Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 278.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Red_Star_Forever kaže...
jel ti imas ps4 pa cepas obe fife ili opet po videima to kazes?

drva se cepaju bre{#}

14 godina
Praetorian1 kaže...
Red_Star_Forever kaže...
jel ti imas ps4 pa cepas obe fife ili opet po videima to kazes?

drva se cepaju bre{#}

Drva se kalaju bajdevej.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Red_Star_Forever kaže...
ok da znam , po meni nema razlike a igrao sam do pre par dana bas dosta na ps4 fifu 14 i malo fifu 15 i nije me odusevila nesto posebno fifa 15..

Ako ti nevidis razlike između 14 i 15 očigledno imaš problema sa vidom,jer je kao sto je tommy rekao,razlika je nebo i zemlja.

13 godina
neaktivan

Cek ljudi,jeste li vi zaigrali ovu igru?

Molio bih tommya i movie jedan review,ako nije problem

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Šanse i golovi:

17 godina
drakula789 kaže...

Cek ljudi,jeste li vi zaigrali ovu igru?

Molio bih tommya i movie jedan review,ako nije problem

Evo skida se pes pa ćemo vidjeti... fifa ima jedva prolaz a kako će proći pes vidjet ćemo..

16 godina
Kaj je doso demo na ps store? @movie
13 godina

Jedno pitanje, nadam se da necete sad opet izvuci iz ovoga ne znam kakvu glupost.

Zasto je prvi u zivom zidu uvijek najnizi igrac u PESu... To nikako nema smisla.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina

Graficki se cini ok, al kad usporedim kretanje i animacije sa fifom 15..iza su debelo...vidi se bas kad prelazi iz jedne animacije u drugu, i trcanje mi nekako izgleda "robotski" odnosno nema onog "medju", neznam kako da se izrazim. Golamni, znaju ti sta uhvatit ili ? Posto vidim da i najmanje udarce odbijaju, kao da se boje uhvatit loptu.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
16 godina

Demo je vani za ps3 i ps4, al trenutno samo na Hong Kong store-u

12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Graficki se cini ok, al kad usporedim kretanje i animacije sa fifom 15..iza su debelo...vidi se bas kad prelazi iz jedne animacije u drugu, i trcanje mi nekako izgleda "robotski" odnosno nema onog "medju", neznam kako da se izrazim. Golamni, znaju ti sta uhvatit ili ? Posto vidim da i najmanje udarce odbijaju, kao da se boje uhvatit loptu.

Vi se prije 10 godina uhvatili takvih komentara i "robotskog" kretanja i još ne shvaćate da je pes već prošle godine riješio te probleme i u potpunosti sustigao Fifu po pitanju animacija i ako mene pitaš čak ju je i prestigao. Jer u Fifi su igrači toliko agilni da čovjek kada je igra ima osjećaj kao da upravlja djecom od 30-ak kg a jer uopće se ne osjeti težina igrača, nerealno totalno. A što se tiče golmana, pa ti očito još nisi igrao Fifu 15 demo jer su tamo golmani lošiji nego na PES-u 12.

i didn't ASK fOr this
15 godina
neaktivan

Po pitanju animacija, pes jos mora dosta papati. Kakve su to fore dok on trci da mi naginje prema podu, isto kad i foru neku radim. Slavlje je uzasno, kad ga usporedim s fifinim, nije vrijedno pisanja. Dodavanja su bolja nego na 14 definitivno ali opet nije to to. Pucanje je isto ok. Veliki pomak je ali debelo iza fife. Za rokanje u drustvu sasvim oke.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 11:33 (Tommy_123).
Moj PC  
3 4 hvala 0
11 godina

Pes ili Fifa,vjecna dvojba za igrace Fife ali ne i za igrace Pes-a.

Moj PC  
4 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Po pitanju animacija, pes jos mora dosta papati. Kakve su to fore dok on trci da mi naginje prema podu, isto kad i foru neku radim. Slavlje je uzasno, kad ga usporedim s fifinim, nije vrijedno pisanja. Dodavanja su bolja nego na 14 definitivno ali opet nije to to. Pucanje je isto ok. Veliki pomak je ali debelo iza fife. Za rokanje u drustvu sasvim oke.

A za kaj drugo služi nego za rokanje u društvu... {#}

15 godina
neaktivan

Odi rokaj 2014 u drustvu pa javi kako je ispalo.

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina

Tommy_123 skidaš? Ja upravo stavio da skida. Nakon 14, očekivanja su...nikakva{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 12:15 (mariclius).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igralo se ko i svaki prije..{#}

13 godina
Adam Jensen kaže...
TheDarkSide kaže...

Vi se prije 10 godina uhvatili takvih komentara i "robotskog" kretanja i još ne shvaćate da je pes već prošle godine riješio te probleme i u potpunosti sustigao Fifu po pitanju animacija i ako mene pitaš čak ju je i prestigao. Jer u Fifi su igrači toliko agilni da čovjek kada je igra ima osjećaj kao da upravlja djecom od 30-ak kg a jer uopće se ne osjeti težina igrača, nerealno totalno. A što se tiče golmana, pa ti očito još nisi igrao Fifu 15 demo jer su tamo golmani lošiji nego na PES-u 12.

Fifu 15 sam igrao i tamo za razliku od PES-a golmani i hvataju, dok ovdje na najmanji i najsitniji sut koji cak ide i u golmana on odbija??! Nebi se slozio s tobom da animacije su na razini fife ili cak i bolje kako ti kazes, al dobro svatko ima svoje misljenje..smao sta ja svoje misljenje ne zasnivam na fanbojizmu nego objektivno i realno. Ne zaboravi, bio sam okorijeli PES-ovac do 09, al vremena se promjene i covjek shvati kad je konkurent bolji i prestane se "lagat" i sam sebe uvjeravat da je nesto bolje ako svi oko njega vide da nije.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kako će slavlja u Fifi biti dobra kad su nerealistična, gotovo nijedan igrač ne slavi gol na svoj uobičajeni način, tu ćeš vidjet Ibrahimovića kako nakon gola radi salto, ili ćeš vidjet "ozbiljne igrače" tipa Pirlo ili Xavi kako se glupiraju nakon gola nekim tinejdžerskim proslavama kakve nisu nikad u životu radili. Ne znam kako nekome to može biti interesantno, kod Pesa su slavlja barem normalna kakva i trebaju biti. Fifa samo želi privući tu djecu koji žele da im svaki gol bude atraktivna (furaju finte i driblinge, voleji sa 30m, i da u svakoj utakmici zabiju po 4-5 komada i da nakon svakog gola igrač radi neko ludo slavlje). Na PES-u su slavlja možda užasna zato što su i u stvarnom fudbalu užasna tj. jednostavna su, ima tu par igrača koji se ističu proslavama a ti igrači i na PES-u imaju karakteristične proslave. Ja razumijem da je mnogima Fifa zabavnija, kako i ne bi bila kad sve rade s tim na umu, ali kada su simulacije u pitanju: zabavnost =/= kvalitet, realističnost = kvalitet.

i didn't ASK fOr this
13 godina
TheDarkSide kaže...
Adam Jensen kaže...
TheDarkSide kaže...

Fifu 15 sam igrao i tamo za razliku od PES-a golmani i hvataju, dok ovdje na najmanji i najsitniji sut koji cak ide i u golmana on odbija??! Nebi se slozio s tobom da animacije su na razini fife ili cak i bolje kako ti kazes, al dobro svatko ima svoje misljenje..smao sta ja svoje misljenje ne zasnivam na fanbojizmu nego objektivno i realno. Ne zaboravi, bio sam okorijeli PES-ovac do 09, al vremena se promjene i covjek shvati kad je konkurent bolji i prestane se "lagat" i sam sebe uvjeravat da je nesto bolje ako svi oko njega vide da nije.

Tocno to. PES se igrao brutalno dugo, no kad konkurencija izbacuje bolju igru ne mislim ostat samo zato jer sam fanboy necega, a za istu cijenu dobijem par puta vise contenta i kvaliteniji gameplay.

Ako PES ima bolje animacije od FIFAe onda svaka rasprava sa tobom mora odmah sada stat jer objektivnosti niti malo, samo cisto djecije ponasanje pravog PES muškića...

Ti si dalje na djeci... 

Onda mi objasni tu veliku realnost na PESu kada sa golmanom mozes napraviti sve skill movese, ajde, objasni to... 

Isto tako sam posve siguran da Ibrahimovic moze nesto od toga napraviti bez problema posto covjek ima crni pojas u karateu i jos jednom borilackom sportu... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 13:47 (SimeKZ).
14 godina

Kakva očajna grafika{#} Nemam vremena za igrati, ali pomislio sam da mi je tv u banani kad sam upalio demo.

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dosta loše, osvjetljenje je jako loše, trava da ne pričam, i užasno mi je glupo što su random postavili rupice i crte na travnjaku.

Opet su igrači dosta tromi, ne kao u 2014 ali su tromi, treba mu 10 sec da se okrene i da da loptu, igram protiv kompa na superstar i jedinu stvar koju rade je, dođu do centra i nabe mi dugu loptu i to je sve lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 14:13 (Tommy_123).
Moj PC  
1 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
Adam Jensen kaže...
Tommy_123 kaže...

Kako će slavlja u Fifi biti dobra kad su nerealistična, gotovo nijedan igrač ne slavi gol na svoj uobičajeni način, tu ćeš vidjet Ibrahimovića kako nakon gola radi salto, ili ćeš vidjet "ozbiljne igrače" tipa Pirlo ili Xavi kako se glupiraju nakon gola nekim tinejdžerskim proslavama kakve nisu nikad u životu radili. Ne znam kako nekome to može biti interesantno, kod Pesa su slavlja barem normalna kakva i trebaju biti. Fifa samo želi privući tu djecu koji žele da im svaki gol bude atraktivna (furaju finte i driblinge, voleji sa 30m, i da u svakoj utakmici zabiju po 4-5 komada i da nakon svakog gola igrač radi neko ludo slavlje). Na PES-u su slavlja možda užasna zato što su i u stvarnom fudbalu užasna tj. jednostavna su, ima tu par igrača koji se ističu proslavama a ti igrači i na PES-u imaju karakteristične proslave. Ja razumijem da je mnogima Fifa zabavnija, kako i ne bi bila kad sve rade s tim na umu, ali kada su simulacije u pitanju: zabavnost =/= kvalitet, realističnost = kvalitet.

U PESU 2013 su bile OK proslave, dok su u PES 2014 porpilično zeznuli sa istim. Koliko vidim u PES-u 2015 su vratili na staro, s tim da su sve dodatno poboljšali.

U FIFI je sada mila majka u odnosu na prijašnja izdanja, ali i dalje ima zaostalih reakcija koje paraju oči.

Po mom iskustvi igranja FIFE, volej koji završava u mreži sa 25-30m je nemoguća misija, jer na golu (diskutabilni dimenzija) imaš superman-a.

Budući da se ja uvijek nekako najviše uzdam u odbranu, te istu uvježbavam jer me to najviše zabavlja i jednostavno volim da mučim protivnike, onda teško da može pasti 4-5 komada. Igrao sam sa dosta kvalitetnih igrača i nekako su na kraju bili i više nego realni rezultati.

Problem FIFE leži u nečem drugom, ali ne da mi se više pisati o tome, jer sam dosadan samom sebi, a kamo li ostalim na ovom forumu.

I PES i FIFA imaju svoje prednosti i mane, ali ja nekako nastojim izvuči ono najbolje iz jednog i drugog. Kada razmišljaš na "nogometni način" i to preneseš na virtualni travnjak, onda sve dobije smisao i ne izgleda tako negativno i blesavo.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 14:32 (interblueNick).
13 godina
interblueNick kaže...
Adam Jensen kaže...
Tommy_123 kaže...

U PESU 2013 su bile OK proslave, dok su u PES 2014 porpilično zeznuli sa istim. Koliko vidim u PES-u 2015 su vratili na staro, s tim da su sve dodatno poboljšali.

U FIFI je sada mila majka u odnosu na prijašnja izdanja, ali i dalje ima zaostalih reakcija koje paraju oči.

Po mom iskustvi igranja FIFE, volej koji završava u mreži sa 25-30m je nemoguća misija, jer na golu (diskutabilni dimenzija) imaš superman-a.

Budući da se ja uvijek nekako najviše uzdam u odbranu, te istu uvježbavam jer me to najviše zabavlja i jednostavno volim da mučim protivnike, onda teško da može pasti 4-5 komada. Igrao sam sa dosta kvalitetnih igrača i nekako su na kraju bili i više nego ralni rezultati.

Problem FIFE leži u nečem drugom, ali ne da mi se više pisati o tome, jer sam dosadan samom sebi, a kamo li nekome drugom.

I PES i FIFA imaju svoje prednosti i mane, ali ja nekako nastojim izvuči ono najbolje iz jednog i drugog. Kada razmišljaš na "nogometni način" i to preneseš na virtualni travnjak, onda sve dobije smisao i ne izgleda tako negativno i blesavo.

Gol je 20cm manji nego u RL, dakle, zanemarivo. 

Volej nije problem u golmanu, problem je u igracu, koji naravno nece svaki puta pogoditi loptu nego ce profulat, sta za razliku od PESa nije slucaj. 

A ovo sta on napise da 4-5 komada pada po utakmici to je normalno kad igras na beginner ili protiv losijeg igraca, ja ne znam sta je tu cudno.

16 godina
neaktivan

NEW DATES ANNOUNCED FOR PES 2015 DEMO
Konami Digital Entertainment B.V. has announced new release dates for the PES 2015 playable demo.

The demo is available now in Asia (excluding Japan) for PlayStation®4 and PlayStation®3, while the Xbox One version will be made available on September 18th.

The demo will also be made available in Japan for PlayStation®4, PlayStation®3 and Xbox One on September 18th, and in the US for PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®3 and Xbox 360 on September 23rd. Demo dates for Europe will be announced shortly.

Reaction to the new game has been phenomenally positive, with PES 2015 scooping the coveted ‘Best Sports Game’ at gamescom - Europe’s largest consumer event. The new game’s many advances and intuitive gameplay have been hailed as the new benchmark in football games by key media sources across the globe.

KONAMI goes into the new season with PES 2015 centred on the mantra of ‘the pitch is ours’. This focus sees the game faithfully recreating the heart-in-mouth tension of top-flight football through all-new control elements, including the most authentic close control system ever, new shooting and goal keeper routines, plus enhanced PES ID systems to recreate the playing styles of both individual players and their teams.PES 2015 sees a true return to core PES values of total control, super responsive controls and renowned gameplay, where the user has unrestricted control over how they play. KONAMI has completely reworked a raft of key elements to ensure every pass, shot or off-the-ball run is finely balanced to give maximum player satisfaction within PES 2015’s on-field action.

The playable demo features a maximum 10-minute daytime Exhibition match within the game’s KONAMI stadium. It also features key European club sides, allowing users to play as Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao, Bayern Munich, Juventus and Napoli. Each team has been perfectly recreated using the game’s stunning PES ID system, ensuring that the teams are set up to play like they do in real life, while players are instantly recognisable by the way they move and play.

PES 2015 will be released globally for PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®3, Xbox 360 and Windows PC on November 13th, so the demo is the perfect opportunity for a pre-season session with the new control and content elements.

https://uk.games.konami-europe.com/posts/New-Dates-Announced-for-PES-2015-Demo

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 15:22 (mamutarka).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Evo sve što više igram sve mi se više sviđa, osim grafike{#} Nekako mi se čini da će ovo biti pun pogodak za igranje sa ekipom. Baš podsjeća na pes 6. Jedino mi ta grafika ne ide u glavu da na ps4 izgleda tako slabo. Čekam frenda da ga razbijem koju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Evo sve što više igram sve mi se više sviđa, osim grafike{#} Nekako mi se čini da će ovo biti pun pogodak za igranje sa ekipom. Baš podsjeća na pes 6. Jedino mi ta grafika ne ide u glavu da na ps4 izgleda tako slabo. Čekam frenda da ga razbijem koju...

Razmazila te fifa?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
mariclius kaže...

Razmazila te fifa?

Movie,ja cekam..Salim se,samo budi objektivan :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina

Iskreno, ohrabrujem se i tiješim se{#} fifu 15 i pes 15 trebaju podjeliti besplatno, a uz pes svima i po 100 kn. Nakon toga 2,3 godine ne izdavati te dvije igre.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
samo jedan naklon za veoma veliki korak ka napred sto se tice gameplay-a pes-a i grafika mi je isto napredak u odnosu na budjavi pes 14 za pc......bogami opasne je pes ove godine za ps4 i naponkon cu imati dva fudbala koja cu peglati ..juuuuuuuuuuuuupppppiiiiiiiiiiiiii

jedno debilno pitanje kako se oduzima lopta i kako se udvaja ??? hvala...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice