dakle zapeo sam na misiji kamo sa helikopterom moram unistit basu od onih zarazenih mislim daje 23-24 misia... dakle ja to razbim al mi jos uvjek pise da moram razbit probo sam sa helikopterom i izvan helikoperta al uvjek isto... trebam pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakle zapeo sam na misiji kamo sa helikopterom moram unistit basu od onih zarazenih mislim daje 23-24 misia... dakle ja to razbim al mi jos uvjek pise da moram razbit probo sam sa helikopterom i izvan helikoperta al uvjek isto... trebam pomoc
Mislim da se i meni to dogodilo, jednostavno izadjes iz igre i onda opet udjes.
mozes probati f2 i f1 (mislim da su to tipke za promjeniti oblik u zadnjeg consumiranog), meni je to uzelo zivce dok nisam skuzio, treba promjeniti lika [ vise puta ]
Mene muči kak ubit onu Elizabeth Green...
cini se da sam trebo samo napravit ono sto je living reko tojest izac i uc opet sad je sve ok...
Mene muči kak ubit onu Elizabeth Green...
i ja sad doso tamo i nikak da je ubim zivciraju me ona kamenja sto pljuje pa kad se zaletim sa zgrade sa onim mace me pogodi i padnem... :(
Ukljucis musclemass power i gadjas je autima, negdje se moze naci puska i s tim joj isto mnogo odneses. Poslije dođe vojska s tenkovim i helicima, pa samo uzmes tenk i gađas je, nije problem. (Nemoj uzimat helic jer je tesko pogodit a i ne nosi mnogo stete)
ja se popnem na zgradu i opalim onaj jaki napad kad izlazi korov iz zemlje
toliko toga ima i igri da ni ne popamtim kak se koji pokret ili napad zove !
igra odlicna , neda mi spavati po cjelu noc
mozes probati f2 i f1 (mislim da su to tipke za promjeniti oblik u zadnjeg consumiranog), meni je to uzelo zivce dok nisam skuzio, treba promjeniti lika [ vise puta ]
hmm, ne, to je tipka 2
moze mala pomoc?instalirao sam prototype pre neki dan,sve radi extra osim sto nema zvuka.Instalirao sam i dx sa cd-a i opet nista,pa ako neko zna kako da resim ovaj problem neka javi.
moze mala pomoc?instalirao sam prototype pre neki dan,sve radi extra osim sto nema zvuka.Instalirao sam i dx sa cd-a i opet nista,pa ako neko zna kako da resim ovaj problem neka javi.
instaliraj drivere za zvucnu
Ima jedan način za Elizabeth Greene s kojim si gotov za par minuta. Uglavnom, moraš doći do nje i aktivirati Groundspike Graveyard Devastator. Mora biti baš taj devastator inače ne pada. To aktiviraš 2-3 puta i pada. Uzmi blade kad padne i udaraj po njoj, ili još bolje, neki devastator napad, npr. critical pain devastator. Za critical mass konzumiraj huntere, namami ih u uličicu gdje Elizabethin napad ne može i pojedi ih. Uvijek imaj aktivan armor. Čim počne onaj njezin ubernapad, odmah pobjegni u uličicu. Inače, kad dođe vojska, proces ponavljaj ili uzmi tenk/helikopter i dokrajči ju.
ma to sam proso bez problema sa gađanjem al sad sam zapeo tamo kad mora razbit one kucice u bazi od vojske ili sta je to vec mislim da je 28-29 misija
ma to sam proso bez problema sa gađanjem al sad sam zapeo tamo kad mora razbit one kucice u bazi od vojske ili sta je to vec mislim da je 28-29 misija
nađi neki klip na internetu pa postaj da vidimo gdje zapneš, nemožemo sad prelazit igru da bi vidjeli gdje si zapeo, prešao sam je ali ne tako skoro da se sjećam o kojoj misiji je riječ, a kamoli kojem dijelu
Ima jedan način za Elizabeth Greene s kojim si gotov za par minuta. Uglavnom, moraš doći do nje i aktivirati Groundspike Graveyard Devastator. Mora biti baš taj devastator inače ne pada. To aktiviraš 2-3 puta i pada. Uzmi blade kad padne i udaraj po njoj, ili još bolje, neki devastator napad, npr. critical pain devastator. Za critical mass konzumiraj huntere, namami ih u uličicu gdje Elizabethin napad ne može i pojedi ih. Uvijek imaj aktivan armor. Čim počne onaj njezin ubernapad, odmah pobjegni u uličicu. Inače, kad dođe vojska, proces ponavljaj ili uzmi tenk/helikopter i dokrajči ju.
Uzeo sam WHIPFIST , trčiš oko nje i udaraš, kad padne uzmeš Blade i dokrajčiš je.
Konzumiraš vojnika, nađeš negdje i nezapaženo ukradeš tenk(zbog toga te nitko neće napadati sve dok ne počneš pucati po kućicama ili nekome), dođeš unutra, tenkom uništi 2 "kućice", pobjegneš Blackwatchu, konzumiraš ljude da napuniš zdravlje na max i opet ponoviš isti postupak. Mislim da treba uništiti 8 kućica, pa postupak ponovi 4 puta. Ako ti slučajno unište tenk i imaš nisko zdravlje, pobjegni, ne moraš uništiti 2 kućice slijedeći put ćeš. Ako pak imaš viška zdravlja, uništi 3 kućice. Uglavnom, u prosjeku ćeš ih 2 svaki put pobrati. Prije svakog napada, isplaniraj koje ćeš uništiti. Raznesi one 2 koje su međusobno najbliže.
Prototype za PC (na nekim racunalima) ima mnogo problema sa zvukom, crashevima i teksturama. Za sve koji imaju takve probleme posjetite ovu stranicu:
Vjerojatno cete na njoj naci rjesenje problema.
Pomoc za prowlera. Nadam se da ce pomoci.
ja sam zaglavio kod tutoriala sa helikopterom.
trebam nanišanit 3 viral detektora, kaže: hold TAB and FLICK mouse.
Što je flick sa mišem i kako da to napravim.
Joj koliko vas je zapelo na toj misiji. Drzis TAB i mices jednostavno mis.
ja isto nisam mogo pa kad sam izaso i uso u igru uspio sam ^^
Joj koliko vas je zapelo na toj misiji. Drzis TAB i mices jednostavno mis.
mičem miš? u kom smjeru, kako.
probao sam nanišanit jedan držim tab i idem mišem prema drugom pa trećem, i uvijek isto hiše ''hold tab flick mouse...''
pozz svima, evo bas sam poceo igrat prototype i moram reci da je igra super, mene zanima kako namjestit da igram preko gamepada, probao sam u meniju al nudi mi samo keyboard+mouse, ne znam u cemu je problem, inace gamepad je speedlink strike 2
Da ne otvaram novu temu; iznio bih svoj problem..
Igra ide onako solidno, i nema bugova sa slikom, ni sa zvukovima.. Ali ima jedan bug: svaki filmić (cutscenes) mi ide jako sporo, nije da steka nego kao da je u slowmotionu. FPS je odprilike 50, ali dog gledam kako se razvija prica gubim zivce naveliko. I naravno uz to sto je usporeno sve, zvuk strasno steka.
E sad, informirao se jesam malo okolo, i kazu ljudi da treba ici u device menager i pogasiti sve programe koji mi se cine cudni. Pitam se sta im to znaci i kako to napraviti. 
Izvinite da li bi mi mogao neko pomoc oko prototypa.Ja otvorim shortcut od prototypa i izadje mi sivi ekran i kocka u kojoj pise: Prototype has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.Ubacio sam Swift Shader 3.0 u direktorij igre i uslo je,ali jako steka,a imam dovoljnu konfigu.Kod mog prijatelja nije trebao swift shader i ne steka mu a imamo isti kompjuter.Kada sam mu ubacio swift shader i njemu je stekalo.Ako bi neko mogao da mi pomogne u vezi ovog problema.