Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.388.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
zoookss kaže...
zoookss kaže...

Pomoc

Instaliraj NET Framework 4.

Izvoli link: http://www.filehippo.com/download_dotnet_framework_4/

13 godina

pesedit patch 2 se može samo instalirati preko prvog?

0 1 hvala 0
16 godina

Da

Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

ja sam obrisao pes edit folder od patcha 0.1 i instalirao 02! 

provjereno imam njemačku ligu

NightHawk
13 godina
Skole07 kaže...
sstrmi kaže...

ja sam obrisao pes edit folder od patcha 0.1 i instalirao 02!

provjereno imam njemačku ligu

ja sam instalirao bez brisanja i da imam cijelu njemačku

12 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
zoookss kaže...
zoookss kaže...

Pomoc

Instaliraj NET Framework 4.

Izvoli link: http://www.filehippo.com/download_dotnet_framework_4/

tnx

zokii
13 godina

ja igram s ovim od kad znam za sebe ,ima ih od 100kn pa na dalje ,meni osobno nema boljeg

http://www.njuskalo.hr/ps2-konzole/ps2-sony-dualshock-original-joystick-oglas-4741838

uz njega ti treba i ovak nekaj 

http://www.njuskalo.hr/audio-video-foto-ostalo/ps2-usb-adapter-joystick-oglas-3831089

13 godina

jel neko instal. zadanji loader 1.0.0.8 fix i jel radi sve normalno s njim

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozz, neznam koliko ste upuceni u igricu pes 2014, ali ovom objavom mi se cini da pratite sve u vezi pesa, zato vas molim ako ste imali priliku da instalirate igricu i slucajno naisli na problem sa upravljanjem iste, molim vas da mi objasnite ,zasto pes 2014 ne moze s dzojstika da bude upravljan,pes 2013 radi ,sve je ok dok pes 2014 nece s dzojstikom da radi,tastatura je ta koja ga moze samo pokrenuti,hvala

14 godina
neaktivan
U settings stavi directinput umjesto xinputa
Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan

I super mi je što više nema prelaženja obrane s lakoćom, baš se treba dodavat i tražit prilika. Tak da mi nije problem s Šalkeom dobit Real. Dok u 13 nisi mogao Ronalda zaustavit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I super mi je što više nema prelaženja obrane s lakoćom, baš se treba dodavat i tražit prilika. Tak da mi nije problem s Šalkeom dobit Real. Dok u 13 nisi mogao Ronalda zaustavit.

Mene ti brži grači samo pretrče kroz obranu 8pokraj igrači s kojim idem na njih) {#}

Kaj stavljaš marking ili kaj?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 13:14 (Schweini7).
15 godina
neaktivan

Bas je gust igrat s tipa fiorentina, napoli, galatata itd. Moze on meni s ronaldom ic kad je 2 igraca ba njemu i 2 dolaze na pritisak. Sve ti ovisi o taktici kakvu igras i markanju.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

ovako fifu ne volim i ne igram ju od 98 kad si još sa trokutom mogao proć sve igrače i zabit gol i od one epic fore kad si mogao bacit tekmu u dvorani, čak joj nisam ni davao šansu, znači ISS, a kasnije PES se oduvjek španao sa ekipom, bilo je tu dobrih izdanja i loših al uvjek sam bio optimističan da će dogodine bit bolje i ako je bio lošiji od prethodnika španao se PES fifa ni pod razno...

onda se pojavio PES 2014, traileri moćni, nabrijani, novi engine, gameplay, koreografija ma svršavanje-preorder odmah po prvom traileru... onda nakon prvog pokretanja i prve partije emocije podjeljene mješa se zadovoljstvo i malo razočarenje...

zadovoljstvo što je PES ponudio nešto novo, drugačije od svih prethodnika, a razočarenje što ima dosta grešaka tipa ne mogu podnest (pre)tromo kretanje igraća, igra bugovita, smiješni golovi, super teške obrane golmana, smiješne reakcije obrambenih igrača kao i napadača, da ne pričam da je gol iza 16m je nemoguće zabit ma kolko to bila dobro izrađena akcija, a golman ne da je odbija neg on ju hvata živu...

ono što je u PESu 2013 bilo stisni trokut dodaj napadaču i riješena stvar, sad daj visoku loptu i trokut i obrambeni igrači odoše po upaljač...

online mod ni trunku nije poboljšan i dalje likovi odustaju kad gube i naravno ovisi ti o njima onaj rejting, lagova kao u priči al nadam se da će to idući patchevi srediti kao i dosta negativnih stvari u igri....

inače nikad nisam bio ovako kritičan i pomalo razočaran PES-om do ovog izdanja čak sam u jednom trenutku razmišljao da ga stavim u oglasnik i prodam, al neću dat ću mu šansu jer vidim da ima ogroman potencijal i jednostavno se nadam da će ostalim patchevima nešto popravit i da će me zaljepit za stolicu ko što su radili prethodnici ma kolko loše napravljeni bili, al makar me nisu ovako živcirali kao 2014 {#}i još jedna stvar koju mi je teško priznat al to je iskreno jedva čekam da izađe narodna verzija fife i da joj dam nakon toliko godina priliku, tko zna možda je vrijeme za promjene {#}

al ako ne ove godine PES će s ovim potencijalom što je pokazao razvaljivat ...

P.S

ovo su moji osjećaji o igri i nikome ne na mećem svoje mišljenje, tako želim da neki ljudi sad ne osjete potrebu i da mi idu odmah "otvorit" oči i pisat da je igra ovakva il onakva i da ništa ne kužim...a ako i je tako, ja sigurno neću nešto igrat na silu i raspravljat što bi ko trebao igrat jer se nekom tamo unknown liku sviđa...

LP{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 15:53 (zaki23).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo igrao sam na PS3 FIFA-, sve PES-ove do sad, nisam nikakav fan ali ću reći da nakon tjedan dana igranja ovaj PES je nešto najbliže "pravoj" simulaciji nogometa, rak rana ove verzije je samo kašnjenje rekacija kod tipki (delay), tromost na startu kod trčanja, golmani koji mogu bit bolji pogotovo unutar 16 m (sve se može ispravit patchom), izbornici su katastrofa a PES komentatore nema nikakve, jer ovo za mene nisu komentatori. Kažu ljudi su teški na promjene i slažem se s tim najbolji primjer je Windows 8, tako i ovaj PES, nekima ne odgovara promjena ali ovo je najbliže kretnjama igrača na pravom terenu. I ono neizbježno licence su katastrofa i ne znam šta su tu imali skrivat kad nisu dali PC demo kada licence nema nikakve i da nema PESPatcha bilo bi katastrofa igrat sa onim dresovima i Olembeom i ekipom.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra mi je super ali idu mi na k likovi kad igram online. ne kuzim koji k je problem izgubit od nekog. ok, 70 min, gubiš 4:0, nemaš šansu dobit, ali nemoraš meni gušt kvarit. i fakat svaki 3,4 čovjek je idiot

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

igra mi je super ali idu mi na k likovi kad igram online. ne kuzim koji k je problem izgubit od nekog. ok, 70 min, gubiš 4:0, nemaš šansu dobit, ali nemoraš meni gušt kvarit. i fakat svaki 3,4 čovjek je idiot

igras online renking ili friend match lobby?pa nije valjd da i dalje izlaze i nikom nist??

13 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

ako igraš MLO sve mi jasno, jednostavno nema smisla igrat, gubiš 20tak min života na nekog kretena s malim ponosom jer mu smeta da izgubi tekmu...

11 godina
protjeran

Pa kad izađe iz igrice tebi idu bodovi kao da si dobio koliko ja znam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo sam zabio prvi gol van 16 m s Riberyom. Inače dobio sam utakmicu 4 : 3 ( Bay. vs Real.)

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

imam problem sa joystickom od ps2 imam prikljucak u koj se prispoje obje rucke al player 2 mi nikako ne ocitava a dok na pes 2013 nikakvih problema nema ucitaje mi samo joystick 1 ako netko ima rijesenje nek javi hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jow kaže...

imam problem sa joystickom od ps2 imam prikljucak u koj se prispoje obje rucke al player 2 mi nikako ne ocitava a dok na pes 2013 nikakvih problema nema ucitaje mi samo joystick 1 ako netko ima rijesenje nek javi hvala!

prebaci na DirectInput-ako sam dobro shvatio problem..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 23:25 (bobsi).
11 godina
neaktivan

prebacio sam al nemoze samo mi hoce jedan joystick

14 godina
neaktivan

nez dal je bilo, ali skinite si ovo jer puno poboljsava gameplay.

Sta tacno menja?
Teza lopta
Jaci sut
Vise remplovanja
Uklonjen kecap bag [ bag koji omogucava da losi igraci prestizu brze ]
Bolji napad i odbrana
Bolje povezane animacije
Brze animacije
Brzi odaziv na komande
i jos...

Koji exe podrzava:
1.00 i 1.01

Za koje patcheve radi?
Za sve

Kako se koristi?
Skinete program
Pokrenete
Kliknete SELECT EXE
**OPCIONO:Cekirajte oba check boxa ispod Patch game za fix
Kliknete PatchGame [ispod natpisa nesa24]
Zatvorite progam i udjete u PES

Kako ukloniti?
Pokrenete
Kliknete SELECT EXE
Kliknete RestoreGame [ispod natpisa KONAMI]
Zatvorite progam i udjete u PES

Program sadrzi i soundbooster koji pojacava zvuk igre
Sound booster dugme pojacava zvuk
Restore Sound dugme vraca na default jacinu

http://www.mediafire.com/download/ws138iqmdo2k54f/PES+F1X4R+1.1.exe

2 0 hvala 2
13 godina

evo mojih najboljih golova dosad

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nevjerojatno. Ponovo su počeli s cheatanjem. 5 utakmica u nizu da su me cheatali. Cigančine govnarse. fuj

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja nisam još niti na jednog naletio da usporava vezu ili da prekine ili nešto.. oko 30 utakmica mlo

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
drasterp kaže...

ja nisam još niti na jednog naletio da usporava vezu ili da prekine ili nešto.. oko 30 utakmica mlo

Ako si spušio od cheatera normalno da neće prekinut.

12 godina
neaktivan

Kako me zeza ovaj PES nevjerovatno...

Znači jedno vrijeme ide odlično,kao podmazano,igrači odlično okretni,odaziv komandi odličan ma sve vrh prava uživancija igrati i onda odjednom nekad kada udjem sve bude usporeno kao qurac i ne liči na ništa sve dok ne odem u postavke i moram staviti game speed +1 da bi bilo normalno kao prije...

Dešava li se kod vas slično,mislim da ne,ali  eto ipak mislim da je to do mog računara,imam i ovako nekih problema,ponekad mi baš uspori cijeli računar pa me i ne čudi da i igra uspori,morat ću ga malo očistiti i ponovo dignuti sistem,novije drivere instalirati itd... :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Nevjerojatno. Ponovo su počeli s cheatanjem. 5 utakmica u nizu da su me cheatali. Cigančine govnarse. fuj

ja neznam zašto nemogu ovo srediti, izgubim živaca i živaca s ovakvim likovima, tak igram protiv nekog lika dosta veći rank od mene, i naravno ako pobjedim dosta poena, mislim da je bilo oko 300injak, i naložio se baš, i uspije mi, dobivam ga 2-0, i lik na kraju sjebe me.. 
I već na block listi imam 20ak takvih cc 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice