Resident evil 5 + još igara problem

poruka: 2
|
čitano: 1.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Resident evil 5 + još igara problem

Ovako, usput problem je ja mislim (90%) u Windows Media Player.

Imam Windows 7 Ultimate N i znam da uz tu verziju WMP ne dolazi...

Kada palim Resident Evil 5 (i u dx9 i u dx10) šalje poruku da nema wmv.dll u systemskim fajlovima...

E ako možete pojasniti problem... I naravno pomoći da riješim to.

Windows Media Player me još je*e u Audiosurf gdje je WMP potreban za playanje vlastitih pjesama...

E sad, svi WMP su mi izbrisani, skinuo sam milion torrenta, pa sa microsoftove stranice, mislim da sam sve i pretražio ali pri instalaciji kaže da se ne može instalirati jer imam noviju verziju od te, ili mi izbaci error...

Molim vas pomoć!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Resident evil 5 + još igara problem
BannedOnThisForum kaže...

Ovako, usput problem je ja mislim (90%) u Windows Media Player.

Imam Windows 7 Ultimate N i znam da uz tu verziju WMP ne dolazi...

Kada palim Resident Evil 5 (i u dx9 i u dx10) šalje poruku da nema wmv.dll u systemskim fajlovima...

E ako možete pojasniti problem... I naravno pomoći da riješim to.

Windows Media Player me još je*e u Audiosurf gdje je WMP potreban za playanje vlastitih pjesama...

E sad, svi WMP su mi izbrisani, skinuo sam milion torrenta, pa sa microsoftove stranice, mislim da sam sve i pretražio ali pri instalaciji kaže da se ne može instalirati jer imam noviju verziju od te, ili mi izbaci error...

Molim vas pomoć!

Ok stvarno je hitno!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice