Problem sa CoD igrama: Banned IP or Subnet

poruka: 3
|
čitano: 1.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozz ljudi imam jedan problem koji nikako ne uspijevam rijesit:

imam sve originalne Call of Dutyje i logicno je za ocekivati da se mogu spojit na svaki server (naravno ukoliko je otkljucan), updateo sam pb za sve igre, u cfg-ovima imam samo ono sto je dopusteno... u zadnjih par dana, na streamanim serverima (u CoD2 i CoD4) me kicka i pise mi otprilike ovak nes: Player "nick" is banned by GameViolations.org because of banned ip or subnet. U zivotu hax nisam upalio, testiro sam komp, nema virusa, restartiro router, vratio na defaultne postavke. Jedino sto sam dodavo u router su on IP adrese da imam Open NAT u Modern Warfare 2. Ako neko ima rjesenje nek napise sto prije jer ne mogu ni jedan war igrat dok ovo ne rijesim :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vjerojatno ti je banat cd key

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako, banovan ti je cijeli subnet (sve ip adrese od tvog ISP). Sjećam se prije dok sam igrao cod2 da su znavali tako stavljat banove da se samo igrači iz određenih zemalja mogu spojiti na server. Nema ti druge nego igrati na nekom drugom serveru. Ako se to događa na apsolutno svim serverima, onda je problem očito negdje drugdje.

EDIT: Ako je problem u streamanim serverima, odi na stranicu GV-a i tamo se žali. Lijepo im sve objasni da je došlo do nekakve pogreške i postoji mogućnost da će ti skinuti ban.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 12:56 (mata_87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice