Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 277.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
matekws kaže...
L1nNk kaže...

Dok mjuza u igri je predobra. 

Meni osobno nije, ko da mi negdje antena zagreb svira.

Sorry, ali kaj tome fali? mjutaš pa si MAX pustiš? {#}

16 godina
Schweini7 kaže...
matekws kaže...
L1nNk kaže...

Dok mjuza u igri je predobra. 

Meni osobno nije, ko da mi negdje antena zagreb svira.

Sorry, ali kaj tome fali? mjutaš pa si MAX pustiš? {#}

Je*ote Max {#} Ne mjutam igru radi dekoncentracije u tekmi, Bolje kad Džon Čempion interpretira zbivanja. Pa draže mi je kad stave neke nove pjesme, a ne isfurane , preslušane na svakom lokalnom wc-u. Just that. 

12 godina

ima netko rješenje za letterboxing na 4:3 monitorima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I meni bi bilo draže da face/frizure/izgled općenito rade na kraju (pa da izgledaju ko prije 2-3 tjedna npr i da su po klubovima gdje već jesu), a ne na početku.. s tim dam i se čini da po klubovima jesu dobro razmrdani igrači, za rakliku kak je znalo biti..bar tih 5-6 tekmi kaj sam odigral.. ali kaj sad.. bolje i ovo nego ništa {#}

Za kolegu dell_boy, probati na televizor spojiti doma.. (pretpostavljam da neki lcd imaš, mislim ono svi imaju, nemam bolje ideje {#})

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 11:40 (Schweini7).

0 0 hvala 0
12 godina

imam ja led tv, ali ne mogu na njemu stalno igrati, pa mi treba neko rješenje za 4:3 monitor koji koristim standardno na kompu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nakon par odigranih tekmi, mislim da ove godine preskačem (online) nogomet na kompu. Ni EA, ni Konami se nisu baš iskazali. Ova godina je dosta razočaravajuća. Očekivao sam da Konami ipak donese puno puno više. Bez obzira koštala igra 150 ili 500 kuna, želim korektan odnos developera prema igračima. Namjerno osakaćivanje grafike i izbacivanje cut scena (lol) samo kako bi se moglo promovirati da su "next gen" konzole bogom dane i nenadmašne je baš nož u leđa i moje novce neće vidjeti. I nije me briga hoće li to community riješiti sa patchevima za dan, tjedan, mjesec. Tako se ne radi u normalnoj tvrtci i ja kao potrošač ne planiram slati poruku Konamiju da mi je takav odnos u redu. I mišljenja sam da ne bi ni nitko drugi tko se igra na PC-u, ali svakom njegovo.

Na stranu taj go*narski potez, igra kao igra je dobra. Ipak, ne toliko koliko sam se nadao. Više izgleda kao dodatak koji ispravlja sve što su zeznuli u 2014 nego nova igra. Kopiranje FIFE mi isto ne leži baš. Glavni meni je sad FIFA copy paste, vrste modova i načini kako funkcioniraju isto tako. PES pomalo gubi osobnost i to mi se baš ne sviđa. Logično je da idu ukrasti koncept koji očito funkcionira, ali mislim da su mogli tu malo više. FIFA ima sesons gdje igraš 10 tekmi pa ajmo copy paste, FIFA ima FUT pa ajmo copy paste. Koliko vidim po nekim forumima online trenutno ne radi kako treba. Od problema sa aktivacijom ključa na steamu, preko problema sa myClub i cheaterima koji već ordiniraju.

Animacijama fali fluidnosti, nekako je sve nezgrapno. Fizikalni engine je isto ko iz FIFE, igrači se sudaraju jedan u drugoga, padaju jedan preko drugog. Jučer kod igranja sam baš u nekim trenucima imao osjećaj da igram FIFU, a nisam siguran da to želim od PES-a. Dogodila mi se tipična FIFA Impact Engine situacija. Ide lopta po podu koju moj golman lovi, a nakon toga se moj obrambeni i napadač sudaraju i sudac svira penal. Također događa se da se igrač jednostavno zblesira, stane usred nekog pokreta i omogući protivniku da uzme loptu i zabije ti gol. Uz to ponekad se osjeti nekakav delay, čudno za objasniti jer je uglavnom sve fluidno, ali tu i tamo igrač jednostavno ne odigra pas u onom trenutku kad očekuješ. Pretpostavljam da se dio toga može riješiti patchevima i da nije gore navedenog razloga, vjerojatno bih razmislio o kupnji nakon patcha. Al s druge strane se pitam koga vraga im je trebalo dodatna dva mjeseca razvoja, ako ni sad igra ne radi baš kako treba.

Ipak, sve u svemu, ovo je dobar početak za next gen PES. Vjerujem da je na PS4/XBONE igra još bolja pa se nadam da PES 2016 više neće morati biti rađen za ulizivanje konzolaškoj publici. 

King definitivno nije back, tko god to tvrdi se zavarava jer FIFA još uvijek pruža daleko više, ali PES napokon počinje izgledati kao prava alternativa. Ako se Konami napokon otrijezni, slijedeća godina bi mogla biti jako dobra za PES.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
13 4 hvala 1
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Što se tiče cutscena, to je izgleda zato, što smo igrali repack verziju od 5,96GB, jer navodno postoji druga od 8 i nešto, u kojoj imaju cutscene, ali to ću uskoro provjeriti, jer sam naručio ORIĐIĐI.

Osobno nisma doživio nekakva sudaranja, što više igrači kao da stanu dok ja upravljam sa jednim od njih kako ne bi došlo do sudara. U FIFI je to toliko učestalo da mi se povrača, a sa sucem sam imao kontakt svaku božiju tekmu.

Po meni je sve solidno ispeglano i jedinu poštenu zamjerku imam na grafički dio igre, koji se odnosi na travnjak, osvijetljenje i navijače. Složio bi se sa ovim oko samih pokreta igrača, i već sam naveo u svom prethodnom postu da tu fali malo "elegancije".

Da je moglo bolje, moglo je, ali svejedno sam zadovoljan i na kraju sam odlučio da kupim svoj primjerak.

12 godina
neaktivan

Jel netko riješo možda problem sa trzanjem na AMD R9 karticama?

inače veliki pomak u igrivosti i realnost od prošle godine...

Ja zadovoljan nakon 5, 6 utakmica...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
crocked kaže...

Jel netko riješo možda problem sa trzanjem na AMD R9 karticama?

inače veliki pomak u igrivosti i realnost od prošle godine...

Ja zadovoljan nakon 5, 6 utakmica...

Si probao uključiti triple buffering? To je pomoglo kod FIFE. Guglaj FIFA micro stuttering pa isprobaj pomaže li.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
billyevo kaže...
Hexfire kaže...

Što se tiče cutscena, to je izgleda zato, što smo igrali repack verziju od 5,96GB, jer navodno postoji druga od 8 i nešto, u kojoj imaju cutscene, ali to ću uskoro provjeriti, jer sam naručio ORIĐIĐI.

Osobno nisma doživio nekakva sudaranja, što više igrači kao da stanu dok ja upravljam sa jednim od njih kako ne bi došlo do sudara. U FIFI je to toliko učestalo da mi se povrača, a sa sucem sam imao kontakt svaku božiju tekmu.

Čitao sam po forumima da XBOX 360, PS3 i PC nemaju cut scene. Ljudi s originalom tako tvrde. Sudaranje nije ni blizu učestalo ko u FIFI, ali se dogodi i izgleda jednako loše kao i u FIFI. Igrači kao da uopće nisu svjesni jedan drugog.

10 godina
neaktivan

pozdrav svima!

imam problem u vezi pes15...

kupio sam original igru i instalirao je normalno, preko steama itd..

startam igru i ne otvori mi se full screen nego onako manji prozor , povecam ali i dalje nije full screen kao sto je kod normalnih igara.. grafika je prelosa iako imam ok komp i znam da nije do toga..

osim toga nikako nemogu naci "settings" nigdje kako bi rjesio taj graficki problem i da si nastimmam joystick za igru, jednostavno nema ga nigdje.. :(

neznam gdje je problem, ne kuzim se i molim vas ekipa pomagajte.. igram na PC a ne na plejki ili sl..

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina

Idi u folder gdje ti je instalirana igra i tamo imas 'settingse' i tamo namjesti full screen i ostale postavke. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja ne kuzim sto su to napravili sa optimizacijom ove igre, igra ima takav stuttering da je ne igriva.

ako jedan NBA2K15, koji ima bar dva koplja bolju grafiku, sa svim detaljima do kraja, radi ko po loju. ne kuzim sto se to ovdje desava.

triple buffering uvijek ukljucim cim drivere instaliram.

nadam se da ce izbaciti neki patch jer ovo je katastrofa.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

ja ne kuzim sto su to napravili sa optimizacijom ove igre, igra ima takav stuttering da je ne igriva.

ako jedan NBA2K15, koji ima bar dva koplja bolju grafiku, sa svim detaljima do kraja, radi ko po loju. ne kuzim sto se to ovdje desava.

Ocigledno se ti problemi s optimizacijom javljaju random. Kod mene s Dual Core CPU om, 4GB DDR2 RAM i HD6670 DDR5 grafom radi perfektno i fluidno, u animacijama kod replaya a pada do 40 a u gameplay u mi se jos nije dogodilo da pada ispod 60. Vjerovatno ima neko rijsenje za stuttering.  

12 godina

Moze pomoc?

Create-ao sam si igraca i sad ne znam kako ga registrirati u neki klub... Ako netko zna, molim pomoc :D

HVALA!

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

1. Napraviš igrača

2. Odeš na Transfer

3. Odabereš klub u koji želiš ubaciti kreiranog igrača

4. Kada ti dođe lista igrača koji već jesu u odabranom klubu pritisneš kocku (na PS kontroleru) ili X (na Xbox kontroleru)

5. Prelistaš skroz do dna i odabereš Others

6. Jedina opcija je Created Players, odabereš ju i onda odabereš kreiranog igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Igor666 kaže...

Kod FIFE je to problem jako dugo, prvenstveno na ATI karticama. U pravilu ovisi od modela do modela imaš li taj stuttering ili ne. Meni je uključivanje triple bufferinga riješilo taj problem, ali to nije univerzalno rješenje. Malo vjerojatno da će patch to riješiti jer ni EA nije taj problem riješio nego je bilo "snađi se druže".

Probaj isključiti triple buffering, možda to pomogne. Stavi najnovije drivere, ili eksperimentiraj sa starijim verzijama. Pokreni igru u Windowed modu pa vidi da li je tako bolje. Evo par stvari koje su mi pale na pamet. Ako guglaš microsttutering sigurno ćeš pronaći još hrpu raznih rješenja. Nadaj se da će ti jedno raditi.

13 godina
neaktivan

Jel može pomoć sa šutevima? Koji god tim da budem, pucao sa Ronaldom, Messijem ili nekim kepecom iz 33. lige, uvijek, al uvijek pogodim prečku.. Kako da opucam nak lagano po podu, u neki kut?

Inače sam igrač FIFE, al eto da probam i PES igrat pošto mi je FIFA katastrofa i prodana je davnih dana..U FIFI samo lagano stisnem "kocku" i ona ide po podu, ovdje lagano stisnem i kao da pokušava lobovat golmana pa ode u prečku

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
 Fizikalni engine je isto ko iz FIFE, igrači se sudaraju jedan u drugoga, padaju jedan preko drugog. Jučer kod igranja sam baš u nekim trenucima imao osjećaj da igram FIFU, a nisam siguran da to želim od PES-a. Dogodila mi se tipična FIFA Impact Engine situacija. Ide lopta po podu koju moj golman lovi, a nakon toga se moj obrambeni i napadač sudaraju i sudac svira penal.

ja igram na ps4 i moram rec da ovog idiotskog sudaranja i padanja uopce nisam nijednom vidio,a sad sam skoro 4 sata igrao pes...

jedino u jednoj utakmici moja dva obrambena naletila tj sudarila se na protivnickog napadaca i dosusdjen penal...

e sad mozda ovako u igricama to nije penal pa me to iznenadilo sto je svirao...ali u real life bi se to mozda i sviralo

15 godina

Mogu reci da mi se svidja PES, i da bih mogao kupiti (svakako sam morao isprobati prije kupovine, sto je sigurno sigurno je). Dosta je bolji od 2014. Na mojoj konfiguraciji igra radi odlicno, High detalji 1440x900 rezolucija.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sto se tice pesa,ja sam stvarno jako zadovoljan(gameplayom...)..al na k**** mi idu ona kriva imena klubova i igraca pa mi u ligi prvaka npr igraju neke žnjj ekipe...

ali igra kao igra odlicno..4 sata sam igrao i imam osjecaj kao da je proslo 40min...

krenio igrat masterligu...uzeo Montpellier...

do sada...

Caen-Montpellier 1-1...vodio 0-1 do samog kraja i onda mi svira neki bezvezni penal i mos se jebat...ali i nakon tog imao 3-4 odlicne prilike ali nisam zabio...

Gunigamp-Montpellier 3-0...e ovdje je bilo svasta,promasivao more toga,a Guingamp imao jedine 2 prilike iz 2 vrlo vrlo sumnjiva penala..ali moj golman skinio oba :D..u 65min pada gol za 1-0,ja stistnio i nevjerojatno promasujem i ovi 2 kontre u posljednjih 5min i 2 gola...

Montpellier-Lille 1-1...e tu sam imao srece,Lille bio dosta bolji...Origia sam jedva zaustavljao...dobio gol u 75min ali odmah se vratio u 81min..

bas sam uzivao ovo igrajuci...igram na 10min poluvrijeme i na superstar

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Jel može pomoć sa šutevima? Koji god tim da budem, pucao sa Ronaldom, Messijem ili nekim kepecom iz 33. lige, uvijek, al uvijek pogodim prečku.. Kako da opucam nak lagano po podu, u neki kut?

Inače sam igrač FIFE, al eto da probam i PES igrat pošto mi je FIFA katastrofa i prodana je davnih dana..U FIFI samo lagano stisnem "kocku" i ona ide po podu, ovdje lagano stisnem i kao da pokušava lobovat golmana pa ode u prečku

U izborniku select sides stisni kocku da ti otvori izbornik za biranje postavki kontrolera. tamo mozes promijeniti shoot iz advanced u basic i onda ces moci lakse opaliti loptu da ide po podu.

sto se tice ostalih koji se zale na micro stuttering, s kojim sam i ja imao problema ali ne vise.
znaci, fora sa triple bufferingom bi trebala raditi i na amd karticama, jos sam ja dodatno stavio da driveri forsiraju vsync u igri i sve ostale moguce postavke sam ukljucio cisto da vidim hoce li se sto promijeniti. i gle cuda, odjednom je sve fluidno kako bi i trebalo biti. mislim da je najbitnija stvar restartirati komp nakon sto se sve postavke narede. 

12 godina
neaktivan

Jel ima netko iskustva sa kupovinom na G2A.com stranici i onaj Steam Gift key?

Da li je to pouzdano? ili bolje kupiti Standard Key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sigurno je, palacas paypalom jos sigurnije.

Inace, sta ovdje nitko ziv nije kupio fcking igru ili nece reci kakav je online ? Sta je sa onom kopijom FUTa i ostalo ? Jel funkcionira ili ne ?

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Inace, sta ovdje nitko ziv nije kupio fcking igru ili nece reci kakav je online ? Sta je sa onom kopijom FUTa i ostalo ? Jel funkcionira ili ne ?

Šime moja kopija vjerovatno stiže sutra, tako da će biti informacija koliko želiš. Što se tiče My Club-a, vidim da su neki u stratu dobili jednog od top igrača (Ronaldo, Ribery), jer su imali neki specijalni bonus ili slično.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Juče im serveri nisu radili, tako da online nisam stiga isprobat.

Hasta La Victoria Siempre
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Bateson cak kaze da je taj mod posve drugciji od guta.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina

Skidam igru pa cemo vidit kakva, ako ce mi valjat idem odmah na G2A i uzimam... nisam online igrao nista. FIFAu nesto sitno ali zbog laptopa nemogu igrati kako treba, ako je PES optimiziran kako kazu i ako ce letit na mojoj konfi onda nevidim razlgoa da ne uzmem.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koliko ste nahvalili igru mislio sam da je puno bolja. isto kao 14-stica ne vidim ništa posebno u igri u odnosu na prošlu verziju. Ali zabit gol je i dalje teško kad već kopiraju fifu mogli su i ciljanje kopirat ali barem ide glatko na mom celeronu. izgleda da ću i u 2015. godini i dalje brusit sjajnu fifu 14.

Moj PC  
6 3 hvala 0
15 godina
Vladitor kaže...

Koliko ste nahvalili igru mislio sam da je puno bolja. isto kao 14-stica ne vidim ništa posebno u igri u odnosu na prošlu verziju. Ali zabit gol je i dalje teško kad već kopiraju fifu mogli su i ciljanje kopirat ali barem ide glatko na mom celeronu. izgleda da ću i u 2015. godini i dalje brusit sjajnu fifu 14.

Tvoj problem {#} ..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice