Pa nisam valjda jedini koji cu obje igrati na PCu posto su besplatne?
Ne.
Ne.
I jel sta bolji pes od fife, vi koji ste probali oboje?
Iz perspektive pes igrača svakako, iz perspektive fifa igrača nikako...
ajde daj još kompliciraniji odgovor
čemu jednostavno kad moze komplicirano
pa sad ti pogađaj koja je njegova perspektiva?!
Iskreno meni se novi PES svidio više od nove FIFE za PC koja me ubila u pojam s onim golmanima, čudnim trčanjem i šutiranjem u demu.. a koliko vidim ista situacija je u full verziji.
Igram na PS3 onaj azijski demo od kad je došao.. svakih par dana upalim i odigram par utakmica.
Sredili su većinu stvari što je 2014 činilo neigrivim za mene, za sad nemam nekih velikih zamjerki ali treba neko vrijeme s full igrom za kompletni dojam.
Ako baš moram reć što mi smeta onda su to mreže za golove koje su stvarno kriminalne, bolje su mi na PS2 čak bile
I replayevi koji su u toliko niskom i nestabilnom framerateu da mi ide krv iz očiju umjesto da uživam ako sam zabio neku golčinu..
Doduše to je do starih konzola na kojima Konami već godinama siluje 3d travu i slične gluposti u replayevima i cutscenama pri čem se stare konzole raspadaju od muke..
Uglavnom zasad dojmovi su pozitivni, ima prostora za napredak itekako ali čini se da su konačno napravili par koraka unaprijed bez koraka u nazad.
Ne vidim što je tu komplicirano? Igrač svake od navedenih igara će reći da je bolje ono što on igra i opet neće dobiti nikakav odgovor. Osobno, fifa je ove godine kiksala a pes nije napravio takav skok da bih rekao da je bolji. Vide se pomaci na bolje ali trebat će još koja godina da bi to bio jedan konkurentan proizvod..
FIFU igraš ako nemaš prijatelje i trijezan, PES ako ih imaš i pijan.
Onda se nemojte čudit što Konami zakida pc igrače i pc verziju.
Igrao novu Fifu i novi pes. Obe dvije demo verzije i iskreno cu vam reć stari pes 6 je za oboje svemirski brod.. Grafika je super ali fifa se od 13 nista prominila nijea pes ako je ono svemirski brod pa dobro to bas ne kuzim jer je igrica dosadna ja i prijatelj smo odigrali 4 partije i izasli nema bas nekog gusta.... Evo odgovorno tvrdin da pes 6 ili 5 sa ps2 sa slikom tottija i coline jede obe dvi igre jer jednostavno obe dvi su igre lose ..........
PES 6 je legenda, da je bolji... niti blizu.
Ja skinio pes14 za ps2 i moram reć da nisam više u nogometu uživa od pesa6.Ja rođak i prijatelj silujemo joysticke jednostavno savršeno i to sa španjolskim komentatorom.
Valjda ti je jasno da je to isti engine sa PESa iz proslog stoljeca :D
znam zato i je super
znam zato i je super
Na tom Pesu je prelagano,uzmes nekog poput Hulka,Ibre,Messija ili najgore Ronalda
Uzmes trcis pe strani ulazis na sut,udjes u 11 metara i gol..
To je fora s rajom razbaciti,ali ovako je bezveze..
znam zato i je super
Na tom Pesu je prelagano,uzmes nekog poput Hulka,Ibre,Messija ili najgore Ronalda
Uzmes trcis pe strani ulazis na sut,udjes u 11 metara i gol..
To je fora s rajom razbaciti,ali ovako je bezveze..
kako ovako pa nema online moda normalno da je za gušt a i kad se oba igrača uigraju nije uopće lako zabit gol. A najbolji igrač je robben.
Znaci Konami,pravimo posao,kupujem samo da igram nesto preko godine..
Tko zna kako će izgledat na PC-u
Izvrsno s obzirom da ti treba pentium i DX5 te 3DFX grafika uz prozore95....
Ništa bolje jer će grafika biti lošija na PC-u nego na PS4 ili Xbox One.
Na PC-u će imati samo pola face da ne bi bilo prezahtjevno.
Jesu ga uradili, svaka im čast. Jednostavno, nije moglo bolje...
paglu si movie
meni face nisu bitne što se mene tiče mogu igrat pingvinima sve dok je gameplay i online mod dobar
Baš ne volim nočnu igru. PES mi baš izlgleda ružno jer je sve pod reflektorima. A i u ovim trailerima im skroz pada kiša :S
Fali onog pravog, Engleskog ugođaja.