Bas mi je zao sto se ne mogo gledati golovi na kraju tekme kao i u fifi. Sada sam zabio bas lijep gol skaricama i htio sam ga snimit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odeš na highlights nakon tekme, i za vrijeme gola čini mi se stisneš kocku na padu i usnimiš gol. Tako ja snimam sve online golove.
u koliko sati ide onaj free black ball
Ja sam ga juce dobio, provjeri inbox.
ma zabudalio sam, mislio sam da ce ova 3 dana svaki dan jednu dat
Evo i ja prvi put nakon 4-5 godina se okušao u PES-u. Već sam neko vrijeme mrzitelj FIFA serijala i njihovog FUT-a te svake godine odigram otprilike prvih mjesec dana i obrišem igru. Ove godine ista priča i očito da je da taj serijal više nema nikakvog potencijala što se tiče skilla i normalnog nogometa tako da mi je PES bio logičan sljedeći korak. Ovako nakon prvih 20-ak utakmica dojma sam da je igra barem nekoliko klasa bolja što se gameplaya tiče. Ono, odaje dojam da igraš nogometnu igru, a ne da gledaš fliper partiju kao što je slučaj sa zadnjim fifama.
Ima tu dosta problema i svakako igra nije savršena, ali je stvarno dosta bolja i puno "nogometnija" igra nego fifa.
Onim govnima iz EA-a želim brzu propast i nadam se da nikad više neću odigrati to arkadno nenogometno smeće.
Evo ga konacno, preko skauta ! Sad ide levelovanje, vec sam na lvl. 17 digao..
Sljedeceg sam mislio Lukaku-a uganjati preko skauta, treba mi samo Man Utd skaut od 5 stars.. to kad se natjeram opet da skupljam lovu.
Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez, Di Maria, Coutinho, Aubameyang, De Bruyne, Owen, Icardi ... strasni smo naprijed
Evo i ja prvi put nakon 4-5 godina se okušao u PES-u. Već sam neko vrijeme mrzitelj FIFA serijala i njihovog FUT-a te svake godine odigram otprilike prvih mjesec dana i obrišem igru. Ove godine ista priča i očito da je da taj serijal više nema nikakvog potencijala što se tiče skilla i normalnog nogometa tako da mi je PES bio logičan sljedeći korak. Ovako nakon prvih 20-ak utakmica dojma sam da je igra barem nekoliko klasa bolja što se gameplaya tiče. Ono, odaje dojam da igraš nogometnu igru, a ne da gledaš fliper partiju kao što je slučaj sa zadnjim fifama.
Ima tu dosta problema i svakako igra nije savršena, ali je stvarno dosta bolja i puno "nogometnija" igra nego fifa.
Onim govnima iz EA-a želim brzu propast i nadam se da nikad više neću odigrati to arkadno nenogometno smeće.
I ja sam u istom vlaku kolega. Bio sam vjeran serijalu dugi niz godina, ali otislo je sve u 3 lijepe i jednostavno se osjecam prestar za ono sranje od "igrice".
S druge strane, PES konacno ima glavu i rep, ako gledamo ono sto se zbiva na terenu, tako da lagano ulazim u ritam i uzivam u igri. Zadnji PES koji sam igrao bas onako aktivno bio je PES 2013.

Evo nakon 100 utakmica odigranih fife 19 na ps4, odustajem od te igre. Jednostavno me izbacila iz takta. Našao sam na play storeu ovaj pro evolution soccer 2019 LITE. Stavio sam ga na skidanje jer je free. Moze li mi neko objasnit koja je razlika u dinamici igre između toga i original. Dali vrijedi uzet za 179 kn original, jer ovu fifu ne mogu gledat više
Evo nakon 100 utakmica odigranih fife 19 na ps4, odustajem od te igre. Jednostavno me izbacila iz takta. Našao sam na play storeu ovaj pro evolution soccer 2019 LITE. Stavio sam ga na skidanje jer je free. Moze li mi neko objasnit koja je razlika u dinamici igre između toga i original. Dali vrijedi uzet za 179 kn original, jer ovu fifu ne mogu gledat više
Pes lite ti je samo myclub (fut) i nema nikakve razlike od originala.

Kakva je situacija sa patchevima za PES 2019 na ps4, ako uzmem original, ligu prvaka i uefa necu moc igrat jer nema licence znači?

Ja ne kuzim zasto su Japanci morali kopirati kanadjane i uvodit skriptu i momentum pa pobogu zasto moji Japanci pa zasto kopirate kanadjane ako oni nemaju pojma o nogometu? Pa ja cim odigram 3,4 normalne utakmice ja se bojim igrat sljedecu jer znam da ce doci uzasna ne igriva utakmica puna lopovluka i nelogicnosti. Imam priliku 2na1 idem dodat lagano drugom igracu da pospremi loptu u prazan gol lagano tapnem x ona dolje skala jedva da se napuni a moj Griezmann razvali loptu i doda igracu koji je kod korner zastavice. Trcim sa Ingsom dva igraca mi ispred i onaj dalji je sam i idem mu dodat napunim trokut do kraja i ovaj moj debil doda ovom blizem igracu. Idem izbit loptu sa Ake-om on samo stoji jednu sekundu i u toj sekundi Mbappe ga pregazi i uzme mu loptu i zabije gol sudac ne svira prekrsaj opet ista situuacija idem izbit loptu sa Akeom on opet ceka jednu sekundu i onda Shaqiri ga pregazi i uzme loptu i zabije gol a sudac nista ne svira. Prjedjem sa Griezmannom njegovog zadnjeg igraca i onda od nikuda moj Salah uleti i zabije se u Griezmanna i ovi pokupe loptu. Imam priliku 1na1 sa Salahom kad me zivotinja David Luis samo pukne po nogama i sudac ne svira nista. I tako svaku 3,4 utakmicu ja moram se boriti protiv same igrice. Uzasan osjecaj. Ali stvarno ne znam zasto su Japanci to napravili igrica je vrh cim nema momentuma cim se igra sve posteno ali oni su morali usrat i kopiraju kanadjane koji nista ne znaju o nogometu.
Jedan tip u vezi pasova, s obzirom koliko je skriptovano i da precesto ne zavrse gdje treba, koristite manual pas na LT + X ili trokut i naravno smjer pasa na gljivu.
Ja sam to poceo kombinovati sa normalnim pasovima i mnogo tacnije dodaju. Nema mi nista mrze nego kad moj protrcava u gol sansu a ovaj mu je nabije tako da je ne moze stici.
Pretrcim pola terena za loptom da bi na kraju na korak od nje lopta izasla u aut.
Los momenat 😂

Ja ne mogu ovako vise pa kako se izbija lopta iz prve zasto ja kad izbijam loptu moj igrac ceka jednu sekundu zasto on mora smirit loptu da bi mu napadac uzeo loptu pola golova sto sam primio primam na tu foru. Pa ja kad god sam igrao obranu uvijek sam izbijao iz prve nisam trebao smirit loptu samo sam je razvalio u vis i sto dalje od gola nikad nisam cekao ali ovim mojim obranbenima je to znanost a oni su profesionalci i primaju milione a ja igram nogomet jednom u 3 mjeseca
Moras se nauciti koristiti super cancle i onda ce ti zivot postati laksi. Znam sto ti se dogodilo, ali kao sto rekoh, neke se stvari moraju nauciti.
Btw.
Danas sam odigrao 11 tekmi i pobjedio 9. Ove dvije sam izgubio od protivnika, od kojih je 1. imao 650 pointsa i rating 960+, a 2. je imao 1300+ pointsa i rating preko 1000. Obe tekme su bile tijesne i imao sam svoje sanse, ali falilo je malo srece.
Meni jos malo fali da uhvatim zlatnu znacku 1, a onda napadam onu crnu.

Moras se nauciti koristiti super cancle i onda ce ti zivot postati laksi. Znam sto ti se dogodilo, ali kao sto rekoh, neke se stvari moraju nauciti.
Btw.
Danas sam odigrao 11 tekmi i pobjedio 9. Ove dvije sam izgubio od protivnika, od kojih je 1. imao 650 pointsa i rating 960+, a 2. je imao 1300+ pointsa i rating preko 1000. Obe tekme su bile tijesne i imao sam svoje sanse, ali falilo je malo srece.
Odmah sam isao guglat taj super cancel da vidim sto je to i ja to vec koristim od pes-a 11. Meni nije problem da mi igrac prati loptu. Meni je problem kada ja uzmem loptu protivniku i on me sa 3,4 igraca stisne tako da ja moram odigrati loptu prema iza ili svom igracu ili golmanu i ja stisnem tipku za udarac da oni odmah izbiju loptu cim je prime ali oni ne izbiju loptu vec je stopaju i onda se jos namjestaju koda idu pucat a ne izbijat loptu i onda mi protivnik sa napadacem uzme loptu i zabije gol. Ispada da se ja zajebavam ispred svoga gola sto nije istina ja samo zelim pocistit loptu. Ja bi htio da moji igraci samo razvale loptu lijevo ili desno ili prema naprijem pa cak i u korner ali samo da ne zavrsi kod protivnickih napadaca. To bi trebalo biti u igrici jer znam da je to u pravom zivotu izvedivo iz bilo kojeg polozaja se moze izbiti lopta cak i sa slabijom nogom mislim ako sam ja sposoban za to napraviti zasto ne bi bili i profesionalci koji treniraju nogomet od svoje pete godine.
Kojom komandom.cistis loptu? Probaj manuelno, tj., l2+kocka.
Znalo mi se to dogadjati, ali to je bilo zbog toga sto su komande toliko kasnile i morao si ponavljati naredbu. Ima ovi cheatera sto svjesno ometaju vezu.

Btw.
Odmah sam isao guglat taj super cancel da vidim sto je to i ja to vec koristim od pes-a 11. Meni nije problem da mi igrac prati loptu. Meni je problem kada ja uzmem loptu protivniku i on me sa 3,4 igraca stisne tako da ja moram odigrati loptu prema iza ili svom igracu ili golmanu i ja stisnem tipku za udarac da oni odmah izbiju loptu cim je prime ali oni ne izbiju loptu vec je stopaju i onda se jos namjestaju koda idu pucat a ne izbijat loptu i onda mi protivnik sa napadacem uzme loptu i zabije gol. Ispada da se ja zajebavam ispred svoga gola sto nije istina ja samo zelim pocistit loptu. Ja bi htio da moji igraci samo razvale loptu lijevo ili desno ili prema naprijem pa cak i u korner ali samo da ne zavrsi kod protivnickih napadaca. To bi trebalo biti u igrici jer znam da je to u pravom zivotu izvedivo iz bilo kojeg polozaja se moze izbiti lopta cak i sa slabijom nogom mislim ako sam ja sposoban za to napraviti zasto ne bi bili i profesionalci koji treniraju nogomet od svoje pete godine.
Nema za to leka, svremenom na vreme igraci se "zbotuju" i ne mozes nista, vidim i po strimovima to se dogadja i ovima najboljima.
Slucajno na yt naidjem na kanal jednog decka iz Kragujevca cini mi se, lik ima 3000 rejting i ono kako decko igra taj pes je nestvarno, likove preko 1500 rejtinga filuje petardama kad se seti, strasan igrac.

Kakva login kampanja
Da, da on hahha. Decko kida, ko da je rodjen sa pesom 😀

Vidim da su danas talijanske legende u agent lotovima.
Tako bih zarko zelio Recobu, ali iz 4 pokusaja nista.
Dal se uopce isplati dalje pokusavat i kakva je vjerovatnost dobit neku od legendi ?
Vidim da su danas talijanske legende u agent lotovima.
Tako bih zarko zelio Recobu, ali iz 4 pokusaja nista.
Dal se uopce isplati dalje pokusavat i kakva je vjerovatnost dobit neku od legendi ?
Po onim postotcima tamo verovatnoca je vrlo mala tako da ja nisam hteo ni pokusavati. Kapiram da je bolje cuvati koinse za nesto sigurnije kad su sve crne lopte ili slicno.

Uskoro ce biti izazov za legendu. Trebat ce tuci com na legend i to je to.

Da li vam se desi da vam je gameplay ubrzan, onako bas se oseti?

Rijetko imam priliku igrati u vecernjim satima, ali kad god bi igrao iza 22:00 gameplay je bio brzi, a odaziv komandi nekako bolji. Tad bi se osjecao kao riba u vodi i svaki put bi bio nepobjediv.