Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.397.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Tommy_123 kaže...

Novi video :)

EDIT: stari je.

Scoreboard i ona imena dole *_______*

Nadam se da ce sa novim engineom ostati isti hardverski zahtijevi?

15 godina
neaktivan

Bit će malo veći, ali neznamo zasad. Izlaskom prvog dema ćemo znati.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Planiran demo pocetkom jula?

Izvor:http://www.tsmplug.com/games/pes-2014-release-date-demo-updates/

S obzirom kakvu masinu imas pod "Moj PC" ti si miran za 5 sljedecih PES-ova. {#}

15 godina
neaktivan

Očekuj demo krajem 7 mjeseca, možda čak i prije, tako je i prošli izašao na 70 i nešto % igre ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Očekuj demo krajem 7 mjeseca, možda čak i prije, tako je i prošli izašao na 70 i nešto % igre ;)

Koliko me pamcenje sluzi mislim da je za 2013 izasao 26.jula?

Ajd nadam se najboljem,ugl. samo bolji od proslog.

14 godina
ajdin99 kaže...
Tommy_123 kaže...

S obzirom kakvu masinu imas pod "Moj PC" ti si miran za 5 sljedecih PES-ova. {#}

Miran je do PES-a 2015.

Zahtjevi ne bi smjeli biti puno viši pošto je rađen za sadašnje konzole. Eventualno procesorski zahtjevi bi mogli biti nešto viši.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Mislim da je dan prije, nisam siguran :)

Planiram uzet grafu čim počnem radit sad preko ljeta, ali bit ću miran još ovu godinu na hd rezi :D

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 23:29 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ajdin99 kaže...
Tommy_123 kaže...

Miran je do PES-a 2015.

Zahtjevi ne bi smjeli biti puno viši pošto je rađen za sadašnje konzole. Eventualno procesorski zahtjevi bi mogli biti nešto viši.

Ma i vise od toga.Nadam se da nece biti zahtijevi visi jer se tako mogu oprostiti od igranja PES-a :)

Tommy_123 kaže...

Mislim da je dan prije, nisam siguran :)

Nije bitno dan-dva {#}

14 godina
ajdin99 kaže...

Miran je do PES-a 2015.

Ma i vise od toga.Nadam se da nece biti zahtijevi visi jer se tako mogu oprostiti od igranja PES-a :)

Pitanje je jer će u slijedećem PES-u grafički dio dobiti najveću pozornost. A sad, koliko točno jak komp će trebati, ne možemo znati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Evo, nakon sto su se emocije slegle, vrijeme je za pravi pravi dojam svega jucer sto sam vidio. Moram priznati da  me sam gameplay podsjetio ( onako na prvu) na FIFU 13, sa tim da ovo izgleda puno bolje, jer sve sto mi nedostaje u FIFI sada je tu sa PES-om 2014 ili je mozda opreznije reci, da ovo sto nam je prezentirano ima potencijal. Za razliku od FIFE  golovi su krasno dimenzijski pogodjeni, brzina gameplay-a je optimalna, igraci se za par nijansi ljepse krecu, duzina i sirina terena... e tu nesto nisam siguran, ovako na prvu je ok ali to cu bolje znati kad probam demo, vratare nam nisu bas nešto prikazali ali miriše da su i njih sredili(?), proslave golova  su na visokom nivou(vidjeli ste Robena i Ribery-a) sto je meni jako vazno jer upotpunjuje sam dozivljaj ali i daje jednu dozu realnosti kada kamera iz više kutova prati igraca, stadion preciznije Allianz arena prekrasna.

Sto se tice same jucerasnje prezentacije, odmah da kazem da je bilo grozno. Onaj Masuda djeluje kao amater, jednostavno nemozes vjerovati da je on na celu tima koji je zaduzen za PES  serijal. Ja jucer nisam vidio ni jednu lijepo slozenu akciju niti posten sut na gol. Zasto su ono jucer onako amaterski izveli znaju samo oni ali sve u svemu sramotno i grozno. Malo sam vracao onaj detalj kada je Manđo zabio gol i vidio sam da se nije izgubio onaj PES feeling kada lopta uleti u mrežu ali je zabrinjavajuca reakcija vratara. Ono sto sam jos primjetio je onaj sudar(nicim izazvan) dva igraca Santosa pa me malo strah za umjetnu inteligenciju igraca.

Sve u svemu nepada mi napamet praviti pre-order dok ne isprobam demo. Nadajmo se da nece biti velikih bug-ova.

Profesor Seedorf
Moj PC  
4 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Evo, nakon sto su se emocije slegle, vrijeme je za pravi pravi dojam svega jucer sto sam vidio. Moram priznati da  me sam gameplay podsjetio ( onako na prvu) na FIFU 13, sa tim da ovo izgleda puno bolje, jer sve sto mi nedostaje u FIFI sada je tu sa PES-om 2014 ili je mozda opreznije reci, da ovo sto nam je prezentirano ima potencijal. Za razliku od FIFE  golovi su krasno dimenzijski pogodjeni, brzina gameplay-a je optimalna, igraci se za par nijansi ljepse krecu, duzina i sirina terena... e tu nesto nisam siguran, ovako na prvu je ok ali to cu bolje znati kad probam demo, vratare nam nisu bas nešto prikazali ali miriše da su i njih sredili(?), proslave golova  su na visokom nivou(vidjeli ste Robena i Ribery-a) sto je meni jako vazno jer upotpunjuje sam dozivljaj ali i daje jednu dozu realnosti kada kamera iz više kutova prati igraca, stadion preciznije Allianz arena prekrasna.

Sto se tice same jucerasnje prezentacije, odmah da kazem da je bilo grozno. Onaj Masuda djeluje kao amater, jednostavno nemozes vjerovati da je on na celu tima koji je zaduzen za PES  serijal. Ja jucer nisam vidio ni jednu lijepo slozenu akciju niti posten sut na gol. Zasto su ono jucer onako amaterski izveli znaju samo oni ali sve u svemu sramotno i grozno. Malo sam vracao onaj detalj kada je Manđo zabio gol i vidio sam da se nije izgubio onaj PES feeling kada lopta uleti u mrežu ali je zabrinjavajuca reakcija vratara. Ono sto sam jos primjetio je onaj sudar(nicim izazvan) dva igraca Santosa pa me malo strah za umjetnu inteligenciju igraca.

Sve u svemu nepada mi napamet praviti pre-order dok ne isprobam demo. Nadajmo se da nece biti velikih bug-ova.

Pa jučer su vjerovatno igrali na najslabijoj težini čisto da pokažu te nove finkcije a i igrica je na 70% dovršena tako da ima tu još toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 9:53 (PlayMaker10).
14 godina
KODAK17 kaže...

Malo sam vracao onaj detalj kada je Manđo zabio gol i vidio sam da se nije izgubio onaj PES feeling kada lopta uleti u mrežu ali je zabrinjavajuca reakcija vratara. Ono sto sam jos primjetio je onaj sudar(nicim izazvan) dva igraca Santosa pa me malo strah za umjetnu inteligenciju igraca.

Da, ta reakcija je bila loša. Meni je i odluka da ide na taj način zabiti bila smiješna i začudilo me da je dao gol tak lako. Možda se može to objasniti igrom na amater, ali vidjet će se kod dema.

Moguće da golmani još uvijek nisu nešto posebno, pa ih je bilo strah prikazivati često pucanje na gol. Lik kad je i došao bliže golu je vraćao loptu natrag. Mislim da bi onih sudara moglo biti, ali nadam se da ne previše. EA to nije uspio riješiti od 12 do 13. Ali barem po videu MASS mi već sad izgleda dorađenije od Impact Engine.

I btw, ta izlika, igra je na 70% pa je logično da je to to i to loše, ne drži vodu. Čist je moguće da je gameplay strana više manje gotova, a tih 30% se odnosi na sve one manje bitne stvari.

13 godina
neaktivan

Mene isto zabrinjava reakcija golmana kod onog mandzinog gola, ako se ono uopce moze nazvati reakcijom.i lopte po zraku mi nisu bas najbolje pogodjene, mozda je do kuta kamere. pitanje je sad koliko ce bit kvalitetna igra ove godine, ali bar su krenuli u pravom smjeru za razliku od prijasnjih serijala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Liga mod se vraća u PES2014 nakon izostanka u 2013.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina

Pa to se je odavno znalo...

16 godina
Hexfire kaže...

Upravo tako. Sljedeće godine izlazi za nove konzole pa tako ista verzija i za PC. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
Hexfire kaže...

citiram ih: "Priznajemo, unatoč modificiranom Fox Engineu nismo pretjerano impresionirani".

Znači, i ti si odavno znao da nećeš imati čime biti impresioniran ili...?  O.K., dobro da si priznao...

16 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

citiram ih: "Priznajemo, unatoč modificiranom Fox Engineu nismo pretjerano impresionirani".

Znači, i ti si odavno znao da nećeš imati čime biti impresioniran ili...?  O.K., dobro da si priznao...

Eto tipičnog pokušaja trollanja. Znaš na koji dio teksta ti je odgovoreno. Movie ne jebi. 

A to što ovi nisu impresionirani je njihova stvar, pa Lauš nije Fifom 13 bio impresioniran i uzdizao je PES 13, to ne znači da ću ja više voljeti pes. Svako ima svoje mišljenje i ne znam zašto bi se ti onako čudio što postoji i onda ne impresionirana strana?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 14:59 (dreammaker).
14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Onak, dobar pokušaj, ali ti si negdje lvl 2 troll, sinko moj. Trebaš još puno papati. 

17 godina
Hexfire kaže...

Onak, dobar pokušaj, ali ti si negdje lvl 2 troll, sinko moj. Trebaš još puno papati. 

Vidim da danas nema živosti na grupi pa da ju razbudim...  bez panike molim..

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ok ajd, evo ti 50xp, sad si lvl 3.

16 godina

Ajde PES znalci udjelite par linkova na aktivne forumske rasprave o glasinama i informacijama za novi PES.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Pro Evolution Soccer 2014 - E3 2013 Gameplay

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nekužim zašto stavljate iste snimke gameplaya. Bilo je već, prolistajte stranice.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
5 1 hvala 1
16 godina
Tommy_123 kaže...

Nekužim zašto stavljate iste snimke gameplaya. Bilo je već, prolistajte stranice.

ma ja svaki put kliknem i ponovo pogledam.. nemogu dočekat da demo isprobam {#}

16 godina
neaktivan

Gospodine movie pa gdje ste samo iskopali tu stranicu?

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda ju on vodi haha {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
4 2 hvala 1
14 godina
movie kaže...

ako želiš naučiti bolje trolati probaj se javiti Sinatri,pa taj lik je kralj trolanja na forumu,pa pogledaj samo šta radi u onoj temi sa konzolama i pc-om tako nešto

i sad nešto korisno,ima još neki gameplay sa e3 ili je samo onaj što je linka sto puta

17 godina
sstrmi kaže...

ako želiš naučiti bolje trolati probaj se javiti Sinatri,pa taj lik je kralj trolanja na forumu,pa pogledaj samo šta radi u onoj temi sa konzolama i pc-om tako nešto

i sad nešto korisno,ima još neki gameplay sa e3 ili je samo onaj što je linka sto puta

Može link da ne tražim? baš da vidim čime se lik bavi... nikad čuo za njega

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice