Ma ljudi vi ste prezahtjevni.izadjite na ulicu i igrajte nogos i dobit ce tesve realno.a ne sjedit tu za kompom i laprdat...

Ma ljudi vi ste prezahtjevni.izadjite na ulicu i igrajte nogos i dobit ce tesve realno.a ne sjedit tu za kompom i laprdat...
Igrao sam neki dan malo sa frendovima na školskom igralištu. Dojma sam da bi osvijetljenje trebalo biti bolje kao i inteligencija igrača. Možda mi treba bolji cpu ili nešto...
Da sam rekao da mi se sviđa nočna igra i kiša, vjerovatno bi dobio TU od vas :)
Izneo sam svoje mišljenje, i ni jednom riječju nisam rekao da je pes sranje i da je igrica ogavna. Ne mogu to ni reć, jer ju nisam isprobao, i nadam se da nikada to ni necu rec.
4 godine si na forumu i još uvijek misliš da TU i TD nešto predstavljaju.
PES 2015 PC gameplay
Master League preview
PES 2015 PC gameplay
Master League preview
Hvala ti.
Zao mi je sto sam palio kompjuter samo da pogledam ovo smece koje su dali za pc,pa hoceli netko u opce to igrati?
MyClub mi se cini dosadan i nista posebno,znaci opet su ga popusili i od sada za Konami za mene vise nema nade,oni su propali,ko9ji idioti kad ne mogu nista napraviti..
Mislio sam izdvojiti novce ja igru,ali sad kad sam vidio sto ce mo dobiti ipak cu novac zadrzat..
Onaj gore post zanemarite,obuhvatila me sreca sto sam mislio da cu moci igrati nesto normalno,ali nista..
Huuuuntelaar!!!
Bojim se da za ovaj PC pluproizvod moj novac neće dobiti. PS4 verzija djeluje dalekooooo, ma miljamaa bolje, tako da...
Ovaj menu, ja ne razumijem, pa tko im to radi, pa trava izgleda očajno, kao crtić izgleda ybt.
Huuuuntelaar!!!
Bojim se da za ovaj PC pluproizvod moj novac neće dobiti. PS4 verzija djeluje dalekooooo, ma miljamaa bolje, tako da...
ne kuzim sta je toliko ovo losije od verzije za ps4?
Kao sto rekoh prije, demo na ps4 nije bio los.. ali ovaj video tj PES na PC-u je zivi smijeh... hahahaha
ne kuzim sta je toliko ovo losije od verzije za ps4?
Ovo malo gameplaya što sam vidio nije me se dojmilo i jednostavno mi djeluje kao druga igra u odnosu na PS4. Mislim, ja ću je probati kada izađe, ali ovako na prvu, nema šanse da za ovo izdvojim novac.
Jbt., pa djeluje mi lošije nego PES 2014.
Prošle godine sam pojeo masno, da ne kažem što (397kn) i nema šanse da me nasamare ponovo...
Meni gameplay pes-a je isti, u pc i ps4, meni jedina razlikuju u nijansi u grafici , bolja grafau ps4 nego na pc.
Po meni je pes ima stvarnije kretanje od fife, fizika igraca, fifa mi je nekako brza, koja se mož usporiti, kod pes-a ne mogu shvatiti da još uvijek neke lige nisu licencirane, i hoće li ikada bit, kod fife mi je super što ima jako, jako puno licenciranih ekipa, što me oduševljava, ono koliki je izbor dresova, kopački, lopti, stadiona. :)
Ma fifa je miljama od pesa samo još teški nostalgici koji još pate za starijim naslovima poput famoznog pes 6 tvrde da je pes bolji. I ja sam dugo vrijeme favorizirao i igrao PES, ali sada kak je FIFA jednostavno bolja igra ne mislim ga više igrati.
More Fifa biti i 100 puta bolja, ali ja ću opet igrati PES.
Mehanika fife mi ne paše i gotovo.
Ma fifa je miljama od pesa samo još teški nostalgici koji još pate za starijim naslovima poput famoznog pes 6 tvrde da je pes bolji. I ja sam dugo vrijeme favorizirao i igrao PES, ali sada kak je FIFA jednostavno bolja igra ne mislim ga više igrati.
Nova FIFA je u rangu prošlog PES-a po kvaliteti.
Bome ni meni to ne izgleda kao nešto posebno. myClub na prvu ostavlja dojam nećeg isforsirano ubačenog samo da se ima nešto tipa FUT. Skopirali su i chemistry i potrebu za fitness karticama i za ugovorima, a ako neće imati neku vrstu tradea kao FUT nema šanse da bude toliko zarazno.
Izgleda da se ove godine ne nabavlja ni jedan "next gen" nogomet.
Evo par slika PC verzije:
http://winningelevenblog.es/blog/pes-2015-gameplays-version-preview-pc/
"Looking at the reviews (rightly) that they are having on the videos and the PC version of the game, we must clarify that the play is much better, and that the reason they see in videos is so why lose picture quality when record and then upload the video to Youtube.
Sorry for the "misunderstanding" and we put a few pictures (in good quality) so you can see the differences:"
Dobro izgleda novi PES iako igraci jos uvijek izgledaju pomalo ukoceno i kruto i nekako osjecaj kasnjenja komandi ili se mozda treba naviknuti na to ali djeluje igriv gameplay.I samo jedno pitanje mozda van teme , imam brzinu interneta 2048/192 adsl pa da mi netko odgovori da li je to dovoljna brzina interneta za online igranje.
Jedino je grafika dosta nazadnija u odnosu na verzije za nove konzole ali ostalo je sve isto i ne vidim razloga za razočarenje. I meni je grafika važna ali mi je ipak gameplay na prvom mjestu i ako je on odličan i igra je odlična a ovdje se čini da će upravo tako i biti.
P.S. Gledajte na to s pozitivne strane, moći ćemo ga igrati i na slabim laptopima
Ima li kakvih informacija kada će izaći demo za PC? Neće valjda kao i na 14-ki izaći tek nakon izlaska full verzije
Valjda ti je jasno da je to isti engine sa PESa iz proslog stoljeca :D
znam zato i je super
Na tom Pesu je prelagano,uzmes nekog poput Hulka,Ibre,Messija ili najgore Ronalda
Uzmes trcis pe strani ulazis na sut,udjes u 11 metara i gol..
To je fora s rajom razbaciti,ali ovako je bezveze..
kako ovako pa nema online moda normalno da je za gušt a i kad se oba igrača uigraju nije uopće lako zabit gol. A najbolji igrač je robben.
naravno da za PES6 ima online moda...mi odavno picimo ligu upravo u njemu
Ima li kakvih informacija kada će izaći demo za PC? Neće valjda kao i na 14-ki izaći tek nakon izlaska full verzije
Ne, neće izaći nakon full verzije. Ovaj put neće uopće izaći...
A čemu ovaj komentar?
A čemu ovaj komentar?
Zato jer je istina...
A čemu ovaj komentar?
Zato jer je istina...
Molio bi vaš izvor nedolaska dema na PC
Od 7 mjeseca se znalo da demo nece izaci za PC...Smeta im modiranje igrice prije sluzbenog izlaska.
Od 7 mjeseca se znalo da demo nece izaci za PC...Smeta im modiranje igrice prije sluzbenog izlaska.
Izaci ce demo za pc, ali vrlo vjerojatno na sam dan izlaska full igre ili koji dan kasnije..
Izaci ce demo za pc, ali vrlo vjerojatno na sam dan izlaska full igre ili koji dan kasnije..
Pa čak je i to u redu , neću više nikad u životu preorder na igru napraviti nakon što me ošamario EA i Fifa.
Al im ne smeta nakon izlaska hehehe. Koja hrpa licemjera, strašno.