Ne mogu pokrenit gta 4 zato jel mi piše fatal eror rmn 40
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instaliraj Service Pack 3
Garant je do serviece packova tako je isto i meni bilo
ljudi ne kupujte piratske igrice.u ku..c i njihovi problemi uzmes orginal i lijepo uzivas.bez ikakvih problema.
neki nemaju para, a nekima tata neće kupita pa skidaju pirata (kao ja :))
odi kontability mod s 98 ili 2k
ljudi ne kupujte piratske igrice.u ku..c i njihovi problemi uzmes orginal i lijepo uzivas.bez ikakvih problema.
POTPUNO SE SLAŽEM S TIM
KUPITE ORIGINAL
s orginal igrama je sve u redu
Ako imaš sp2 nemožeš ni igrat gta 4,možeš ali mislim da moraš prćkat po regiystriyu....
Ako imaš sp2 nemožeš ni igrat gta 4,možeš ali mislim da moraš prćkat po regiystriyu....
ma šta je vama svima? idi u folder u kojem je instaliran gta iv i onda nađi launch gta iv (nezz kak se piše tak nekak uglavnom u imenu ima launch) i stisni desni klik na mišu compactybili idi kompaktibilnosti kak oš i onda imaš piše ti u padajućem izbirniku windows 95 e iznad tog izbornika stisni kvaćisu i onda promjeni u windows 2000 i onda stisni ok uredu il šta več i onda pokreni igru i radit če ti i meni nije al sam otkrio...reci mi kak je prošlo...
Može i tako kako piše iznad, a može i tako što se ode u registry, što je netko iznad spomenuo. Ali kad odeš u registry i kad si to napraviš, onda kad odeš desni klik na My Computer, tamo će pisati da imaš SP3, a zapravo imaš SP2. Znači prevario si komp u biti :)
To sam ja napravio dok sam imao SP2 a htio igrat GTA IV. Sada imam SP3, tako da se ne zezam više s time.
Nemojte izmišljat gluposti i previše ste opsjednuti piratstvom ja imam orginal gta Iv kupio ga prije 6 mjeseci imao sam takav problem jer je na kompu bio win xp sp2 i morao sam instalirati sp3.
istina nemojte kupovat piratske igre radije ih sk'''te
istina nemojte kupovat piratske igre radije ih sk'''te
Hehe,istina
A što se tiče igranja na sp2-radije instalirajte sp3,nema tu nikakve mudrolije...
dajte ljudi smirite si živce alo svako ima kako može npr sad neka osoba može imat 1000 orignala a neka osoba niti 1 pa razmislite to bi bilo sve od mene!!!!!!!!!