Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 275.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ima netko ovdje da je aktivno igrao PES 2014 na PC-u? Imam par pitanja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Hexfire kaže...

Ima netko ovdje da je aktivno igrao PES 2014 na PC-u? Imam par pitanja.

Ja nažalost, pucaj.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
We're happy to confirm that the PES 2015 demo for PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®3 and Xbox 360 will be released on European PSN and Xbox Live this week on September 24th. We're sorry to keep everyone in Europe waiting, we've overcome a small technical issue to bring it to you as soon as possible. We can't wait for you all to try the demo and see why PES 2015 has won so many awards this year, including the coveted, ‘Best Sports Game’ at this year's gamescom - Europe’s largest consumer event.
Thanks for your understanding and continued support, and sorry again for the delay.
PES 2015 will be released globally for PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®3, Xbox 360 and Windows PC on November 13th, 2014.
11 godina

Koliko ce KONAMI izgubiti igraca radi ovakvog sramotnog odnosa prema PC communityu...Kao da tjeraju igrace da prijedu na fifu (kaj misle da cemo 2 mjeseca igrati ono njihovo govno zvano pes 2014...i to govori igrac koji je zadnju fifu igrao 99 na ps1).

6 0 hvala 0
12 godina

Nakon prošle godine nema šanse da se opet upecam na PES, dao 400 kn za nedovršenu igru, trebalo je milijun patcheva da igra bude koliko-toliko igriva. Nakon nekoliko mjeseci pokušavanja svladavanja tehnikama dodavanja i udaraca digao sam ruke od svega i prešao na FIFU koja je milijunima svjetlosnih godina ispred PES-a.

Igrač sam PES-a od legendarnih dana ISS PES-a, igrao sam svake godine, ali prošlosezonski PES je stvarno bačva koja je prelila ocean i kažem, nema šanse da to uzimam opet...a koliko vidim po youtubeu i nisu se nešto naročito popravili od lani.

6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
m77 kaže...

Nakon prošle godine nema šanse da se opet upecam na PES, dao 400 kn za nedovršenu igru, trebalo je milijun patcheva da igra bude koliko-toliko igriva. Nakon nekoliko mjeseci pokušavanja svladavanja tehnikama dodavanja i udaraca digao sam ruke od svega i prešao na FIFU koja je milijunima svjetlosnih godina ispred PES-a.

Igrač sam PES-a od legendarnih dana ISS PES-a, igrao sam svake godine, ali prošlosezonski PES je stvarno bačva koja je prelila ocean i kažem, nema šanse da to uzimam opet...a koliko vidim po youtubeu i nisu se nešto naročito popravili od lani.

Ja koliko skontah, ti nisi znao igrati PES 2014 pa si prešao na Fifu i ona ti je bolja zbog toga. Ispravi me ako griješim. Meni se baš sviđa što je svaki novi PES sve kompleksniji i zahtjeva malo i vježbanja i učenja. Btw pogledaj malo bolje gameplay videe od 2015-ke pa ćeš vidjet da nije ni blizu 2014-ke nego da više vuče na 2013.

i didn't ASK fOr this
13 godina
Adam Jensen kaže...
m77 kaže...

Ja koliko skontah, ti nisi znao igrati PES 2014 pa si prešao na Fifu i ona ti je bolja zbog toga. Ispravi me ako griješim. Meni se baš sviđa što je svaki novi PES sve kompleksniji i zahtjeva malo i vježbanja i učenja. Btw pogledaj malo bolje gameplay videe od 2015-ke pa ćeš vidjet da nije ni blizu 2014-ke nego da više vuče na 2013.

Kompleksnost igre je izuzetno visoko postavljena.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
Adam Jensen kaže...
m77 kaže...

Ma gle, OK je da je igra malo teža i kompleksnija, ne bi bilo smisla kad bi svaku utakmicu pobjedio 7-0, ali ipak je malo previše kad moraš u milimetar namjestiti analog da pogodiš dodavanje, a kamoli da pogodiš okvir gola. Također, PES je baš siromašan opcijama, imaju tu Master Ligu na kojoj počiva cijela igra, kad se makneš iz toga praktički nemaš što raditi, a i sama ML je isto šuplja i pomalo zastarjela u odnosu na Career Mode FIFE.

Sveukupno, PES mi djeluje kao dječja igra u odnosu na FIFU...i tu ne mislim na težinu igre, nego na samu izvedbu, previše mi to neprofesionalno izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 19:41 (m77).
15 godina

Stigao demo na EU store za PS4 & PS3

17 godina

Nakon par tekmi po meni:

grafički ispod fife

gameplay na razini fife

Kao i u svakoj igri ima dobrih i loših stvari.

Svi koji vole pes neće biti razočarani a svi koji vole fifu neće imati razlog prijeći na pes.

Ocjena 8

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Iskreno ovo je totalno druga igra u odnosu na pes 14 .... i ako nastave u ovom smer sledece godine bice zanimljivo kako ce fifa odgovoriti posto nista nije uradila u odnosu na fifu 14 za nove konzole. Dok pes 15 vec je dao neke naznake da ce se i da cu sto se tice mene igrati ovaj pes tako i fifu.....
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Iskreno ovo je totalno druga igra u odnosu na pes 14 .... i ako nastave u ovom smer sledece godine bice zanimljivo kako ce fifa odgovoriti posto nista nije uradila u odnosu na fifu 14 za nove konzole. Dok pes 15 vec je dao neke naznake da ce se i da cu sto se tice mene igrati ovaj pes tako i fifu.....

Zanima me koliko ce biti drugacija pc verzija i kakve su vam animacije?Svi kazu da se to osijeti kad trcis s Ronaldom npr

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
Odigrao jednu utakmicu na Xbox 360 i mogu reći da sam stvarno iznenađen. Može se sad raspravljati tko što voli, ali sam gameplay PES-a ove godine puno više liči na stvarni nogomet nego FIFA koja je ubrzani film.
PES je po pitanju brzine i prije bio bolji, ali ostali elementi gameplaya jednostavno nisu bili na razini, ali puno toga je popravljeno ove godine. Nakon još par utakmica vjerojatno ću primjetiti neke stvari koje nisu dobre, ali ovo je stvarno veliki napredak za PES, dosta me iznenadilo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

odigrao par tekmi na PS4, inace sam veliki fan fife od 2010 god....ali ovaj pes je fantastican! odusevljen sam, sa obzirom da mi fifa 15 ne moze na pc, necu zaliti dati pare za pes 15! {#}

5 0 hvala 0
11 godina
maidkoric kaže...

odigrao par tekmi na PS4, inace sam veliki fan fife od 2010 god....ali ovaj pes je fantastican! odusevljen sam, sa obzirom da mi fifa 15 ne moze na pc, necu zaliti dati pare za pes 15! {#}

najbolje stvari od 14 i 13 spojiz + novine iz 15...epic

15 godina
neaktivan

Ja kao zadrti Fifa fan nakon 15ak odigranih utakmica u demou, kažem da bolji Pes nisam igrao godinama. Gameplay je naspram Fife puno sporiji (realniji) i nekako to više izgleda kao pravi nogomet. Naravno, sučelje, licence, publika i sl. su u Fifi miljama ispred, ali sam gameplay je meni osobno bolji i realniji u Pesu.

Inače, Fifa me ove godine nevjerojatno razočarala, preorder sam napravio još u 6. mjesecu, ali sva sreća da sam imao priliku igrati full game prije izlaska nakon čega sam otkazao preorder. Tko zna, možda se i ubode novi Pes ove godine.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 10:13 (Hojs).

5 1 hvala 0
14 godina
Hojs kaže...

Ja kao zadrti Fifa fan nakon 15ak odigranih utakmica u demou, kažem da bolji Pes nisam igrao godinama. Gameplay je naspram Fife puno sporiji (realniji) i nekako to više izgleda kao pravi nogomet. Naravno, sučelje, licence, publika i sl. su u Fifi miljama ispred, ali sam gameplay je meni osobno bolji i realniji u Pesu.

Inače, Fifa me ove godine nevjerojatno razočarala, preorder sam napravio još u 6. mjesecu, ali sva sreća da sam imao priliku igrati full game prije izlaska nakon čega sam otkazao preorder. Tko zna, možda se i ubode novi Pes ove godine.

Također sam takvog razmišljanja, ali meni je najveći problem online dio za kojeg mi svi tvrde da je u PES-u katastrofa. Offline igranje me uopće ne zanima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
maidkoric kaže...

Prvo kažes da si odigrao odigrao pes na PS4,a zatim kazes da ti fifa 15 nece moci na pc?Wtf?

14 godina
The_K kaže...
maidkoric kaže...

Prvo kažes da si odigrao odigrao pes na PS4,a zatim kazes da ti fifa 15 nece moci na pc?Wtf?

Logičan zaključak je da ili PS4 nije njegov, ili da će radije dati 250kn za PC verziju nego 500 za PS4 verziju. Samo, hoće li PS4 i PC verzije biti identične, nitko ne zna.

11 godina
neaktivan

Hoce li mi molim vas netko objasniti kako da ja skinem tojest prođanem Pes 2015 demo na Xbox 360 live-u?

Dakle svugdje sam pretrazio, mjenjao hong kong lokaciju i druge i nigdje traga demu. Dok fifu npr mogu naci i skinuti. Zna li netko u cemu bi mogoa biti problem? hvala

Edit: Sada sam uspio naci da je demo dostupan samo za one koji imaju gold uslugu na xbox livu, i to prvih tjedan dana ekskluzivno, koja bedastoca... -.-

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 22:04 (Haremzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Usporedbe PES-a i FIFE, što mislite?

0 0 hvala 0
15 godina

Vidio danas pes demo na storu i odlucio ga skinuti (ps4). I nista skine se pes i rekoh ajmo da vidimo, i krenemo ja i brat prvu tekmu i ja sad gledam pa ovo uopce lose neizgleda vidi se napredak i to samo takav i tako igramo mi i igramo i nakon jedno 5-6 tekmi mogu rec da je ovo najbolji pes koji sam ikad igrao doslovce u svakom segmentu je bolji od proslogodisnjih pes-ova i da ovo itekako parira fifi.. Ukratko stvari koje su me iznenadile su pokreti igraca po meni puno to ljepse izgleda nego na fifi.. (igram fifu vec zadnje 2-3 godine non stop (ultimate team)) i jos razne neke druge stvari su dosta bolje nego u fifi i stvarno impresioniraju eh sad ovako ima puno pluseva a malo minusa tako da bolje pređem na minuse.. Tempo igre je mozda malo prebrz znaci samo mrvicu sporiji da bude bilo bi puno bolje.. drugo udaraci po meni dobro izgledaju imaju veze s vezom ali mozda su mrvicu pre precizni i mrvicu pre jaki jest da to doprinosi vecoj zabavi jer sam se bome jako zabavio igranjem pesa danas ali opet realno bi bilo da to malo oslabe.. treci minus mi je kako igraci mrvicu izgledaju ko patuljci tj izgledaju mali i siroki trebali bi ih mozda malo povecat i suzit ostalo ok.. i jos jedan manje bitan minus stadion tj teren bar ovaj na kojem sam igrao malo previse svjetli u nekim djelovima doslovce znaju oci zabolit.. bar kod mene tako..  okvirno jako zabavan, dosta realan i vjerojatno najbolji pes do sada ako ne i nogometna igrica.. Kad bi u full igri to jos malo popravili sve kako spada doslovce bi bio bolji od fife.. al samo u "offline" dijelu.. vjerujem da ako fifa 16 ne napravi neke velike preinake da ce pes zauzet vodstvo.. ali naravno mora poradit na online modovima jer ikao bude bolji kao nogometna igrica nece biti bolji u online igranju bez nekog moda u rangu ultimate team-a. Malo sam razduzilo ali vrijedilo je ! {#}

PSN: Chov1ch
Moj PC  
7 1 hvala 3
11 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Usporedbe PES-a i FIFE, što mislite?

Meni grafički zeru bolje izgleda FIFA, što ne znači da će tako i ostati, jer Konami je imao puno posla oko gameplaya, dok su ovi iz EA imali dosta prostora da se posvete sitnim detaljima. Modeli igrača mi bolje izgledaju u PES-u, barem što se tiče fizički proporcija.

Kad je gameplay u pitanju, tu nema sumnje, PES je ove godine za nijansu bolji, ako išta, zbog onog PES osjećaja. Da se razumijemo, nisam još probao PES, ali mi je poprilično vidljivo o čemu se tu radi... Što se tiče gameplaya FIFE i tamo su neke stvari otišle na bolje, ali su zeznuli stvar sa brzinom. Igra vapi za sporijim tempom, ali Kanađani tvrdoglavo furaju svoje. Konačno se u FIFI može osjetiti da je vratar kratak, koliko gode da se ispruži, a općenito kada je riječ o vratarima, primaju sve i svašta, ali ponekad znaju da te isčupaju iz mrtvih, tak da ostaje jedan problem, a to je konstantno kretanje po rubu peterca.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 12:07 (interblueNick).
15 godina

Play like Messi

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 16:30 (soja).
13 godina
Velis PES ID. Po cemu su ovo kretnje Messia? Ne flejmam... Samo pitam.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

@Encyanix velis skinuo si PES 2015 danas sa PS storea, kak hebemu misa :D, jesi na HR store-u il US? jer ga nevidim na US.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon igranja zadnje fife ovo izgleda kao ps2 igra.

Moj PC  
3 19 hvala 0
13 godina
k1klop kaže...

Nakon igranja zadnje fife ovo izgleda kao ps2 igra.

ma igra kao za commodere 64

http://social.xfire.com/profile/strmi007
11 godina
odjavljen

Jedva čekam PES 2015.

10 0 hvala 0
15 godina
Spike1983 kaže...

@Encyanix velis skinuo si PES 2015 danas sa PS storea, kak hebemu misa :D, jesi na HR store-u il US? jer ga nevidim na US.

HR.. bio sam ga trazio prije par dana pa ga nisam nasao i onda prekjucer naletim na njega

PSN: Chov1ch
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice