Danas mi se na PES-u desilo nešto neviđeno u mojih 15-ak godina igranja fudbalskih igara. Znači opalio sam sa nekih 20m i lopta je pogodila mog igrača stacioniranog na ivici 16-erca i oborila ga na zemlju i sudija svirao penal za mene 
P.S. Doduše nisam puno profitiro jer je golman odbranio penal 
hahahh baš nemaš sreće, meni se znalo događat da sam dodao svom golmanu a on ju fino pustio u gol, jednostavno se makne od lopte.
Inače baš sam skinuo malo starije PES-ove, točnije 2011 i 2014 da se malo prisjetim kak pravog pesa :D, Neznam dal je bio 2011 ili 2010 kad je Ibrahimović opalio tu su se prečke lomile :D
Koji PES je najbolji za offline singleplayer? Da nema ciganije od strane računala?

"As hard as you work for your money, there's four or five people working harder to take it from you." - Dr. Dre
verziju igrice i imam problema sa krckavim zvukom i sa usporenošću igrice dok je takav zvuk. Moram restartat komp po nekoliko puta da bi se normaliziralo, i onda bude sve ok. Također imam smoke patch, ali znam da nije do njega jer je takav problem bio i prije njegove instalacije. Nemam posebnu zvučnu već integriranu realtek. ploča je gigabyte ud3-r, grafa gtx 460, sa najnovijim driverima.