Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 298.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
8 godina
neaktivan
Re: Rainbow Six Siege

Downward Thrust je vrhunski youtube kanal, šteta što ga više ljudi ne prati pa da može to raditi kao ozbiljan posao.

Da, Ubisoft je prepoznao da ima rudnik zlata pred sobom i da se trebaju veoma namučiti da to zlato iskopaju. I bome jesu, u ove dvije godine su igru sastavili kako spada. Jedino im zamjeram mikrotransakcije i sustav plaćanja koji je kompliciraniji od Trumpove Tax reforme. I ja sam se zajebo što sam kupio standard edition s kojom nemoreš otključat DLC heroje jer ti treba masa renowna kojih po meču veoma malo dobivaš pa moram posebno plaćati za DLC-ove. A mogu misliti koliko sve moraju platiti oni koji su se zeznuli sa starter edition.

Ma R6S igram više za zabavu i u casual i competitive modu, kako kad. Ako želim pravu kompetitivnost i sve što ide s time igram OW. Competitive u R6S nije nešto na čemu temelje igru što dokazuje i masa cheatera u višim rankovima, nedostupnost svih operatera ako ih nisi sam otključao i važnost komunikacije.

15 godina
Rainbow Six Siege

Ma rs je dobra igra da ljudi misle da su skilleri kad dobiju neki rank ili slože par hs-ova dobrih.

Onak odmjerena između casuale i competive da se osjećaš super kad aceaš nešto, ali ima igra ono nešto i to me držalo dugo, baš taj feeling, e kakav sam ja jebeni specijalac ajme što im radim.

Kad te to popusti igra postaje prazna, repetitivna i loš netcode dođe do izražaja.

ali od mrtve igre s početka, do ovoga...tko god je bio glavni u ressurection teamu, treba mu dati dobru božićnicu.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rainbow Six Siege

pitanje: jesu oni šta grafički mijenjali u igri ili se meni neke opcije pošemerile, igra u meniju izgleda zrnasto i čudno, a da ne pričam kad sam ušao da je bila na nekoj blesavoj rezi.

čudno. Inače koristim sweet fx, ali igra sad baš čudno nekako izgleda, kao da su nešto mjenjali ...

ništa ništa, ge force exp mi je malo nariktako postavke pa pretjerao

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 0:26 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Ma R6S igram više za zabavu i u casual i competitive modu, kako kad. Ako želim pravu kompetitivnost i sve što ide s time igram OW. Competitive u R6S nije nešto na čemu temelje igru što dokazuje i masa cheatera u višim rankovima, nedostupnost svih operatera ako ih nisi sam otključao i važnost komunikacije.

uff, ja sam upravo zbog R6 prekinuo s Overwatchem. Nebo i zemlja te dvije igre.

A ovo s masom cheatera... ne znam, ja sam u ovih godinu dana igranja naletio na 3-4 cheatera dosad. Ali znam da Ubisoft vrlo brzo banna cheatere ako snimiš dokaz i posaljes na njihov support. isto tako gušt mi je svaki dan gledat kako battleye bana ekipu.

Veliki problem su slabo cuvani uplayi accounti. Jucer sam na jednom Discordu imao priliku pricati s likom koji koristi hackove i boosta ljude (iako tvrdi da na svom accountu "legit" igra). uPlay accovi s R6 se mogu kupiti za ~1$ na raznim stranicama (najviše ruskim siteovima). Ti accounti se lako hakiraju i 2-step verification je jedini način kako se boriti protiv toga...nazalost veliki broj ljudi to ne radi sa svojim accountovima i to ide u korist ekipi koja hacka, boosta i vrti pare. Mislim da je prije mjesec-dva Lefty tako skoro izgubio account.

No u usporedbi s OW, boostanje u R6 je mala beba za boost stranice u Overwatchu koje vrte ogromnu paricu :D

14 godina
med1cz kaže...
D-wook kaže...

A ovo s masom cheatera... ne znam, ja sam u ovih godinu dana igranja naletio na 3-4 cheatera dosad. Ali znam da Ubisoft vrlo brzo banna cheatere ako snimiš dokaz i posaljes na njihov support. isto tako gušt mi je svaki dan gledat kako battleye bana ekipu.

Veliki problem su slabo cuvani uplayi accounti. Jucer sam na jednom Discordu imao priliku pricati s likom koji koristi hackove i boosta ljude (iako tvrdi da na svom accountu "legit" igra). uPlay accovi s R6 se mogu kupiti za ~1$ na raznim stranicama (najviše ruskim siteovima). Ti accounti se lako hakiraju i 2-step verification je jedini način kako se boriti protiv toga...nazalost veliki broj ljudi to ne radi sa svojim accountovima i to ide u korist ekipi koja hacka, boosta i vrti pare. Mislim da je prije mjesec-dva Lefty tako skoro izgubio account.

No u usporedbi s OW, boostanje u R6 je mala beba za boost stranice u Overwatchu koje vrte ogromnu paricu :D

To su crackani accountovi za dolar i cesto  vidam da se takvi prodaju po razno raznim forumima. Uglavnom ako je nekom hakiran account mislim da mu nemogu promjeniti sifru ili email, ali opet imaju pristup accountu. Meni se jednom dogodilo da mi je netko hakirao origin account, ali sva sreca vratio sam ga ubrzo i odmah sam postavio login verification. 

16 godina
Casper127 kaže...
med1cz kaže...
D-wook kaže...

To su crackani accountovi za dolar i cesto  vidam da se takvi prodaju po razno raznim forumima. Uglavnom ako je nekom hakiran account mislim da mu nemogu promjeniti sifru ili email, ali opet imaju pristup accountu. Meni se jednom dogodilo da mi je netko hakirao origin account, ali sva sreca vratio sam ga ubrzo i odmah sam postavio login verification. 

meni su tak na psn account upali i takoder na uplay, svagdje postavljao 2way auth....ionak nakon par puta ulazenja u uplay te vise ne trazi pa se isplati, jer nema sanse da to probije

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
med1cz kaže...

Nisi igrao iz početka, prvih par mjeseci zaštite nije bilo. Tek nakon battle eye-a se nešto počelo mijenjati. Sad nisu toliki problem, ali kažem, na početku što cheateri, što netcode, što bugovi, gličevi, loading....ta igra j ebila stvarno mess, ali ajde, sad su stvrno složili vrhunsku igru mora se priznati.

8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

U 20h počinje naš treći community cup :)

https://www.twitch.tv/r6adria

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
med1cz kaže...

Medicu kakav je ono citer bio na turniru , sto je koristio , zasto je ban dobio?

8 godina
neaktivan
KillerFromHeaven kaže...
med1cz kaže...

Medicu kakav je ono citer bio na turniru , sto je koristio , zasto je ban dobio?

Gospodin nije imao MOSS, a kasnije je priznao kako je našao na internetu skriptu za recoil macro (:

8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

https://www.twitch.tv/r6adria - Veliko finale u 20h :)

Favoriti su ispali, nova imena se ističu

0 0 hvala 0
15 godina
Rainbow Six Siege

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Zavrsen je treci  adria com cup , pobjednici su Medićevi podanici te su nas sve iznenadili.Recap turnira: http://r6adria.org/comcup3-recap/ i usput želim vam sretan Božić i sve najbolje u nadolazećoj 2018.oj godini.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Invitational playoffsi pocinju sutra :)

itko prati to?

1 0 hvala 0
15 godina
med1cz kaže...

itko prati to?

Veliki je interes i odaziv u temi kao što vidiš...

sem vas par iz adrie, jel itko igra od domaćih ovo? 

kako je sad na 60hz serverima, bolje padaju?

8 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
med1cz kaže...

itko prati to?

A ono, običaj mi je kad igram neku igru popratiti i pro scenu te same igre :D

A za domaće ekipe se sprema nešto lijepo uskoro :)

Osobno, ne vidim neku razliku, i dalje sve isto. Jad i bijeda mi je igrat na 60hz monitoru pa ni sam ne znam sto se dogada :D

8 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
med1cz kaže...

itko prati to?

Malo cudno to pitanje jel itko igra, dobri igraci uvijek igraju , samo losi odlaze.

13 godina
KillerFromHeaven kaže...

Malo cudno to pitanje jel itko igra, dobri igraci uvijek igraju , samo losi odlaze.

Ne znam zašto si onda ti još tu

Možda radi malčice bolje, ali hitreg je još uvijek dosta loš. To rečeno, igra daleko najbolji FPS trenutno, a vjerujem da će biti još neko vrijeme

Engage...
15 godina
med1cz kaže...

Osobno, ne vidim neku razliku, i dalje sve isto. Jad i bijeda mi je igrat na 60hz monitoru pa ni sam ne znam sto se dogada :D

A pa nije da sad je neigrivo na 60herznom...ali ajde, pitam reko ti igraš aktivno pa jel kakav napredak u igri se dešava osim spamanja novih operatora :)

i sam sam takav, zanimljivo je pratit i učit od ekipe

KillerFromHeaven kaže...

Da, totalno si u pravu.

Btw, svaka čast za nick, jel ti to teta u vrtiću dala ideju? 

šalu na stranu, vidim po temi da sem vas adria bojne ne igra baš domaće, poznatije ekipe, pokrenem uplay vidim slabo, a imam ljude s kojima sam prije halao puno pa vidim da je dosta ekipa ostavilo igru, iako je došlo mnogo novih talenata.

16 godina
fila2208 kaže...
med1cz kaže...

A pa nije da sad je neigrivo na 60herznom...ali ajde, pitam reko ti igraš aktivno pa jel kakav napredak u igri se dešava osim spamanja novih operatora :)

i sam sam takav, zanimljivo je pratit i učit od ekipe

KillerFromHeaven kaže...

Da, totalno si u pravu.

Btw, svaka čast za nick, jel ti to teta u vrtiću dala ideju? 

šalu na stranu, vidim po temi da sem vas adria bojne ne igra baš domaće, poznatije ekipe, pokrenem uplay vidim slabo, a imam ljude s kojima sam prije halao puno pa vidim da je dosta ekipa ostavilo igru, iako je došlo mnogo novih talenata.

Kod mene na friend listi nikad više igraca online naših..... ocito tvoja ekipa je odustala, al ima tu jos dosta druge ekipe

battletag:MasnaKrvavic#2275
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

A kad odigras jedan game na 144hz, gadi ti se povratak na 60hz. To su mi svi govorili i nisam im vjerovao dok se to nije dogodilo :D, stvarno se osjeti razlika kada drzis pixel peekove i pokusavas kontrolirati recoil. 

Da li se događa napredak u igri? Paaa i da i ne. Ubisoft aktivno sluša community, pokušava brzo reagirati na bugove, jako su aktivni što se tiče cheatera i toxic ponašanja. Ne u smislu da i dalje guraju ovu igru kao esport, a serveri i dalje imaju mjesto za jednog spectatora, nema opcije pauze, nema snimanja demoa, nema exporta podataka matcha itd...

Inače, danas je dosegnut novi steam rekord - najviše STEAM korisnika istovremeno u igri - 101k igrača (znači isključivo steam verzije igre) - http://steamcharts.com/app/359550

Igra ima rastući trend i s razlogom što Ubisoft daje velki trud u održavanju igre, ipak idu s "Game as service" modelom.

Ono sto je odlican dokaz toga je ubacivanje velikih organizacija s reputacijom iza svoga imena - mogli smo vidjeti nedavno Evil Geniuses koji su uzeli Continuum (Evil geniuses su najbolje poznati po osvajanju 6 mil. $ DOTA 2 turnira 2015.)

Nedavno je i Faze potvrdio ubacivanje u vode (vrlo vjerojatno ce uzet brazilski team FONTT), a zews (csgo igrac) je slucajno leakao da ce team Liquid uzeti jos jednu brazilsku ekipu...inace Ninjas in Pyjamas vec mjesecima teasaju na twitteru ubacivanje u Rainbow6. Nakon Invitationala sredinom veljače bude bilo veselo kada se "sluzbeno" otkriju sve te stvari :)

A na discordu ima svakakve ekipe, dosta njih je doseglo diamond ove sezone nakon vucaranja po platinum rankovima prosle (including me), i sporo se formiraju neke ekipice.

1 0 hvala 1
15 godina
dado16 kaže...

Kod mene na friend listi nikad više igraca online naših..... ocito tvoja ekipa je odustala, al ima tu jos dosta druge ekipe

Ima i tu istine, na play listi imam .tkt ekipu i adria ekipu većinom, tu i tamo je nesdub ima njih i nešto stranaca, ali dosta manje nego prije.

eto subjektvni dojam, ali da se igra bez obzira na sve dobro drži to je. Free weekendi pomažu, nešto što bi druge igre trebale učit od ove.

8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Danas TTS dolazi s par izmjena - http://r6adria.org/white-noise-mid-season-reinforcements/

lagani nerf na Eli, Ashici i banditu te malo veci nerf na shock droneu (ima 5 tazera), buff na Capitau i Lesionu. Iako se meni najvise dopada novi observer UI

0 0 hvala 0
13 godina

Po meni ok nerfovi pogotovo twitch, mada ne znam jel će 10 metaka manje što promijeniti na Eli, R4 će i dalje biti jedno od najboljih oružja, a 2 ili 3 barba na Banditu je skoro pa svejedno. ipak dobro barem da malo smanje pick rate tih operatera. Buff na Lesionu mislim da nije trebao, jer je jedan od balanciranijih operatera, a najviše se veselim buffu Capitaoa, veči dmg i manji recoil konačno će i on natrag konkurirati trenutnoj meti

Engage...
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

GOOD NEWS EVERYONE!

U dogovoru s ESL Adria ekipom, pokrećemo još jedan (ovaj puta malo ozbiljniji) projekt! ESL Adria Winter League (PC).

https://play.eslgaming.com/adria/news/274622/

http://r6adria.org/esl-rainbow6-adria/

Format

Kvalifikacije:

4x kvalifikacijski kup -> TOP 2 ekipe iz svakog kupa dobit će spot u ligi. Pobjednik finala između TOP2 ekipe iz kupa će dobiti 3000 R6 creditsa

Liga / Group stage:

Round robin format - 8 ekipa / 28 matcheva. Top 4 ekipe idu u playoff

Playoff / Final 4

Single elimination BO3 bracket. Sve 4 ekipe će dobiti ingame nagrade, s tim da prvo mjesto malo veće :)

Super prilika da više ekipa pobere nagrade, a samim formatom turnira ekipe će biti u mogućnosti igrati više matcheva protiv različitih ekipa :) Naravno, sve ćemo popratiti na streamu te ćemo se naoružati s još par streamera kako bi mogli pratiti više matcheva

2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Imam jedno noobsko pitanje. Imam starter edition igru i hocu da kupim ovaj dlc year 3 sesson pass pa interesuje me jel u ovaj dlc su poslednije operatore u igru ili ce da izleze nove 8 operatore u 2018 ?

Nadam da ste me razumeli, ne ide mi bas YU jezici 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zoco kaže...

Imam jedno noobsko pitanje. Imam starter edition igru i hocu da kupim ovaj dlc year 3 sesson pass pa interesuje me jel u ovaj dlc su poslednije operatore u igru ili ce da izleze nove 8 operatore u 2018 ?

Nadam da ste me razumeli, ne ide mi bas YU jezici 

y3 pass ce ti dodati samo one operatore koji izadju tokom 3. godine

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
10 godina
neaktivan

8 operatora? ili manji broj? i izacje na pocetak ove godine ili tjekom cele godine na rate? hvala

12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

mislim da da, 8 operatora ce biti.

tek ce se poceti sad otkljucavati tako da nemas brige

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Rainbow Six Siege

Šta je, nitko nije ispratio dizanje cijene rainbowa i preseravanje ubija?

Mislim prati se igra, ali ne ovakve stvari koji ubisfot pljuje u lice.

Dizat igru staru 2-3 god? Lol, kakve fantazije i sramoćenje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.1.2018 12:22 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice