Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 278.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
movie kaže...

A da možda i konamiu nije preskupa licenca za BPL? Zašto imaš dvostruka mjerila? Pitaj majstore iz ea sporta bi li voljeli imati ligu prvaka u svojoj igri? Čudi me da tako skupu licencu plaćaju škrtci iz konamia?

Kakvi dvostruki kriteriji? Pa Konami plaća LP jer ne žele uložiti dovoljno para da otkupe prava i na druge licence nego očekuju od communitija da odradi njihov posao. Zato imaju ove ostatke koji EA-u ne trebaju. Pa EA je imao licencu za LP godinama i pravilno procijenio da je skroz nebitna u današnjoj FIFI gdje manje od 10% igrača kupuje igru zbog offline igre, gdje jedino možeš iskoristiti tu licencu na pravi način.

Da EA hoće tu licencu natrag kupe ju sutra, za razliku od Konamija koji u PES ulaže tek toliko da imaju što izdati svake godine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

Liga prvaka je u ovom trenutku najveći mogući nogometni brand na svijetu. Imati je u svojoj igri čisti je prestiž. S njom nitko ne gubi, samo dobija.

Moj PC  
7 2 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Liga prvaka je u ovom trenutku najveći mogući nogometni brand na svijetu. Imati je u svojoj igri čisti je prestiž. S njom nitko ne gubi, samo dobija.

Logika negdje? Ako moraš iskeširati milju dolara za licencu, a prodaja igre se uopće neće povećati zbog toga onda naravno da nećeš to platiti. Puno koristi je Konami imao zadnjih godina od tog "prestiža". Real, Manchester, Barca, Premiership su samo neki od brendova koji su daleko jači od glazbe i loga Lige prvaka. Daj se skoncentriraj...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Logika negdje? Ako moraš iskeširati milju dolara za licencu, a prodaja igre se uopće neće povećati zbog toga onda naravno da nećeš to platiti. Puno koristi je Konami imao zadnjih godina od tog "prestiža". Real, Manchester, Barca, Premiership su samo neki od brendova koji su daleko jači od glazbe i loga Lige prvaka. Daj se skoncentriraj...

Možemo stvari postaviti i ovako, da nisu imali ligu prvaka možda više ne bi imali ni igru..

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Možemo stvari postaviti i ovako, da nisu imali ligu prvaka možda više ne bi imali ni igru..

Zbog čega ako su igrači naviknuti već da modderi naprave ama baš sve? 

11 godina

potok

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 6:27 (Dr.Feel).

1 9 hvala 0
16 godina
Dr.Feel kaže...

Zasto se vas dvoje uopce prepirete kada će ionako svi fanovi nogometa uzeti ovu igru pošto je konkurencija uvijek u debelom zaostatku...Ma da nemaju licencu za imena igraca, kao u prvim PES/ISS, i dalje bi ljudi preferirali ovu igru...Hex da ti bude jasnije možemo povuci analogiju sa RM i FCB, kako god okrenes Real ce uvijek biti ispred Barce...

šumski put je bio ravan.
11 godina

Imat ce pes licencu,samo sto je nece raditi oni  iz konamija.

Imat ce i Hrvatsku. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj PES je samo dokaz da sve kompanije PC igrače smatraju škartom, svake godine ista priča, odgađanja, pa obećavanje boljih dodataka, grafike i šta sve ne kao razlog odgode, pa neizbacivanje DEMO-a i slično. Definitivno kupujem konzolu za igranje. Žale se kako imaju jadnu prodaju a u 80% slučajeva ako i jest ista kao konzolaška verzija, to u pravilu bude loš port, a ako je optimizacija kojim slučajem dobra onda to nije ista verzija kao i kod konzole. PES ću ove godine skinut baš onako s "guštom" sa torrenta. Ti specijalci neće više vidjet moj novac, a vrlo vjerovatno ću opet bit razočaran sa samom igricom nakon onog horora od prošle godine iskreno ne očekujem ništa, i ove godine mi se čini da lopta leti kao da je probušena. Poslije PES-a 6 tu igricu je preuzeo dokazano nesposoban tim. FIFA ne mora bit toliko niti bolja igrica oni ih u startu samim marketingom ubiju, reklame od FIFA-e su čudo a to sve privuče ljude. Nekad sam bio zagriženi fan PES-a i uvijek sam govorio "FIFA se igra prstima, PES srcem", toga više nema, i ja vama ne mogu opisat koliko sam razočaran jedinom igricom za koju sam uz GTA bio ikad zainteresiran.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 10:20 (PlayMaker10).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Demo za 2 dana, točnije za ps4, ps3, xbox360 i xbone. PC demo je najavljen za 13.11 koliko sam vidio.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Demo za 2 dana, točnije za ps4, ps3, xbox360 i xbone. PC demo je najavljen za 13.11 koliko sam vidio.

Jel se zna u kolko će sati otprilike bit dostupan na ps storu?

15 godina
neaktivan
soja kaže...
Tommy_123 kaže...

Jel se zna u kolko će sati otprilike bit dostupan na ps storu?

E to neznam, valjda kad se updejta store, popodne sigurno. 

16 godina

Naišo na par slika na twitter-u:

16 godina
11 godina
neaktivan

Jbt., stvarno PES izgleda odlično. Modeli igrača, realistične proslave, osvjetljenje, dimenzije golova, menu, sam pogled na travnjak itd., sve to daj jednu dozu ozbiljnosti i doprinosi fotorealizmu, te prosto mami da se što prije zaigra.

Na osnovu onoga što sam do sada vidio, jednostavno se ne mogu oteti dojmu da se radi o dobrom virtulanom nogometu i da ona nagrada nije dodjeljena tek tako. Zar su baš sada odlučili da nas izvozaju sa različitim verzijama, ovisno od platforme.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
13 godina

Ovaj link gore sa svim tekmama ne izgleda nista posebno. Trcanje i pokreti su jako lose animirani. Svaki udarac je precizan do bola i ide uvijek u okvir gola. Volej takoder, na prvom videu majsotr 3 puta puca iz voleja sva tri puta odlazi u okvir gol dok 3 odlazi u ralje i zabija. 

I dalje ta Fizika i animacije nisu nista posebno... kvalitetniji od 2014, ali za konkurenciju niti blizu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
4 9 hvala 0
14 godina

Meni na prvu izgleda malo prebrzo. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ovaj link gore sa svim tekmama ne izgleda nista posebno. Trcanje i pokreti su jako lose animirani. Svaki udarac je precizan do bola i ide uvijek u okvir gola. Volej takoder, na prvom videu majsotr 3 puta puca iz voleja sva tri puta odlazi u okvir gol dok 3 odlazi u ralje i zabija. 

I dalje ta Fizika i animacije nisu nista posebno... kvalitetniji od 2014, ali za konkurenciju niti blizu.

E moj Šime, de pogledaj ovo pa onda komentariši:

https://www.youtube.com/watch?v=e-0xIQ2yJGo 

Stavrno smijurija od igre, vidi se da je Fifa pravljena za djecu da mogu uživati u atraktivnosti. Ozbiljan igrač tu nema šta tražiti.

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 15:27 (Adam Jensen).
11 godina
neaktivan

pa nova fifa pojede tog pesa,igrači se kreču poput robot(kao i uvijek) i vijaju se ko šibe na vodi {#} Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 17:38 (stulezg).
Moj PC  
5 6 hvala 0
14 godina
stulezg kaže...

pa nova fifa pojede tog pesa,igrači se kreču poput robot(kao i uvijek) i vijaju se ko šibe na vodi {#} Pozdrav

misliš?

http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina
neaktivan
stulezg kaže...

Kad trollaš umjereno onda moreš trollat kolko hoš.

i didn't ASK fOr this
11 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
stulezg kaže...

misliš?

pogledaj video pa reci dal "mislim",a igrači još uvijek "lebde po terenu",također loptu s jedne noge prebacuju na drugu brzinom munje {#}

13 godina
neaktivan

14 godina
stulezg kaže...

pogledaj video pa reci dal "mislim",a igrači još uvijek "lebde po terenu",također loptu s jedne noge prebacuju na drugu brzinom munje {#}

s kim se ti svađaš

http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan

Ništa ni od pesa ove godine, ima pomaka ali nedovoljno da parira fifi. 

Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
po cemu si ti to zakljucio jer si igrao negde ili na osnovu klipova, videcu sutra kada skinem demo za ps4, kako ce to izgledati....a i fifa 15 za ps4 nije napredoval vec zeznula stvar sa nekim sitnicam al se svi kao tesimo da ce to biti ispravljeno u finalnoj verziji....
15 godina
neaktivan

Vidim po videima, probati ću ali čisto sumnjam. A fifa 14 i 15 na ps4 je nebo i zemlja. Od kretnje do prezentacije.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
jel ti imas ps4 pa cepas obe fife ili opet po videima to kazes?
15 godina
neaktivan

Imam ps4.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ok da znam , po meni nema razlike a igrao sam do pre par dana bas dosta na ps4 fifu 14 i malo fifu 15 i nije me odusevila nesto posebno fifa 15..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice