Runes of Magic, Priston Tale 2 ili Rohan?

poruka: 6
|
čitano: 1.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nedavno počeo igrat MMO-e i jedine zanimljive besplatne igre među njima mi se čini da su ove tri (ako u obzir uzmemo, osim priče, i rase koje su ponuđene u igri da se s njima igra..).

Uglavnom zanima me koja od njih po vama najinteresantnija za igranje i ako je moguće da netko napiše neku malu recenziju (koja bi uključivala i klase i mogućnosti tih klasa), te s kojom je klasom najisplativije igranje?

Zahvaljujem unaprijed =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Runes of Magic, Priston Tale 2 ili Rohan?
Arthemis kaže...

Nedavno počeo igrat MMO-e i jedine zanimljive besplatne igre među njima mi se čini da su ove tri (ako u obzir uzmemo, osim priče, i rase koje su ponuđene u igri da se s njima igra..).

Uglavnom zanima me koja od njih po vama najinteresantnija za igranje i ako je moguće da netko napiše neku malu recenziju (koja bi uključivala i klase i mogućnosti tih klasa), te s kojom je klasom najisplativije igranje?

Zahvaljujem unaprijed =)

postavio si pitanje na koje ce svako hvaliti svog konja.... ja bih uzeo runes of magic.....

WAKA WAKA EH EH :) :)
15 godina
neaktivan
Runes of Magic bih ja uzeo :P.
15 godina
neaktivan

I s kojom klasom igrat? Znam da ima multi-class system ali opet.. Koja je najbolja kombinacija za PVE igranje?

17 godina
protjeran

Potraži pomoć na njihovom forumu i pročitaj par guideova

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesam i navodno je najlakši solo play sa Mage/Priestom al sumnjam da ću uzet tu kombinaciju jer ju previše ljudi koristi.

U redu jel mi sad netko može objasnit kako da igram na nekom Europskom serveru jer sam se i registrirao i igricu namjestio na Europsku verziju, a i dalje mi neželi uć nego samo prihvaća ako sam na Američkoj :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice