Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 168.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Project CARS
Bacelj kaže...
omomomomoomm kaže...

Ma na live from playstation ekipa vec streama gledao sam jucer par sati nekod njemca i izgleda fantasticno i nije mu trznula nijednom. 

Ja cu ju u cetvrtak popodne kupit prije ne stignem do sony centra po bonove i pdmah cu si kupit i thrastmaster t80 volan za 850kn bas za ps4. Stvarno jedca cekam da nesto vozim na toj konzoli 😄

Molim te da javis dojmove za volan. tj, dali vrijedi tih para itd.... thx

Javim dojmove nema frke

13 godina
ApretaH kaže...
Najviše mi se sviđa to šta če igra od starta u MP pratit kako vozite tj. jel vam drugi auti služe kao kočnice pa se zaletavate u njih ili vozite fer te če vas u skladu sa time spajat sa drugim igračima.Oduvjek sam mrzio Online utrkivanja ako nekome služim kao bumper.Jedinu primjedbu imam na količinu automobila,njih samo 66,ali staze spašavaju stvar.8-9 min po Nordschleifu,milina!

jel bi radje 500+ auta kao sto ih ima Gran Turismo gdje ih 95% zvuci kao usisavac i nema cockpit view normalan

ili bi radje 66 detaljno (kad kazem detaljno, milsim na to da su vijci na motorima modelirani) modeliranih auta sa pristojnim damage modelom?

uostalom nemas brige, bit ce car DLCeva (sto besplatnih, sto onih koji se placaju) - prvi koji bi trebao izaci jest old timers package, zatim Indy/Nascar

12 godina
Project CARS
e sad pitanje uzeti za ps4 ili pc, prosli put sam se sj... kad sam uzeo the crew za pc pa nakon svakog updatea igra radila sve gore i gore, trzala
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Joky007 kaže...
e sad pitanje uzeti za ps4 ili pc, prosli put sam se sj... kad sam uzeo the crew za pc pa nakon svakog updatea igra radila sve gore i gore, trzala

Kakve vražje veze ta glupost uopće ima s Project Carsom da bi na osnovu toga donosio odluku? 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
pa nema, ali necu dati opet 300 kn bezveze pa da isto trza, mozda nebude a mozda i bude, ko to zna
13 godina
Project CARS

a mozda su u šumi..

daj mi prosljedi tu gtx970, ocito tebi ne treba

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Project CARS

Kupio Logitech Force GT jučer samo za ovu igru :) hope its gonna be good! Još 2 dana!!

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Project CARS

Project Cars - PS4 Limited Edition Steelbook Unboxing

Project CARS Gameplay - Ultra Settings

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 13:11 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

Napravio sam preorder za standard edition! dali da to odgodim i napravim preorder za digital edition? dobije se 4-5 auta vise, koliko sam skontao, a cijena je ista! jedino je njesra, sto nemam "opipljivu" igru! Sta napraviti?

radi se o PS4 verziji!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Kupio Logitech Force GT jučer samo za ovu igru :) hope its gonna be good! Još 2 dana!!

Sad kad si već spomenio volan ima li tko od vas iskustva s logitech g27? Ovo je prvi put da kupujem tako nešto pa nemam pojma šta valja, a vidim da se ovaj spominje po netu kao dobar izbor... Sry ako je offtopic previše 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
protjeran
Project CARS

ja sam vozio na g25/g27, vrh vrhova od volana! nemas kaj drugo traziti! neunistivo cudoviste!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 14:16 (Stjepanj).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Volume kaže...
mrsmith kaže...

Sad kad si već spomenio volan ima li tko od vas iskustva s logitech g27? Ovo je prvi put da kupujem tako nešto pa nemam pojma šta valja, a vidim da se ovaj spominje po netu kao dobar izbor... Sry ako je offtopic previše 

Vozio sam Gran Turismo 5 jako dugo vremena s posuđenim G25 :) nevjerojatan volan! Vjerujem da je G27 još bolji. Uzeo sam ovaj Force GT jer sam čuo jako dobre stvari o njemu a nije me bilo baš volja iskeširati 2000-2200kn kad sam onako, kako bi rekao, povremeni igrač :)

12 godina
ma bolje ti na mediju imati,a i poslije ju prodaš ili mijenjaš s nekim
15 godina

šteta što nema za PS4 neki kvalitetniji volan, a da je pristupačan cijenom :( T80 ima oke cijenu, al mi ne djeluje nešto jer nema FF

13 godina
protjeran
zaki23 kaže...

šteta što nema za PS4 neki kvalitetniji volan, a da je pristupačan cijenom :( T80 ima oke cijenu, al mi ne djeluje nešto jer nema FF

lol 800kn za volan koji nema ff za ps4 mislim da ti radi i logitechov formula force ex! ims ih polovnih za 250-350kn, odlican pocetnicki volan(iznimno kvalitetan s extremno snaznim ff)

13 godina
protjeran
mrsmith kaže...
Volume kaže...
mrsmith kaže...

Vozio sam Gran Turismo 5 jako dugo vremena s posuđenim G25 :) nevjerojatan volan! Vjerujem da je G27 još bolji. Uzeo sam ovaj Force GT jer sam čuo jako dobre stvari o njemu a nije me bilo baš volja iskeširati 2000-2200kn kad sam onako, kako bi rekao, povremeni igrač :)

http://www.bug.hr/malioglasi/logitech-g27-volan-nov-nekoristen-nikad-vaden-iz/21630.aspx

super cijena s obzirom na stanje...za 5g ces ga moci prodati za 1000kn!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 15:00 (Stjepanj).
14 godina
protjeran
mrsmith kaže... 

Ma nisam ni sam baš pojam za gamera, u zadnje vrime se to svelo na 2-3 sata misečno kad uvatim volje i vrimena. Ljubitelj sam dobre simulacije, a u ovu igru sam se zaljubio čim sam vidio prvu najavu pa bi je zato volio odigrati uz najbolje moguće iskustvo... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
mrsmith kaže... 

Ma nisam ni sam baš pojam za gamera, u zadnje vrime se to svelo na 2-3 sata misečno kad uvatim volje i vrimena. Ljubitelj sam dobre simulacije, a u ovu igru sam se zaljubio čim sam vidio prvu najavu pa bi je zato volio odigrati uz najbolje moguće iskustvo... 

A gledaj, ako želiš najbolje moguće iskustvo onda uzmi G27 - to je ono što si mi obični smrtnici s "normalnim" budžetom možemo priuštiti. Sve više od toga ide u klasu entuzijasta :) - iako vjerujem da je Logitech Driving Force GT sasvim solidan drugi izbor ako je G27 preskup. Ili pak kupiti polovno :)

15 godina
Stjepanj kaže...
zaki23 kaže...

lol 800kn za volan koji nema ff za ps4 mislim da ti radi i logitechov formula force ex! ims ih polovnih za 250-350kn, odlican pocetnicki volan(iznimno kvalitetan s extremno snaznim ff)

A sto mislis jel T100 komptibilan s PS4? Ovaj sto si mi predlozio cini se dobar

16 godina

To su cijene samo za volan bez pedala btw ;) - Pedale su jos dodatno 99€ minimalno + poštarina.

13 godina
protjeran
zaki23 kaže...
Stjepanj kaže...
zaki23 kaže...

A sto mislis jel T100 komptibilan s PS4? Ovaj sto si mi predlozio cini se dobar

neznam, pogledaj na njihovoj stranici, preporucio sam ti nesto kvalitetno, jeftino a provjereno odlicno! iako je pcars poprilicno osjetljiv(tesko upravljiv) na volane s manje stupnjeva tipa 180-220° only!

13 godina
neaktivan
Project CARS

Pazite se jer ako dobro kuzim g27 nema support na ps4 verziji http://www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ja111 kaže...

Pazite se jer ako dobro kuzim g27 nema support na ps4 verziji http://www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html

Barem ja pričam o pc-u, konzole nisam ni spomenio...

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan

Denno, još jednom hvala za volan.
U Assetto Corsa razvaljuje.

Ja Project Cars nisam prednaručio, jer bih htio vidjeti kako će raditi drugima, ali vjerojatno da ću kupiti kasnije.
Igra bolesno izgleda na trailerima i screenshotima. 
10.5. je drift u Zagrebu pa mi treba malo novaca i za to :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
12 godina
Project CARS

Ja uzeo danas t80 cini se super za te pare jedino mi se papucite ne svidaju previso su i uzasno su tvrde neznam moram probat vozit s njim samo sam ga spojio al nemam kaj vozit do sutra u ponoc.

850kn u sony centru jos sam dobio 15% popusta na cash 😄

eh da i moram nesto smislit da mi se ne sklizu papucite po parketu.

Dal netko zna gdje kupit one gume sto se zaljepe neznam kako da objasnim recimo ono kad medeka zakeljis na prozor to svi znaju na sto mislim?

0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

drago mi je, meni je malo zao sto sam ga prodao al pre malo sam igrao tako da ono...igrao sam ja i project sa tim volanom jos bolji osjecaj barem meni, si naucio driftat mozda jer ja nisam mogao nikako nubina teska. dok nije dosao za asseto update kad ukljucim trakciju na 20% sam mogao lijepo driftat za BMW al nakon updatea si mogao stavit samo full ili off, na off nema sanse svaki put spin

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dennocro kaže...

drago mi je, meni je malo zao sto sam ga prodao al pre malo sam igrao tako da ono...igrao sam ja i project sa tim volanom jos bolji osjecaj barem meni, si naucio driftat mozda jer ja nisam mogao nikako nubina teska. dok nije dosao za asseto update kad ukljucim trakciju na 20% sam mogao lijepo driftat za BMW al nakon updatea si mogao stavit samo full ili off, na off nema sanse svaki put spin

Driftam kao pravi, malo treba vremena dok se podese postavke na volanu i igri, ali kad se jednom napravi onda možeš raditi čuda.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
12 godina
Project CARS

ja sam koristio ne postavke za sve samo mjenjao izmedju profila 1 2 3, trazio sam po netu i ostale gluposti da podesim sto bolje al nisam bas skuzio

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice