Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 278.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Tommy_123 kaže...

Izgleda dobro ali muče me još neke stvari. Dodavanje mi je labavo, kao da ne ispruži nogu, skroz čudno. 

Gledaj Almeide sa brčinama, kao da je iz LET 3, a Meireles kao Sulejman. {#} Odlično su ih uradili...

Konačno jedan gameplay, u kojem igraj dvojica a da vole šutirati čim se pruži dobra prilika.

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick // PES 2014 nick: BillyFOX
11 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Znaš da je prošla skoro godina dana kad movie opet počne liječiti nekakve svoje frustracije na PES-u.

S obzirom da sam prestao igrati pes apsolutno nemam nikakvih frustracija glede ove igre za razliku od vas koji igrate i koji ste vrlo jasno rekli što mislite o ovogodišnjem pesu kao i o pesu općenito. Vrati se pri vrh ove teme pa vidi koliko ima frustriranih ovom igrom. Ja svakako nisam jedan od njih. I ne brini, neću igru koju ne igram komentirati. Kad izađe demo reći ću svoje mišljenje na koje imam pravo i to je to..

Stvarno vam želim da ove godine dobijete bolju igru u kojoj ćete uživati i dobro se zabaviti...

Tebi su bice morali vezat komad mesa oko vrata da bi se pas s tobom igrao

17 godina
Spacecraft kaže...

Tebi su bice morali vezat komad mesa oko vrata da bi se pas s tobom igrao

Ne znam koliko moraš biti psihički razdražljiv da iz čista mira izvlačiš post star tjedan dana i započneš novi val spama? Na temi se lijepo razgovara, izmjenjuju mišljenja i želje i onda ti ovako nepotrebno uletiš i prosereš se? Što ti je to trebalo i kakve točno veze s temom ima tvoj post?  Očito nikakve osim čiste provokacije. Želite temu na kojoj će se isključivo govoriti o igri a svako malo izleti poneki specijalac s ovakvim postom koji nema veze s ničim pa ni s pismenošću. Najgore kaj se odmah jave pristaše koje ga podupiru u spamu? Svašta...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 23:06 (movie).
13 godina
neaktivan

Sudeci po ovim video klipovima sa jutuba ovo mi sve vise tezi ka Fifi, prvenstveno mislim na kretanje igraca, jednostavno tako deluje...ali opet bez obzira na to igrace se kada bude izaso, kao i svake godine....{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
animal4444 kaže...

Sudeci po ovim video klipovima sa jutuba ovo mi sve vise tezi ka Fifi, prvenstveno mislim na kretanje igraca, jednostavno tako deluje...ali opet bez obzira na to igrace se kada bude izaso, kao i svake godine....{#}

Konami se sa PES-om 2015 vraća korijenima i to će primjetiti svako iskusnije oko. Sutra kada vani bude i jdno i drugo, probaj igrati na istu foru, pa ćeš vidjeti tko kome teži...

13 godina

Ovo je daleko od PESovih korijena... trebat ce njima jos godina da se to sredi i da to bude posteno igriv PES.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ovo je daleko od PESovih korijena... trebat ce njima jos godina da se to sredi i da to bude posteno igriv PES.

A Šime, to što ti priželjkuješ to je tvoja stvar. Tebi recimo ovo ne izgleda igrivo, dok  ja sa druge strane jedva čekam da se dokopam istog ovog PES-a jer izgleda onako kako sam prizivao, iako je 99% sigurno da uzimam i FIFU i PES kao i u prošloj sezoni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 14:19 (redNick No.7).
17 godina
SimeKZ kaže...

Teško je bilo što reći na osnovu filmića loše kvalitete i dva tipa koja ne znaju igrati. Na prvu su vidljive neke promjene na bolje i to treba pošteno reći. Koliko je to bolje, znat ćemo kad probamo. Nekome će to opet biti više a nekome manje dobro. U svakom slučaju konami je izabrao put i sasvim sigurno trebat će im godina dvije da proizvod dignu na razinu kakvu bi htjeli. Već sljedeće sezone možemo očekivati tečan i zaokružen proizvod  kako bi to rekla ona tri tipa iz iritantne reklame. No to ne znači da već ove godine većina neće uživati u igri..

15 godina
Meni igra čak izgleda dosta dobro, sam gameplay, brzina gameplay izgleda odlično pogođena, bolje nego na FIFA-i i nije sve više oanko robotski kao nekad. I sve štima dok ne đođe do šuteva na gol i golmana. Ne mogu vjerovati kako to ne ispravljaju već godinama. Udarci izgledaju totalno neprirodno, protive se zakonima fizike i nemaju nikakvu težinu.

Naravno, treba prvo igru probati sam, sa gamepadom u ruckama pa onda ocjenjivati, ali ovi šutevi me jednostavno toliko odbijaju od igre.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Meni igra čak izgleda dosta dobro, sam gameplay, brzina gameplay izgleda odlično pogođena, bolje nego na FIFA-i i nije sve više oanko robotski kao nekad. I sve štima dok ne đođe do šuteva na gol i golmana. Ne mogu vjerovati kako to ne ispravljaju već godinama. Udarci izgledaju totalno neprirodno, protive se zakonima fizike i nemaju nikakvu težinu.

Naravno, treba prvo igru probati sam, sa gamepadom u ruckama pa onda ocjenjivati, ali ovi šutevi me jednostavno toliko odbijaju od igre.

je istina,ali opet izgledajku puno bolje nego na prošlom nastavku

13 godina

Ili nek poprave ili nek naprave potpuno nove animacije i fiziku. Jer to se svake godine prica... izgleda malo bolje, malo bolje... sta imas od toga malo bolje kad je udarac kao da je sama od sebe poletila, nepravilan let lopte i jos prije udarca otklizi 2m... hebo to, ili napravi kako treba ili nemoj uopce.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Evo nekoliko slika PC verzije uzeta sa Adamovog Twittera.

+ Nečija zezancija :D

Gareth Bale PES2015 PC Gareth Bale PES2015 PC
Ibrakadabra Ibrakadabra
Padavičar ;) Padavičar ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 17:36 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Evo jedna slika PC verzije uzeta sa Adamovog Twittera.

+ Nečija zezancija :D

promasili su frizuru skroz {#}

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan

Treba probati pes, vidi se fakat pomak i fino izgleda. Ali nevjerujem ništa dok demo ne skinem i odigram..

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

promasili su frizuru skroz {#}

Tko kaže da lik u međuvremenu nije promijeio frizuru?  Inače faca izgleda dosta dobro za razliku od prošle godine..

16 godina
Tommy_123 kaže...

Treba probati pes, vidi se fakat pomak i fino izgleda. Ali nevjerujem ništa dok demo ne skinem i odigram..

Za grafiku me iskreno briga. Želim isti gameplay kao na PS4. Nadam se da to budu ostvarili.

11 godina
SolidSnakeCRO kaže...
Tommy_123 kaže...

Za grafiku me iskreno briga. Želim isti gameplay kao na PS4. Nadam se da to budu ostvarili.

Napokon netko tko kuzi...

14 godina

Lice zasad odlično izgleda!Jedva čekam demo probati

https://www.youtube.com/user/007strmi

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Deluje kao sredjeni PES 2014 

Drago mi je da sudija ne sudi neke smesne faulove. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:44 (darko_pfc).

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo nekih golova. Izvinjavam se za dupli post, spojite ako mozete. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:46 (darko_pfc).

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel itko zna requirements?

hoće moći na i3-2350 2.30 GHz, 8 GB RAM-a i Intel HD 3000? :) bar na medium?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
darko_pfc kaže...

Evo nekih golova. Izvinjavam se za dupli post, spojite ako mozete. 

Konačno miriše na dobar PES, ali su se zato potrudili zakuhati na drugi način, tj. sa različitim verzijama ovisno o platformi.

13 godina

2:56 reakcija golmana {#} mislim da i dalje kad se izlazi sa golmanom ce frajer trcat za igracom a ne da ce mu napraviti povaljku i jednostavno oduzet loptu. 

Balotelli je opet napravljen bogovski, hoces lijeva, hoces desna noga ide bomba kuda hoces. 

I dalje smetaju ovi robotski pokreti igraca, nema fluidnosti u promjeni smjera niti malo.

Vidi se da ce opet biti reatrdirane ocjene tipa ROnaldo, Messi 99 i prolazenje kroz igraca.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

I dalje smetaju ovi robotski pokreti igraca, nema fluidnosti u promjeni smjera niti malo.

Vidi se da ce opet biti reatrdirane ocjene tipa ROnaldo, Messi 99 i prolazenje kroz igraca.

Zato je tu FIFA da se šamara do mile volje {#}, a MI svakako od PES-a očekujemo nešto drugo...Hmmm Sime, stara "cjepidlačino". {#}

15 godina
neaktivan

Razlika se vidi golim okom,14-ka je razocarala citav svijet! Nadamo se pesovci da ce ovo biti novo iskustvo za sve nas :)

Trky
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
pedjat89 kaže...

Razlika se vidi golim okom,14-ka je razocarala citav svijet! Nadamo se pesovci da ce ovo biti novo iskustvo za sve nas :)

i nije toliko loša bila kad se stave patchevi i malo privikne,ja sam odigrao oko 160h pes 14.Nadam se da će pes15 biti još više

https://www.youtube.com/user/007strmi
13 godina
interblueNick kaže...
SimeKZ kaže...

Zato je tu FIFA da se šamara do mile volje {#}, a MI svakako od PES-a očekujemo nešto drugo...Hmmm Sime, stara "cjepidlačino". {#}

Jucer sa frendom odigramo tekmu na 2013, uzas, katastrofa... poslije toga ajmo 2014 da vidimo razliku. Osim grafike i par novih pokreta razlike nema. I dalje se mozes nadribljavat, vrtit u 4 smjera i dodavat iz nemogucih pozicija. Da ne pricam kako se proigrava u prostor sa mojih 16m do njegovih, jos ako igrac ima crvenu formu nema ga nitko. Prema videima na youtubu razlike neke ocigledne nema, ocekuje nas ista smejsa gluposti. Sta je nazalost tuzno.

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jucer sa frendom odigramo tekmu na 2013, uzas, katastrofa... poslije toga ajmo 2014 da vidimo razliku. Osim grafike i par novih pokreta razlike nema. I dalje se mozes nadribljavat, vrtit u 4 smjera i dodavat iz nemogucih pozicija. Da ne pricam kako se proigrava u prostor sa mojih 16m do njegovih, jos ako igrac ima crvenu formu nema ga nitko. Prema videima na youtubu razlike neke ocigledne nema, ocekuje nas ista smejsa gluposti. Sta je nazalost tuzno.

Šimek uz dužno poštovanje, ali nismo mi ovdje mala djeca, pa da nam možeš prodavati ovakve spike... Što se tiče gameplaya, PES 2013 i PES 2014 su nebo i zemlja.

Ja ne znam što vi igrate, ali ja igram orignal PES 2014 i dobro su mi poznate sve prednosti i mane, a isto vrijedi i za PES 2013, tako da...nemoj molim te.

Isto tako znam da prosječnom FIFA igraču teško da može leći gameplay od PES-a 2014, jer tamo neke stvari malo teže prolaze.

Trenutni problem PES-a je taj, što na trenutke sve izgeda bajno i krasno, pa odjednom doživiš pomračenje ili kako ih ja zovem crne rupe u gameplayu, kao i responzivnost.

Ako je suditi po viđenom, glavni problemi su rješeni, a ostalo će se iskristalizirati kroz 1-2 godine. Ostaje samo pitanje, da li će tebi ili meni odgovarati njihova filozofija o tome, kako bi virtualni nogomet kao igra trebao izgledati. Ako ne, tu je FIFA i rješen problem. Što bi rekao kolega movie netko voli plave, a netko crne pizze.

15 godina
neaktivan

Nemojte se obazirati na Šimea i gotovo.

Par novih skrinsa.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 1 hvala 2
13 godina
interblueNick kaže...
SimeKZ kaže...

Šimek uz dužno poštovanje, ali nismo mi ovdje mala djeca, pa da nam možeš prodavati ovakve spike... Što se tiče gameplaya, PES 2013 i PES 2014 su nebo i zemlja.

Ja ne znam što vi igrate, ali ja igram orignal PES 2014 i dobro su mi poznate sve prednosti i mane, a isto vrijedi i za PES 2013, tako da...nemoj molim te.

Isto tako znam da prosječnom FIFA igraču teško da može leći gameplay od PES-a 2014, jer tamo neke stvari malo teže prolaze.

Trenutni problem PES-a je taj, što na trenutke sve izgeda bajno i krasno, pa odjednom doživiš pomračenje ili kako ih ja zovem crne rupe u gameplayu, kao i responzivnost.

Ako je suditi po viđenom, glavni problemi su rješeni, a ostalo će se iskristalizirati kroz 1-2 godine. Ostaje samo pitanje, da li će tebi ili meni odgovarati njihova filozofija o tome, kako bi virtualni nogomet kao igra trebao izgledati. Ako ne, tu je FIFA i rješen problem. Što bi rekao kolega movie netko voli plave, a netko crne pizze.

Zapravo je puno lakse napraviti u for jer obrana stoji nakaradno, isto kao i preko obrane odigrat... korner zabit glavom je umjetnost isto kao i gol van 16m. Ako je golman na crveno sa formom nema dragog boga ces mu zabit.

Tommy, ne trebaju se obazirat... samo iznosim svoje misljenje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice