Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.395.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
U fifi s jednim potezom si do gola, nema nikakve taktike, ako igrac. ima 90 pace pobjjedio si. U pesu je potpuno druga stvar, trebas razmisljat, i planirat. THE KING IS BACK !
ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
U fifi s jednim potezom si do gola, nema nikakve taktike, ako igrac. ima 90 pace pobjjedio si. U pesu je potpuno druga stvar, trebas razmisljat, i planirat. THE KING IS BACK !

Nije bas tako,zavisi na kojoj tezini igras,a to da u pesu treba vise da se razmislja je tacno :D 

13 godina
neaktivan

Ovaj video gameplaya i kad stavim dole u kutu na 720p nije baš čista slika. Baš bi volio vidjeti gameplay u 1080 rezoluciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nemojmo pretjerivati jer novi PES nismo zaigrali. U dosadašnjim PESovima ja nisam mogao prepoznati jednu povezanost sa stvarnim nogometom, dok je Fifa tu radila puno bolji posao (isključivo u manual matchevima, gdje se tromost još i osjeti za razliku od onih letjelica na normalnim postavkama kontrolera ili nedajbože od FUT-a). Ovo izgleda odlično, ali treba naglasiti da zasad samo IZGLEDA. Onaj osjećaj kad ti kontroliraš svoj tim treba dobiti. Online modova me iskreno strah, pošto mi je jedan Seasons izvanredno osmišljen mod. 

Ne planiram pre order raditi prije odigranog drugog dema sigurno. 

Vidjeti ćemo hoće li biti govora o online dijelu igre večeras iza 19h, to mi je ipak jedan od najbitnijih djelova igre, uz sam gameplay naravno.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sto se tice nline komponente, samo da ostave 2v2 ranked tekme i ja sretan. Master ligu ne igram pa me to taki nezanima.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...
Sto se tice nline komponente, samo da ostave 2v2 ranked tekme i ja sretan. Master ligu ne igram pa me to taki nezanima.

Kako točno funkcionira online 2 vs 2 ranked komponenta? Možeš li mi kako usporediti to sa Seasons modom iz Fife ako si dotičnu igrao ove godine?

šumski put je bio ravan.
14 godina
Nidzo95 kaže...
Tommy_123 kaže...

Nije bas tako,zavisi na kojoj tezini igras,a to da u pesu treba vise da se razmislja je tacno :D 

Pa FIFA je osmišljena da se igra isključivo online. Samo zato jer možda na Ultimate sve bolje izgleda, ne znači ništa

dreammaker kaže...

Nemojmo pretjerivati jer novi PES nismo zaigrali. U dosadašnjim PESovima ja nisam mogao prepoznati jednu povezanost sa stvarnim nogometom, dok je Fifa tu radila puno bolji posao (isključivo u manual matchevima, gdje se tromost još i osjeti za razliku od onih letjelica na normalnim postavkama kontrolera ili nedajbože od FUT-a). Ovo izgleda odlično, ali treba naglasiti da zasad samo IZGLEDA. Onaj osjećaj kad ti kontroliraš svoj tim treba dobiti. Online modova me iskreno strah, pošto mi je jedan Seasons izvanredno osmišljen mod. 

Ne planiram pre order raditi prije odigranog drugog dema sigurno. 

Vidjeti ćemo hoće li biti govora o online dijelu igre večeras iza 19h, to mi je ipak jedan od najbitnijih djelova igre, uz sam gameplay naravno.

Da, mislim da je hype porastao malo previše, a nema baš puno materijala za davati prave zaključke. Daleko od toga da ne izgleda napokon kak treba, ali još stignu dosta toga s*ebat{#}. Video od 5 minuta nije isto kao odigrati 20 tekmi po 5 minuta. PES je kroz godine nabrao hrpu iritantnih sitnica i pitanje je koliko su ih uspjeli riješiti. Jedino što je sigurno je da donosi više novosti od FIFE. Uvijek je sigurnije očekivati manje pa se ugodno iznenaditi. Novi PES će sigurno imati svojih problema i mušica, a da li će napokon dobar gameplay to prekriti, vidjet ćemo.

I mene online jako zanima pošto nemam baš u blizini nekog s kim bi redovno igrao. Ali zadnje vrijeme na FIFI ionako igram custom match, pa čak i ako neće imati razrađene modove ko FIFA, preživjet ću. Slijedeće godine ako obje igre budu na novom engineu, onda ću vidjet na koju stranu.

Na ovom drugom videu, iako su mi kretnje još ponekad čudne, sviđa mi se ubrzanje kad Manđo primi loptu i krene u sprint. Na FIFI je često osjećaj da igrač nakon jednog koraka dostigne punu brzinu i dalje samo leti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
dreammaker kaže...

Ovo izgleda odlično, ali treba naglasiti da zasad samo IZGLEDA. Onaj osjećaj kad ti kontroliraš svoj tim treba dobiti.

Baš to, nogometne igre je teško procijenit po samo gameplayu.. treba uzet joypad i tek se onda vidi na šta liči.

Evo jedna igra za ps2 koja izgleda fenomenalno po gameplayu, činilo mi se bolje i od PES 6 (barem meni), još kad uzmeš u obzir da je 10 god staro..  al kad igraš osjećaj je totalno ispod očekivanja :D

Ovi gameplay videi i trailer obećavaju, ali dok ne odigram demo neću se veselit.. ali jedva čekam probat.

No. No. No. This is beautiful. This is art.
15 godina
neaktivan
dreammaker, Nije slixno seasonsu uopce. Da, igrao sam seasons i dost je dobro to sloueno. U pesu ti je 2v2 kao da ifras 1v1 samo skupljas bodove. 1000 je maksimum.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Tommy_123 kaže...

Uvijek me je interesiralo koliko čovjek može izgovoriti gluposti u jednoj rečenici, a onda sam upoznao tebe... kralj...

15 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Uvijek me je interesiralo koliko čovjek može izgovoriti gluposti u jednoj rečenici, a onda sam upoznao tebe... kralj...

pa dobrim dijelom je u pravu. FIFA se previše bazira na pace-u, ne osjetiš neku inteligenciju igrača. Osim toga, igra je prebrza i začas dođeš do gola protivnika u 2-3 poteza, teren djeluje prekratak. Ukratko, u FIFA-i je totalno pokvareno sve što se tiče dimenzija, od terena do golova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 18:36 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Fifa je jedino prebrza kada je u pitanju UT. Kada je riječ o ostalim modovima, gameplay je sasvim realan, a kada se igra na manual sa frendovima, fifa je daleko najbolji nogomet. Tommy još nisi probao PES i već pišeš svoje fanboy pretpostavke. Ohladi malo, meni je kao igraču u interesu da igram najbolji nogomet, a jel to PES ili fifa tek ćemo vidjeti.

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo majstora opet. movie part530
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

pa dobrim dijelom je u pravu. FIFA se previše bazira na pace-u, ne osjetiš neku inteligenciju igrača. Osim toga, igra je prebrza i začas dođeš do gola protivnika u 2-3 poteza, teren djeluje prekratak. Ukratko, u FIFA-i je totalno pokvareno sve što se tiče dimenzija, od terena do golova.

Zijev...

17 godina
Tommy_123 kaže...
Evo majstora opet. movie part530

Nisam ni približan proser kao ti...

15 godina
neaktivan
Iz peilozenog videa sam vec vidio da mi se svida. Nist j ne pisem samo govorim z sebe da je ovo daleko najbolji pea u zadnjih par godina i da ga sigurno kupujem
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemojte govoriti da je ovo najbolji PES dok ga neprobate. Gledat video i igrati igru su 2 različite stvari.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...
Iz peilozenog videa sam vec vidio da mi se svida. Nist j ne pisem samo govorim z sebe da je ovo daleko najbolji pea u zadnjih par godina i da ga sigurno kupujem

Poštujem, samo zašto se u svakom komentaru moraš sjetiti fife i biti pozvan komentirati igru koju nisi uopće igrao ili si ju igrao površno?  Osim toga, uspoređuješ igru staru godinu dana s igrom koja treba izaći za par mjeseci. Usporedi fifu 13 s pesom 2013 jer je to realno i normalno. A pes 2014 možeš uspoređivati s fifom 14. S time da ćemo fifu 14 imati u dvije verzije pa bi bilo u redu da se uspoređuju igre s novim engineom..  na kraju tako je nebitno koja će biti bolja jer većina će ionako igrati ono što više voli.  Ja sam se zarazio futom i to je trenutno jedini mod koji me interesira unatoć svim njegovim manama...

edit: gledajući ova dva postavljena filmića s gameplayom pesa 2014, treba biti pošten pa reći da to izgleda sasvim korektno. Bez nekih vidljivih mana.

Za nešto više trebat će odigrati demo pa iznijeti vlastita zapažanja.. za i protiv ...

I da, ne kužim čemu euforija i podbadanja tipa kaj će reći odvjetnik i slično. Kad nešto kažem onda se nađete uvrijeđenim a ne vidite da sami bezveze

potencirate spamanje grupe...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 18:57 (movie).
15 godina
movie kaže...

A pes 2014 možeš uspoređivati s fifom 14. S time da ćemo fifu 14 imati u dvije verzije pa bi bilo u redu da se uspoređuju igre s novim engineom..

svatko uspoređuje s onim na čemu je on igra. Dakle, ako se igra na PC-u, uspoređivati će te igre na PC-u. Ista platforma, iste mogućnosti.

EA se trebao sam pobrinuti za to da PC igrači uspoređuju PES sa novim enginom FIFE, a ne starim kojim će dobiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 19:04 (antimadridista).
16 godina
movie kaže...
edit: ...

I da, ne kužim čemu euforija i podbadanja tipa kaj će reći odvjetnik i slično. Kad nešto kažem onda se nađete uvrijeđenim a ne vidite da sami bezveze

potencirate spamanje grupe...

Ni meni nisu jasna nepotrebna podbadanja.. {#}

EDIT: U 19:40 počinje PES 2014. 

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 19:07 (dreammaker).
17 godina
antimadridista kaže...

svatko uspoređuje s onim na čemu je on igra. Dakle, ako se igra na PC-u, uspoređivati će te igre na PC-u. Ista platforma, iste mogućnosti.

EA se trebao sam pobrinuti za to da PC igrači uspoređuju PES sa novim enginom FIFE, a ne starim kojim će dobiti.

Slažem se. A čemu onda u kontekstu pesa 2014 spominjete fifu13?

15 godina
movie kaže...

Slažem se. A čemu onda u kontekstu pesa 2014 spominjete fifu13?

u to ne ulazim, samo napominjem tebi {#}

ali ako već traje rasprava, onda mogu reći da sam vidio danas onaj gameplay FIFE 14 za trenutne konzole i izgleda praktički isto kao i FIFA 13, tako da se ne nadam previše. Sasvim je realno za očekivati da će se okrenuti novom engineu, a ovaj stari će štancati u budućnosti, tako je bilo i za prijašnju generaciju.

17 godina
antimadridista kaže...

ali ako već traje rasprava, onda mogu reći da sam vidio danas onaj gameplay FIFE 14 za trenutne konzole i izgleda praktički isto kao i FIFA 13, tako da se ne nadam previše. Sasvim je realno za očekivati da će se okrenuti novom engineu, a ovaj stari će štancati u budućnosti, tako je bilo i za prijašnju generaciju.

Pa ne bih se složio da izgleda isto. Već vidljiv pomak je promjena dimenzija terena i gola a sitna poboljšanja tipa fizika i slično sasvim sigurno nećeš primjetiti dok sam ne zaigraš, no nebitno...

13 godina

Mozda su finiji pokreti, ali nema neke velike razlike. Sve je ostalo isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa to i mislim, na prvi pogled. Treba to još probati pa vidjeti kako će izgledati obje igre. Ja sam već napisao da osobno iz principa ne uzimam FIFU na PC-u dok nam ne daju Ignite, a PES ću vidjeti, zasad izgleda obećavajuće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

dobro  to  izgleda.bit  ce  sigurno  veca  razlika  nego  izmedju

pesa 12 i 13.a i sporiji tempo je dobro odmjeren.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Ovaj gameplay izgleda preespor! Jest da je dobro sto je malo sporije imamo vise vremena za razmisljanje,ali ovo je bas presporo.

Nadam se da ce to malo jos utegnuti sve,imaju jos dovoljno vremena!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 20:14 (picija21).
15 godina
neaktivan
Jel bio gameplay maloprije na e

3 kad je konami imal presicu?
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...
Jel bio gameplay maloprije na e

3 kad je konami imal presicu?

Da
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice