo da si cheat-o tako da su te možda s razlogom bannali.
Ma vuče vas za nos,nezna deinstalirat igru a zna reinstall windowsa.
hahhahaha kako si me nasmijao.
Ma meni nije baš važan tolko taj server nego me zanjimalo dali bi se mogao rješiti ikako tog bana.
hahhahaha kako si me nasmijao.
Ma meni nije baš važan tolko taj server nego me zanjimalo dali bi se mogao rješiti ikako tog bana.
Pa ak ti nije važan taj server cemu trud i strka oko toga da se rijesis bana?