Ja sam igrao igru MTA:SA i odjednom me jedan igrać bana i mene zanjima me kako da se reješim tog serijskog bana samo da napomenem već sam obnovio ip adresu i dalje sam banovan...
Meni je to uspjevalo pomocu resetiranja modema... Iskljuci pa ga ukljuci
ok
ok
Jel uspjevas?
i ne baš i dalje mi to piše.Nekako mi je taj ban jako ćudan inaće su banovi takvi da kad obnoviš ip adresu da možeš ponovo upasti unutra ali sada uopće nemogu stvarno ne razumijem zašto po kojem me je djelu raćunala zampamtio u serveru inaće na jednom drugom kompu preko te ip adrese lako upadnem u server ali ovdje uopće nemogu 
Neznam stvarno... Cekaj do sutra da vidis hoce se sta desit.. Jesi koristio neke zabranjene aplikacije ili nesto?
Ja sam igrao igru MTA:SA i odjednom me jedan igrać bana i mene zanjima me kako da se reješim tog serijskog bana samo da napomenem već sam obnovio ip adresu i dalje sam banovan...
šta bi značilo obnoviti ip ???
probaj promijeniti IP
prije svega probaj ovo http://hidemyass.com/
nekoristim nikakve zabranjene aplikacije prije sam koristio cheat
ali sam prestao i to sam već banovan negde oko 3 dana
probaj promjenit ip ponovno pa nick
probaj promjenit ip ponovno pa nick
probao sam ali neželi i dalje
probaj promijeniti IP
To sakrije IP ili što?
Dobio si ban računala moraš promijenit neku komponentu u računalu
probaj promijeniti IP
ima što besplatno osim toga?
samo se bojim nešto mjenjati pošto nikad nisam otvarao prjenosno računalo
nekoristim nikakve zabranjene aplikacije prije sam koristio cheat
ali sam prestao i to sam već banovan negde oko 3 dana
ako si koristio cheat, makar i prije, tako ti i treba!
što bi mi preporućio promjeniti u laptopu
aj ne lupaj gluposti..
za autora teme
prvo probaj na neki drugi server ako je na svima isto..
probaj promjenit username ako je i tada bannan key onda si globalno baned i mozes se pozrdavit sa svojim keyom..
ocito su ti linkali stari ban sa novim po ip adresi..
pozdrav
aj ne lupaj gluposti..
za autora teme
probaj promjenit username ako je i tada bannan key onda si globalno baned i mozes se pozrdavit sa svojim keyom..
pozdrav
Mogu upasti u druge servere samo u taj nemogu zbog toga
aj ne lupaj gluposti..
za autora teme
pozdrav
nece ti pomoc nikakva promjena ip-a najvejrojatnije te je bano po usernameom ili po hw idu, ako te banno po hw idu onda moras reinstall windowsa jedino to mjenja hw id
aj ne lupaj gluposti..
za autora teme
pozdrav
nece ti pomoc nikakva promjena ip-a najvejrojatnije te je bano po usernameom ili po hw idu, ako te banno po hw idu onda moras reinstall windowsa jedino to mjenja hw id
Dva puta sam nakon toga reinstalirao windowse i dalje neće
Reinstaliraj igru. Meni se to jednom dogodilo(u drugoj igri isto na steamu) i samo sam restartirao pc.
aj ne lupaj gluposti..
za autora teme
pozdrav
Ne lupam gluposti malo guglaj
NetkoDrugi je možda u pravu
Pa dobro jeste vi normalni?? Toxic je jedini točno objasnio što se dogodilo. Lijepo piše "Serial is banned" i još kaže autor teme da ne može na samo taj jedan server. Da je ban globalan, pisalo bi GUID_ ban ili tako nešto. Vrlo je jednostavno - sa tim serialom ne možeš na taj server i gotovo. Ili mijenjaj serial ili server. Nikakva reinstalacija niti promjena komponente ti neće pomoć ako nastaviš koristiti taj isti serial.
NetkoDrugi je možda u pravu
NetkoDrugi "malo" previse se*e... 
EDIT: Ti iznad mene si potpuno u pravu. Takodjer je i Toxic potpuno u pravu. Napokon netko tko stvarno zna.
Pa dobro jeste vi normalni?? Toxic je jedini točno objasnio što se dogodilo. Lijepo piše "Serial is banned" i još kaže autor teme da ne može na samo taj jedan server. Da je ban globalan, pisalo bi GUID_ ban ili tako nešto. Vrlo je jednostavno - sa tim serialom ne možeš na taj server i gotovo. Ili mijenjaj serial ili server. Nikakva reinstalacija niti promjena komponente ti neće pomoć ako nastaviš koristiti taj isti serial.
a kako da promjenim serial
Što više gledam ovu temu, to mi se više čini da vas Gremlin144 i NetkoDrugi zavitlavaju.... Štoviše, čini mi se da su u dosluhu.. Mislim, koja bi se budala složila sa savjetom "Ako si bannan promijeni komponentu u PC-u" pored svih ovih "normalnih" savjeta.. 
Žali bože kakvih ljudi sve ima. Kakve jeb*** komponente imaju veze sa serverom. Čovjeće, daj ne **** i promjeni si IP adresu, svoj nick ingame i radit će ti...
Što više gledam ovu temu, to mi se više čini da vas Gremlin144 i NetkoDrugi zavitlavaju.... Štoviše, čini mi se da su u dosluhu.. Mislim, koja bi se budala složila sa savjetom "Ako si bannan promijeni komponentu u PC-u" pored svih ovih "normalnih" savjeta.. 
Stovise, meni se cini da su cak ista osoba -.-
Gremlin144 = NetkoDrugi