Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 168.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Project CARS
=xfact= kaže...

jedan open world gtav se vrti 60+  ovdje jedna staza za 12 auta 25-40 frejmova..  ocajna optimizacija. zapravo nikakva.uz tolike odgode izbacili su poluproizvod.

stavi detailed grass na low, reflections na medium (nema neke razlike izmedju high, a ultra je samo za fotografije i buduce kompove), enviroment map na high, anti-aliasing koristi MSAA ili DS2X (High dodaje transparency anti aliasing), smanji shadows i blur, particle density na high ili manje

sve ostalo mozes high ili ultra

igra ce i dalje izgledati zvjerski a performanse ce biti bolje

16 godina
Project CARS

E da, zaboravio sam napomenut - ako netko ima problema sa FFB-om da se ne ponaša baš najbolje, tj. preslabo, prilikom prelaska preko trave/ivičnjaka i općenito slabog FFB-a kotača, stavite u opcijama volana Tire Force na 200 i spustite Force Feedback na 75 od 100 ;) Dalekooo je veće zadovoljstvo tako voziti.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Nos kaže...

Ovo je shift 2 na steroidima. Trebat će neko vrijeme da dosegne puni potencijal (community setupi, par patcheva). 

Mislim da nitko nije očekivao puni sim jer bi to bio financijski promašaj, ali za sve koji ne igraju takav žanr, možda ima i sim freakova koji vole zabavu, ova će igra biti odlična.

All around najbolji racer na pc tržištu.

Koji potencijal? Probao je community svašta nešto i sa Shiftom i nije dalo nikakve rezultate. Ovo je simcade za mase koja drka na grafiku i to je to.

15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

jedan open world gtav se vrti 60+  ovdje jedna staza za 12 auta 25-40 frejmova..  ocajna optimizacija. zapravo nikakva.uz tolike odgode izbacili su poluproizvod.

Ja mislim da ti ne znaš pravilno instalirati igricu. Jesi obrisao cd prije instalacije?

I'm very large!
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Nos kaže...

Koji potencijal? Probao je community svašta nešto i sa Shiftom i nije dalo nikakve rezultate. Ovo je simcade za mase koja drka na grafiku i to je to.

SHift 2 je bio odlična igra nakon Legends dlca. Sama igra nije imala ambicije da postane nešto više, a i sam team je prestao "održavati" igru.

Grafička prezentacija u ovakvom tipu igara je važna. Zalaz sunca, Lagauna sec i kiša daju odličan doživljaj. Na kraju krajeva  ovo  je igra kojoj je glavna svrha zabava i mislim da je postigla cilj. Nije za hardcore ljubitelje simulacija i to je ok.

Neki ljudi tvrde da ako ne razumiješ matematiku u cijelosti si zapravo majmun koji je naučio vezati cipele, i to je isto ok.

I'm very large!
13 godina
protjeran
Project CARS

Vozima samo HC simulacije 10+g na volanima(ali doslovno samo to) i moram reci da je pcars kao kompletna igra odlicna, fizika je daleko "iznadprosjecna" za mase po defaultu, daju se auti super srediti sto iznimno utjece na vozne osobine na stazi, reci da po tom pitanju nekome nesto zaista "ne valja" je u najmanju ruku smjesno jer je setup istih poprilicno kompleksan i neke malo krive postavke vam mogu zagorcati upravljivost pogotovo na gamepadovima i tipkovnici! na volanu se iznimno lako to sve namjesti! oko ove igre ipak treba malo truda za one koji misle da nesto znaju jer ako se pogase svi asisti nije lako, pogotovo na pocetnickim volanima od 180-220°(citaj s malo okretaja)!

eto cisto par rijeci...

a sad odoh provozati ovu ljepoticu i uzivatu u njenom zvuku:)lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Project CARS

znate kaj bi ja htel probati

oculus rift+g27  i racing sjedalo stari moj to je negdje jebeno iskustvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Project CARS

Ajmo ovak. Tko tu od vas ima jogurta pa da razmjenimo steam profile, nađemo se i odvozimo?. Nemre bit da baš svi ovdje imaju orginal. Al recimo da se skupi ekipa koja donekle solidno vozi i koja poštuje druge vozače. A vi koji imate original igru a nemate orignal windowse nemojte odma napadati i prijavljivati.

Steam profili origigi: Gaapster, DlxWrecker

Steam profili jogurt: SolidSnakeCRO,  djdado16(Hitman Cro)

Ajde ekipa, kaj Vas sram reć da imate pirata. Toliko ovdje postova u temi a sad kao nitko ne igra ili ga ne zanima online :S ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 16:48 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dodaj me, djdado16(Hitman Cro)
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
Project CARS

Ja sam odlučio oborit world record na Imoli s Clio Cup-om :D Za sada sam stigao na 5. mjesto na svijetu... Ima netko tko bi vozio time trial negdje? :)

Steam ID: Gaapster

EDIT: E da, vozim na Pro, sve pogašeno, bez ikakvih assista - Volan: posuđeni G25 dok ne dođe novi G27 :) - Igram se sa raznim postavkama vozila ali nikako uhvatiti te dvije sekunde...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 21:31 (mrsmith).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Iako sam pitao vec na dva mjesta pitat cu i ovdje 

trebal bi si kupit neki gaming chair znaci sjedalo sa postolj za volan. Al kod nas u hr u zagrebu. Trazim po netu i nemeem nista pronac. Mote neke preporuke bar od ducana koji ih prodaju ako nista drugo

Ima tko od vas tako nesto?

edit: a moze i neki stalak za volan i pedale ako netko zna

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 1:21 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
16 godina
Project CARS

Probao sam i ja malo igru i kupit cu je za ps4(kad bude moguce na jbnom us storeu).

Sve odlično sve pet ali...meni je minus mali broj auta jer je ovo project cars i jos jedan veliki minus a to je stabilnost auta.Auti su prestabilni.Vozim F1.Pun gas u drugoj ili trecoj i on kida kao po spagi kao neka totalno arkadna igra. U trecoj u zavoj pun gas i on samo malo zacima(igram na gamepadu sa svim asistima off).

Isto tako drugi auti.Prestabilni su.Premalo proklizivanj pogonskih kotača pogotovo oni koji u n zadnji pogon.Samo gas i peri. :/

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Probao sam i ja malo igru i kupit cu je za ps4(kad bude moguce na jbnom us storeu).

Sve odlično sve pet ali...meni je minus mali broj auta jer je ovo project cars i jos jedan veliki minus a to je stabilnost auta.Auti su prestabilni.Vozim F1.Pun gas u drugoj ili trecoj i on kida kao po spagi kao neka totalno arkadna igra. U trecoj u zavoj pun gas i on samo malo zacima(igram na gamepadu sa svim asistima off).

Isto tako drugi auti.Prestabilni su.Premalo proklizivanj pogonskih kotača pogotovo oni koji u n zadnji pogon.Samo gas i peri. :/

Ja neznam na kakvim ti assistima igraš. Ja čim stisnem pedalu gasa do daske u F1 (FA) instant okreće na desno, pogotovo u drugoj. Ne sjećam se da sam ni s jednim autom mogao pun gas proći zavoj a da me nije odneslo u tri pm :) - provjeri malo bolje te settingse, fizika je jako dobra u PCARS.

13 godina
Kill Frenzy kaže...

Mene zanosi na sve stane kad stisnem do daske, ili kada u krivini ili prije krivine naglo zakočim ili dodam malo jače gas. Nešto ti je od assista ipak ostalo uključeno.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
istina, f1 te svi brzi automobili odmah zabacuju..Najvjerojatnije ti assisti ne valjaju
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
Kill Frenzy kaže...

bit ce ih jos preko DLC packova - a i izdavat ce svaki mjesec jedan auto besplatno

uostalom vidio si koliko su detaljni sami auti - za modeliranje svakog treba po nekoliko mjeseci (mogu vam staviti slike kako izgleda taj proces, od pocetka do kraja)

jos nije bilo trkace igre s toliko detaljnim modelima (izvana da, ali iznutra + podvozje + motor i sve ostalo..)

jos jednom, tko smatra da su auti "prestabilni" nek proba voziti 2013 Ford Mustang Boss 302R1 bez assistova - po meni najteze upravljiv auto u igri

btw prilazem slike auta koji su u razvoju i koji bi uskoro trebali biti vani 

2013 Ford Falcon FG (V8 Supercar CotF) 2013 Ford Falcon FG (V8 Supercar CotF)
1966 Ford Mustang 2+2 Fastback 1966 Ford Mustang 2+2 Fastback
2013 Ford Fusion NASCAR 2013 Ford Fusion NASCAR
2015 Ford Mustang GT 2015 Ford Mustang GT
2013 Audi A1 Quattro 2013 Audi A1 Quattro
1989 Audi 90 IMSA GTO 1989 Audi 90 IMSA GTO
2012 BMW 320TC WTCC 2012 BMW 320TC WTCC
1959 Aston Martin DBR1 1959 Aston Martin DBR1
1952 Mercedes-Benz 300 SL W194 1952 Mercedes-Benz 300 SL W194
2009 Renault Megane Trophy 2 2009 Renault Megane Trophy 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 10:32 (Fanu).
13 godina
Project CARS

i jos malo

hoce li vam to biti dosta auta? :)

btw cilj developera nije da nakrcaju sto vise modernih/popularnih auta u igru, vec da vecinom ubace aute koji su poznati po svom trkacem pedigreu - koji su na neki nacin obiljezili svijet automobila, bilo svojim dizajnom ili postignucima na stazi

1978 Renault Alpine A442B 1978 Renault Alpine A442B
2015 Dallara DW12 Chevy/Honda Indycar 2015 Dallara DW12 Chevy/Honda Indycar
1997 McLaren F1 GTR "Long Tail" 1997 McLaren F1 GTR "Long Tail"
2014 Bentley Continental GT3 2014 Bentley Continental GT3
1999 Mitsubishi Lancer Evolution VI TME 1999 Mitsubishi Lancer Evolution VI TME
1987 Ruf CTR "Yellowbird" 1987 Ruf CTR "Yellowbird"
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 10:41 (Fanu).
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Project CARS

Jel postoji kakva mogučnost nadogradnje/tuninga auta kao ili bar djelomično kao u GT-u?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Project CARS

Volio bi da ima vise običnih auta.

Prije nego sam napisao post sam barem 5 puta provjerio jesu li asisti off

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Zekat kaže...

Jel postoji kakva mogučnost nadogradnje/tuninga auta kao ili bar djelomično kao u GT-u?

nadogradnje u vidu mjenjanja spojlera, unutrasnjosti, felgi - ne, toga nema u trkacem svijetu i developeri nemaju u planu to uopce razvijati u igri (za to imas NFS i ostale arkade)

tuninga u vidu podesavanja tlaka u gumama, gear ratia, mekoce ovjesa i ostaloga - da 

14 godina
neaktivan
Project CARS

Tek sam danas imao vremena probat igru, vozio sam sa volanom(G27) i prvi dojam nakon nekih sat vremena je WOW, naravno to je tek prvi dojam, možda se promjeni, nakon dužeg igranja no zasada odličan naslov. Ako već moram povlačit paralelu, ovo je definitivno više sim nego arkada, ustvari nebotrebno je radit takve usporedbe, jer vjerujem da svi koji imaju dobar wheel razumiju koliko je dobro odrađen vozni model autiju. Trebat će mi još jako puno sati da vidim hoču li se navuč na ovaj naslov, ali zasada iznad očekivanja nakon nekih negativnih komentara kao i inače, vlastiti dojam je najbitniji.

EDIT: ako netko koristi G27 neka nabaci postavke volana ili link na neku stranicu gdje su riktali FF.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 11:09 (Đapa club).

1 0 hvala 0
16 godina
Đapa club kaže...

Tek sam danas imao vremena probat igru, vozio sam sa volanom(G27) i prvi dojam nakon nekih sat vremena je WOW, naravno to je tek prvi dojam, možda se promjeni, nakon dužeg igranja no zasada odličan naslov. Ako već moram povlačit paralelu, ovo je definitivno više sim nego arkada, ustvari nebotrebno je radit takve usporedbe, jer vjerujem da svi koji imaju dobar wheel razumiju koliko je dobro odrađen vozni model autiju. Trebat će mi još jako puno sati da vidim hoču li se navuč na ovaj naslov, ali zasada iznad očekivanja nakon nekih negativnih komentara kao i inače, vlastiti dojam je najbitniji.

EDIT: ako netko koristi G27 neka nabaci postavke volana ili link na neku stranicu gdje su riktali FF.

Za početak Tire Force na 200, FFB na 80. Ostalo pusti na default pa isprobaj :) meni je super feeling tako - ogromna razlika naspram 100 Tire Force jer se na 100 ne osjete prelasci preko ivičnjaka ni trava.

EDIT: Evo i linka na official forum gdje imaš slične postavke FFB-a ali u više detalja - no doduše, nisam puno fulao s ovim što sam napisao :)

http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22122-G25-G27-SETUP-GUIDE

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 11:20 (mrsmith).
12 godina
neaktivan
Project CARS

Pozdrav ekipa,

evo i ja sam nabavio project cars i nije loša, vozim sa g27 i super što ste stavili postavke da to sve malo naštelam bolje. za sad mi igrica izgleda predobro. sinoc sam se vozao sa mercom 190 i bilo je prezabavno.

dodajte me na steam-u: DlxWrecker

pozz!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Project CARS

Evo i opsežnog testa...koma za AMD grafe a ono što je zaninljivo je kako se dobro sa igrom nosi jedna GTX 960.

http://www.techspot.com/review/1000-project-cars-benchmarks/page2.html

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XXX kaže...

Evo i opsežnog testa...koma za AMD grafe a ono što je zaninljivo je kako se dobro sa igrom nosi jedna GTX 960.

za plakati amd

13 godina
protjeran
XXX kaže...

i onda meni idu lupati td kad velim da igra umire na 280x... a na gtx 780 mi dere duplo bolje

15 godina
neaktivan
Project CARS

Jel to stvar nekog dogovora s NVidia-om ili...?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zekat kaže...

Jel to stvar nekog dogovora s NVidia-om ili...?

pa ako pogledas uvodnu animaciju vidjet ces nvidijin logo tako da ti je sve jasno!

15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Ja sam odlučio oborit world record na Imoli s Clio Cup-om :D Za sada sam stigao na 5. mjesto na svijetu... Ima netko tko bi vozio time trial negdje? :)

Dao sam ti još malo posla :)

http://cars-stats-steam.wmdportal.com/index.php/leaderboard?track=920145926&vehicle=3646257473

Probao danas baciti par krugova, skinuo ovog sto je bio prvi ali vidim da se ponovo vratio na vrh, pa sam sad drugi. S tim da nisam puno ni pokušavao, a i sa default setupom vozio, da ga idem nastimavati sigurno bi vrijeme islo jos dole ispod 2:05.. On je poprilično dobro vrijeme napravio sa tipkovnicom, mislim da ga custom setup tu najviše gura naprijed.

Jedan video iz prvog lica

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
Project CARS

Svaka čast :) super vrijeme i super setup! Evo sad sam bacio jednu, 2:06:9, moram se zagrijati pa idemo ispod 2:05 :D

EDIT: Tebe sam Markec uspio skinut (02:05:610) :D ali ovog ispred s tipkovnicom brate mili pa nikako lol - bjezi za pol sekunde uvijek... G25 će mi se zapalit haha

(btw morat ću se zaletit do tebe jedan dan na djir u simulatoru, ja sam tu blizu Pule, u Labinu ;D)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 22:21 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice