Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 278.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
SimeKZ kaže...

Zapravo je puno lakse napraviti u for jer obrana stoji nakaradno, isto kao i preko obrane odigrat... korner zabit glavom je umjetnost isto kao i gol van 16m. Ako je golman na crveno sa formom nema dragog boga ces mu zabit.

Tommy, ne trebaju se obazirat... samo iznosim svoje misljenje.

{#}

Šime, znaš li koliko je službenih patch-eva izašlo za PES 2014? Furaš piratsku verziju i na temelju iste pišeš svašta. Ovo "preko odbrane" okači mačku o rep!!!

Očito sam umjetnik, jer sam zabijao golove glavom, a i sam Bog, jer sam ih nekoliko uspio zategnuti van 16m i to na superstar, koji je po meni "broken".

Kažem ti ja, nije to FIFA pa da 6 od 6 zabijem glavom, a o "l1+y" da ne pričam...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 10:34 (interblueNick).
13 godina
neaktivan
14 godina

Ako bude gameplay isti nema problema ali ja tom Konamiju ne vjerujem više ni koliko je crnog pod noktom. Dok igrači dobiju u ruke PC verziju i verziju s novih konzola pa naprave usporedbe i potvrde onda ću vjerovati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 17:13 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Bome ni im ja više ništa ne vjerujem. Ako gameplay bude dobar možda ipak zanemarim da na jačoj platformi moram igrati "ružniju" verziju igre bez nekog opravdanog razloga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

A budemo isprobali pirata pa ako je to to kupi se a grafiku budem lako zanemario. Al da me dobiju na pre-order nema šanse.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znači ukratko  bolja grafika na konzolama, jer su tolko hardwareski superiorinije PCu.  {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Nije baš neka motivacija kad nisi 100% siguran kakav će biti mod. Možda je copy paste FUT-a, ali ne znači da bude toliko zabavan i zarazan. Izgleda mi sigurnije kupovati igru barem 2-3 dana nakon što ju netko na forumu uzme i napiše dojmove.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Nije baš neka motivacija kad nisi 100% siguran kakav će biti mod. Možda je copy paste FUT-a, ali ne znači da bude toliko zabavan i zarazan. Izgleda mi sigurnije kupovati igru barem 2-3 dana nakon što ju netko na forumu uzme i napiše dojmove.

A gle, ljubitelji pesa kupuju prvi dan i za to će nekaj dobiti. Nesigurni u proizvod će pričekati. Sve to stoji... no interesantno je da packovi i sličice dolaze i na pes... u kojem obliku i smislu, vidjet ćemo.. no kad se sjetim kako su se neki s tim isprdavali a sad bu otvarali packove, neprocjenjivo...

Možda sada shvate kakva je draž u tome...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 19:45 (movie).
13 godina
interblueNick kaže...
SimeKZ kaže...

Zapravo je puno lakse napraviti u for jer obrana stoji nakaradno, isto kao i preko obrane odigrat... korner zabit glavom je umjetnost isto kao i gol van 16m. Ako je golman na crveno sa formom nema dragog boga ces mu zabit.

{#}

Šime, znaš li koliko je službenih patch-eva izašlo za PES 2014? Furaš piratsku verziju i na temelju iste pišeš svašta. Ovo "preko odbrane" okači mačku o rep!!!

Očito sam umjetnik, jer sam zabijao golove glavom, a i sam Bog, jer sam ih nekoliko uspio zategnuti van 16m i to na superstar, koji je po meni "broken".

Kažem ti ja, nije to FIFA pa da 6 od 6 zabijem glavom, a o "l1+y" da ne pričam...

Ja piratsku nemam...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
interblueNick kaže...
SimeKZ kaže...

{#}

Ja piratsku nemam...

Nemas piratsku, nemas orginal, pa na osnovu cega onda pises svasta?

11 godina
neaktivan

Onda ima demo.

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina

Jesi bolestan ? Ako nemam piratsku imam original... sta je s tobom. Ja nisam ko ostala ekipa ovdje da samo zna shrat pa skinut sa TPBa. Ajde mi se skini molim te... ne znas o cemu pricas.

Moj PC  
2 9 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jesi bolestan ? Ako nemam piratsku imam original... sta je s tobom. Ja nisam ko ostala ekipa ovdje da samo zna shrat pa skinut sa TPBa. Ajde mi se skini molim te... ne znas o cemu pricas.

U jednom od prethodnih postova ljude nazivas debilima koji su spremni izdvojiti svoj novac za PES, a sad odjednom i ti imas orginal koji si kupio... Hehe... cudan si ti neki lik. 

I sto si koji klinac nervozan? Ako ce mo tako, skini se ti nama i prestani siriti dezinformacije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 17:05 (interblueNick).
11 godina
interblueNick kaže...
SimeKZ kaže...

U jednom od prethodnih postova ljude nazivas debilima koji su spremni izdvojiti svoj novac za PES, a sad odjednom i ti imas orginal koji si kupio... Hehe... cudan si ti neki lik. 

I sto si koji klinac nervozan? Ako ce mo tako, skini se ti nama i prestani siriti dezinformacije.

Klasican slucaj frustracije. Htjeli bi oni gameplay pesa ali tezine fife ..heheheh...nece moc

17 godina
Spacecraft kaže...

Htjeli bi oni gameplay pesa ali tezine fife ..heheheh...nece moc

Naravno da neće moći jer vidjeli smo kuda gameplay pesa vodi... u bankrot! Nego daj nam reci, hoćeš otvarati ove packove za djecu? Zašto k vragu konami kopira dječji mod fife i daje ga pravim muškarcima?

11 godina
movie kaže...
Spacecraft kaže...

Naravno da neće moći jer vidjeli smo kuda gameplay pesa vodi... u bankrot! Nego daj nam reci, hoćeš otvarati ove packove za djecu? Zašto k vragu konami kopira dječji mod fife i daje ga pravim muškarcima?

necu otvarati packove neko cu igrat kao i dosad,bez djecijih opcija.To sto knami kopira neznaci da dobro kopira.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 23:47 (Spacecraft).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Spacecraft kaže...

Ne, ne daje pravim muškarcima, nego dodaje i dodatne opcije za djecu{#}

12 godina
Spacecraft kaže...
movie kaže...
Spacecraft kaže...

necu otvarati packove neko cu igrat kao i dosad,bez djecijih opcija.To sto knami kopira neznaci da dobro kopira.

Bar neku razinu pismenosti bi trebao imati.Desetogodišnjak bi bolje slagao rečenice nego ti.

15 godina
neaktivan

Oplaa. Malo je lošija snimka ali golčina van 16 :D

http://instagram.com/p/sCuQotIuKs/

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
Spacecraft kaže...
interblueNick kaže...
SimeKZ kaže...

Klasican slucaj frustracije. Htjeli bi oni gameplay pesa ali tezine fife ..heheheh...nece moc

Uh... da.. frustiran sam zbog igre :) Kakvih vas sve nema. Da, imam original 2013, imo sam i 2014 al sam prodo jer je igra tezi shit. Ja samo kazem da moras bit ako mislis izdvojiti za 2015... 

15 godina
neaktivan

Novi gameplay :)

Moj PC  
9 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Puno prirodnije od Fife 15 izgleda

Moj PC  
7 6 hvala 0
11 godina
Tommy_123 kaže...

Novi gameplay :)

Valja, ima jos do 11. mjeseca za usavrsiti.

13 godina

Fino to sve izgleda. Nije nesto odlicno... no, opet je bolje od 2014

Ali opet, reakcije golmana nula bodova, reakcije obrane nula bodova... tackling ne postoji, nego imas igraca koji stupa sa jednom nogom. Remplanje ne postoji osim ako nisi u odredenoj poziciji onda se nesto malo mlataraju rukama. Osjecaj udarca je nula bodova, lopta kao da sama od sebe poleti. 

Uzet loptu a da se jednostavno ubacis u protivnikovu putanju ne postoji, jer ce on jednostavno proci kroz tebe... 

8:45... hahahahahaha, kako je odletio {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 23:17 (SimeKZ).
Moj PC  
2 7 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Fino to sve izgleda. Nije nesto odlicno... no, opet je bolje od 2014

Ali opet, reakcije golmana nula bodova, reakcije obrane nula bodova... tackling ne postoji, nego imas igraca koji stupa sa jednom nogom. Remplanje ne postoji osim ako nisi u odredenoj poziciji onda se nesto malo mlataraju rukama. Osjecaj udarca je nula bodova, lopta kao da sama od sebe poleti. 

Uzet loptu a da se jednostavno ubacis u protivnikovu putanju ne postoji, jer ce on jednostavno proci kroz tebe... 

Dobro, a sad koji su nedostaci po tvome...

13 godina

Citas ih... 

Moj PC  
4 3 hvala 1
16 godina

Oprostite ako je bilo, nemam volje niti gledati ove "čudnovate" rasprave {#}

http://instagram.com/p/sCwnc3IuO_/

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgleda odlično :D

Jedva čekam probati demo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 14:58 (Tommy_123).
Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Po onome do sada viđenom, ovo bi mogao biti najbolji PES ikada {#}. Jedva čekam da mi dospije u ruke.

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
5 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice