Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.395.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
movie kaže...
soja kaže...

off topic:

Dal će se moć na PS4 igrat igra od PS3?

Naravno da neće...

Hoće, ali tek za 2-3 godine koliko sam shvatio i pitanje je kak će raditi. Sony je kupio onaj servis za streamanje igara, pa ćeš na taj način igrati igre koje nisu kompatibilne sa sustavnom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Hoće, ali tek za 2-3 godine koliko sam shvatio i pitanje je kak će raditi. Sony je kupio onaj servis za streamanje igara, pa ćeš na taj način igrati igre koje nisu kompatibilne sa sustavnom. 

Čovjek je mislio na postoje igre koje ima doma i njih neće moći igrati, bar sam ga ja tako shvatio. No streamanje iz oblaka je nešto drugo i te će igre biti prilagođene novoj konzoli kako bi ih mogla pokrenuti.. Znači, postojeće igre koje imaš doma nećeš moći pokrenuti na novoj konzoli...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 12:11 (movie).
14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Čovjek je mislio na postoje igre koje ima doma i njih neće moći igrati, bar sam ga ja tako shvatio. No streamanje iz oblaka je nešto drugo i te će igre biti prilagođene novoj konzoli kako bi ih mogla pokrenuti.. Znači, postojeće igre koje imaš doma nećeš moći pokrenuti na novoj konzoli...

Zašto si toliko siguran u to kad se još praktički ne zna kak će raditi? Ako imaš saveove negdje u cloudu i igru na računu, onda ne vidim zašto ti ne bi igrao baš svoju igru. Pa cijela poanta streama je da se igre ne prilagođavaju PS4. Logično je da se izvode na hardveru trojke, a tebi samo preko streama stiže sadržaj. 

Jer ako će već ići svaku igru posebno prilagođavat za PS4 onda ih mogu komotno i prodavat ponovno, a ne ići na stream rješenje koje je upitne funkcionalnosti.

Al odlutali smo sad s teme.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Hahhahahahah,ovog novog trailera nema :D 

oni postavili isti trailer :D  

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 13:07 (Nidzo95).

0 0 hvala 0
16 godina
Nidzo95 kaže...

kak to?

13 godina
neaktivan
soja kaže...
Nidzo95 kaže...

kak to?

Mora da je greska,opet su postavili isti trailer :D 

15 godina

prije 2 sata na Facebooku suc napisali:

"We will be showing you the new PES 2014 trailer in 3 hours! Stay tuned!

znači trebalo bi uskoro. Osim ako se to nije odnosilo na ovaj prvi trailer...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 13:11 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
prije 2 sata na Facebooku suc napisali:

"We will be showing you the new PES 2014 trailer in 3 hours! Stay tuned!

znači trebalo bi uskoro.

Pa napisao sam ja to :D,ali oni su sad postavili na zvanicnoj Fb stranici isti onaj trailer od jutros :D 

15 godina

moguće da su oni cijelo vrijeme mislili na taj trailer i da drugog neće ni biti. Vjerojatno je taj prvi trailer samo procurio jutros iz drugih zvora, a oni su ga tek sada službeno prikazali.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 13:13 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napokon opet PES ide na moj komp, izmučili su me ove 4 godine ali ovaj mi se čini realan.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

moguće da su oni cijelo vrijeme mislili na taj trailer i da drugog neće ni biti. Vjerojatno je taj prvi trailer samo procurio jutros iz drugih zvora, a oni su ga tek sada službeno prikazali.

Najverovatnije,da su pogresili,postavili bi odmah taj drugi trailer,ali ovako nista :D a hoce li biti jos koji gameplay ? ili samo onaj sto smo vidieli 

15 godina

Kralj se napokon vraća na tron, živio novi PES!!!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina

nadam se da će uvest i neke novitete u Master League, offline i online

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 13:35 (soja).
13 godina
neaktivan

zadnja fifa mi je bila jos 1999. i od tad sam igrao ISS ilitiga PES il kako se jos zvao sve do 2010. od 2011. sam poceo fifu igrat i nadam se da ce mi fifa 13 biti zadnja i da ce se pes vratit jer EA je ogavna kompanija koja ne mari za korisnike.

PES please come back again :(

2 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Zašto si toliko siguran u to kad se još praktički ne zna kak će raditi? Ako imaš saveove negdje u cloudu i igru na računu, onda ne vidim zašto ti ne bi igrao baš svoju igru. Pa cijela poanta streama je da se igre ne prilagođavaju PS4. Logično je da se izvode na hardveru trojke, a tebi samo preko streama stiže sadržaj. 

Jer ako će već ići svaku igru posebno prilagođavat za PS4 onda ih mogu komotno i prodavat ponovno, a ne ići na stream rješenje koje je upitne funkcionalnosti.

Al odlutali smo sad s teme.  

Pa tako će i biti.  Prodavat će ti ponovno igre i to sam negdje pročitao kao i to da sadašnje igre koje imaš na fizičkom mediu nećeš moći pokretati na PS4. Što će biti s igrama koje si skinuo s PS storea ne znam... no dobro kažeš, odlutali smo...

edit: Naime, streaming putem Gaikaija neće biti dostupan odmah po izlasku konzole nego tek tijekom 2014. godine, i to prvo na području SAD-a. Ponuda igara za streamanje u početku će također biti limitirana. Nije nam poznato o kojem okvirnom broju naslova ovdje pričamo , a nije nam poznato ni kako će funkcionirati sustav kupovanja, odnosno hoćete li se igre koje već posjedujete u fizičkom obliku moći ikako aktivirati kao Gaikai naslove.

Pa vi lupajte TD

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 17:03 (movie).
16 godina
neaktivan

ovo što sam dosad vidio od Pesa me je oduševilo. Izgleda super, možda padne i preorder.

Vesel sam ko mala beba sad{#}

Još samo da moja kanta još bude mogla vrtit igru i biće super.

Moj PC  
7 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

lica igrača izgledaju bolje u samoj igri nego sto je to izgledalo na onim slikama. i ne kuzim zasto se ne smije rec da nesto nije dobro vezano uz pes. igram pes od pes 4 i imam na tisuce sati u pesu. igrao sam i fifu al nije me privukla zbog smijesnog gameplaya, to je nesto u cemu je pes uvijek bio bolji.
video je prikazan iz konzolaske verzije, publika je i dalje kartonska, mozda su dodali animacije za navijacke koreografije, al vjerojatno su previse ograniceni sa slabom hardverskom snagom konzola. napredak u fizici se moze vidjeti i na videu, lopta se puno prirodnije kreće, kao i igrač koji loptu vodi, nije stalno zalijepljena za kopačku. nadam se da će u pc verziji biti vise hd tekstura, sjena i svega sto mi se cini da ovdje fali. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 14:08 (Uzemljivac).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dosada viđeno pokazuje da se PES vrača na pravi put, ali sumnjam da je to dovoljno da se skine fifu sa trona. Pravi gameplay fife 14 nismo još uvijek vidjeli, a prve reakcije viđenog su više nego dobre. Ako tu pridodamo i toliko popularni FUT mod, onda je fifa u velikoj prednosti. PES mora plasirati potpuno novi proizvod, ali ne samo u razmjerima gameplaya, nego i u online opcijama. Držim fige KONAMIJU, ali sumnjam da će već ove godine srušiti EA. UT mod je postao kultan i fifa se igra samo zbog njega, nešto slično onome što je prije PES imao sa Master ligom.

5 9 hvala 0
14 godina
Đapa club kaže...

Dosada viđeno pokazuje da se PES vrača na pravi put, ali sumnjam da je to dovoljno da se skine fifu sa trona. Pravi gameplay fife 14 nismo još uvijek vidjeli, a prve reakcije viđenog su više nego dobre. Ako tu pridodamo i toliko popularni FUT mod, onda je fifa u velikoj prednosti. PES mora plasirati potpuno novi proizvod, ali ne samo u razmjerima gameplaya, nego i u online opcijama. Držim fige KONAMIJU, ali sumnjam da će već ove godine srušiti EA. UT mod je postao kultan i fifa se igra samo zbog njega, nešto slično onome što je prije PES imao sa Master ligom.

Pa niti nije za očekivati da će srušiti EA. FIFA je trenutno po modovima, licencama, socijalnoj komponenti miljama ispred PES-a. Ali mogao bi vratiti velik dio igrača koji su prešli na FIFU, a od slijedeće godine kad će obje igre biti na novim konzolama i novom enginu, će se vidjeti tko je napravio bolji posao.

Reakcije na FIFU na PS4 su dobre, za ovu našu su više manje: sve isto, drugi broj na kutiji.

15 godina

najvažniji je gameplay. Čak i da ne budem zadovoljan toliko sa online komponentom, meni je PES uvijek bio zabavniji od FIFA-e u offline. Master liga mi je draža od Career Modea i BAL je bolji od Be a pro.

meni kao PC igraču FIFA 14 neće predstavljati aposlutno ništa, prodavati će istu igru kao i prošle godine, a već mi je ta igra dosadila, tako da sam siguran da će ovim PC igračima koji su trenutni na FIFA-i, PES će im biti puno zabavniji i draži nego FIFA ove godine. Pa nisam budala da ću kupovati dva puta istu igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 14:56 (antimadridista).
Moj PC  
11 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Po svemu viđenom i najavljenom ovo bi stvarno mogao bit najbolji PES,grafika,fizika lopte,kretnje igraca,golmani,navijaci(baklje) stvarno izgleda odlicno...jedva cekam demo da osjetim pod svojim rukama kako to sve funkcionira,samo da nesto ne bi kemijali pa uprskali....PES {#}

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Ma Fifa je već srušena. Pričam o PC verziji, konzole me ne zanimaju{#}

Sad sam se sjetio kad dođe demo, vrijedna ekipa od Pes edita će nam sigruno omogućit da igramo s više timova itd.

13 godina
neaktivan

Modingway ce nam rijesiti sve LICENCE ;))

15 godina
neaktivan
Nemogu vam opisati koliko ocekujem ovaj pes. Ovo ce bit vrh, pogotovo 2v2 :-)
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
11 1 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...

najvažniji je gameplay. Čak i da ne budem zadovoljan toliko sa online komponentom, meni je PES uvijek bio zabavniji od FIFA-e u offline. Master liga mi je draža od Career Modea i BAL je bolji od Be a pro.

meni kao PC igraču FIFA 14 neće predstavljati aposlutno ništa, prodavati će istu igru kao i prošle godine, a već mi je ta igra dosadila, tako da sam siguran da će ovim PC igračima koji su trenutni na FIFA-i, PES će im biti puno zabavniji i draži nego FIFA ove godine. Pa nisam budala da ću kupovati dva puta istu igru.

upravo tako, već mi se gadi u fifi sprintanje i lob pasovi

13 godina
protjeran

bas  me  zanima  što  nam   fifa  sprem.a.

.možda bude nesto novoga

a

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel               stv.arn.o    ????   ?

pa daj ljudi naučite pisati barem..

Som la gent blaugrana

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

novi gameplay,ovo sve super izgleda :D 

Jedva cekam da zaigram ovaj pes :D  

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 17:46 (Nidzo95).

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vidio sam to prije jedno 20 tak minuta. Nemam rijeci vise, odlicno izgleda. Jedva cekam prvi demo :-)
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

I brzina je taman pogođena, za razliku od prebze fife. Gdje igrači barataju s loptom prebrzo, nemaju tromosti. U Pesu je to super.

Bogzna šta sad naš odvjetnik radi{#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice