Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 168.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Project CARS
meni uopce nije zahtjevna, sve na maximum i radi normalno, neznam koliko ima fpsa al vidljivo je da ne steka i fluidno radi
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
Project CARS

ovako nikad nisam probao forzu ili gran turismo

su te igre simulacije ili su isto arkada kao project cars?

na kraju krajeva koja nova igra na pc-u je racing simulacija?

jedino asseto corsa ali jbg grafika je ispod standarda makar to je diskutabilno koliko je to bitno

vidim samo je jedan rekao da se isplati kupiti radi te igre g27 koji je brutalno,brutalno skup

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Project CARS

Jebena igra!
Jebeno izgleda i fizika je opaka! Isključeni sustavi pomoći i sa Huayrom na silverstonu po nevremenu jedva držim pravac 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
=xfact= kaže...

grafa pliva na 50% usage-a ... 

uninstall- dok ne poprave -ako poprave-uopce..

dobro jutro margareta.. bitno da si brze lupio td.. lolz

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 19:18 (=xfact=).
13 godina
protjeran
=xfact= kaže...
Stjepanj kaže...
=xfact= kaže...

grafa pliva na 50% usage-a ... 

uninstall- dok ne poprave -ako poprave-uopce..

dobro jutro margareta.. bitno da si brze lupio td.. lolz

a jbga, mogao si napisati odma u cemu je problem, nisu svi vidoviti kao ja!LP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
neaktivan
Project CARS

cini mi se da su neke staze jednostavno neoptimizirane.. nordschleife /hevy rain / 60frejmova lockano sve max bez msaa

ovo je prva staza koja radi kako spada i da je gpu usage 90+

nurburgring na startu 25 frejmova.....lol

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 19:59 (=xfact=).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Project CARS

u zadnjem updejtu dodan lykan hypersport

teska zvjerka ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Project CARS

Ja sam oduševljen. Najbolja simulacija na PC u. Zapravo njabolja trkača igra ikad. Još da nije multiplatformska hmmmmmmmm.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 0:12 (CroL1k1n7).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

Napravio sam preorder u trgovini za PCars Standard edition s kojim bi trebalo doci i 
MODIFIED CAR PACK
Ariel Atom Mugen
Ruf CTR3 SMS-R
Pagani Zonda Cinque Roadster

ali ja to nemam! dali to negdje moram aktivirati ili sta?

Radi se o PS4 verziji!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Ja mislim da dobijes samo sa digitalnom verzijom. Ja uzeo dig verziju na ps4 i dobio

0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

Kako radi vama na amd grafama? Čitam po netu recenzije i amd navodno pokazuje užasne performanse i spominje se famozni ''cpu overhead'' koji uzrokuju amd-ovi driveri. Pitam jer planiram upgrade već neko vrijeme i bio sam gotovo siguran da ću si uzeti nešto u rangu 280-ke, no sada sam sve bliži zelenom taboru. Ja sam iznenađen kako se  igra vrti kod mene, postavke su uglavnom na high (1080p) i ide 30+ što mi djeluje prilično igrivo.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam ADM HD7850 1gb, radi igrica super postavke su na high, rezolucija 1080.

EDIT: kada odem na free practice, ne štopa mi vrijeme za krugove. Kako da to popravim u postavkama? Želim da mi nakon svakog kruga kaže jesam li odvozio brže ili sporije.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 12:23 (77ari).
10 godina
Project CARS

Kako vam radi na r9 280-tkama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pqweasdyxc kaže...

Kako vam radi na r9 280-tkama?

Na 280x varira između 27-40fps na večini postavka na high! Ali mislim da bude driver vani već drugi tjedan!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
15 godina
neaktivan
Project CARS

Super.

Većina na high-ultra i MSAA i FXAA upaljeni i na kiši se vrti na 40-60 FPS-a, a na suncu 55-75. Maglu nisam probao.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Project CARS

jos instalirate na androide dashboard

Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
Project CARS

probao sam s speedlink darkfire i nije loše, samo da mi se ne sklkiže volan po stolu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Project CARS

Imam Logitech Formula Force Ex i imam problem sa force feedbackom. U igri on kao da mi ne radi, jedino što osjetim je kao opruga da se vraća u sredinu a neravnine na cesti, prelasci preko pasica, kao da i ne postoje. Na telemetriji mi sve uredno prikazuje, u samim windowsima mi FF radi kada ga testiram. Jel imao netko ovakvih problema? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Project CARS

Probao sam i mislim da će ubrzo uninstall ali ne zato jer je igra loša. Naprotiv, sviđa mi se ali s gamepadom to nije to. Jednom kad probaš volan sve ostalo je blago rečeno, sranje.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

koji vam je najbolji pogled auta, meni najbolje kad vidim samo haubu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

Evo moje iskustvo.
Ulazak u igru, zapanjujuće puno auta i staza, no ulaskom u vožnju veliko razočarenje.
Nikako nisam uspio isključiti vraćanje volana na sredinu!? 
Auti nekako lete na cesti, kad trebaš skrenuti imaju jako malo trenja, a kad trebaš kočiti onda imaju previše.
Trzanja kad prelaziš preko pasice, voziš po zemlji/travi/šljunku gotovo i nema. ?!?!
Mjenjač se ne ponaša kao zapravo, voziš malo unazad i ne možeš ubaciti u 1. brzinu?!? 

Sveukupno: ima puno auta i staza koji su napravljeni odlično, okolina izgleda super, ali vožnja koja najbitnija stavka ove igre nije dobra.

Ostajem na Assetto Corsi 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
Project CARS

testiral sam mamu kak igra s volanom i dok je završila onu stazu highway, pital sam se ko je njoj dal vozačku. Fala bogu da ne vozi auto jer bi po km ceste bilo kamion poginulih i na tone auta za otpad. Na vozačkoj bi joj moralo pisati hodanje, i blago trčanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pqweasdyxc kaže...

testiral sam mamu kak igra s volanom i dok je završila onu stazu highway, pital sam se ko je njoj dal vozačku. Fala bogu da ne vozi auto jer bi po km ceste bilo kamion poginulih i na tone auta za otpad. Na vozačkoj bi joj moralo pisati hodanje, i blago trčanje.

Možda bi joj išlo bolje s joystickom

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
10 godina
mrsmith kaže...
pqweasdyxc kaže...

Možda bi joj išlo bolje s joystickom

ili tipkovnici

10 godina
neaktivan
Project CARS

Igra ždere procesor samo tako.

Inaće je grafički dobra igra. Na sve Low bolje izgleda nego neke igre na max.

Ali razočaran sam. Asseto Corsa mi je bolje sjela.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Project CARS

Ovo je shift 2 na steroidima. Trebat će neko vrijeme da dosegne puni potencijal (community setupi, par patcheva). 

Mislim da nitko nije očekivao puni sim jer bi to bio financijski promašaj, ali za sve koji ne igraju takav žanr, možda ima i sim freakova koji vole zabavu, ova će igra biti odlična.

All around najbolji racer na pc tržištu.

I'm very large!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Project CARS

Nakon bete, ovaj official je odličan, grafička kvaliteta je odlična, mada bi trava mogla bolje izgledati, meni izgleda isto stavio ja na low ili high, al možda je do mene nešto, vidim nisam jedini kome se dropa fps na startu, također na startu imam 20-ak fpsa, a poslje 45/50fps, valjda buju to popravili, kontrole neću komentirat jer igram gamped-om, ali za sada mogu zamjerit, primjetio sam kad vozim na stazi sa postavkama vremena heavy fog+rain, ekipa vozi sa ugašenim lampama, vidim dva auta isped sebe i ništa drugo, jedino pred zavoj vidim kako ekipa koči, malo bedasto bez svjetla vozit u magli...

Evo par slika, išao sam lika proć sa unutarnje strane zavoja, lik me htio blokirat, ali sam bio brži, pa smo se sudarili, ja sam se nekako shrvao, a on je završio na krovu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Project CARS

Nakon 30ak sati igranja moram priznati da mi je igra perfektna ali se nikako ne mogu riješiti razmišljanja o metalno/kožnom volanu nakon Logitecha G25 :)

Ako nekog interesira prodajem novi novcati Logitech Driving Force GT kupljen u Linksu pred 3 dana :D ...jedini razlog je kupovina novog Logitecha G27 ili Trustmastera T500RS!

Uglavnom apsolutno sve perfektno radi, volan je bez ijedne crtice - ima 2 god. jamstva, svu ambalažu i naravno račun (Links d.o.o.) - plaćen je na akciji 999kn (inače je 1199 kn).

Prodajem ga za 800kn.

EDIT: Prodano

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 18:33 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

jedan open world gtav se vrti 60+  ovdje jedna staza za 12 auta 25-40 frejmova..  ocajna optimizacija. zapravo nikakva.uz tolike odgode izbacili su poluproizvod.

xfact
Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina

Problem s amd grafama!! Rečeno je da rade na tome, meni igra radi na ultra bez ikakvog stutteringa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice