Jel ima tko preporuku za neki dobar patch? Nisam igrao oko mjesec dana a patch sam imao neki obicni.
Jel ima tko preporuku za neki dobar patch? Nisam igrao oko mjesec dana a patch sam imao neki obicni.
PTE deff

Vidim da je tebo mjesec dana jako dug period....
Stavio sam smoke patch i igram sa Hajdukom ali mi ne pišu imena na dresovima. Da li je to slučajno zbog reklame na leđima? Ostalim klubovima pišu imena, tj onima protiv kojih sam igra do sada.
Kao veliku prednost FIFe istaknuo bih to što online matchmaking sustav spaja igrače koji su odabrali klubove s istim brojem zvjezdica, odnosno slične snage.
Tako možete uzet npr. West Ham, Bordeaux, River Plate, Ajax... i igrati protiv klubova slične snage, dok ste u PES-u praktički prisiljeni cijelo vrijeme igrati protiv levata koji odabiru samo Barcu, Real, Bayern i igra se svodi na guranje dubinskih lopti u prostor na Ronalda, Robbena, Messia cijelo vrijeme ili eventualno odigraju duple pasove između napadača i to je sve što znaju. PES ipak ima Hrvatsku repku, makar i sa lažnim imenima, a uskoro dolazi i Dinamo. Što se igrivosti tiče, FIFA je dosta napredovala i približila se PESU, nije to više ona stara arkada iz prošlog desetljeća.
PTE ili Smoke patch. Smoke je malo više modificiran dok je PTE više barebone
I sta su ta dva najbolja? Znam da su se prije mjesec,dva spominjali galaxy i jos neki kojih se ne mogu sjetit..
pa ne znam, po meni su ta dva najbolja
Skinuo sam PTE 4.0 i napravio update na 4.1, odlican je.
ako imaš original igru....briši jer idu banovi za igrače sa patchevima
Novi pes galaxy patch mi je sve usrao. Klubovi opet bez licenci i dresova, u master ligi klubovi kupuju old star igrace i neke dummy-je.
idemo probat neki drugi..
PTE patch podržava i original (Steam) verziju i krekiranu.
Zašto bannaju ljude s patchevima? Nije da je to ilegalno, PES je ipak open source
PTE patch podržava i original (Steam) verziju i krekiranu.
Zašto bannaju ljude s patchevima? Nije da je to ilegalno, PES je ipak open source
Zato jer ako igraš online sa nekim ko nema patch izbaci vas iz igre i ti dobiješ utakmicu za svom lovom i bodovima.
Ovo je za offline kad igram na "Top player" protiv računala, uglavnom teška ciganija;
-Kad se igrači sudare moj uvijek ostane ošamućen na podu taman toliko da protivnik uzme loptu.
-Kad igram s jačim klubom onda se promijeni kriterij u suđenju što nije OK jer ako je faul onda je faul bez obzira protiv koga igram.
-Kad ja u obrani blokiram udarac obavezno je korner ili aut za protivnika ali dok on blokira meni šut lopta je uvijek njihova.
-Nakon sudara prsa o prsa ja poletim i nikad nema faula a kad protivnik poleti u zrak onda ponekad i požutim.
-Često se dogodi da ne prihvati komanu kad hoću dodati ili pucati. Znam da postoji tzv. lag ali bi onda trebao biti konstantan.
-Ponekad se uspori igra kad igram s nekom diletantima i to mi totalno ujebe koncepciju. Ako me ne mogu pratiti onda neka idu igrati stolni nogomet.
Eto to su uglavnom moje zamjerke ove igre a sad krećem na online "My club" pa ćemo vidjeti.
Kakva sprdnja! I kada uberu licencu nisu sposobni posao odraditi do kraja kako treba...
http://www.bug.hr/master/vijesti/pes-euro-2016-nema-sve-reprezentacije-datu/150778.aspx
Ima ljudi koji ce to popraviti,glavno da nisam ja.
Kakva sprdnja! I kada uberu licencu nisu sposobni posao odraditi do kraja kako treba...
http://www.bug.hr/master/vijesti/pes-euro-2016-nema-sve-reprezentacije-datu/150778.aspx
Zato Fifa ima sve licence pa i Hrvatsku repku ;)
Ne znam zašto se zamaras nesposobnjakovićima iz Konamija!
Igraj FIFU i uživaj!

Čitaj pozorno. Nisam izrazio zamaranje za igrom vec sprdnju! Koliko me pamćenje služi Hrvatska je bila zastupljena poput svih ostalih repku u fifi u dodatku za svjetsko prvenstvo U Brazilu
Pa ako netko uzme licencu za neko prvenstvo, onda je logično da ima sve licencirano, kako bi bilo da je fifa uzela premier ligu a imaju 3 licencirana kluba i 3 stadiona od njih 20? Konami je smješna kompanija a i neozbiljna.
Pa ako netko uzme licencu za neko prvenstvo, onda je logično da ima sve licencirano, kako bi bilo da je fifa uzela premier ligu a imaju 3 licencirana kluba i 3 stadiona od njih 20? Konami je smješna kompanija a i neozbiljna.
Neozbiljna je HNL jer ne želi platiti reklamiranje na takav način. Šuker je platio EA i FIFI jer se guzi za pozicije. Informirajte se prije nego nekaj napišete.
Naravno sve to je sada ok jer Hrvatska i Dinamo stižu uskoro novi DLC.
Jel netko igra onaj pes 16 myclub f2p, meni javlja error na početku kad počne onaj live update downloading
Piše: Comunication error
CODE:SGJC390
koji je to isus? nit nemreš malo online odigrat...ako je netko imao nešto takvo neka mi javi, i dal to igra netko
Pozdrav...molio bih vas da mi objasnite,kako da dobijem bistru sliku dresova na pes 2016?Koristim patch PTE 4.0-4.1...sve je ispravno,imena,transferi..jedino sto su mi mutni dresovi,onako ne vide se grbovi na hlacicama i rukavima od dresova!Ako netko zna rijesenje ili je imao isti problem,bilo bi lijepo kada bi pomogao,hvala.
Evo probao taj pes myclub i mogu reć da je istina o onom input lagu i neda se to igrat, pes je jedino za offline multiplayer, jer tamo radi kako treba, al ovo je neigrivo.
Pretpostavljam da nemaš original igru, tako da može biti bad crack, ako imaš onda probaj compatability windows 7,
Dali u d1 izdanju dobijam nešto što ne mogu imat u onom kasnijem izdanju ili ?
Danas mi se na PES-u desilo nešto neviđeno u mojih 15-ak godina igranja fudbalskih igara. Znači opalio sam sa nekih 20m i lopta je pogodila mog igrača stacioniranog na ivici 16-erca i oborila ga na zemlju i sudija svirao penal za mene
P.S. Doduše nisam puno profitiro jer je golman odbranio penal
Danas mi se na PES-u desilo nešto neviđeno u mojih 15-ak godina igranja fudbalskih igara. Znači opalio sam sa nekih 20m i lopta je pogodila mog igrača stacioniranog na ivici 16-erca i oborila ga na zemlju i sudija svirao penal za mene
P.S. Doduše nisam puno profitiro jer je golman odbranio penal
hahahh baš nemaš sreće, meni se znalo događat da sam dodao svom golmanu a on ju fino pustio u gol, jednostavno se makne od lopte.
Inače baš sam skinuo malo starije PES-ove, točnije 2011 i 2014 da se malo prisjetim kak pravog pesa :D, Neznam dal je bio 2011 ili 2010 kad je Ibrahimović opalio tu su se prečke lomile :D
Po meni fifa je ove godine napredovala vise od pesa ali i dalje mi je pes bolja igra unatoc vecem broju problema ove godine. Gledam to kroz igrivost ne kroz grafiku i takve detalje.
Fifa mi ostaje nekako plastična i ne moram razmisljati dok igram, dok je pes malo inteligentniji i zahtjeva vise vjestine. Ako je nemas naravno da je iritantan.
Golmani u single su preloši i ubijaju želju za igranjem.
Mišljenja sam da je PES mnogo zabavniji i bolji na my club do te mjere da mi je malo krivo što sam kupio PES igru za PS4 koju sad ni ne diram.
Golmani su retardirani ovisno o tome kako s njima naucite igrati i koliko su dobri, tako da povremeno znaju biti i iritantno jaki (što je zapravo super) xD
I naravno već je netko prethodno napisao da igra jako uspori kad igrate protiv određenih slabijih igraca sto je katastrofa.....ko' da igram drugu igricu.....iliii naviknes vozit suzukija a zapadne te vespa hhahaha -.-
E da.... jos nesto.... decki i cure ako kojim slucajem na my clubu naletite na protivnika s clubom CROATIA, bolje da iskljucite internet ;)