Problemi sa Fallout 3

poruka: 5
|
čitano: 1.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa Fallout 3
pitanje

Poštovanje,

Unaprijed se izvinjavam ako problemi ovakvog tipa ne pripadaju ovom forumu, ali pretraživši sve raspoložive, nisam našao prikladnije mjesto za postavljanje pitanja...

Uglavnom, problem je sljedeći: kada pokrenem Fallout 3, igru mogu igrati svega nekoliko minuta (samo trajanje varira od 3-15 min, dakle, nije uslovljeno bilo kakvim mojim akcijama ili dešavanjima u igri), a zatim dolazi do rušenja - kratko "zaleđivanje" slike i zvuka, plavi ekran s hrpom brojki i slova koji se izgubi za manje od sekunde, i reboot sistema. Probao sam instalirati najnovije drivere za grafičku (po preporuci službenog foruma, riječ je o verziji 175.19), ali nije pomoglo. Moja konfiguracija je sasvim zadovoljavajuća, i igru vrti bez problema - dok radi:

Intel Core 2 Duo, E4600, 2.4 GHz

2 GB RAM-a

NVIDIA GeForce 8500 GT (uz spomenutu verziju drivera)

Windows XP, SP3

Naglasio bih da mi se ovaj problem dešavao i prije, u igrama NBA 2k9 i Far Cry 2 (ali ne, začudo, u PES2009), s istim "simptomima" i starijom verzijom drivera. U međuvremenu sam reinstalirao Windowse (nevezano uz ovaj problem). Ostali programi rade normalno, sistem je čist, bez virusa i ostalog malicioznog software-a. Još jedan podatak od potencijalne koristi - o legalnosti košarke se ne bih izjašnjavao, ali Far Cry 2 i Fallout 3 su originalne verzije igara.

Uglavnom, pitanje je - imate li, cijenjena gospodo, neki prijedlog, rješenje? Unaprijed zahvaljujem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 18:27 (johann cruyff).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi sa Fallout 3

možda je problem s napajanjem. neznam...

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problemi sa Fallout 3

imam isti takav problem esi nasao rjesenje u međuvremenu?

16 godina
neaktivan
Problemi sa Fallout 3

I meni se događalo u igri, samo što bih je ja mogao igrati par sati, nakon nekog vremena sam jednostavno prestao tražiti riješenje i okrenuo se novim naslovima.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi sa Fallout 3

ista stvar mi se dešavala ka i tebi. samo sta se meni rusila igrica samo kad izađem u wastelands....rješenje izbrisa sam jeBelji se

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice