Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 277.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015

pa jos nije ni izasla igra...

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sigurno zato dolazim u PES temu, zato jer FIFA nevalja... ja barem mogu priznat da su zahebali i da igra nije nesto. Ovdje cuti takvo priznanje je ravno cudu...

Nema što, troler si za 10. Nadam se da si sada sretan, jer si izvukao moje priznanje. {#}

13 godina
InterstellarN7 kaže...
SimeKZ kaže...

Sigurno zato dolazim u PES temu, zato jer FIFA nevalja... ja barem mogu priznat da su zahebali i da igra nije nesto. Ovdje cuti takvo priznanje je ravno cudu...

Nema što, troler si za 10. Nadam se da si sada sretan, jer si izvukao moje priznanje. {#}

Krivom se obracas da je troller... potpuno krivoj osobi, nemoj toliko uzimati k srcu i braniti nesto sta ti nista ne pridonosi. Probaj kupiti igru pa onda pricat o njoj... sa TPBa mogu i ja skinut, al' ipak kupim... reko bude sljedece godine bolje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Krivom se obracas da je troller... potpuno krivoj osobi, nemoj toliko uzimati k srcu i braniti nesto sta ti nista ne pridonosi. Probaj kupiti igru pa onda pricat o njoj... sa TPBa mogu i ja skinut, al' ipak kupim... reko bude sljedece godine bolje.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 9:29 (InterstellarN7).
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Dosta ih ovdje ima koji smatraju (i priznaju) da PES 2014 nije valjao, npr. Tommy mi prvi pada na pamet. Et toliko o tvom čudu.

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 11:06 (Adam Jensen).
16 godina

Ko odigra cijeli match PES 2015 demo na konzoli dobije 10k GP!

Izvor: https://twitter.com/officialpes/status/529938592110362624

14 godina
soja kaže...

Ja sam odigrao, ali šta mi vrijedi kad sam na konzoli. Već sam to bio napisao i opet ću, odigrao sam par utakmica dema i jako mi se svidio, veliki napredak. Ako netko želi probati na ps4 sljedeći tjedan je na velesajmu i veliki gamerski event gdje ćete moć između ostalog igrat i turnir u pes2015 pa ono, ako niste vidjeli, a interesira vas...

16 godina
Hazar kaže...
soja kaže...

Ja sam odigrao, ali šta mi vrijedi kad sam na konzoli. Već sam to bio napisao i opet ću, odigrao sam par utakmica dema i jako mi se svidio, veliki napredak. Ako netko želi probati na ps4 sljedeći tjedan je na velesajmu i veliki gamerski event gdje ćete moć između ostalog igrat i turnir u pes2015 pa ono, ako niste vidjeli, a interesira vas...

Pa ovaj "poklon" od 10k GP-a se i odnosi na konzole...

13 godina
neaktivan

ja sam odigrao jedno 30ak utakmica na demou sigurno..i nisma skuzio da sam ista dobio :D al dobro to mi ionako nije bitno kad necu igrat online...

0 0 hvala 0
16 godina

FINAL code ps4:

17 godina
SimeKZ kaže...
InterstellarN7 kaže...
SimeKZ kaže...

Svaki dan si na netu i još nisi prepoznao da su kodak, interblunick, interstellarn7 jedna te ista osoba. Kad to skužiš onda znaš da on kupi obje igre. Možda sam ja fulao? Aj potvrdi interstellarn7 da je tako... puno nickova a samo jedna osoba..

16 godina

We are pleased to confirm that the PC Demo for PES 2015 will be released on November 13th through Valve's Steam service and through a direct download link! Stay tuned for more info as we approach release!

9 2 hvala 2
10 godina
neaktivan
šta mislite hoce li pc verzija pes 2015 biti bolja od ps3/xbox 360
nuri

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
fcultras123456 kaže...

Kažu da će bit bolja od PS3/X360, ali slabija od PS4/XOne.

i didn't ASK fOr this
14 godina
Adam Jensen kaže...
fcultras123456 kaže...

Tko kaže, vidovnjaci?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Adam Jensen kaže...
fcultras123456 kaže...

Tko kaže, vidovnjaci?

Aha, vidovnjak Adam Bhatti koji je također predvidio da će novi PES rasturit FIFU {#}

i didn't ASK fOr this
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 15:27 (soja).
14 godina

Izdaju igru 2 mjeseca kasnije nego uobičajeno i ima delay kod passinga. Bravo Konami.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Adam Jensen kaže...

Aha, vidovnjak Adam Bhatti koji je također predvidio da će novi PES rasturit FIFU {#}

U čemu će je rasturiti? U broju skidanja s torrenta? Mislim, nije podatak s kojim bi konami trebao biti ponosan..

Inače do prošlog tjedna uspjeli su fifu uvaliti preko 7 milja komada... Za adama bhattia sf film..

12 godina
neaktivan
movie kaže...

U čemu će je rasturiti? U broju skidanja s torrenta? Mislim, nije podatak s kojim bi konami trebao biti ponosan..

Inače do prošlog tjedna uspjeli su fifu uvaliti preko 7 milja komada... Za adama bhattia sf film..

Razumijem da je za tebe movie koji si dioničar EA najvažnije koliko će se prodati koja igra, ali za nas igrače je najvažniji gameplay. A gotovo svi recenzenti se slažu da je novi PES u tom (najvažnijem) segmentu bolji od Fife.

i didn't ASK fOr this
17 godina
Adam Jensen kaže...

Razumijem da je za tebe movie koji si dioničar EA najvažnije koliko će se prodati koja igra, ali za nas igrače je najvažniji gameplay. A gotovo svi recenzenti se slažu da je novi PES u tom (najvažnijem) segmentu bolji od Fife.

S obzirom da nisam fifu15 pohvalio niti u jednom elementu a posprdno sam napomenio da su takav proizvod uspjeli uvaliti u respektabilnoj cifri u kratkom vremenu ne znam po čemu si zaključio da sam ja dioničar ea?

Ako je za igrače najvažniji gameplay katastrofalni rezultati konamia zadnjih par godina sugeriraju da je to bio jako loš proizvod.

To kaj recenzenti pišu ima težinu kao i kad mamić priča o najboljem dinamu u zadnjih deset godina. Vidimo da u stvarnosti napisano baš i ne odgovara stanju i rezultatima na terenu..

Ovogodišnja fifa je shranje, po demou i pes je tu negdje... bolji od prošlog izdanja ali nedovoljno dobar da bih dobio želju igrati ga...

PES15 ni po čemu nije bolji od FIFE14 na PS4..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 0:47 (movie).
14 godina
movie kaže...

S obzirom da nisam fifu15 pohvalio niti u jednom elementu a posprdno sam napomenio da su takav proizvod uspjeli uvaliti u respektabilnoj cifri u kratkom vremenu ne znam po čemu si zaključio da sam ja dioničar ea?

Ako je za igrače najvažniji gameplay katastrofalni rezultati konamia zadnjih par godina sugeriraju da je to bio jako loš proizvod.

To kaj recenzenti pišu ima težinu kao i kad mamić priča o najboljem dinamu u zadnjih deset godina. Vidimo da u stvarnosti napisano baš i ne odgovara stanju i rezultatima na terenu..

Ovogodišnja fifa je shranje, po demou i pes je tu negdje... bolji od prošlog izdanja ali nedovoljno dobar da bih dobio želju igrati ga...

Nisi još naučio da ako bilo što protiv PES-a napišeš što se fanboyevima ne dopada da si automatski FIFA fanboy? Ista stvar u našoj politici, ako nisi HDZ-ovac automatski si SDP-ovac i komunjara {#}

12 godina
neaktivan

Sve to u redu i sve stoji no za PC cemo opet dobiti jedan FAIL izdanak igre, nekakav hybrid za koji se iskreno nadam da bude kao i upola kvalitetan kao NextGen verzija. Meni ne stoje te price PES ili FIFA fanboy i ta prepiranja, jednostavno koja je igra kvalitetnija njoj se treba dati i vise paznje. FIFA je bila zadnjih godina No1, ove godine napokon je sansa da ju dostigne, pogotovo bih mogao doci u prvi plan zbog toga sto je FIFA napravila ove godine FAIL s nekim stvarima kao sto je balans u igri, neke su stvari izasle prevec kao OP sto ubija gameplay pa dosta ljudi cujem da prodavaju FIFU 15. Sve u svemu to nikako ne moze biti lose da dobijemo dvije igre podjednako dobre jer ako nemas konkurenciju onda nisi duzan ni praviti kvalitetniju igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 10:28 (L1nNk).
13 godina
neaktivan

Ne znam zasto,ali cu igru ipak kupiti za pc.Jednostavno je jace od mene..(nisam fanboy,ali hocu igrat sportsku igru)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ne znam zasto,ali cu igru ipak kupiti za pc.Jednostavno je jace od mene..(nisam fanboy,ali hocu igrat sportsku igru)

Ako misliš uzimat key za steam pogledaj ovdi PES 2015 Day 1 Edition PC, ja sam tu uzeo prošli misec dok je cijena bila 25$. A ako hoćeš box mislim da ti je najpovoljnije na zavvi.

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
neaktivan

Wtf. Zašto mi nemamo licenciranu repku u igri? Jel tako bilo i prošle godine (nisam igrao 2014)?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nije niti prosle godine bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Nakon updatea ce biti licencirano

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Spacecraft kaže...

Nakon updatea ce biti licencirano

Sluzbenog ili od ekipe sta radi... 

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sluzbenog ili od ekipe sta radi... 

Zar je to bitno, važno je da će već nakon 7 dana svi problemi sa licencama (i frizurama {#}) biti riješeni. I važno je da se kralj vratio {#}

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 23:20 (Adam Jensen).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice