Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 277.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znači nema uopće animacija izlaženja iz svlačionica,prikaz zagrijavanja,stajanja u poredak i sl. prije tekme,šteta.Ali ugodno sam iznenađen raznim slavljima igrača nakon zabijanja gola,vratari imaju super obrane i pokreti,uklizivanja treba izvesti pažljivo i treba prakse ako ne mislite dobit karton.Jer suci su ovdje nemilosrdni :D

Kad pada kiša nema nikakvih promjena na travnjaku..sve isto ko i na suhom,znači nema prskanja vode nakon što lopta pade na travnjak.Barem ja nisam primjetio da ima :)

Znoj igrača po licima je također super napravljen,pogotovo na crncima kako "sjaje" od znoja :D

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Hehe

Heheh Heheh
Moj PC  
19 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebam pomoc,. da li se pes2015 moze igrati dva na dva online ,na PS4 HVALA

0 0 hvala 0
12 godina

Ja i dalje nakon ovoga updatea tesko nalazim protivnike u myclub online modu..

Stalno ova poruka 

Unable to connect to opponent

Od 10 pokusaja spoji me jednom mozda

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ukoliko se pojavi fix za letterbox(crne linije na 4:3 omjeru) molio bi da postavi ovdje.
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jbt., koje ljepote od golova padaju u ovom PES-u, pa to nije istina. Jim Beglin je doživio orgazam nakon golčine Xabi Alonsa, koji je onako raspalio po lopti sa nekih 24-25m, a jadni De Gea se ispružio koliko je dug...

11 2 hvala 0
13 godina

Pozivaju se svi PES 2015 igrači na Cropes online ligu za koju su otvorene prijave ovdje. Prvo ipak pročitajte pravila ovdje da se upoznate s postupkom prijave.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
dokle traju prijave ?
13 godina
fcultras123456 kaže...
dokle traju prijave ?

Priajve traju do petka (28.11).

Hajduk živi vječno!
12 godina

Ovaj pes me pomalo podsjeca na onaj stari pes iz 2006 tj mislim na stil igre,bas su dobro napravili slicno fifi nekako

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Imam jedan problem, kada pritisnem tipku tek nakon cca. 1 sec mi se dogodi interakcija. U igri kada pritisnem da ukliže, protivnički igrač već prođe dok ovaj moj ukliže. FPS mi je stalan - 60. Ima li rješenje za to?

0 0 hvala 0
13 godina

Nema, igra ima delay.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

previše kasne kontrole mora se predvidjet svaki potez moram imat vidovitog milana pored sebe dok igram

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel ovaj online toliko defektan samo meni ili svima? imam original, sad sam probao u myclub odigrati tekmu i ne može me spojit s nikim živim.

0 0 hvala 0
13 godina
DoctorEvil kaže...

jel ovaj online toliko defektan samo meni ili svima? imam original, sad sam probao u myclub odigrati tekmu i ne može me spojit s nikim živim.

Svima.... najgore utrosenih 120kn ikad... 

16 godina

Simek obmanjuje ovaj napačeni narod. {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Yep.. obmanjujem... hebes mi sve ako sam uspio 10 tekmi odigrati u myClubu a jedini online sta igram je friendly lobby jer ostalo nista neradi... hebiga, ako hoces biti konkurencija, onda budi u svemu a ne da si od shebane konkurencije ti jos shebaniji... 
Gameplay je ok, sve su pogodili... ali delay i nemogucnost igranja onlinea = piratiziranje od strane drugih ljudi i to je to. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
plavi08 kaže...

Simek obmanjuje ovaj napačeni narod. {#}

Ma to samo ovima s originalom ne radi online kako treba, vi s piratskom verzijom ste ok.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Većini radi online. Tu i tamo neko ima problem sa live updateom. Ovo sa my clubom ne znam. Moguće da šteka.

Al mi nije jasan kakac input lag??

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 9:20 (plavi08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ima sitni inout lag koji jako iritira kod online igranja... Pogotovo kad imam savrsenu priliku za klizeci a igre registrira sekundu kasnije i pokupim zuti karton za nista.

Isto tako kad se solo ide na gol i ako te protivnik pokupi s leda crveni karton u vecini slucajeva se nebude dobio sta je nebulozno do kraja.

Online radi ali neradi uvijek... Kako je netko spomenuo prije treba proci do 10 unable to connect poruka da bi se spojio s nekim.

I sad kad vidim grafiku na ps4 i na pcu dode ti da zlo kako su osakatili pc verziju.
16 godina

Grafika nije na razini današnjih igara, to stoji. Iako da se sredi trava malo meni bi bila super. Jer igrači su ok. A sad publika mi je nebitna. No dobro nekima je bitno.

Online znam da je my club trenutno shranje prvenstveno radi pirata koji imaju sve moguće bonuse po defultu. Sad kakvo je spajanje ne znam jer nisam ni igrao my club.

Ovaj lagg nemam, niti sam se susreo sa njime. Jedina odgoda između onoga kad ti stisneš i onoga kaj se dogodi postoji kad je igrač u takvoj poziciji da ne može napraviti što ti želiš. I to mi je zapravo cool. Jer si ne slomi kičmu radi uklizavanja ili šuta (kao recimo na FIFI ili ranijim verzijama PES-a).

Za kršenje sa leđa sam redovito pokupio crveni ako je bila gol šansa. Ponekad na sredini crvenim kažnjavaju kršenje sa boka u noge. Dok sa leđa dobiješ žuti. Što kad gledaš je isto kako spada. Jedina zamjerka kod kršenja je da nekad to uklizavanje izgleda predaleko. Nekad ne trčiš pa kad stisneš uklizavanje ovaj ukliže 3m. No to su sitnice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel postoji nekakav patch za Bundesligu?

12 godina

puna mi kapa sudaca svaki start, ne mora bit klizeći se sudi žutim kartonom

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imal koja nezadovoljna duša koja bi prodala pes?{#},n.e mislim igrati online.Pa tako ako je ikako moguće da kod oboice ostane pes da se može igrati.

0 1 hvala 0
14 godina
Znalac111 kaže...

Imal koja nezadovoljna duša koja bi prodala pes?{#},n.e mislim igrati online.Pa tako ako je ikako moguće da kod oboice ostane pes da se može igrati.

Ako su sve verzije za Steam, a mislim da je netko rekao da jesu onda nema više tako jednostavne prodaje. Cijeli account se mora prodavati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

Udjem danas u igru i vidim obavijest da su pustena Competitions u myclub modu.

Odem na Competiotions pis mi "No Competitions found!???

Online opte ne mogu danas igrati a vidim da nisma jedini

http://steamcommunity.com/app/287680/discussions/0/624075036462558249/#p11

Igram pes online od 2008 godine,portovi uvijek otvoreni,evo sad sam probao i pes 2014 online ,sve radi normalno a pes 2015 myclub online ne radi..

Jel i vama isto tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

MP je loše napravljen. Radi samo frendly match. Sve ostalo unable connect itd.. Jako loše. Najgore utrošeni novci.

''It's not broken, It's a game feature''

2 0 hvala 0
13 godina

Svima je tako... nije mi vrag dao mira da se strpim, evo dolazi novi komp za par dana... a ja kupio reko da se ima sta igrat od nogometa za godinu dana... steta, mogo sam 140kn stavit u dzep ili skinuti piratsku ko 90% ovdje... a ne kupovati poluproizvod od onih pacenika iz KONAMIA

Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

puna mi kapa sudaca svaki start, ne mora bit klizeći se sudi žutim kartonom

Igraj fifu! Tamo se ništa ne sudi a karton je teško dobiti kao i sedmicu na lotu. Možeš uklizati s dvije noge s leđa, boka, od naprijed, kako hoćeš, nema problema. Možeš igrača teško ozlijediti, opet nema problema... kanađani imaju neki čudan pogled na nogomet i vidim da se to većini sviđa...

10 godina
neaktivan

da nezna ko sta bi ovo moglo biti da nije sta do mene

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 13:17 (mesan).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice