Nemogu nastavit save profil na drugom kompu,,, O.o
To je do onoga Microsoft Games for Windows - LIVE ,,tamo se radi profil...znali ko to rjesit,,save editor nisam nasa na netu.....Googla sam i neuspjesno :(
Nemogu nastavit save profil na drugom kompu,,, O.o
To je do onoga Microsoft Games for Windows - LIVE ,,tamo se radi profil...znali ko to rjesit,,save editor nisam nasa na netu.....Googla sam i neuspjesno :(
sredjeno :D
de drug ako nije problem reci kako si sredio posto ja imam isti problem formnatiro sam pc i sacuvao sam savedata i ubacim ga ponovo u my documents normalno u folder capcom u my documentsu i kad pokrenem igru i hocu da lodiram kaze fil damaged i nemoze ga lodirati...pls ako mozes objasni hvala unaprijed...........
Gledaj kako sam to sredio:
Kad napraviš profil u Windows LIve-u,,On ti je pohranjen u Aplication data!
Ako imas vistu ili windows 7 aplication data je skrivena,mislim da je i xp-u tako.(Control Panel/folder Option/..Show Hiden files and folders).
-(7 i Vista) -User./app(aplication) data/Local/microsoft/Xlive (sacuvas cjeli folder i save data iz my document isto)..
To bi trebalo bit to :D
To vrijedi za GTA4 isto i za sve igre koje su u windows live.
ljudi imam jedno pitanje i treba mi sto hitnije odgovor ovako imam windos 8 i instalirao sam resident evil 5 i microsoft game i napravio profil za save game ali trebam neki produce key sto da radim i kako da nabavim taj key molim vas pomognite mi
ljudi imam jedno pitanje i treba mi sto hitnije odgovor ovako imam windos 8 i instalirao sam resident evil 5 i microsoft game i napravio profil za save game ali trebam neki produce key sto da radim i kako da nabavim taj key molim vas pomognite mi
Kupiš igru ili product key.
kako da nađem prduce key ima li neki drugi nacin da save game