dakle to je modifikacija za san andreas koju mozete igrati preko interneta sa drugim igracima,ako nesto ne razumijete pitajte!
SAMP OWNS
dakle to je modifikacija za san andreas koju mozete igrati preko interneta sa drugim igracima,ako nesto ne razumijete pitajte!
ima li kakvih linkova?
pa kaj google ne daje nista. Pa prvi link na google-u dobijes link na sajt gdje se moze sve skinuti
Odigrao sam par puta, nije mi baš zanimljivo.
Odigrao sam par puta, nije mi baš zanimljivo.
A jesi li igrao na nekom hrvatskom serveru?
LINK:sa-mp.com,skines ovog samp 0.2.2,!
Thanks, probati ću.
ne treba vam to, ioanako samo služi prelaženju flat rate usluge rađe igrajte normalno bez toga, posebice s modemskom vezom!
lol,ako cete igrati sam modemom dobit cete kick jer cete imati prevelik PING!
kolko to troši interneta?
puno
Jako puno,sve sto stvori: kuce, protivnici sve to zauzima MB.
Zato ti je to najbolje igrati kada imas flat...
pevec-okc je napravil svoj server
svaki dan mu se mijenja IP servera-tak veli(ne znam zake, veli da mu je IP dinamičan) i bilo bi lijepo od vas da posjetite server(ima još mjesta za lidere,trenutačno sam lider hitmana)
tko želi posjetiti njegov server nek mi pošalje PM pa mu bum svaki dan slal IP adresu od njegovog servera na ovom forumu pomoću PM(poslal vam budem čim saznam IP)
s ovim accountom (pevec-okc) više ne dolazi na forum nego kao d.ban35 (tako nešto) i zbog toga ćete prije dobiti d.ban35, a ne pevec-okc
iako ne dolazi često na ovaj forum jedino ako mu dam dobre linkove za programiranje (pogledajte tutorijal c++ jer je fenomenalan), još uči o programiranju i misli da je faca, al nema pojma
koji je postupak da igram sa:mp online?
koji je postupak da igram sa:mp online?
Jel bi mi netko mogao reć koliko otprilike San Andreas MP "jede" MB po satu?
Jel bi mi netko mogao reć koliko otprilike San Andreas MP "jede" MB po satu?
[OVAKO MENI JE SAMP SVE SUPER RADIO I JEDAN DAN SAM ISO OPET IGRAT SAMP I NISAM MOGA UC NITI U JEDAN SERVER PISALO JE]
Runtime Error! C\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. please contact the application's support team for more information.
MOLIM VAS POMOC OKO SAMPA JAVITE MI SE MSN:bogi_metallica@live.com
[OVAKO MENI JE SAMP SVE SUPER RADIO I JEDAN DAN SAM ISO OPET IGRAT SAMP I NISAM MOGA UC NITI U JEDAN SERVER PISALO JE]
Runtime Error! C\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. please contact the application's support team for more information.