Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.388.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
toxic kaže...

ocemo li mi kakav pes turnir bacit? pošto fanovi fife to uredno rade svake godine, trebalo bi i nama nešto takvog pa tko ima volje neka si da truda i napravi

Ja sam razmisljao o tome, al sam odustao posto velka vecina igra sa assistet postavkama, a ja igram na full manual pa bi bio kanta za napucavanje.. Imate na Cro Pes forumu turnir, prijave traju do danas 20.00 h
13 godina
neaktivan

AL stvarno su pretjerali s tim forsiranjem naguravanja (s desnim analogom) pa ko normalan (čitaj s jednim palcem na desnoj ruci) može istovremeno gurati protivnika i s A (pass) mu uzimati loptu?!?

Ako ima netko objašnjenje bio bih jako zahvalan {#}

1 1 hvala 0
17 godina
Schweini7 kaže...

AL stvarno su pretjerali s tim forsiranjem naguravanja (s desnim analogom) pa ko normalan (čitaj s jednim palcem na desnoj ruci) može istovremeno gurati protivnika i s A (pass) mu uzimati loptu?!?

Ako ima netko objašnjenje bio bih jako zahvalan {#}

kinezi,japanci,korejci i svi azijati :)

Keep Calm and Carry On
13 godina
neaktivan

Više me zanimalo kak da protivnicima uzimam lopte, jer dok mi dojde bek u napad počne se graditi i ne preostaje mi ništa osim faula.. a da ne govorim da u suprotnoj situaciji meni komp uzme loptu ko da idem s nekim 15 godišnjim štreberom driblat Sergia Ramosa (samo primjeri, NHF)..

Ukratko tražim rješenja kako najučikovitije igrati obranu šprotiv kompa i igrača koji puno driblaju s fizičkim jačim i bržim igračima (prvenstveno igram s Ajaxom i Bayernom, tak da ih je većina jača od mojih)..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

alo jesi ti lud ili sta ko je sta rekao da igra ne valja

ovo je najbolji pes do sada

da ja igram na krizic-smjerove

tak sam navikao otprije

igram sa PSG 

i igra je mrak

jedino to micanje meni ne pali sa desnom gljivom.

a picija ti se nauci citat sta sam napisao

ili neznas citat kolko vidim

~^iGoR~
14 godina
neaktivan

kad upalim anlog(gljive) samo u desnu stranu mogu micat igraca

i onda sa tockicama odredit visinu i fels(za free kick pitam)

a u lijevo jer se moze micat???

trebo bi ,neznam...

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 16:22 (igor1311).
13 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

kad upalim anlog(gljive) samo u desnu stranu mogu micat igraca

i onda sa tockicama odredit visinu i fels(za free kick pitam)

a u lijevo jer se moze micat???

trebo bi ,neznam...

Ne valja ti analog.

11 godina
neaktivan

želi li netko možda kupiti originalni CD key? Cijena po dogovoru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Valja analog sve ok sredio sam

treba nastelat u setings od kontrolera one x i y - i +

~^iGoR~
12 godina
neaktivan

Do sad je sve super radilo,ali sad kada hocu pokrenuti pise Pes already running,moze pomoc,Hvala unapred 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izašao si iz igre sigurno sa ALT +F4 pa je pes ostao još uvjek u procesima, prekini proces ili restartuj komp

11 godina
neaktivan

molim nekog za pomoc ko je imamo slican problem ,neradi mi setings na pes 2014 sta god da promjenim ostane kako i jeste bilo tako da nemogu nikako nastimati kontrole na dzojstiku moram igrati na tastaturi molim odgovor pozz

0 1 hvala 0
13 godina

Ovaj PES mi se zgadio. Ovo je sranje, od nepotimizaronisti do bugova u igri. Ako igra nije zavrsena do kraja, nemojte ju ni stavljati u  prodaju. Ja stisnem X za dodati, on vrati u prazan prostor kod aut linije i protivnik naravno zabije gol. Gadi mi se ovo sranje od igre. Pes 6 ostaje najbolji, a Fifa je najbolji nogomet i .

Svjestan sam koliko cu TD dobiti, ali me boli briga. Ako vama paše davati 260 kn za poluproizvod, izvolite!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
dupuci kaže...

molim nekog za pomoc ko je imamo slican problem ,neradi mi setings na pes 2014 sta god da promjenim ostane kako i jeste bilo tako da nemogu nikako nastimati kontrole na dzojstiku moram igrati na tastaturi molim odgovor pozz

Ako koristiš 7 ili 8-cu windows, desni klik i pokreni kao administrator.

12 godina

molim pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Ovaj PES mi se zgadio. Ovo je sranje, od nepotimizaronisti do bugova u igri. Ako igra nije zavrsena do kraja, nemojte ju ni stavljati u  prodaju. Ja stisnem X za dodati, on vrati u prazan prostor kod aut linije i protivnik naravno zabije gol. Gadi mi se ovo sranje od igre. Pes 6 ostaje najbolji, a Fifa je najbolji nogomet i .

Svjestan sam koliko cu TD dobiti, ali me boli briga. Ako vama paše davati 260 kn za poluproizvod, izvolite!

Ima normalnih ljudi, a ima i retardiranih. Nemoj igru kriviti zato sto si nesposoban za igranje... Lopta ide gdje je posaljes...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 4:57 (Bilal).
13 godina
neaktivan

Ljudi, je l probao neko 11vs11? Ono je savrseno!

Igrali smo mi juce sa PES Serbia foruma. Bilo bi super kada biste se vi odavde organizovali, napravimo room i da cepamo.

PS: Posto je to BETA verzija NIJE potreban original, tako da svako ko je zainteresovan moze da se javi, pa da se odigramo po koju.

Inace taj MOD ce izaci i zvanicno kroz taj veliki patch koji Konami sprema za novembar mesec.

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Igrali smo mi juce sa PES Serbia foruma. Bilo bi super kada biste se vi odavde organizovali, napravimo room i da cepamo.

PS: Posto je to BETA verzija NIJE potreban original, tako da svako ko je zainteresovan moze da se javi, pa da se odigramo po koju.

Inace taj MOD ce izaci i zvanicno kroz taj veliki patch koji Konami sprema za novembar mesec.

rado bih igrao :D  imam beta key ...ali nez sta da kucam u registration code?  moze pomoc?

13 godina
neaktivan
maidkoric kaže...
Zoki Mpek kaže...

rado bih igrao :D  imam beta key ...ali nez sta da kucam u registration code?  moze pomoc?

U reg kod kucas taj beta key, i koristis tvoj Konami ID!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 10:47 (Zoki Mpek).
11 godina
neaktivan

ko mi rijesi problem kupit cu mu cokoladu ,setings na pes 2014 mi nefunkcionise sto god da zadam ostane kako i jeste neznam kako da rijesim taj problem jer da bi igrao na dzojsticima moram u setingsu podesit neke stavke ,sve ostalo funkcionise igru igram bez problema na tastaturi 

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Udi u settings i controller i tamo stavi direct input a ne xinput. cokolada?
Som la gent blaugrana
11 godina
neaktivan

rado bi te castijo za to vec znam problem je u tome sto kad ja to sve odradi odem ok i nista neostane ,sto god da sam promjenijo u setingsu rezoluciju bilo sta ostane isto znaci setings nefunkcionise

13 godina
neaktivan
Bilal kaže...
KiX777 kaže...

Ima normalnih ljudi, a ima i retardiranih. Nemoje igru kriviti zato sto si nesposoban za igranje... Lopta ide gdje je posaljes...

Meni je postotak točnih dodavanja nikakav, nikad lopta ne ide na stranu koju ja oću unatoč tome što san točno pretisnuo botun. Stvarno je frustrirajuće.

Dodavanje s trokutom da ni ne spominjem, a ne sviđaju mi se ni nabačaji.

13 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...
maidkoric kaže...
Zoki Mpek kaže...

U reg kod kucas taj beta key, i koristis tvoj Konami ID!

uspio sam :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 16:21 (maidkoric).
15 godina

Ove godine ce se više igrati PES. Ako se izuzme trčanje igrača "na mjestu" igra je odlicna (za sad - nisam nesto previše igrao).

Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

This title has an auto - save feature . 

will be shown at the bottom left o the screen when saving .

Please ensure that you do not turn off the system while this save icon is being displaxek

i onda loadira i ne snimi nista samo pise unable to save da li se i vama isto desava ili sam ja jedini baksuz znaci sto god hocu da snimim nemogu dal u igri ili prije igre u setingsu nista sta bi to moglo da bude naravno piratska je verzija pes 2014 skinuta preko torenta molim pomoc ako boga znate 

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Igram već sigurno preko 100 tekmi u MLO i dizem se solidno. Vidim lik igra 40tu tekmu i ima Ronalda i Aguera. 262 pointa. Pa vas pitam kako je to muguce? Nije mogao zaraditi tolike pare u toliko tekmi. Koju kiflu se događa???
Ez 25:17

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Od kud ti informacija da će biti u Novembru,da li će to biti patch/update za sve što se tiče i ovih faca igrača,ostalih nekih drugih sitnica ili?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 2:03 (picija21).
15 godina
odkada sam instalirao ovaj patch pesedit-full bundesliga kada igram europa ligu ili ligu prvaka poslje utakmice izbaci me iz igrice,kak da to rijesim?
NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam pratio.. Ovaj patch je za Bundesligu ili..?

Evo ako kome treba single link http://uptobox.com/i936zddiegfj

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 12:59 (kalingast).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice