Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 298.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
15 godina
Rainbow Six Siege

Eto interes za rs u rh je vas 20 s adria discorda...šteta da nikog ta igra više ne znaima bez obzira što filaju sadržaj.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Rainbow Six Siege
fila2208 kaže...

Eto interes za rs u rh je vas 20 s adria discorda...šteta da nikog ta igra više ne znaima bez obzira što filaju sadržaj.

Nije baš istina da nas ne zanima.

Igra je još uvjek vrlo zanimljiva i nadam se da neće tako brzo otići u zastaru.

Drago mi je čuti da se adria prorijeđuje sa igračima.

Još iz doba CSGO, WOT-a...Balkansko ¨ja sam pro¨ prekenjavanje niti jednog karakterom odraslog igrača ne zanima.

Od takvih klanova se treba ograditi i udaljiti.Iz iskustva gore spomenutih igrara takvi klanovi se ipak na kraju samounište iznutra.

Našao sam jedan strani semicompetitive klan gdje nema takvih ¨dječiji¨bolesti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 18:48 (beaststeeth).
10 godina
neaktivan

Da nije slucajno PrivatniKlub

8 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ma ima i šire, samo sto je nas 20tak zainteresirano za ozbiljnije igranje. Jbg nema nista lose u tome, ovi sto ozbiljno se bave gejmanjem se drze igri poput CSGO i LoL/DotA. ALI, polako se to širi. Dosta igrača na LANu je nižih rankova i vidi se da ni ne prati igru.

Malo nas je, al eto igramo. Igraju i još prek 25mil ljudi :)

7 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

Neću mrvice. DAJ CILU ŠTRUCU

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 22:34 (Manus!Mrvice).

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Haj ekipa, malo da probamo oziviti ovaj thread i ekipu.

Organizirat ćemo još jedan fun turnir za domaće igrače, pozvani su svi PC igrači bez obzira na godine i skill.
Više info u clanku -  http://r6adria.org/comcup3/

Skupite se, druzite, igrajte :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.12.2017 14:08 (med1cz).

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ja neću otvarati novi profil da bih sakrio iza pravog profila.

Ako želite ovakvo druženje i skupljanje na adria discordu?

Meni jedno od dražih prijetnji sa Adria discorda od uvaženog pro igrača.

Admini ovakve prijetnje ¨klanjem¨ne sakcioniraju jer su ovakvi nosivi stup adria klana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 17:10 (beaststeeth).

0 0 hvala 0
14 godina
beaststeeth kaže...

Admini ovakve prijetnje ¨klanjem¨ne sakcioniraju jer su ovakvi nosivi stup adria klana.

Uvijek ces naci takve bisere u vecim communityma...

8 godina
neaktivan
beaststeeth kaže...

Bok,

ja sam admin na adria serveru. Zasto nisi meni ili nekome od admina/moderatora javio ovu prijetnju?

edit - slobodno mi javi preko privatne poruke na discordu, ako ne zelis javno

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 18:22 (med1cz).
8 godina
neaktivan
med1cz kaže...

Bok,

ja sam admin na adria serveru. Zasto nisi meni ili nekome od admina/moderatora javio ovu prijetnju?

Prijavio sam ti prvo ¨jebanje majke¨ od drugog pro igrača.

Kako si mi kazao da je to samo internet.Da se ja moram naviknuti na takve na adria discordu.

Kako si se na prvu pokazao ravnodušan i bez ikakve volje sankcionirati takvog igrača jer ti je on vrijedniji zato što je gold igrač pa eto njemu je dopušteno jebati mater novim članovima.

Za ovu drugu poruku gdje mi se prijeti klanjem mene i moje obitelji, majke.

Logično da ti se nisam više htio obraćati jer sam vidio da od tebe nema koristi kao admina kada se dogode ovakvi slučajevi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 19:34 (beaststeeth).
14 godina
beaststeeth kaže...
med1cz kaže...

Bok,

Kako si mi kazao da je to samo internet.Da se ja moram naviknuti na takve na adria discordu.

Kako si se na prvu pokazao ravnodušan i bez ikakve volje sankcionirati takvog igrača jer ti je on vrijedniji zato što je gold igrač pa eto njemu je dopušteno jebati mater novim članovima.

Logično da ti se nisam više htio obraćati jer sam vidio da od tebe nema koristi kao admina kada se dogode ovakvi slučajevi.

Tip je očito napuhnuti pizdek. Staviš na ignore i to je to. 

I da....LOL za hrpu para

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 20:02 (Zero2).
8 godina
neaktivan
beaststeeth kaže...
med1cz kaže...

Bok,

Jedino što mi je pre ostalo da se maknem iz takvog okruženja.

Ne razumijem ovo koristenje pridjeva "pro" u cijeloj ovoj prici. 

Nazalost, na Discordu ne mogu naci chat history s tobom, ali sam nasao snimku s onog custom matcha interne lige koju smo radili i preslusao sam ponovno.
Meni je zao sto je jedno obicno in-game flameanje s jednim srednjoskolcem preraslo u takvo sranje i svađu. Ovo s jebanjem majki smo jos prije dosli do zakljucka da spada pod ingame flameanje, ali ovu poruku za klanje i cijelu prijetnju prvi put sad vidim. Svi bi se slozili samnom da je to definitivno preslo sve granice i da si nam to tada prijavio, rijesili bi kratkim banom. 

Ne znam koliko si dugo u online igranju, ali meni je to in-game vrijedanje, podjebavanje i flameanje uslo pod kožu i gledam to kao sastavni dio svake kompetetivne multiplayer igre, ali naravno granice postoje i one se poznaju. Nemam ti pravo ništa prigovoriti ako to tebi ne odgovara takvo ponasanje, potpuno razumno i ne zelim nikoga tjerati da se uklopi u nekakvo okruzenje koje mu ne odgovara. U svakom communityu ce se pojaviti neki problemi i smatram da se veliki broj problema moze rijesiti civilnim putem. Meni je zao sto je cijela situacija ovako zavrsila

8 godina
neaktivan
Manus!Mrvice kaže...

Da se nezelis skrivat iza drugog profila zvao bis se MANUSTECTA iszkopmpleksirani starac u 40tima s mozgom u rangu 12godisnje djevojcice. Zbog kompleksa vreba okolo djecu da im pametuje. Nadobudni pedofil. NES JEBAT

Da li se ovo na mene odnosi?

Šta je manustecta? Da li to mene mene nazivaš pedofilom da vrebam neku djecu?

Ovo ide na prijavu bug-u, screenshot i prijava policiji.Zajedno sa ovim prijetnjama smrću, možda si isti nickname.Ip adrese su vidljive.

Jer nekoga nazivati pedofilom koji vreba djecu jest ozbiljna optužba.IP adresu ti vidim i prosljediti ću policiji.Dosta je ovoga bilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.12.2017 0:01 (beaststeeth).

0 0 hvala 0
12 godina
beaststeeth kaže...
Manus!Mrvice kaže...

Da se nezelis skrivat iza drugog profila zvao bis se MANUSTECTA iszkopmpleksirani starac u 40tima s mozgom u rangu 12godisnje djevojcice. Zbog kompleksa vreba okolo djecu da im pametuje. Nadobudni pedofil. NES JEBAT

Da li se ovo na mene odnosi?

Šta je manustecta? Da li to mene mene nazivaš pedofilom da vrebam neku djecu?

Ovo ide na prijavu bug-u, screenshot i prijava policiji.Zajedno sa ovim prijetnjama smrću, možda si isti nickname.Ip adrese su vidljive.

Jer nekoga nazivati pedofilom koji vreba djecu jest ozbiljna optužba.IP adresu ti vidim i prosljediti ću policiji.Dosta je ovoga bilo.

Ajde peši oladi malo, kakve prijave i pizde materine. Jedino sta ti policija moze je se nasmijat na takve gluparije.

7 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

Policiji prijavi da si jazavac i da nam daju 3drona jer nesluzis nicemu,

vrati se igranju Huga prek telefona.

Mos ove s Bug pozdravit u studiju i reziji;

Peace out🖕

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Da ne ostane na riječima.

Prijavio sam sve ovo Domagoju Pavlešiću i policiji.

Dvije IP adrese su identične od korisnika med1cz i Manus!mrvice.Ip adresa Hrvatskoga Telekoma.

Screenshot gdje mi se prijeti klanjem i smrću će se istražiti iz povijesti, ip adrese nakon što sam proslijedio adria discord ip.

Prijetnje smrću se klasificiraju isto kao u stvarnosti tako i na internetu.Također i optužbe za pedofiliju se moraju istražiti.

Eto gospodo koja sve ovo čita to vam je ADRIA discord.

Sramota.Pozivaju vas na ¨druženje i zajedničko igranje¨ ali koji put će vam jebati mater i zaprijetiti klanjem vas i vaše obitelji.

Zapitajmo se zašto stalno pozivaju nove igrače!?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.12.2017 8:59 (beaststeeth).

0 0 hvala 0
14 godina
Rainbow Six Siege

This shit will be goood!!

Jeli imamo podvojenu ličnost?

Hoće li policija zakucati nekom na vrata?

Kako je skandal uništio pro R6 scenu!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
beaststeeth kaže...

Stalno pozivaju igrače u nadi da ću ja doći pa da im discord postane pr0.

Jbga, nemam vremena.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
beaststeeth kaže...

Dvije IP adrese su identične od korisnika med1cz i Manus!mrvice.Ip adresa Hrvatskoga Telekoma.

Screenshot gdje mi se prijeti klanjem i smrću će se istražiti iz povijesti, ip adrese nakon što sam proslijedio adria discord ip.

Prijetnje smrću se klasificiraju isto kao u stvarnosti tako i na internetu.Također i optužbe za pedofiliju se moraju istražiti.

Sramota.Pozivaju vas na ¨druženje i zajedničko igranje¨ ali koji put će vam jebati mater i zaprijetiti klanjem vas i vaše obitelji.

Bok,

moze dokaz da su moja IP adresa i adresa ovog drugog accounta iste? Inače, ja nisam na HT mreži pa mi ovo zvuci ko glupost sto pricas.

Takoder, kako si došao do IP adrese discorda? Koliko znam, Discord je na cloudu i dinamicki mjenja servere.

Naravno, ove prijetnje smrcu definitivno mogu biti slucaj za policiju i tvoja je odluka oces li ti to prijaviti ili ne, ali nemas pravo bacati ljagu na cijeli community zato sto si se ti s par srednjoskolaca zakačio oko igre. Zbog par pojedinaca ne moraš stavljati u isti koš ostatak članova koji su i više nego dobri ljudi i igrači.
Mi smo napravili discord da se okupe ljudi i neke ekipe i ne mogu osobno odgovarati za svakog clana discorda s kojim ti preko privatnih poruka komuniciras.

Osoba iza accounta Manus!mrvice nije na adria discordu vec mjesecima niti ne zelim da ga povezujes s nasim communityem

14 godina
med1cz kaže...
beaststeeth kaže...

Bok,

moze dokaz da su moja IP adresa i adresa ovog drugog accounta iste? Inače, ja nisam na HT mreži pa mi ovo zvuci ko glupost sto pricas.

Takoder, kako si došao do IP adrese discorda? Koliko znam, Discord je na cloudu i dinamicki mjenja servere.

Naravno, ove prijetnje smrcu definitivno mogu biti slucaj za policiju i tvoja je odluka oces li ti to prijaviti ili ne, ali nemas pravo bacati ljagu na cijeli community zato sto si se ti s par srednjoskolaca zakačio oko igre. Zbog par pojedinaca ne moraš stavljati u isti koš ostatak članova koji su i više nego dobri ljudi i igrači.
Mi smo napravili discord da se okupe ljudi i neke ekipe i ne mogu osobno odgovarati za svakog clana discorda s kojim ti preko privatnih poruka komuniciras.

Osoba iza accounta Manus!mrvice nije na adria discordu vec mjesecima niti ne zelim da ga povezujes s nasim communityem

Ne želim se miješati...ali kao osoba koja je bila u više od nekoliko klanova/community-a (od kojih sam 2 osnovao sam)....

ako ti je tako stalo da imaš dobar community i da ne dođete na loš glas....baniraj papka bezobraznog i gotova priča. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.12.2017 9:29 (Zero2).
8 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Ne želim se miješati...ali kao osoba koja je bila u više od nekoliko klanova/community-a (od kojih sam 2 osnovao sam)....

ako ti je tako stalo da imaš dobar community i da ne dođete na loš glas....baniraj papka bezobraznog i gotova priča. 

Naravno, to bi bilo odavno napravljeno kada bih znao ko stoji iza poruke upucene beastteethu

12 godina
Rainbow Six Siege

Manuse aka beasteeth, prestani dramatizirat i radit big deal od toga sto ti je netko reko na internetu

ponasas se ko psihicki bolesnik skupa sa ovim ko ti prijeti klanje samo sto ti imas i dozu paranoje

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Žao mi je ne smijem više ništa komentirati.jer je postalo službeno i otišlo na višu razinu.

Kako su mi kazali u policiji prijetnje smrću i optužbe za pedofiliju u stvarnosti i na internetu se klasificiraju isto.

nema veze na kojem si operateru, infrastruktura je od hrvatskog telekoma.

Drugi put pazi što pišeš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.12.2017 9:33 (beaststeeth).

0 0 hvala 0
12 godina
beaststeeth kaže...

Žao mi je ne smijem više ništa komentirati.jer je postalo službeno i otišlo na višu razinu.

Kako su mi kazali u policiji prijetnje smrću i optužbe za pedofiliju u stvarnosti i na internetu se klasificiraju isto.

Po toj tvojoj glupavoj logici onda smo svi mi moguci krivci jer je cijela infrastruktura od tcoma 

7 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

Najbolje od svega sto ce tebe istrazivat starac a igra s maloljetnicima hmhm. 

Ako oces mozes dobit i strim klipove kao dokaz protiv sebe.

Have fun oldy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

A čuj, nema boljeg publiciteta od malo kontroverze. Barem na kratki rok.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
beaststeeth kaže...

Poslan ti je discord friend req u nadi da mozemo tamo nastaviti razgovor. Za razliku od ljudi s kojima si se zakačio, pokusavam normalno provesti ovaj razgovor

11 godina
neaktivan

Najsmješnije mi je kako se ovi klinci pokušavaju zastrašit sa "poslano je policiji, ovo je eskaliralo na visu razinu pa ne smijem komentirati", i "prijavio sam te domagoju pavlesicu".

Realno, nikog od njih ne zanima tvoja svadja s 16god klincem koji ti je opsovao. Čak i da ih zanima (u novije vrijeme sve je više slučajeva kad i na takve prijave reagiraju), mislim da bi trebao malo razmislit o participaciji u bilo kojem communityu, jer se to događa svugdje. Osobno sam (kao vođa više communitya) preko nekoliko puta dobio prijetnje smrcu, da ce me se istuc, uvrede, ponizavanje i slicno, ali zašto bi trošio svoje vrijeme i energiju da prijavim neko dijete sa foruma/Discorda.

Jedino sto je moglo biti odradeno ranije je ban doticnog igraca sa Discorda ili iz turnira/lige, sto je vec bilo.

Šta bi bilo da si došao na gamer forum prije godinu, dvije, tamo bi trebao prijavit pola foruma policiji i Gandu. :D :D :D :D 

Savjet: ne uzimaj te svađe k srcu, dešava se svugdje. I ponašaj se u skladu s godinama, a ne ko beba kojoj su ukrali čokoladicu. 

13 godina
Flegmaa kaže...

Osobno sam (kao vođa više communitya) preko nekoliko puta dobio prijetnje smrcu, da ce me se istuc, uvrede, ponizavanje i slicno

Meni nije jasno kako je moguće da članovi klana/udruženja mogu/smiju/padne im na pamet vrijeđati ostale članove, pogotovo nekog tko je glavni?!

To znači da vođa nije imao kriterija pri odabiru članova i da vođa ne radi dobro svoj posao.

Drugačije ne mogu objasniti zašto je tome tako?!

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Flegmaa kaže...

Osobno sam (kao vođa više communitya) preko nekoliko puta dobio prijetnje smrcu, da ce me se istuc, uvrede, ponizavanje i slicno

Meni nije jasno kako je moguće da članovi klana/udruženja mogu/smiju/padne im na pamet vrijeđati ostale članove, pogotovo nekog tko je glavni?!

To znači da vođa nije imao kriterija pri odabiru članova i da vođa ne radi dobro svoj posao.

Drugačije ne mogu objasniti zašto je tome tako?!

Ja ne znam zasto netko ima zelju, odnosno kako nekom padne napamet vrijedat ljude koji se trude da oni imaju gdje igrati/sto raditi, ali mozda mogu objasniti, a razlog je vrlo jednostavan. 

Rijetko koji community je i udruga, a "vođa" communitya ne bira članove, već to može biti bilo tko. Ako netko ne poštuje pravila, "vođa" ga može izbaciti, ako smatra da je to potrebno.

Zar ti misliš da ijedan community bira članove - "e ti možeš bit dio communitya, sviđa mi se tvoj pedigre i nacin komunikacije", "e ti ne možeš, povrijedio si osjecaje starom članu communitya, od tebe se ogradujemo i zabranjujemo ti pristup *navedi_platformu_ovdje*.".
Realno, prošla su vremena kad ljudi imaju 1 email adresu (od ISP-a) i nikom vise nije problem ako ga banaš sa foruma/discorda/servera/bilocegadrugog napravit novi account i doci opet. Boriti se protiv toga mozes da ga uvijek iznova banaš, pa kome prije dosadi, njemu kreirat emailove i accountove, ili tebi klikat ban.

No to nije ni poanta mog gornjeg posta, poanta je da je gospodin isao prijaviti klinca za vrijedanje i nepostojece optuzbe, umjesto da je ignorirao osobu koja ga vrijedja (blokirao njegove poruke) i jednostavno prestao igrati s njim, te ga prijavio (sa konkretnim dokazima) "vođi" communitya, koji bi ga onda odstranio sa discorda ili iz lige. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice