bok svima
imam problem sa slikom dok igram igre.slika izgleda kao da se lomi,i to u bilo kojoj igri.
može li mi tko pomoći?
hvala
bok svima
imam problem sa slikom dok igram igre.slika izgleda kao da se lomi,i to u bilo kojoj igri.
može li mi tko pomoći?
hvala
Vooolim Intel :P
bas di mu dao pravi savjet. not.
pogledaj koje su ti temperature graficke dok igras ili radis nesto zahtjevnije, najvjerojatnije je problem u grafickoj kartici.
i navedi koje komponente imas
nisam stručnjak baš za računare pa baš i ne razumijem što pričate
a konfa je
2gb ram
2,80ghz(2cpu)
ati radeon hd 4600 1 gb
skini ovaj program i instaliraj ga
http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.18-setup.exe
napisi kolike su temperature cega, ili najbolje napravi screenshot pa stavi sliku
kada uniđem pokazuje nema toliko pokazatelja samo assembly i air flow
pa ti onda valjda niti nemas drivere instalirane za graficku, ili? skini najnovije drivere sa AMD-ove stranice, odaberes koja je serija, i za koji windows. ako nesto ne razumijes reci. ako zelis, navedi koji windows imas i koliko bitni pa ti mogu dati link za download drivera
windows 7 ultimate 32 bit
kako?kao što sam rekao nisam neki stručnjak
nemora instalirat service pack.
evo ti link za drivere
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx
skines ovaj file od 57 mb i instaliras. nakon toga moras restartat komp.
kad si to napravio javi se opet pa cu ti reci kako dalje (ako zapnes na ovom postupku, zato ti necu pisat sto dalje)
znam, ali mozda ima nesmijemspominjatkakve windwse pa ce nakon updatea imat veeelikih problema.
daj nam onda reci da li su winowsi original? ako nisu nemoj napisat nisu nego rade napisi cokolada :D (dobio sam crveni karton zbog takvih stvari pa ne bih zelio opet nastradat)
heh pa tbog spominjanja torrenta ne bi bas smio dobit karton. modza skidas torrent sa slikama (wallpaperi itd)... ja sam dobio bas zbog windowsa takvih dobio karton
ugl onda mu ti pomogni, ako necete znati, tu sam :D
itko?
jesi updateao drivere?
evo još jedan ''skrinšat'' ovaj put mnogo bolji
sad pokreni onaj program hwmonitor i reci kolike su ti temperature onog sto sam zutim gore oznacio
diode1 45
interenal 43
diode2 57
tmpin0 54-55
tmpin 55
diode1 45
interenal 43
diode2 57
tmpin0 54-55
tmpin 55
sad napravi desni klik na radnu povrsinu. amd vision engine control center, performance, amd overdrive. imas tamo ikonicu u obliku kljuca na koju klikni i potvrdi sa ok. i sad tamo nemoj nigdje nista mijenjat osim enable manual fan control stavi kvacicu. napisi na koliko ti je posto ta traka. meni je recimo na 55. to ti je brzina ventilatora na grafickoj koji ju hladi. isto tako malo desno gore imas i temperaturu graficke. ako ti je npr vent slozen na 20% probaj stavit na 40% i pogledaj za koliko ce se temperatura smanjit, trebas pricekat 1-2 min da se malo ohladi. normalno, graficka ce biti malo glasnija, ali je mozda problem u tome sto se previse grije. napisi znaci na koliko ti je posto fan speed i temperaturu i probaj dignut na 40% i onda napisi temp.
50% traka
24 % fan 59% temp.
zanemari ovo
stavi na 50 % ako ti nije preglasno, mozes i na 40. onda probaj igrat
šta ću stavit na 50,ako misliš na traku ona mi je uvijek bila 50