Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.395.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
antimadridista kaže...

evo ga, službeni E3 trailer!

moram reći da sam iznenađen, izgleda mi igra odlično na traileru, nema više robotskog trčanja kao prije, a i sam gameplay mi izgleda puno zabavniji i bolje izveden.

prenose se dojmovi od ljudi koji su probali igru na E3:

Adam Bhatti @Adam_Bhatti  2h

So far amazing impressions. People can't believe how it moves so differently. New learning curve, new game #PES2014

Nevjerovatnooo! Kako se odmah osjeti i vidi da su dimenzije gola ssavršeno pogodjene...onaj osjecaj koji krasi PES godinama i koji ga je uvjek cinio nekako posebnim, su dodatno unaprjedili...Izgleda su i vratari dosli na svoje {#}Bas me zanima kako sve izgleda iz klasicnog kuta kamere sa gamepad-om u rukama.

Auuuuu! Tek sam sad optimista. {#}

Profesor Seedorf
16 godina

Prema svemu sudeći, ove godine se opet 'šaltam'. 

Od prvog ISS-a do PES 2012 sam igrao konstantno, FIFA-i nisam primirisao.
2013. me nekako Fifa više privukla, držala do nedavno.. Sad odigram tu i tamo koju tekmu online..

Ali ove godine definitivno PES {#}  Fox engine izgleda obećavajuće 

14 godina
neaktivan

Ovo izgleda predobro {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

gameplay s e3.. ne cini mi se ko da je fake

12 0 hvala 8
13 godina
neaktivan

Ovo je odlicno :D A kad ce taj zvanicni gameplay od 5 min ? :D 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DHNpfF2g7mI  Pes pocinje od 1:07:10 Uzivajte ovo je neverovatno :D 

2 0 hvala 2
17 godina
antimadridista kaže...

jedna stvar mi je interesantna kod tebe @movie. Kad je u pitanju FIFA i kad netko spomene face igrača, dresove ili nešto slično što se spomene u vezi grafike, uvijek staješ odmah u obranu kao da to uopće nije bitno, da je bitan samo gameplay. Nikad, ali baš nikad nisam vidio da si komentirao izgled bilo kojeg igrača u FIFA-i. A ovdje si odmah skočio na to.

a kad smo već kod toga, u PES-u bar možeš prepoznati sve igrače onako na prvi pogled, dok je FIFA puna "generic" faca za koje uopće neznaš tko su ti igrači, čak i u onim najvećim klubovima.
a izgledi igrača, dresova i ostalog dodatno će se poboljšati pesedit patchevima, tako da se tu zna na čemu smo. Treba samo sačekati gameplay...

Opet mi stavljaš u usta nešto što ja nikad nisam rekao i nije mi jasno zašto volite izmišljati samo da bi dobili na dramatici. Naravano da mi je grafika bitna.  Jednako kao gameplay. Meni je to povezano jedno s drugim. Jedino što mi je nebitno a to sam više puta rekao je boja i izgled kopački te frizura ronalda ili nekog drugog igrača pa i sam izgled stadiona za kojeg niti ne znam kako u stvarnosti izgleda. Stoga mi je nebitno je li iza gola udaljensot do tribina 5 ilio 10 metara. Kao drugo ja nisam na ništa skočio. Govorimo o igri o kojoj imamo puno nepoznanica i dvije fotke. Za jednu sam rekao da je lijepa a za drugu da me se face nisu dojmile. O čemu bih ti pričao kad drugo nisam vidio osim te dvije fotke a kasnije još dvije tri za koje sam rekao da položaj tijela igrača izgleda solidno. No vi to ne želite vidjeti već samo ono kaj vama paše kako bi se mogli svađati. Kao treće skoči do fifa14 foruma pa vidi što sam sinoć rekao za dvije izašle fotke next gen fife. Naravno to te ne interesira već samo tražiš dlaku u jajetu kao još nekolicina ovdje kako bi se mogao bespotrebno svađati. Koliko uopće možete biti psihičke nestabilni i razdražljivi kad ste se spremni svađati se i spamati grupu zbog jedne fotke? Stavrno mi niste jasni?

17 godina
antimadridista kaže...

evo ga, službeni E3 trailer!

moram reći da sam iznenađen, izgleda mi igra odlično na traileru, nema više robotskog trčanja kao prije, a i sam gameplay mi izgleda puno zabavniji i bolje izveden.

prenose se dojmovi od ljudi koji su probali igru na E3:

Adam Bhatti @Adam_Bhatti  2h

So far amazing impressions. People can't believe how it moves so differently. New learning curve, new game #PES2014

Iz ovih par kadrova vidljivo je da golmani izgledaju nemjerljivo bolje od prošlogodišnjih. Ruka ide za loptom i ima se taj filing. Lijepo se ispruži u povaljci, ulazi u šut. Štata što nema niti jednog kadra iz kamere iz koje igramo pa da dobijemo bolji uvid u ono što se događa na terenu. Ako ima igriv demo na sjmu, ne sumnjam da ćemo vidjeti djelić gameplaya i dobiti bolji uvid u mogućnosti igre. U svakom slučaju vrlo interesantno...

14 godina

Moram priznati da sam napokon zaistinu veselim novom PES-u. Povratak nakon 3 godine, ali izgleda da se isplatilo sačekati. Poznavajući Konami ne vjerujem da ću raditi preorder, ali napredak je očigledan i vjerojatno uzimam čim izađe par dojmova i reviewa.

Čisto znatiželje radi, daje li i Konami neke bonuse za preorder?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nemojte sad odmah skočiti na zadnje noge ali čemu ove strelice na travi u igri? Nadam se da će se to moći isključiti jer to mi kvari cijeli dojam igre.
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo izgleda fantastično, kretnje igrača su fenomenalne, lopta je za razliku od prijašnjih verzija "odvojena" od igrača. PES je do 2010 bio jedini nogomet za mene, izgleda da su se kraljevi opet vratili, sad treba samo izdržat do 9.mj{#}

1 0 hvala 1
15 godina
movie kaže...
Nemojte sad odmah skočiti na zadnje noge ali čemu ove strelice na travi u igri? Nadam se da će se to moći isključiti jer to mi kvari cijeli dojam igre.

to se pojavi ako staviš kontrole na manual, bilo je i prošle godine tako, ali može se isključiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
movie kaže...

Koliko se sjećam, to ti prikazuje putanju lopte za manualni pass. I mene zanima dal se može isključiti, uopće mi ne paše u igru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

To se vjerojatno uključi neki assistant, mislim da sam to i prije vidio, i to čak u fifi ako se ne varam. pretpostavljam da se može isključiti. slažem se da bi u suprotnom pokvarilo dojam.

16 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...

Koliko se sjećam, to ti prikazuje putanju lopte za manualni pass. I mene zanima dal se može isključiti, uopće mi ne paše u igru.

ja sam igrao PES 2013 sa manual passingom i te sterilce ti se pokažu samo ako stisneš L2..

15 godina
neaktivan

The King has arisen. Od javit infomarku da me zabilježi za preorder. Odlično igleda, pokreti igrača, GOLMANI MOVIE, ma sve. Jedva čekam prvi demo

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pes 14 trailer 2 nas ocekuje za odprilike pola sata :D 

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaći onaj tko nema konzolu, a misli kupiti neku od novih konzola može zaboraviti na igranje PESa barem do kraja 2014? Meni jedino to predstavlja problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
marcus1950 kaže...

Znaći onaj tko nema konzolu, a misli kupiti neku od novih konzola može zaboraviti na igranje PESa barem do kraja 2014? Meni jedino to predstavlja problem.

off topic:

Dal će se moć na PS4 igrat igra od PS3?

15 godina
Nidzo95 kaže...

gdje to piše? nisam vidio ništa o traileru 2.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Nidzo95 kaže...

gdje to piše? nisam vidio ništa o traileru 2.

Twitter i fejs :)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 11:29 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan

"Expect the new #PES2014 trailer in the next 2 hours! Stay tuned! pic.twitter.com/OxfG9DXQHU " 

Sa KONAMIJEVOG zvanicnog twitter naloga.  a ima i na fejsu.

Tomy me preduhitrio :D  

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 11:33 (Nidzo95).

0 0 hvala 1
17 godina
soja kaže...

off topic:

Dal će se moć na PS4 igrat igra od PS3?

Naravno da neće...

15 godina
neaktivan

Evo usporedbe Neymarove face s prošlogodišnjim PESom.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran

pes 2014 ce biti show.obecavajuce izgleda.

Konami ima jos 4 mjeseca za ispolirati sve.

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
Tommy_123 kaže...

lijepo, puno više detalja po licu. A još će i pesedit to dodatno srediti {#}

ima ovaj FOX engine puno potencijala i već sad u prvoj PES igri temeljenoj na njemu izgleda odlično, a vjerujem da su ga morali još i ograničiti zbog starijih konz6ola. Iduće godine kad bude prelazak na nove konzole, mislim da će to još puno bolje izgledati. Ali ovo me stvarno iznenadilo, jedva čekam odigrati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 11:45 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Sa reboot foruma kopiram šta su pisali za tu temu...

*To je cloud tehnologija pomoću koje ćeš streamati PS3 igre na svoju konzolu.

*A kako i priko cega?
*Diska ili cemo morat nove kupovat nove ka sa PS2 classics
*Ne, sve ces preko Store ili ce ponuditi kao novi servis.
*Nećeš trebati kupovati nikakve diskove ili skidati igre.
*Kad ti se zaigra (naravno, ako si pretplaćen na servis), samo se spojiš na internet, pokreneš i igraš.
*Aha a oćeli sve igre bit available ili?
*Nezz bi li proda ps3 kad to dođe a da sacuvan igre...
*Ostavi PS3 ako i dalje zelis igrati PS3 igre ovo za cloud trebas imati superbrzi internet.

15 godina
neaktivan

Ako Bog da, jenkey će ponovo počet radit, pesedit je ok ali jenkey je genijalac :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

ima ovaj FOX engine puno potencijala i već sad u prvoj PES igri temeljenoj na njemu izgleda odlično, a vjerujem da su ga morali još i ograničiti zbog starijih konz6ola. Iduće godine kad bude prelazak na nove konzole, mislim da će to još puno bolje izgledati. Ali ovo me stvarno iznenadilo, jedva čekam odigrati.

Koliko sam čuo, na konzolama će se vrtiti u FULLHD, pa valjda ni sam engine nije zahtjevan.

Mali uvod u biranj ekipa i promjene s prošlogodišnjeg pesa

Cijeli video:

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 11:50 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Koliko sam čuo, na konzolama će se vrtiti u FULLHD, pa valjda ni sam engine nije zahtjevan.

I ja sam cuo da ce da bude FULLHD,najverovatnije engine nije puno zahtevan :) 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice