Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.388.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan

ja mislim iz igre iz napada sa 25 22 28 30m gol ne free kick

svaka cast ak ti ulazi meni nikako

~^iGoR~
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jel ima kakvih turnira online da napravimo? Za PC pitam. Ako NETKO možda zna stranicu di se može liga napraviti?
Ez 25:17

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014

Da napomenem svim ljubiteljima Pesedit patcha da ne downloadaju Konamijev update ako ne želite imati problema. Uvijek čekajte da izađe noviji pesedit patch da bi dobili novosti  igru. Vjerovatno je ovo općepoznato, ali uvijek ima onih koji se žure pa onda krive tvorce patcha za svoju glupost.

magistar prava
11 godina
neaktivan
ako ce itko imati problema s tim u mom slucaju problem je otklonjen zaustavljanjem antivirusa....
12 godina
neaktivan

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Totalno drugi PES sa novim patchom!{#}

3 1 hvala 0
15 godina
manchy23 kaže...

ovako imam pitanje....
kupio sam original pes na dan izlaska i napravio sam registraciju update prvog data packa, a kada je izašao drugi skinuo sam sa konamieve stranice patch 1.04 i sada kad hoću napraviti update novog data packa 2  piše mi "an unexpected problem has occurred while communicating with the pes 14 server".
prije toga online mi je bio dobar sve je radilo savršeno jedeino mi se ta ista poruka pojavljivala kada sam igrao master ligu online kad sam htio ic trazit igrace koje mogu dovest u klub....

ako je netko danas imao takav problem i nekako ga uspio riješit da li mi može objasniti u čemu je stvar...
Unaprijed HVALA!!!!

ugasi antivirus pa probaj ponovo {#}

11 godina
neaktivan
Kaj još nema cracka za patch?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema još :(

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

New & Official Data Pack 2 Trailer PES 2014

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Kod ovoga zadnjega PESEDIT patcha 1.3 koji ima dodatak onaj fileloader u selectoru je baš fino igrati.

Preko fileloadera se ubrza gameplay,poprave se neki bugovi,poboljšaju šutevi i još neke stvari,nema više  ni malo onih trzaja i šta ja znam,ide sve kao podmazano,baš ono fino igrati,a nadam se da će uz ovaj novi datapack biti još dosta bolje i veća uživancija će biti igrati sad kad su svi timovi i igrači odradjeni kako spada :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 17:49 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kickass torr*nts

pro evolution soccer 1.04 update ed2

tu je i c*ack

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

updejto sam igru na 1.04 al ne vidim na glavnom meniju da li je verzija 1.04

uglavnom cr*ck radi

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Imas pm,molim te odgovori
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan

Obzirom da nisam kod kuće ovih dana pa ne mogu lično isprobati, zanima me jel ovaj novi update šta popravio optimizaciju igre za PC.

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto mojih utisaka.Popavili su neke bitne stvari tipa odziv kontrola i ono mjenjanje igraca je nesto bolje.Al igra je sad nerealno brza bar online jel ovako nisam ni probo.

Sta da vam kazem nego da zadnjih 40 utakmica sto sam igro sam izgubio 4 i 2 igro nerjeseno a danas kak sam instaliso patch izgubio sam 11 utakmica i 2 odigro nerjeseno rating mi pao za pola i mogu rec da sam nezadovoljan.

Prvo nam izbace srot od igre koji sam fakat imo puno volje dauopce zelim i naucim igrat i kad sam napokon naucio bilo mi je strava.

A ovo sad je katastrofa.

Master liga predpostavljam da bi bila super sad al online je banana zesca.

Mislim da brzinu same igre nisu trebali dirat odziv kontrola da al brzinu nikako.

Bale i fakin c.ronaldo trce koda imaju ebeni torpedo u guzici.

komentator jadan nestigne komentirat tekmu kolko to leti.

A da nekazem kad bude opsajd da se jos tri puta  razmjenimo u kontranapadima dok on odsvira kolko je to sad brzo online.

Totalne neznalice te na krumpiranje dobijaju jel nemoras vise gradit akciju neg drzat ebeni r1 i prema golu.

Razocaralo me to.

Sutevi vizualno izgledaju bolje nije lopta nak balon ko dosad al meni i dalje neulazi nista preko 20 metara

crack ima i radi mozete ga skinit s peskit.com

16 godina
neaktivan
mario1004 kaže...

Eto mojih utisaka.Popavili su neke bitne stvari tipa odziv kontrola i ono mjenjanje igraca je nesto bolje.Al igra je sad nerealno brza bar online jel ovako nisam ni probo.

Sta da vam kazem nego da zadnjih 40 utakmica sto sam igro sam izgubio 4 i 2 igro nerjeseno a danas kak sam instaliso patch izgubio sam 11 utakmica i 2 odigro nerjeseno rating mi pao za pola i mogu rec da sam nezadovoljan.

Prvo nam izbace srot od igre koji sam fakat imo puno volje dauopce zelim i naucim igrat i kad sam napokon naucio bilo mi je strava.

A ovo sad je katastrofa.

Master liga predpostavljam da bi bila super sad al online je banana zesca.

Mislim da brzinu same igre nisu trebali dirat odziv kontrola da al brzinu nikako.

Bale i fakin c.ronaldo trce koda imaju ebeni torpedo u guzici.

komentator jadan nestigne komentirat tekmu kolko to leti.

A da nekazem kad bude opsajd da se jos tri puta  razmjenimo u kontranapadima dok on odsvira kolko je to sad brzo online.

Totalne neznalice te na krumpiranje dobijaju jel nemoras vise gradit akciju neg drzat ebeni r1 i prema golu.

Razocaralo me to.

Sutevi vizualno izgledaju bolje nije lopta nak balon ko dosad al meni i dalje neulazi nista preko 20 metara

crack ima i radi mozete ga skinit s peskit.com

Kako god da naprave vi ćete gunđat. Nikad ne može bit idealno. Cristiano i Bale jesu brzi tj brži od ostalih u stvarnosti tako da ne vidim problem i ako ih ne čuvaš uz nogu oni i u stvarnosi pobjegnu da ih ne možeš stić i ne vidim šta je tu nerealno.

15 godina
neaktivan

Kad gledam nogomet na tv e tak su se kretali igraci prije obog patcha a sad se krecu koda motor od ferarija imaju u supku.Uopce nema smisla vise radit zamjene jel i onaj totalno mrtav igrac s kojim prije ovoga nisi mogo nist sad je dovoljno brz da iznenadi protivnika.

Brzina je nerealna totalno.

11 godina
neaktivan

daj zaljepi link molim te, ne mogu ga naći

11 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

updejto sam igru na 1.04 al ne vidim na glavnom meniju da li je verzija 1.04

uglavnom cr*ck radi

daj link please

11 godina
neaktivan
stavio Cr*ck i sad kad odem igrat online, izabere mi protivnika i izbaci me. diskonekt. gubim meč. imam 880 sad
15 godina
scartissue kaže...
stavio Cr*ck i sad kad odem igrat online, izabere mi protivnika i izbaci me. diskonekt. gubim meč. imam 880 sad

Pa onda ga makni.

Say hello to my little friend
13 godina
neaktivan

Pozz ljudi,gdje da skinem taj novi data pack 2.0???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scartissue kaže...

Koji če ti vrag crack kad imaš orginal?

Who bolan cares
13 godina

El ima kakvih novosti kad ce pesedit izbaciti novi patch sa ovim novim updateom?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
scartissue kaže...

Koji če ti vrag crack kad imaš orginal?

Tko je rekao da imam orginal? Skinuo sa torrenta iso i kupio ključ za online, ne serijski

11 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
scartissue kaže...

Pa onda ga makni.

Maknem ga i ne mogu igrat onda

14 godina
neaktivan

imam problem, na frišku instalaciju pesa sam stavio ovaj novi 1.04 update i crack što dolazi s njim, a muči me to što nisu prijelazi obavljeni-kaka je u milanu.. da li da sad na to stavim onaj patch 1.03 ili??? thnx

14 godina
neaktivan
bobsi kaže...

imam problem, na frišku instalaciju pesa sam stavio ovaj novi 1.04 update i crack što dolazi s njim, a muči me to što nisu prijelazi obavljeni-kaka je u milanu.. da li da sad na to stavim onaj patch 1.03 ili??? thnx

mislim da sam skužio, trebam napraviti update data pack {#}

14 godina
neaktivan

Našu repku već godinama u pesu nitko ne šljivi ni 50%.....ubace igrače, igrači igledaju ko smrt u ponoć na groblju....koji je smisao uopće što je ubace....bolje da naprave isti slučaj kao i u fifi i problem rješen...nema je i amen...

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice